Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teste devam edin bence kaç aydır çözdüm sanırım ben bu işi daha yumurtlama olmamış C cizgisi en az T kadar koyu olmalı yumurtlama diyebilmeniz için iyi şanslar

Tamam canım tabiki paylaşırım. Zaten her şeyimi paylaşıyorum sizlerle. Doktorların yolunu su yolu yaptık artık.

16 akşamı ve 17 yi yumurtlama sayıp sonraki 3 günü kesinlikle değerlendirmelisiniz inşallah gönlünüze , gönlümüze göre

Teste devam edin bence kaç aydır çözdüm sanırım ben bu işi daha yumurtlama olmamış C cizgisi en az T kadar koyu olmalı yumurtlama diyebilmeniz için iyi şanslar
Teşekkürler İlk yaptığımda koyu çıkıyor ama kurudukca siliklesiyor biraz bugün de son 1 kez yapicam ilk idrarla yapmadım 1-2 saate yaparim siliklestiyse dün gece catlamistir heralde

Teşekkürler İlk yaptığımda koyu çıkıyor ama kurudukca siliklesiyor biraz bugün de son 1 kez yapicam ilk idrarla yapmadım 1-2 saate yaparim siliklestiyse dün gece catlamistir heralde
Lh pik yapınca idrarı damlatmanızla c çizgisinden önce t çizgisi belirmeye başlıyor ve öyle kopkoyu kalıyor anlayamayacağınız gibi değil kesinlikle stres yapmadan hergün 2 saat öncesi sıvı almadan ve aynı saatlerde yaparsanız mutlaka yakalarsınız

Şimdi yaptım en sondaki. Ben kaç gündür yumurtluyorum sayamadim soklardayim

Eklentiler

• IMG_20201201_130026.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 30
ManyakPrenses merhaba ben de 34 yasindayim 3 yil korunmasiz iliski sonucunda amh degerimin cok dusuk oldugunu ve bu sekilde tedavisiz hakile kalamicagimi ogrendim.. tabiki cok uzulmustum 1 sene oldu ogreneli..ancak yinede umidimi kaybetmedim. Size nacizane jir kac onerim olacak. Oncelikle jinekologunuza gidip on hazirlik testlerinizi yaptirin. Beslenmenixi akdeniz tarzi degistirin.omega folikasit cinko quenzim takviyeleri kullanin. Ari sutu bal polen karisimlari var bunuda kullanirsaniz yumrta kalitenixde artar. Ben kullaniyorum suan . Insallah yakin xamanda guzel haberler alirsiniz

Benim hiç böyle olmuyordu 1 gün sürüyordu bakalım hayırlısı. Hayıt hapı kullanıyorum 2. Aydayim onun etkisi olabilir mi bilmiyorum
Belkide uzun sürmesi iyidir bilemeyiz sağlıklı bir bebeğimiz olsunda isterse 5 gün sürsün ya hakikaten yumurtlamanın 1 gün veya 3 gün sürmesi nedendir iyimidir kötümüdür bilen varmı ??

Devam ediyorum evet bu ay testlerle kafayı bozdum zaten
Bugün saat 14:00 te yaptım bu şekildeydi. Benim daha yumurtlama değil bence. Bir arkadaş yazmış t c çizgisinden bile önce çıkıyor diye. Bende t çıktı önce c için bekledim 1-2 dakika. Ama bel ağrım var, baş ağrım var hafiften kasıklarım yokluyor. Ama akıntım yok hiç. Ben önümüzdeki günlerde yumurtlicam bence daha
Minnak89 bence sen gebe olacaksın gibi bu ay. İçime öyle doğdu

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için Sizde inşallah güzel haberler alırsınız

Keşke dediğin gibi olsa 9 aydır bekliyoruz en son dünü değerlendirebildik öncesi daha önemli sanırım. Sonrasında yapınca hiç olmuyor denedik anlamadım neye göre oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…