Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada sizin genelde akşamları daha koyu cikarken 17 de sabah da köyü çıkmış artık yarın da bı yapalim bakalım neler olacak.

Bugunle birlikte 1 gün arayla 3 gün değerlendirmis olduk ama bugün çok da verimli olmadı eşim işten yorgun gelmişti. Bu aylık hakkımızı doldurduk daha istemez heralde Her zaman da istedigimiz gibi olmuyor malesef zorlamayla da iyi olmuyor sırf olsun diye uğraşıyor o da konsantre olmayınca zor iş sizin yakın zamanda çatlar devam edin testleri paylaşırsınız.

Bu arada sizin genelde akşamları daha koyu cikarken 17 de sabah da köyü çıkmış artık yarın da bı yapalim bakalım neler olacak.
Benim akşamları koyu çıktı bu sefer acaba sabahları ilk idrarla yapınca olmadı mı bilmiyorum bazı yerlerde ilk idrarla yapılmaz yazıyor ama şimdiye kadar hep öyle yapıyordum koyu çıkıyordu. 17. Gün akşamı yani bu akşam da koyu çıktı daha da yapmam heralde aldığım testlerin yarısı gitti ama meraktan dayanamiyorum yarına siliklesir heralde

Manyakcım, günaydın.

Ben rengl oldum dün gece yeni bat 01 Ocak. :/

Olsun siz mutlaka yapın bence. Akşamları kaçta yapıyorsunuz bubarada? Sabah ilk idrarla yapılmaz diye okudum ben bubarada lh testini. Saat 13-14:00 arası yapiyorjm ben her gün

Günaydın Minnak görev gibi olunca zevki olmiyor evet haklısınız. Ben pik günlerini vs eşime pek söylemiyorum. Dediğiniz gibi sadece çocuğa konsantre oluyor çünkü. Yine de 1 gün arayla 3 gün değerlendirmek iyi emin olun benim çatlar inşallah ya.

Canım inşallah geç döllenmedir. Değilse de üzülme bu tarz düzensizlikler mutlu sona yaklaştığını gösterir
Adet belirtilerim çok fazla canım göğüslerim o kadar acıyor kiii anlatamam . belim çatlayacak sanıırm bugun en geç yarın olacağım. Hiç ümidim yok bu aydan

Kizlar bir şey soracağım bu arada. Bu 5 li hormon testi denilen bir şey varmış ve nerede yapılıyor? Bir de 5 testin içeriğinde neler var ?

Adet belirtilerim çok fazla canım göğüslerim o kadar acıyor kiii anlatamam . belim çatlayacak sanıırm bugun en geç yarın olacağım. Hiç ümidim yok bu aydan
Benim de öyleyken bir gün içinde kesildi tüm belirtiler.O taş gibi göğüsler sönüverdi gitti.Bugün de rengl oldum

Kizlar bir şey soracağım bu arada. Bu 5 li hormon testi denilen bir şey varmış ve nerede yapılıyor? Bir de 5 testin içeriğinde neler var ?
ben sağlık ocağında yaptırdım canım.
LH,Estriol(E2),FSH,Prolaktin testlerini yaptırdım. bir de amh testi varmış yumurta sayısını gösteriyormuş ama onu sağlık ocağı yapmıyormuş hastaneler yapıyormuş

Canım bu testleri yaptırmak için peki adetin 3. Günü falan mı olmak gerekiyor? Normal zamanda da yaptırabilir miyiz ?

Canım bu testleri yaptırmak için peki adetin 3. Günü falan mı olmak gerekiyor? Normal zamanda da yaptırabilir miyiz ?
evet canım adet döneminde yapılıyor.2-3 yada 4.günde yaptırabilirsin
başka yapılan testler var mı bilmiyorum ben bunları yaptırdım

Evet canım dün olacaktım zaten sabah ezanıyla kalktım ki geliyor lekeler.
Hayırlısı olsun canım düzenli adet görmek çok önemliymiş senin adetlerin düzenli sanırım ben çok düzensiz adet oluyorum mesela bı ay 25 günde bir oluyor bı ay geç oluyor bazen 21 gün bile oluyor

Anladı canım. Tabi çok şüjkür adet olabilmek bile çok ii ben bunun değerini çok ii anladım. Benim hep 30. gün oluyor adetim genelde böyle. Ama artık yoruldum GErçekten yoruldum. Bakalım 3. günü için dr .randevum var. Testlerim falan her şeyim var zaten. direk gösterip klomen tedavisi isteyeceğim. Yada aşşılama.

O kadar haklısın ki seni çok iyi anlıyorum bencede doktor kontrolünde dene şansını belki bu şekilde tedaviyle nasip olucak canım bende son çare artık doktora gidicem başka çarem kalmadı hayırlısı olsun bizler için doktora gidince süreci burda bizimle paylasirsan sevinirim bizede bilgi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…