Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım olabilir değerlendir istersen her ihtimale karşı. Genelde yum akıntısı şeffaf uzayan akıntı olur ama belki yum öncesi gelen akıntıdır seninkide
Benim akıntım sadece 1 kere şeffaf uzayan şekildeydi 2 ay önce falandı hatta. Hiç biter bitmez olmazdı akıntı şaşırdım bende. Vücudum şaşırtıyor beni artık

Günaydın kızlar bu sabah göğüslerimin şişliği inmiş. bugun kesın adet olacağım öyle oluyor anlıyorum şişi inince

Günaydın canım inşallah olmazsın olursanda üzülme vakti var demekki
Aynen canım ilk defa bu kadar gecikince umitlenmiştim az da olsa. olsun herseyın hayırlısı . Covid adet gecikmesi yapıyormus ben ekim ayında geçirdim kasım ayında ki adete etkisi olurmu bilmiyorum ama aklıma bi o geliyo caım

dayanamadım erken testlerden yaptım sonuç negatif bata 4 gün var yapmıcam dedim yine yaptım azcık ümit verin moralim bozuldu

Etkisi olur tabi bende eylülde covid oldum ekim ayındaki adet çok az oldu. Kuzenimde de geç geldi adeti

Adet gecikmesi rahmin bebeğe hazırlanması demek çok az kaldı bence canım mutlu sona benimde son 3 aydır çok düzensiz seviniyorum çünkü çevremde çok duydum hamilelik öncesi düzensizlikler yaşayıp hamile kalan

İnşallah canım sabırsız ben test yaptım ve sonuç negatif bata 4 gün var
bende dayanamadım öğlen yaptım test negatif çıktı benimde bata 4gün var canım hem moral,m bozuldu biraz hemde acaba erken mi diyorum bazen yumurtlamadan 12gün sonra çıkıyor belki daha vardır günü

Tamam canım güncelliyorum ama üzülme lütfen
Canım benım çok haklısın inşallah dediğin gibi rahim hazırlıyodur kendını . Kendime geldim şükür kendini çok kaptrıyor insan vallahi eşim bile çok kaptırmıstı kendını hamılesın diyip duruyordu. Hakkımızdan hayırlısı inşallah.

kızlar bu ay yine bir şey olmazsa doktora gitsem mi diye düşünüyorum ilaca başlamak için yada kontrolden geçmek için.
reglin 3.günü gitsem muayene eder mi yoksa sadece kan tahlili mi yapar sizce?giden oldu mu 3.gününde?

Kizlar merhaba bugün 13. Gundeyim. Bat 21 Aralık Ovulasyon testime bakar mısıniz bugün?
Daha önce pik sandigim günler oldu ama bugün daha pik sanki tecrübeli kizceler bı bakar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…