Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya koyulasmis mutlaka değerlendirin. Aynı zamanda teste de 4-5 gün daha devam edin bence garanti olsun
Dün gece aşırı belim ağrıyordu hani böyle regl olacağımız zaman ağrır ya o şekilde. Dedim galiba bu yumurtlama ağrısı olsa gerek daha reglime 2 hafta var çünkü. Eşimi uykudan uyandırıp değerlendirdik çok şükür. Bu haftayı hep takip edicem dediğiniz gibi

Gebelik ihtimali var o zaman beklemekten başka çare yok kafana takmadan stres yapmadan 2-3 gün daha bekle bakalım sonra kan testine gidersin. İnşallah gebelik vardır canim
İnşallah canım hayırlısı aynen bekleyeceğim. cuma günü kan testinemi gitsem diyorum çünkü en son ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş olacak kesın çıkar diye düüşünüyorum

Kızlar adetim 5 gün gecikti ama göğüslerim beni mahfetti belim çok ağrıyor bir türlü olamadım leke bile gelmedi. geç döllenmeden şüphelenmeye basladım cunku testlerde çıkmıyor
Belkide adete yakın döllenme oldu canım bekle biraz daha varsa çıkar Bikac güne inşallah vardır

Belkide adete yakın döllenme oldu canım bekle biraz daha varsa çıkar Bikac güne inşallah vardır
İnşallah canım çok sağol. Erken gebelik testi yapmıştım pazartesi günü çıkmamıştı o yüzden umudumu yitirdim geç döllenme olsa bile çıkar diye düşünmüştüm ama

İnşallah canım çok sağol. Erken gebelik testi yapmıştım pazartesi günü çıkmamıştı o yüzden umudumu yitirdim geç döllenme olsa bile çıkar diye düşünmüştüm ama
Bazen çıkmayabilir bazı gebelerde Rahime geç düşüyor Muş bazılarında erken stres yapma bikac gün içinde gelmezse doktora gidersin canım inşallah senden bu ay güzel haberler alırız

Hangi çayı içiyorsunuz canım

Ben rahim filmi çektirmiştim, doktor dış gebelik nedenini öğrenmek için çektirtnişti, hatta çektirince tüpler ilaçla açıldığı için hızlı hamile kalırsın demişti ama olmadı, meğer eşimde sperm düşüklüğü varmış

merhaba canım, dış gebelik geçirdikten sonra eşinin spermi düşükmü çıktı doğru mu anladım ? Ne kadar dşüük çıktı
ben de dış gebelık geçirdim de mayıs ayında
Dışgebelikten sonra rahim filmi çektirdim. Sperm testini sonrasında hiç hamile kalamadığım için yaptırdık. Sperm en düşük 15 milyon olmalı, eşimde 20 milyon çıktı. Hız, hareket herşey iyi çıktı. Hatta 20 milyon sınırın üstü, ama hamilelik için biraz daha 80 milyon üstü daha hızlı hamile bıraktırabiliemiş. 300 milyon olan bile var. Ama erkekte kısırlık için 15 milyon ve altı denir. Biz de artsın diye doktorun önerilerini uyguladık 1 hafta. Bu ay yumurtlama günü değerlendirdik ama bence bu ay olmayacak.

Hangi çayı içiyorsunuz canım
Aslan pençesi,civan perçemi,adaçayı, papatya ve hayıt otu ( ben ilacını içtiğim için tek hayıt otunu kullanmıyorum). Sıcak suyun içine biraz biraz koyup 15 dk sonra içtim. 14 gün yaptım adetin 4. Günü başlayıpta. Yumurtlama için çok etkili ve tam gününde yum oldu.

Çok iyi olmuş canım teşekkürler araştırayım bakalım bu ay soğan kürü yaptım ben

Bazen çıkmayabilir bazı gebelerde Rahime geç düşüyor Muş bazılarında erken stres yapma bikac gün içinde gelmezse doktora gidersin canım inşallah senden bu ay güzel haberler alırız
ınsallah kuzum benım hayırlısı hepimizden inşallah bu ay guzel haberler çıkar sureklı dua ediyorum hepımz için

ınsallah kuzum benım hayırlısı hepimizden inşallah bu ay guzel haberler çıkar sureklı dua ediyorum hepımz için
Canım inan bende hep dua ediyorum. Sizede şu şekilde öğrendiğim bişeyi söyliyim. İlişkiden sonra beklerken Allahın isimlerinden Ya Semiu 100 kere okuyabilirsiniz ve Ya Varis ya Allah.. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu ay

Çok sağol canım benım bilgi için tamam aklımda beklerken çekelm zikiri. Temmuzdan beri uğraşıyoruz tez zamanda hamiş kalırız inşallah

Adetim dün bitti bugün gündüz bir kaç kez sancı oldu kasığımda, 2 saat öncede feci akıntı başladı su gibi arka arkaya. Bu kadar erken yumurtlama olur mu hiç olmamıştı bende. Akıntı adet bittikten 3 4 gün sonra olurdu

Canım olabilir değerlendir istersen her ihtimale karşı. Genelde yum akıntısı şeffaf uzayan akıntı olur ama belki yum öncesi gelen akıntıdır seninkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…