- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.621
Ah canım ya kardeşi doğsunda sağlıkla ne güzel oynucaklar beraber inşallahayy anca kendime geldim. oglum kesinlikle hissediyo emin oldum. aksam uzanirken belime atladi. ee ciz diye karnima dokunuyo. kardes mhhabbeti de yapmiyoruz yaninda.
Canım bende gün aşırı yaptım sonrada yumdan bi gün önce yum günü ve sonraki gün. İlk defa böyle deniyoruz bakalım nasipYumurtlama günleri dışında biz de gün aşırı yapiyoduk ama pik gördükten sonra 3-4 gün ust uste yapıyoruz canım. İnstagramda ovulasyon testi satan ve bilgi veren sayfadaki kadın hep böyle öneriyo. Tabi erkekte sperm sorunu yoksa. O da var mı yok mu bilmiyoruz gerci
Genelde böyle öneriliyor canım inşallah vesile olur bu ayCanım bende gün aşırı yaptım sonrada yumdan bi gün önce yum günü ve sonraki gün. İlk defa böyle deniyoruz bakalım nasip
Tamam canım yapicam tabiBelki mevsimsel olabilir ama siz yinede bi test yapın
insallah oynarlar kuzum. 3 saat uzandim durdugum yerde. kanama olsa hastaneye gidcektik direk. bi de onceden sezeryanliyim. su hamilelik nasil gececek bilmiyorum valla. karnimdakini Allah'a emanet ettim... babasi ona yeni ayakkabi almis. getirip karnima vuruyo ciz ciz. salonda kactim mutfakta aglamaya basladim.neyse ki simdi daha iyiyim...Ah canım ya kardeşi doğsunda sağlıkla ne güzel oynucaklar beraber inşallahsende dikkat et canım ya korktum valla öyle deyince çocukta olsa ne kadar acımıştır kimbilir
Daha koyulasmamis canim sen devam et yapmaya en iyisi. Ve en önemlisi gün asiri degerlendir.Merhaba ben bu gün ovulasyon testlerine başladım ilk defa yapıyorum bu gün adetimin 12. Günü akşam 8-10 arasi sıvı almadan yaptım
Eki Görüntüle 2730756
Canim sanki 7. Günü olmus yumurtlama ama emin olamadim cünkü bugünki de koyulasmaya baslamis sankiKizlar merhaba. Bu grubu çok aktif ve motiveli gördüm o yüzden bundan sonra buraya da yazmak istedim. 2. Ovulasyon denemem fakat ben bu işi cozemedim. Yorumlarınıza ihtiyaxim var. Adetim 4 gün sürdü, 5. Gün başladım yapmaya. Bugün de. Hem sabah hem de akşam yaptım. Bı yorumlar mısınız ? Adetim düzenlidir. Neler oluyorAllah hepimize sağlıklı, hayırlı, güzel evlatlar nasip etsin
Eki Görüntüle 2730748
Bu gün basladim.zaten canım.yapcam her gün bakalım hayırlısıDaha koyulasmamis canim sen devam et yapmaya en iyisi. Ve en önemlisi gün asiri degerlendir.
7 gün adet bitiminden 3 gün sonra yani ne garipCanim sanki 7. Günü olmus yumurtlama ama emin olamadim cünkü bugünki de koyulasmaya baslamis sanki
7 gün adet bitiminden 3 gün sonra yani ne garipneyse 5 ini ve 8 ini de degerlendirmistirk. Ama dediğiniz gibi bugün de koyulaşti. Hadi diyelim yine yumurtlama var 7. Günden sonra bugün 10. Gün 3 günde bir mi yunurtlamaya başladım şimdi de
Esinde bir problem varsa üst üste yapma bence ama yumdan önceki gün, yum günü ve sonraki gün degerlendiriyordum ben hep ondan öncekiler de günasiri oluyordu. Senin icine nasil siniyorsa öyle yapDün degerlendirmistik bugün de değerlendirmeli miyimüst üste gibi oluyor kaliteli sperm için yani
7. Gün koyulasmis ama yumurtlama olduğu kesin değil bence teste devam edin kaç günde bir adet oluyorsunuz?Kizlar merhaba. Bu grubu çok aktif ve motiveli gördüm o yüzden bundan sonra buraya da yazmak istedim. 2. Ovulasyon denemem fakat ben bu işi cozemedim. Yorumlarınıza ihtiyaxim var. Adetim 4 gün sürdü, 5. Gün başladım yapmaya. Bugün de. Hem sabah hem de akşam yaptım. Bı yorumlar mısınız ? Adetim düzenlidir. Neler oluyorAllah hepimize sağlıklı, hayırlı, güzel evlatlar nasip etsin
Eki Görüntüle 2730748
30 günde bir oluyorum. Evet bilemiyorum ben de. Bugün de koyulaşmaya başladı devam edeceğim zaten adet olana kadar her türlü. Geçen ay doktora gittiğimde ovulasyon testlerine çok güvenme demişti ben yine de vucumda neler oluyor diye aslında kullanıyorum. Belki de yumurtlama daha yeni yeni başlıyor bilemiyorum7. Gün koyulasmis ama yumurtlama olduğu kesin değil bence teste devam edin kaç günde bir adet oluyorsunuz?
Devam etmekten başka şansım yokBen birden fazla yumurtlayanlara cok özeniyorum bence güzel birsey daha fazla sansiniz var. Bence denemeler devam
30 günde bir oluyorsanız adetin 16. Günü gibi yumurtlama olması lazım 7. Gün çok erken yanılma payı oluyor sanırım bende bu ay anlamadım 3 gündür koyu çıkıyor. 17. Günüm bugün biraz önce de yaptım sabahki gibi çıktı. Ama şuan çatlıyor sanırım yumurtlama ağrım başladı sol yanım ağrıyor30 günde bir oluyorum. Evet bilemiyorum ben de. Bugün de koyulaşmaya başladı devam edeceğim zaten adet olana kadar her türlü. Geçen ay doktora gittiğimde ovulasyon testlerine çok güvenme demişti ben yine de vucumda neler oluyor diye aslında kullanıyorum. Belki de yumurtlama daha yeni yeni başlıyor bilemiyorum
Amin canimm insallah darisi basinizaDevam etmekten başka şansım yoksize de hayırlı sağlıklı güzel bir evlat diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?