- 8 Eylül 2020
- 601
- 622
- 53
- 36
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.641
Bu arada sizin genelde akşamları daha koyu cikarken 17 de sabah da köyü çıkmış artık yarın da bı yapalim bakalım neler olacak.30 günde bir oluyorsanız adetin 16. Günü gibi yumurtlama olması lazım 7. Gün çok erken yanılma payı oluyor sanırım bende bu ay anlamadım 3 gündür koyu çıkıyor. 17. Günüm bugün biraz önce de yaptım sabahki gibi çıktı. Ama şuan çatlıyor sanırım yumurtlama ağrım başladı sol yanım ağrıyoryumurtlama ağrısından da anlayabilirsiniz
Bugunle birlikte 1 gün arayla 3 gün değerlendirmis olduk ama bugün çok da verimli olmadı eşim işten yorgun gelmişti. Bu aylık hakkımızı doldurduk daha istemez heraldeİnanın bilemiyorum. Yumurtlama mi başladı anlamadım ama elbet çözeceğim bakalım kiyulasirsa yarın da yumurtlama diyeceğim diğer türlü lh dalgalanmasi olsa gerekİşin garip tarafı benim de bugün belim ağrımaya ve aynı şekilde sol tarafim ağrımaya başladı. Yarın tekrar ovu yaptığımda bakalım ne olacak. Siz de çatlamayi değerlendirin mutlaka bence. Dün birliktelik olmuştu ben artık yumurtluyorsam da yarın degerlendircem.
Benim akşamları koyu çıktı bu sefer acaba sabahları ilk idrarla yapınca olmadı mı bilmiyorum bazı yerlerde ilk idrarla yapılmaz yazıyor ama şimdiye kadar hep öyle yapıyordum koyu çıkıyordu. 17. Gün akşamı yani bu akşam da koyu çıktı daha da yapmam heralde aldığım testlerin yarısı gitti ama meraktan dayanamiyorum yarına siliklesir heraldeBu arada sizin genelde akşamları daha koyu cikarken 17 de sabah da köyü çıkmış artık yarın da bı yapalim bakalım neler olacak.
Manyakcım, günaydın.Kızlar ben 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Artık çocuk düşünüyoruz ve önümüzde ki ay Allah izin verirse çalışmalara başlayacağız. Bende baktım temmuz başlığı yok açayım dedimBurada paylaşım olarak test yorumlarız, gebelik belirtilerinden bahsederiz, sağlıklı beslenme, kürler vs.. Stressiz geçirmek için makara yaparız falan. Gelin Birlikte bekleyelim. Bebek hazırlığıyla ilgili tecrübeli arkadaşlarda yazarsa sevinirim Beni yalnız bırakmayın çok heyecanlıyım gelin heyecanımızı paylaşalım
-Ben ön hazırlık olarak folik asit takviyesine başladım.
-Bebek yapma düşüncesi bile çok güzel ama kafama takmayacağım. Burada ve çevremde duyduğum bebeğe en engel olan hiç bir sorun olmamasına rağmen stresten bebeklerin olmaması..
Böyle işte şimdilik hazırlığım böyle olacak nasip diyelim..
Tabloda yer almak isteyenler beni etiketleyerek yorum yaparsanız sevinirimm
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
�
Anne Adayı Bat Tarihi Sonucu @Mdmd 12.07.2020 @Hilal15 12.07.2020 @Muallimee07 26.07.2020 @nefesim-35 06.08.2020 @semiramis1990 29.07.2020 @dilek062 12.08.2020 Princesssss 20.07.2020 @MelekBusran 29.08.2020 @ferafera 26.07.2020 @Smnerdgn 25.08.2020 @KvrckEla 09.09.2020 @Bayankusch 04.09.2020 @tuuubaa89 20.09.2020 @Muzkad 15.08.2020 @Lavinya8955 17.09.2020 @SeseSesilia 20.09.2020 @RBA18 08.09.2020 @Hirasarem 16.10.2020 sonsuz2020 19.10.2020 @Menekse moru 24.10.2020 @Cemren0604 08.11.2020 @Dndxxx68 18.11.2020 @Gereksiz06 14.12.2020 Caglunal 25.12.2020 Ballikko 27.11.2020 @ELIF7007 20.12.2020 @ssever 09.11.2020 @merakligzm 03.12.2020 @Betulyusuf 16.11.2020 @ yengec4 07.12.2020 @Hafize2511 28.12.2020 ManyakPrenses 13.12.2020 @ karadenizkizi1982 02.12.2020 @Pinky93 26.12.2020 @Yamikkk 26.11.2020 @ Minnak89 11.12.2020 @daisyko 30.10.2020 @Okuranne 20.10.2020 @sweetgirlcandy 21.12.2020 @sutlaacc 06.12.2020 @Mstrdm 26.11.2020 @LaaLeemSii 09.12.2020
Olsun siz mutlaka yapın bence. Akşamları kaçta yapıyorsunuz bubarada? Sabah ilk idrarla yapılmaz diye okudum ben bubarada lh testini. Saat 13-14:00 arası yapiyorjm ben her günBenim akşamları koyu çıktı bu sefer acaba sabahları ilk idrarla yapınca olmadı mı bilmiyorum bazı yerlerde ilk idrarla yapılmaz yazıyor ama şimdiye kadar hep öyle yapıyordum koyu çıkıyordu. 17. Gün akşamı yani bu akşam da koyu çıktı daha da yapmam heralde aldığım testlerin yarısı gitti ama meraktan dayanamiyorum yarına siliklesir heralde
Günaydın MinnakBugunle birlikte 1 gün arayla 3 gün değerlendirmis olduk ama bugün çok da verimli olmadı eşim işten yorgun gelmişti. Bu aylık hakkımızı doldurduk daha istemez heraldeHer zaman da istedigimiz gibi olmuyor malesef zorlamayla da iyi olmuyor sırf olsun diye uğraşıyor o da konsantre olmayınca zor iş sizin yakın zamanda çatlar devam edin testleri paylaşırsınız.
