- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.761
Bir yılı bekleyin diyolar genelde tedavi için. ama sen muayene olaclaksın bence sıkıntı olmazBir yıl olmadan bakmamazlık etmezler demi bende bikaç aydır olmuyor deyip kontrole gitmek istiyorum adet zamanı mı gideym
Bende kullandım üç ay boyunca tutmadı en iyisi adet bitimi başlamak sık ilişki önemli olan bende inanıyorum topikdeki herkes hamile kalıcak inşallah baya bir hamile arkadaşımız oldu bizlerede sıra gelir inşallahGünaydın canım. Bu dediğine kesinlikle ben de katılıyorum fakat benim adetim düzenli yani döngüm hep aynı oluyor. Ama yine de dediğine ben de inanıyorum ki ben de adet bitimi hemen değerlendirmeye başladım. Gecen ay doktora gittiğimde doktor ovulasyon testi vs boş, yapma öyle şeyler bile demişti. Ben yine de yapıyorum daha rahat hissettiriyor. Ama 2 güne bir değerlendirmeye devamİnşallah olur da güzel haberler veririz birbirimize
Aynen canım bende inanıyorum buna bence vücuttaki lh seviyesi belirli zamanlarda yükseliyor vücutta hep var zaten bu hormon bazen adete yakın yada adet bitimi bile pik olduğu oluyor en güzeli sık ilişki ve istekli birliktelik olması lazımmış hayırlısı bakalım inşallah çok bekletmez yaramazlar biziİşte bu yüzden doktorlar hep gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyor. O zaman kaçırma şansınız yok diyor doktor.
Çok geçmiş olsun canım biraz bahseder misin nasıl geçti çok ağır biseymi ben çok korkuyorum çok şükür ailem de bende çıkmadı hiç tabiki belli olmuyor belki bizde yasicaz bigun grip gibimi dahami ağır geçiyorselam. eşimin yarın karantinası bitiyor ama benim 11inde bitiyor. 12sinden itibaren yine normal hayatımıza döneceğiz. İnşallah yarabbim.
canım eşim hafif atlattı. eşim pozitif ben negatif atlattık. yani grip gibi değil kesinlikle soğuk algınlığına benziyor.Çok geçmiş olsun canım biraz bahseder misin nasıl geçti çok ağır biseymi ben çok korkuyorum çok şükür ailem de bende çıkmadı hiç tabiki belli olmuyor belki bizde yasicaz bigun grip gibimi dahami ağır geçiyor
Tekrar çok geçmiş olsun canım o zaman hafif atlatmışsınız çok şüküröksürük boğazda acı farenjit gibi balgam atıyor. hatta boğazı kanadı bir kere. öyle halsizlik falan.
çok teşekkür ederim tatlıııımmmTekrar çok geçmiş olsun canım o zaman hafif atlatmışsınız çok şükür
canım hayırlısı olsun hiç mi yoktu bi belirtin falan nasıl oldu anlatsana2 ay sora 3 ay hamile oldumu öğrendimrabim isteyen herkeze nasip etsin amin
1 yıldan önce de bakıyorlar tabi hormon testi ya da alttan muayene ediyor herşey normal mi diye. Ama tedavi olarak 1 yılı bekleyin diyorlar yaş 35 ten küçükse. Benim de 1 yıla 3 ay falan kaldiBir yıl olmadan bakmamazlık etmezler demi bende bikaç aydır olmuyor deyip kontrole gitmek istiyorum adet zamanı mı gideym
35 günde bir adet oluyosaniz zaten 15inde değil 19-20sinde yumurtlarsiniz. Adet döngünüz kaç günde ondan 14 veya 15 çıkarınca genelde yumurtlama gününüzdür. Herkesin aynı olmaz. Benim de döngüm 33-35 falan ve bu ay adetin 19. Günü yumurtladim. Hep bu civarlarda olurKızlar ben yapmaya devam ediyorum bir değişme yok gibi dimi bu gün adetin 15. Günü 35 günde bir adet oluyorum.
Eki Görüntüle 2733328
Benim de adete 10-11 gün var yumurtlamanin üstünden 5 gün geçti ve kremsi beyaz akıntım varKızlar yumurtlamadan sonra beyaz akıntı oluyor mu dikkat ettiniz mi? Hafif sıvı gibi böyle katilasmadi sanki yumurtlamadan önce de vardı aynı akıntı. 18.gunde yumurtladim bugun 21. Gün adete 10 gün var
Demekki oluyor öyle adete kadar bakalım değişecek miBenim de adete 10-11 gün var yumurtlamanin üstünden 5 gün geçti ve kremsi beyaz akıntım var
Evet oluyor canım bendedeKızlar yumurtlamadan sonra beyaz akıntı oluyor mu dikkat ettiniz mi? Hafif sıvı gibi böyle katilasmadi sanki yumurtlamadan önce de vardı aynı akıntı. 18.gunde yumurtladim bugun 21. Gün adete 10 gün var
İyi canım aynı işte heyecanlı bekleyişim başladı bakalım bu ay sıkı çalıştıkKızlar merhaba nasılsıniz. Biraz uzun zaman oldu girmeyeli...aklım hep sizdeydi
35 günde bir adet oluyosaniz zaten 15inde değil 19-20sinde yumurtlarsiniz. Adet döngünüz kaç günde ondan 14 veya 15 çıkarınca genelde yumurtlama gününüzdür. Herkesin aynı olmaz. Benim de döngüm 33-35 falan ve bu ay adetin 19. Günü yumurtladim. Hep bu civarlarda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?