- 8 Eylül 2020
- 601
- 622
- 53
- 36
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.781
İnşallah canım kesinlikle ben de inanıyorum bir bir güzel haberler vereceğiz insallahBende kullandım üç ay boyunca tutmadı en iyisi adet bitimi başlamak sık ilişki önemli olan bende inanıyorum topikdeki herkes hamile kalıcak inşallah baya bir hamile arkadaşımız oldu bizlerede sıra gelir inşallah
Yumurtladin mi sen canım ne kadar var adeteEvet oluyor canım bendede
Evet döngüsü 28 gün olanlar genelde 14-15. Günler yumurtlar. Teste devam edin akıntıyi takip edin4-5 günü var daha o zmana
Tamam canım teşekkürler ben daha önce muayene oldum gerçi ama hormon baktırmadım1 yıldan önce de bakıyorlar tabi hormon testi ya da alttan muayene ediyor herşey normal mi diye. Ama tedavi olarak 1 yılı bekleyin diyorlar yaş 35 ten küçükse. Benim de 1 yıla 3 ay falan kaldi
yoktu canım iki ay bir gun adet oldum cok kanamam geldi ikinci gun cok az şaşırdım doktora gitim herşey normel dedi bende kisti vardı onun icin ilaç kulandım ondan 1 ay sorda hamile kaldımcanım hayırlısı olsun hiç mi yoktu bi belirtin falan nasıl oldu anlatsana
Canım yum oldu geçtiğimiz pazar 3 gün değerlendirdik öncesinde gün aşırı oldu şimdi 8 gün var canım beklenmeyen adeteYumurtladin mi sen canım ne kadar var adete
İyi canım sen nasılsın eşin nasıl oldukızlar selam nasılsınız?
Benim de 8-9 gün var beklenmeyen adeteCanım yum oldu geçtiğimiz pazar 3 gün değerlendirdik öncesinde gün aşırı oldu şimdi 8 gün var canım beklenmeyen adete
Kaç aydır uğraşıyorsunuz canımbata 2 gün var yine test yaptım yine negatif bu saatten sonra pozitif olcağını düşünmüyorum bu ayda gol değil
artık bu fikirden vazgeçmek üzereyim sıkıldım her ay aynı şeyleri düşünmekten yapmaktan çok moralim bozuluyo artık
Valla aynı durumdayız canım ben de sıkıldım bu ay vazgeçtim dedim adetim gecikti. Tekrar ümitlendım yine sonuc hüsran. Artık adetim gecikinceye kadar yapmıyorum test mest.bata 2 gün var yine test yaptım yine negatif bu saatten sonra pozitif olcağını düşünmüyorum bu ayda gol değil
artık bu fikirden vazgeçmek üzereyim sıkıldım her ay aynı şeyleri düşünmekten yapmaktan çok moralim bozuluyo artık
Canım bozma moralini demekki düşünmemk lazım hiç beklemediğin bir aN oluverirbata 2 gün var yine test yaptım yine negatif bu saatten sonra pozitif olcağını düşünmüyorum bu ayda gol değil
Hazirandan beri canım ama bi ara kortizon kullandım 40 gün ara verdik 4 ay diyelimKaç aydır uğraşıyorsunuz canım
Bende ovulasyon testi yapmadım bu ay gün aşırı yapmaya çalıştık ama önümüzdeki ay devam edersem ovülasyon testi yapmayı düşünüyorum.Valla aynı durumdayız canım ben de sıkıldım bu ay vazgeçtim dedim adetim gecikti. Tekrar ümitlendım yine sonuc hüsran. Artık adetim gecikinceye kadar yapmıyorum test mest.
Yumurtlama testi de yapmadım bu ay pişman oldum ama sonrasında adetim geciktiği için. Aralık adetimde yaparım gibi geliyor yumurtlama testi
Gerçekten yok şunu yemeyim içmeyim bişey olmasın aman uzanmayım bişey olmasın yok ağır kaldırmayayım derken sıktım kendimi.artık hiç bişey düşünmücem olursa olur olmazsa olmuyo dicem napayım.diyetime sporuma başlarım artık bu ayda olmazsaCanım bozma moralini demekki düşünmemk lazım hiç beklemediğin bir aN oluverirBenimde iki gün var negatif görmekten korkup yapamıyorum
Aynen öyle spor yapmıyorum aman hamileysem diye ilaç falan içmiyorum ama adet oldukça başa sarıyorumHazirandan beri canım ama bi ara kortizon kullandım 40 gün ara verdik 4 ay diyelim
Bende ovulasyon testi yapmadım bu ay gün aşırı yapmaya çalıştık ama önümüzdeki ay devam edersem ovülasyon testi yapmayı düşünüyorum.
Gerçekten yok şunu yemeyim içmeyim bişey olmasın aman uzanmayım bişey olmasın yok ağır kaldırmayayım derken sıktım kendimi.artık hiç bişey düşünmücem olursa olur olmazsa olmuyo dicem napayım.diyetime sporuma başlarım artık bu ayda olmazsa
İnşallah canım ya bakalımm nasipte varsaaBenim de 8-9 gün var beklenmeyen adeteyumurtlama geç olduğu için tam tarihi bilemiyorum birlikte bekleyeceğiz desene inşallah tutar bu ay
aynen canim diyet yapamiyorum spor sadece yürüyüş yapabilirim ona da bu aralar vakit bulamadım bu ay salcam artıkAynen öyle spor yapmıyorum aman hamileysem diye ilaç falan içmiyorum ama adet oldukça başa sarıyorum
4 ay çok yeni hemen bıkmaHazirandan beri canım ama bi ara kortizon kullandım 40 gün ara verdik 4 ay diyelim
Bende ovulasyon testi yapmadım bu ay gün aşırı yapmaya çalıştık ama önümüzdeki ay devam edersem ovülasyon testi yapmayı düşünüyorum.
Gerçekten yok şunu yemeyim içmeyim bişey olmasın aman uzanmayım bişey olmasın yok ağır kaldırmayayım derken sıktım kendimi.artık hiç bişey düşünmücem olursa olur olmazsa olmuyo dicem napayım.diyetime sporuma başlarım artık bu ayda olmazsa
bir yanım yeter uğraşma diyor bir tarafım pes etme diyor. kendimi çok sıktım biraz bırakmam lazım gerçekten.sporuma ve diyetime pzt itibariyle başlayacağım kesin olarak yani inşallah4 ay çok yeni hemen bıkmabenim 9 ay oldu ben napayım kendino de sıkma ben de acaba hamile miyim ağır kaldırmayayim çok yurumeyeyim derken sıktım yine olmadı onla alakası pek yok bence benim ev taşıdığım zaman yani en çok hareketi yaptığım en çok yorulduğum zaman hamilelik oldu ama düşükle sonuclandi bence hamileliğe hareket iyi geliyor
eşim iyi hatta baya iyi. Bugün karantinasının son günü. Yarın da gerçi sokağa çıkma yasağı var. benim karantinam 11inde bitecek asabım bozuk.İyi canım sen nasılsın eşin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?