- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.741
Canım hamile kalmadan kaç ay düzensizlik yaşamıştın acaba bize de bi ışık olur cevabın
Hayırlısı olsun inşallah diğer ayaDemek ki ondanmış evet az önce adet oldum tahmin ettiğim gibi
Onu hiç hatırlayamıyorum işteO tek iliski yumurtlamadan once mi olmustu
Bende senin gibi adet öncesinde hatta 1 hafta önceden teste başlıyordum meraktan ama şimdi hiç yapasim gelmiyor negatifi görerek niye moralimi bozayim diyorum zamanla sende bıkıp yapmican test almaktan bile sıkıldım ben o yüzden kendini alıştırmaya bak gecikince nasıl olsa belli olacak de kendini yıpratmadayanamadım erken testlerden yaptım sonuç negatifbata 4 gün var yapmıcam dedim yine yaptım azcık ümit verin moralim bozuldu
Ben 3. Günde gitmistim hem test yapilmisti hem de alttan bakmıştı sorun olmuyorkızlar bu ay yine bir şey olmazsa doktora gitsem mi diye düşünüyorum ilaca başlamak için yada kontrolden geçmek için.
reglin 3.günü gitsem muayene eder mi yoksa sadece kan tahlili mi yapar sizce?giden oldu mu 3.gününde?
Evet ara ara koyulaşma oluyor ama bugünki baya bı koyu değerlendirmelisin benceKizlar merhaba bugün 13. Gundeyim. Bat 21 AralıkOvulasyon testime bakar mısıniz bugün?
Eki Görüntüle 2732418 Daha önce pik sandigim günler oldu ama bugün daha pik sankitecrübeli kizceler bı bakar mısınız
Benimde hayıt hapını içtiğimden beri degisti sanki. Yani pikten sonraki sure uzadı gibi geldi bana 14. Günü değilde 16. Günü adet oldum bakalım bu ay nasıl olcakAdet gecikmesi rahmin bebeğe hazırlanması demek çok az kaldı bence canım mutlu sonabenimde son 3 aydır çok düzensiz seviniyorum çünkü çevremde çok duydum hamilelik öncesi düzensizlikler yaşayıp hamile kalan
canım pik olmuş bugünü ve yarını değerlendirinKizlar merhaba bugün 13. Gundeyim. Bat 21 AralıkOvulasyon testime bakar mısıniz bugün?
Eki Görüntüle 2732418 Daha önce pik sandigim günler oldu ama bugün daha pik sankitecrübeli kizceler bı bakar mısınız
sorma ya yapmıcam diyorum yine yapiyorum üzülüyorum da. Bu ay soğan kürü yaptım umudum var ama negatifi görünce moraller alt üst olduBende senin gibi adet öncesinde hatta 1 hafta önceden teste başlıyordum meraktan ama şimdi hiç yapasim gelmiyor negatifi görerek niye moralimi bozayim diyorum zamanla sende bıkıp yapmican test almaktan bile sıkıldım ben o yüzden kendini alıştırmaya bak gecikince nasıl olsa belli olacak de kendini yıpratma
Aynen biraz daha bekleyelim canımbende dayanamadım öğlen yaptım test negatif çıktı benimde bata 4gün var canım hem moral,m bozuldu biraz hemde acaba erken mi diyorum bazen yumurtlamadan 12gün sonra çıkıyor belki daha vardır günü
Daha tam pik değil bence ama yinede değerlendir canım koyulaşma ya başlamış çünküKizlar merhaba bugün 13. Gundeyim. Bat 21 AralıkOvulasyon testime bakar mısıniz bugün?
Ben gittim önceki gün 3. günümdü.. ultrasonla baktı ve hormonlar için kan verdim... bugün sonuçlarım çıktı herşey yolunda çok şükür.. özellikle hormonlara baktırmak istiyorsan 3. gün gitmeni öneririmkızlar bu ay yine bir şey olmazsa doktora gitsem mi diye düşünüyorum ilaca başlamak için yada kontrolden geçmek için.
reglin 3.günü gitsem muayene eder mi yoksa sadece kan tahlili mi yapar sizce?giden oldu mu 3.gününde?
