- 2 Ağustos 2013
- 38.508
- 130.013
- 798
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.721
Benim akıntım sadece 1 kere şeffaf uzayan şekildeydi 2 ay önce falandı hatta. Hiç biter bitmez olmazdı akıntı şaşırdım bende. Vücudum şaşırtıyor beni artıkCanım olabilir değerlendir istersen her ihtimale karşı. Genelde yum akıntısı şeffaf uzayan akıntı olur ama belki yum öncesi gelen akıntıdır seninkide
İnşallah faydası olmuşturbende bu ay soğan kürü yaptım :)
amin canım hadi inşallahCanım yaa nasıl uğraşıyoruz Rabbim şifa versin hepimizehadi inşallah bebişler gelirr bu ay
inşallah canım inşallah sende faydasını görürsünİnşallah faydası olmuştur
Günaydın canım inşallah olmazsın olursanda üzülme vakti var demekkiGünaydın kızlar bu sabah göğüslerimin şişliği inmiş. bugun kesın adet olacağım öyle oluyor anlıyorum şişi inince
Aynen canım ilk defa bu kadar gecikince umitlenmiştim az da olsa. olsun herseyın hayırlısı . Covid adet gecikmesi yapıyormus ben ekim ayında geçirdim kasım ayında ki adete etkisi olurmu bilmiyorum ama aklıma bi o geliyo caımGünaydın canım inşallah olmazsın olursanda üzülme vakti var demekki
Etkisi olur tabi bende eylülde covid oldum ekim ayındaki adet çok az oldu. Kuzenimde de geç geldi adetiAynen canım ilk defa bu kadar gecikince umitlenmiştim az da olsa. olsun herseyın hayırlısı . Covid adet gecikmesi yapıyormus ben ekim ayında geçirdim kasım ayında ki adete etkisi olurmu bilmiyorum ama aklıma bi o geliyo caım
Demek ki ondanmış evet az önce adet oldum tahmin ettiğim gibiEtkisi olur tabi bende eylülde covid oldum ekim ayındaki adet çok az oldu. Kuzenimde de geç geldi adeti
Adet gecikmesi rahmin bebeğe hazırlanması demek çok az kaldı bence canım mutlu sonaAynen canım ilk defa bu kadar gecikince umitlenmiştim az da olsa. olsun herseyın hayırlısı . Covid adet gecikmesi yapıyormus ben ekim ayında geçirdim kasım ayında ki adete etkisi olurmu bilmiyorum ama aklıma bi o geliyo caım
Canım bazı gebeliklerde geç tutunma olabiliyormuş belki o yüzden çıkmamıştırdayanamadım erken testlerden yaptım sonuç negatifbata 4 gün var yapmıcam dedim yine yaptım azcık ümit verin moralim bozuldu
Tamam canım güncelliyorum ama üzülme lütfenCanım bat 1 ocak
O tek iliski yumurtlamadan once mi olmustuValla benim de Mayıs ayında tek ilişki ile kimyasal gebelik oldu ondan sonra tık yok
İnşallah canım sabırsız ben test yaptım ve sonuç negatifamin canım hadi inşallah
inşallah canım inşallah sende faydasını görürsün
İnşallah canım sabırsız ben test yaptım ve sonuç negatifbata 4 gün var
Canım benım çok haklısın inşallah dediğin gibi rahim hazırlıyodur kendını . Kendime geldim şükür kendini çok kaptrıyor insan vallahi eşim bile çok kaptırmıstı kendını hamılesın diyip duruyordu. Hakkımızdan hayırlısı inşallah.Tamam canım güncelliyorum ama üzülme lütfen
benAdet gecikmesi rahmin bebeğe hazırlanması demek çok az kaldı bence canım mutlu sonabenimde son 3 aydır çok düzensiz seviniyorum çünkü çevremde çok duydum hamilelik öncesi düzensizlikler yaşayıp hamile kalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?