- 8 Eylül 2020
- 601
- 622
- 53
- 36
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.701
Dün gece aşırı belim ağrıyordu hani böyle regl olacağımız zaman ağrır ya o şekilde. Dedim galiba bu yumurtlama ağrısı olsa gerek daha reglime 2 hafta var çünkü. Eşimi uykudan uyandırıp değerlendirdik çok şükür. Bu haftayı hep takip edicem dediğiniz gibiBaya koyulasmis mutlaka değerlendirin. Aynı zamanda teste de 4-5 gün daha devam edin bence garanti olsun
İnşallah canım hayırlısı aynen bekleyeceğim. cuma günü kan testinemi gitsem diyorum çünkü en son ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş olacak kesın çıkar diye düüşünüyorumGebelik ihtimali var o zaman beklemekten başka çare yok kafana takmadan stres yapmadan 2-3 gün daha bekle bakalım sonra kan testine gidersin. İnşallah gebelik vardır canim
Belkide adete yakın döllenme oldu canım bekle biraz daha varsa çıkar Bikac güne inşallah vardırKızlar adetim 5 gün gecikti ama göğüslerim beni mahfetti belim çok ağrıyorbir türlü olamadım leke bile gelmedi. geç döllenmeden şüphelenmeye basladım cunku testlerde çıkmıyor
İnşallah canım çok sağol. Erken gebelik testi yapmıştım pazartesi günü çıkmamıştı o yüzden umudumu yitirdim geç döllenme olsa bile çıkar diye düşünmüştüm amaBelkide adete yakın döllenme oldu canım bekle biraz daha varsa çıkar Bikac güne inşallah vardır
Bazen çıkmayabilir bazı gebelerde Rahime geç düşüyor Muş bazılarında erken stres yapma bikac gün içinde gelmezse doktora gidersin canım inşallah senden bu ay güzel haberler alırızİnşallah canım çok sağol. Erken gebelik testi yapmıştım pazartesi günü çıkmamıştı o yüzden umudumu yitirdim geç döllenme olsa bile çıkar diye düşünmüştüm ama
Tamam canım güncelliyorumKızlar ben regl oldm yeni bat 27 aralik
Aynen geçmek bilmiyor sonuç güzel olacaksa değerhiç bir belirtim yok ya malesefarada bir karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor ama üşütüyo muyum ondan mı belirti mi saymalıyım bilmiyorum.bat yaklaştıkça zaman geçmiyor ya
Hangi çayı içiyorsunuz canımİnşallah canım bizde temmuzdan beri deniyoruz. İnşallah bu ay kavuşuru yavrularımızaBol bol dua ediyorum bitki çayı kürü yapıyorum çok iyi geldi bana. Bendede bir sıkıntı yok eşimede baktırıcaz bakalım inşallah yoktur bi sıkıntı.
Ben rahim filmi çektirmiştim, doktor dış gebelik nedenini öğrenmek için çektirtnişti, hatta çektirince tüpler ilaçla açıldığı için hızlı hamile kalırsın demişti ama olmadı, meğer eşimde sperm düşüklüğü varmışAynı şekilde 3. Denememde olmayınca gittim doktora erkek eş kaynaklı kısırlığın yüzde 40 gibi yüksek bir oranda olduğunu söyledi , eşimede yaptırdık hiçbir problem yok sayı morfoloji normalin üzerinde bile denebilir dedi onun doktoruda daha bekliyecek zamanımız var herhalde kabullendim artık , bir tek rahim filmi çekilmedim onuda biraz daha deneyip çektiririm bir ara
Dışgebelikten sonra rahim filmi çektirdim. Sperm testini sonrasında hiç hamile kalamadığım için yaptırdık. Sperm en düşük 15 milyon olmalı, eşimde 20 milyon çıktı. Hız, hareket herşey iyi çıktı. Hatta 20 milyon sınırın üstü, ama hamilelik için biraz daha 80 milyon üstü daha hızlı hamile bıraktırabiliemiş. 300 milyon olan bile var. Ama erkekte kısırlık için 15 milyon ve altı denir. Biz de artsın diye doktorun önerilerini uyguladık 1 hafta. Bu ay yumurtlama günü değerlendirdik ama bence bu ay olmayacak.merhaba canım, dış gebelik geçirdikten sonra eşinin spermi düşükmü çıktı doğru mu anladım ? Ne kadar dşüük çıktı
ben de dış gebelık geçirdim de mayıs ayında
Aslan pençesi,civan perçemi,adaçayı, papatya ve hayıt otu ( ben ilacını içtiğim için tek hayıt otunu kullanmıyorum). Sıcak suyun içine biraz biraz koyup 15 dk sonra içtim. 14 gün yaptım adetin 4. Günü başlayıpta. Yumurtlama için çok etkili ve tam gününde yum oldu.Hangi çayı içiyorsunuz canım
Çok iyi olmuş canım teşekkürler araştırayım bakalım bu ay soğan kürü yaptım benAslan pençesi,civan perçemi,adaçayı, papatya ve hayıt otu ( ben ilacını içtiğim için tek hayıt otunu kullanmıyorum). Sıcak suyun içine biraz biraz koyup 15 dk sonra içtim. 14 gün yaptım adetin 4. Günü başlayıpta. Yumurtlama için çok etkili ve tam gününde yum oldu.
bende bu ay soğan kürü yaptım :)Çok iyi olmuş canım teşekkürler araştırayım bakalım bu ay soğan kürü yaptım ben
İnşallah vesile olur canımÇok iyi olmuş canım teşekkürler araştırayım bakalım bu ay soğan kürü yaptım ben
Canım yaa nasıl uğraşıyoruz Rabbim şifa versin hepimizebende bu ay soğan kürü yaptım :)
ınsallah kuzum benım hayırlısı hepimizden inşallah bu ay guzel haberler çıkar sureklı dua ediyorum hepımz içinBazen çıkmayabilir bazı gebelerde Rahime geç düşüyor Muş bazılarında erken stres yapma bikac gün içinde gelmezse doktora gidersin canım inşallah senden bu ay güzel haberler alırız
Canım inan bende hep dua ediyorum. Sizede şu şekilde öğrendiğim bişeyi söyliyim. İlişkiden sonra beklerken Allahın isimlerinden Ya Semiu 100 kere okuyabilirsiniz ve Ya Varis ya Allah.. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu ayınsallah kuzum benım hayırlısı hepimizden inşallah bu ay guzel haberler çıkar sureklı dua ediyorum hepımz için
Çok sağol canım benım bilgi için tamam aklımda beklerken çekelm zikiri. Temmuzdan beri uğraşıyoruz tez zamanda hamiş kalırız inşallahCanım inan bende hep dua ediyorum. Sizede şu şekilde öğrendiğim bişeyi söyliyim. İlişkiden sonra beklerken Allahın isimlerinden Ya Semiu 100 kere okuyabilirsiniz ve Ya Varis ya Allah.. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu ay
İnşallah canımÇok sağol canım benım bilgi için tamam aklımda beklerken çekelm zikiri. Temmuzdan beri uğraşıyoruz tez zamanda hamiş kalırız inşallah
Canım olabilir değerlendir istersen her ihtimale karşı. Genelde yum akıntısı şeffaf uzayan akıntı olur ama belki yum öncesi gelen akıntıdır seninkideAdetim dün bitti bugün gündüz bir kaç kez sancı oldu kasığımda, 2 saat öncede feci akıntı başladı su gibi arka arkaya. Bu kadar erken yumurtlama olur mu hiç olmamıştı bende. Akıntı adet bittikten 3 4 gün sonra olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?