2 ay sora 3 ay hamile oldumu öğrendimCanım hamile kalmadan kaç ay düzensizlik yaşamıştın acaba bize de bi ışık olur cevabın
İnşallah bu sefer piktir yacanım pik olmuş bugünü ve yarını değerlendirin
sorma ya yapmıcam diyorum yine yapiyorum üzülüyorum da. Bu ay soğan kürü yaptım umudum var ama negatifi görünce moraller alt üst oldu
Eğer bu ay olmazsa belki de bırakcam devam etmicem artık çocuk için uğraşmaya zaten hastalıkta aldı başını gitti kafam çok karışık
Bakalım yapmaya devam ediyorum. Ben geçen ay 21 inde regl oldum yani 14 gün öncesi 17. Günde yumurtlamisim o da 8 Aralık civarına tekabül ediyor. Hesaplamalarıma göre erken bence de ama 5 gün önceden de bu kadar koyu olur mu? Erken yumurtlamaya başladım ya da bu ayDaha tam pik değil bence ama yinede değerlendir canım koyulaşma ya başlamış çünkü
Evet canım yaklaşıyor bize bebiş hissediyoruumBenimde hayıt hapını içtiğimden beri degisti sanki. Yani pikten sonraki sure uzadı gibi geldi bana 14. Günü değilde 16. Günü adet oldum bakalım bu ay nasıl olcak
Canım günlere çok takılma benimde adetim çok düzensiz o nedenle yumurtlama gunleride çok değişik oluyor her ay farklı oluyor ama burda bı konu okudum ben çok mantıklı buldum.bayan her ay pik olduğu günleri degerlendiriyomus sadece bı türlü tutmuyormus doktora gitmiş adetin bitimiymis doktorda çatlamaya hazır 19 mm yumurta olduğunu söylemiş çok şaşırmış kadın ve iki gün ard arda değerlendirmiş ve o ay gebe kalmış meğerse adet bitimi yumurtluyormus ben bunu okuyunca adetin bitiminden hemen sonra bir gün arayla değerlendiriyorum yumurtladigimi hissettiğim günlerde her gün değerlendirmeye çalışıyorum inşallah nasip olurda bizlerde o duyguyu bir an önce yaşarız inşallahBakalım yapmaya devam ediyorum. Ben geçen ay 21 inde regl oldum yani 14 gün öncesi 17. Günde yumurtlamisim o da 8 Aralık civarına tekabül ediyor. Hesaplamalarıma göre erken bence de ama 5 gün önceden de bu kadar koyu olur mu? Erken yumurtlamaya başladım ya da bu ay
Günaydın canım. Bu dediğine kesinlikle ben de katılıyorum fakat benim adetim düzenli yani döngüm hep aynı oluyor. Ama yine de dediğine ben de inanıyorum ki ben de adet bitimi hemen değerlendirmeye başladım. Gecen ay doktora gittiğimde doktor ovulasyon testi vs boş, yapma öyle şeyler bile demişti. Ben yine de yapıyorum daha rahat hissettiriyor. Ama 2 güne bir değerlendirmeye devamCanım günlere çok takılma benimde adetim çok düzensiz o nedenle yumurtlama gunleride çok değişik oluyor her ay farklı oluyor ama burda bı konu okudum ben çok mantıklı buldum.bayan her ay pik olduğu günleri degerlendiriyomus sadece bı türlü tutmuyormus doktora gitmiş adetin bitimiymis doktorda çatlamaya hazır 19 mm yumurta olduğunu söylemiş çok şaşırmış kadın ve iki gün ard arda değerlendirmiş ve o ay gebe kalmış meğerse adet bitimi yumurtluyormus ben bunu okuyunca adetin bitiminden hemen sonra bir gün arayla değerlendiriyorum yumurtladigimi hissettiğim günlerde her gün değerlendirmeye çalışıyorum inşallah nasip olurda bizlerde o duyguyu bir an önce yaşarız inşallah
kızlar bu ay yine bir şey olmazsa doktora gitsem mi diye düşünüyorum ilaca başlamak için yada kontrolden geçmek için.
İşte bu yüzden doktorlar hep gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyor. O zaman kaçırma şansınız yok diyor doktor.Canım günlere çok takılma benimde adetim çok düzensiz o nedenle yumurtlama gunleride çok değişik oluyor her ay farklı oluyor ama burda bı konu okudum ben çok mantıklı buldum.bayan her ay pik olduğu günleri degerlendiriyomus sadece bı türlü tutmuyormus doktora gitmiş adetin bitimiymis doktorda çatlamaya hazır 19 mm yumurta olduğunu söylemiş çok şaşırmış kadın ve iki gün ard arda değerlendirmiş ve o ay gebe kalmış meğerse adet bitimi yumurtluyormus ben bunu okuyunca adetin bitiminden hemen sonra bir gün arayla değerlendiriyorum yumurtladigimi hissettiğim günlerde her gün değerlendirmeye çalışıyorum inşallah nasip olurda bizlerde o duyguyu bir an önce yaşarız inşallah
Bir yıl olmadan bakmamazlık etmezler demi bende bikaç aydır olmuyor deyip kontrole gitmek istiyorum adet zamanı mı gideymMuayene de eder tahlilde yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?