Adet belirtilerim çok fazla canım göğüslerim o kadar acıyor kiii anlatamam . belim çatlayacak sanıırm bugun en geç yarın olacağım. Hiç ümidim yok bu aydanCanım inşallah geç döllenmedir. Değilse de üzülme bu tarz düzensizlikler mutlu sona yaklaştığını gösterir
inşallah canım bata bugün itibariyle 6gün kaldı.İnşallah belirtidir canım bata kaç günün kaldı
Benim de öyleyken bir gün içinde kesildi tüm belirtiler.O taş gibi göğüsler sönüverdi gitti.Bugün de rengl oldumAdet belirtilerim çok fazla canım göğüslerim o kadar acıyor kiii anlatamam . belim çatlayacak sanıırm bugun en geç yarın olacağım. Hiç ümidim yok bu aydan
Tam gününüzde mı oldunuz ?Benim de öyleyken bir gün içinde kesildi tüm belirtiler.O taş gibi göğüsler sönüverdi gitti.Bugün de rengl oldum
ben sağlık ocağında yaptırdım canım.Kizlar bir şey soracağım bu arada. Bu 5 li hormon testi denilen bir şey varmış ve nerede yapılıyor? Bir de 5 testin içeriğinde neler var ?
Canım bu testleri yaptırmak için peki adetin 3. Günü falan mı olmak gerekiyor? Normal zamanda da yaptırabilir miyiz ?ben sağlık ocağında yaptırdım canım.
LH,Estriol(E2),FSH,Prolaktin testlerini yaptırdım. bir de amh testi varmış yumurta sayısını gösteriyormuş ama onu sağlık ocağı yapmıyormuş hastaneler yapıyormuş
evet canım adet döneminde yapılıyor.2-3 yada 4.günde yaptırabilirsinCanım bu testleri yaptırmak için peki adetin 3. Günü falan mı olmak gerekiyor? Normal zamanda da yaptırabilir miyiz ?
Tamamdır canım çok teşekkür ederim.evet canım adet döneminde yapılıyor.2-3 yada 4.günde yaptırabilirsin
başka yapılan testler var mı bilmiyorum ben bunları yaptırdım
İnşallah bebistendir canım az kalmış hadi hayırlısı olsuninşallah canım bata bugün itibariyle 6gün kaldı.
dün akşam erkenden yattım dinlendim bugün biraz daha iyiyim halsizliğim pek yok herhalde yorgunluktan öyleydim dün
Evet canım dün olacaktım zaten sabah ezanıyla kalktım ki geliyor lekeler.Tam gününüzde mı oldunuz ?
Hayırlısı olsun canım düzenli adet görmek çok önemliymiş senin adetlerin düzenli sanırım ben çok düzensiz adet oluyorum mesela bı ay 25 günde bir oluyor bı ay geç oluyor bazen 21 gün bile oluyorEvet canım dün olacaktım zaten sabah ezanıyla kalktım ki geliyor lekeler.
Anladı canım. Tabi çok şüjkür adet olabilmek bile çok ii ben bunun değerini çok ii anladım. Benim hep 30. gün oluyor adetim genelde böyle. Ama artık yoruldumHayırlısı olsun canım düzenli adet görmek çok önemliymiş senin adetlerin düzenli sanırım ben çok düzensiz adet oluyorum mesela bı ay 25 günde bir oluyor bı ay geç oluyor bazen 21 gün bile oluyor
O kadar haklısın ki seni çok iyi anlıyorum bencede doktor kontrolünde dene şansını belki bu şekilde tedaviyle nasip olucak canım bende son çare artık doktora gidicem başka çarem kalmadı hayırlısı olsun bizler için doktora gidince süreci burda bizimle paylasirsan sevinirim bizede bilgi olurAnladı canım. Tabi çok şüjkür adet olabilmek bile çok ii ben bunun değerini çok ii anladım. Benim hep 30. gün oluyor adetim genelde böyle. Ama artık yoruldumGErçekten yoruldum. Bakalım 3. günü için dr .randevum var. Testlerim falan her şeyim var zaten. direk gösterip klomen tedavisi isteyeceğim. Yada aşşılama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?