Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15-16. Günde yumurtlucan bence daha var. Her zaman c önce çıkar benim bildiğim, eğer t de c gibi hızlı çıkıyorsa yumurtlama yaklaşmış demek ben böyle yorumluyorum

Belkide uzun sürmesi iyidir bilemeyiz sağlıklı bir bebeğimiz olsunda isterse 5 gün sürsün ya hakikaten yumurtlamanın 1 gün veya 3 gün sürmesi nedendir iyimidir kötümüdür bilen varmı ??
Bende ona baktım şimdi net bir bilgi bulamadım genelde 1 gün sürermis. Acaba döllenme olunca daha mı uzun sürer. Döllenmemis bir yumurta bir gün sonra erir diyor yazıda dollenmis de tüpten sonra yoluna devam ediyor acaba lh in uzun süre yüksek kalmasını buna bağlayabilir miyiz ki? Hamile olanlar belki daha iyi bilir hamile kaldıkları ay yumurtlama kaç gün sürdü acaba

Eklentiler

• IMG_20201201_202252.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 31
Yok canım son 6 aydır takip ediyorum hamile kalamadım ve hep uzun sürdü 3 gün falan

Kızlar merhaba ben de ovülasyon testi yapıyorum 3 aydır. 2.ayımda neden tutmuyor diye doktoruma mail gönderdim. Eşimin de test yaptırması gerektiğini söyledi. Meğer eşimde sperm sayısı az olduğundan olamıyor. 1 hafta önce başladı vitaminleri içmeye. Bugün yumurtlama günümdü. Bugünü ve yarını değerlendireceğiz. Bu aydan yine umudum yok vitaminlere yeni başladığı için, ama bi sonraki ay olur umarım.

Geçmiş olsun canım iyiki eşiniz test yaptırmış baştan önlem almak en iyisi bizde bu ay olmazsa önümüzdeki ay baktırıcaz eşime bakalım

Geçmiş olsun canım iyiki eşiniz test yaptırmış baştan önlem almak en iyisi bizde bu ay olmazsa önümüzdeki ay baktırıcaz eşime bakalım
Canım ben dış gebelik geçirince haziran ayında bir baktırdık tekrarlar mı diye ben tüm sağlık kontrollerimi oldum, hiçbirşey çıkmadı, dış gebeliğin nedeni bile çıkmadı çünkü tüplerim temiz ve düzgünmüş. Temmuzdan beri korunmasız devam ediyoruz. Eylül sonu, ekim, kasım aylarında ovülasyon testiyle denedik yine olmadı. Artık doktora mail gönderince bir de eşimin test vermesini istedi. Erkeklerin testi en kolayı bence, masrafı da az. Baştan bakmak iyi olur. Bu vesileyle sigarayı da bırakmak zorunda kaldı sayıyı çook düşürdüğü için. Bence çiftlerin her ikisi muayene olmalı ama nedense doktorlar erkeğin muayenesini hep erteliyor. Tabi benim doktor 6 ay daha olmazsa aşılama ya da tüp bebek durumunu değerlendirelim dedi. Bakalım artık kısmet, inşallah bu ay bizimkiler olur

İnşallah canım bizde temmuzdan beri deniyoruz. İnşallah bu ay kavuşuru yavrularımıza Bol bol dua ediyorum bitki çayı kürü yapıyorum çok iyi geldi bana. Bendede bir sıkıntı yok eşimede baktırıcaz bakalım inşallah yoktur bi sıkıntı.

Aynı şekilde 3. Denememde olmayınca gittim doktora erkek eş kaynaklı kısırlığın yüzde 40 gibi yüksek bir oranda olduğunu söyledi , eşimede yaptırdık hiçbir problem yok sayı morfoloji normalin üzerinde bile denebilir dedi onun doktoruda daha bekliyecek zamanımız var herhalde kabullendim artık , bir tek rahim filmi çekilmedim onuda biraz daha deneyip çektiririm bir ara

merhaba canım, dış gebelik geçirdikten sonra eşinin spermi düşükmü çıktı doğru mu anladım ? Ne kadar dşüük çıktı
ben de dış gebelık geçirdim de mayıs ayında

Kızlar adetim 5 gün gecikti ama göğüslerim beni mahfetti belim çok ağrıyor bir türlü olamadım leke bile gelmedi. geç döllenmeden şüphelenmeye basladım cunku testlerde çıkmıyor

Kizlar günaydın. Yine ben Bugüne bir bakar mısınız ? Bat 21 Aralık ben yumurtlamayı 17. Gün yani 8 Aralık'ta bekliyorum ama bugün 12. Gün ve bence pik Bana bı el ativerin kizlar ya

Hiç gecikme oluyor muydu? Adetin duzenli miydi canim
evet canım düzenlidir yılda 1 veya 2 kere 35.gün felan olurum. bugun 34. günüm belirtileri baya önceden basladı kendısı gelmedı. bilemiyorum polikistik overde var. gebelıkk ıhtımalını tam verecekken kesin değilimdir diyorum

Gebelik ihtimali var o zaman beklemekten başka çare yok kafana takmadan stres yapmadan 2-3 gün daha bekle bakalım sonra kan testine gidersin. İnşallah gebelik vardır canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…