Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam. eşimin yarın karantinası bitiyor ama benim 11inde bitiyor. 12sinden itibaren yine normal hayatımıza döneceğiz. İnşallah yarabbim.

Bende kullandım üç ay boyunca tutmadı en iyisi adet bitimi başlamak sık ilişki önemli olan bende inanıyorum topikdeki herkes hamile kalıcak inşallah baya bir hamile arkadaşımız oldu bizlerede sıra gelir inşallah

İşte bu yüzden doktorlar hep gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyor. O zaman kaçırma şansınız yok diyor doktor.
Aynen canım bende inanıyorum buna bence vücuttaki lh seviyesi belirli zamanlarda yükseliyor vücutta hep var zaten bu hormon bazen adete yakın yada adet bitimi bile pik olduğu oluyor en güzeli sık ilişki ve istekli birliktelik olması lazımmış hayırlısı bakalım inşallah çok bekletmez yaramazlar bizi

selam. eşimin yarın karantinası bitiyor ama benim 11inde bitiyor. 12sinden itibaren yine normal hayatımıza döneceğiz. İnşallah yarabbim.
Çok geçmiş olsun canım biraz bahseder misin nasıl geçti çok ağır biseymi ben çok korkuyorum çok şükür ailem de bende çıkmadı hiç tabiki belli olmuyor belki bizde yasicaz bigun grip gibimi dahami ağır geçiyor

canım eşim hafif atlattı. eşim pozitif ben negatif atlattık. yani grip gibi değil kesinlikle soğuk algınlığına benziyor.

öksürük boğazda acı farenjit gibi balgam atıyor. hatta boğazı kanadı bir kere. öyle halsizlik falan.

Kızlar yumurtlamadan sonra beyaz akıntı oluyor mu dikkat ettiniz mi? Hafif sıvı gibi böyle katilasmadi sanki yumurtlamadan önce de vardı aynı akıntı. 18.gunde yumurtladim bugun 21. Gün adete 10 gün var

Bir yıl olmadan bakmamazlık etmezler demi bende bikaç aydır olmuyor deyip kontrole gitmek istiyorum adet zamanı mı gideym
1 yıldan önce de bakıyorlar tabi hormon testi ya da alttan muayene ediyor herşey normal mi diye. Ama tedavi olarak 1 yılı bekleyin diyorlar yaş 35 ten küçükse. Benim de 1 yıla 3 ay falan kaldi

Kızlar ben yapmaya devam ediyorum bir değişme yok gibi dimi bu gün adetin 15. Günü 35 günde bir adet oluyorum.

Eki Görüntüle 2733328
35 günde bir adet oluyosaniz zaten 15inde değil 19-20sinde yumurtlarsiniz. Adet döngünüz kaç günde ondan 14 veya 15 çıkarınca genelde yumurtlama gününüzdür. Herkesin aynı olmaz. Benim de döngüm 33-35 falan ve bu ay adetin 19. Günü yumurtladim. Hep bu civarlarda olur

Kızlar yumurtlamadan sonra beyaz akıntı oluyor mu dikkat ettiniz mi? Hafif sıvı gibi böyle katilasmadi sanki yumurtlamadan önce de vardı aynı akıntı. 18.gunde yumurtladim bugun 21. Gün adete 10 gün var
Benim de adete 10-11 gün var yumurtlamanin üstünden 5 gün geçti ve kremsi beyaz akıntım var

4-5 günü var daha o zmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…