Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar köpeğim olmasa asla dışarı çıkmam bir daha. psikolojik olarak çökmüş durumdayım. anneme sarılmayı özledim. eşimin ailesi de burada değil onun daha kötü psikolojisi. Sağlık çalışanlarına Allah sabır versin. gelin onlar için dua edelim bu akşam. Belki dualarımız kabul olur.

Canım eşin hiç test yaptırdı mı peki

Benim fikrim diyetine başla ama vitaminli beslenmeye çalış tabi hamur işi tatlı ekmek tarzı yiyecekleri kısıp düzenli yürüyüş falan bile yapsan farkeder hemen onu da kendini sıkmadan yapmalısın diyet de sabır işi çünkü. Kafaya takmamak biraz zor ama hepimiz için geçerli ne kadar kafaya takmayalim destekte takıyoruz ben bi kaç ay öncesine kadar şuan daha az takıyorum tabi zamanla alıştim heralde olmamasına, ama adet zamanı yaklaşınca içimden acaba var mı hissi geçiyor tabi bunu engellemek zor. Eskisi kadar gebelik testi de yapmıyorum en fazla 1 tane adet günü gelmezse o da. Olmazsa da tedaviye kadar yolu var napalim. için rahat edecekse eşin de sende hormon testlerine baktırirsin yola öyle devam edersin o da rahatlatıyor. Ben daha çok işimle ilgileniyorum evden çalışıyorum zaten bı yandan diziye başladım o da çok kafa dağıtıyor kendine uğraş bulsan daha iyi hissediceksin inan pes edecek birşey yok 4. Ayda daha yolun başındasin

Merhabalar,
30 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. 3 yıldır çocuk istiyoruz ama malesef olmuyor. Bende polikistik over varmış. Bir de 2 yıl önce çektirdiğim rahim filmimde 1 tüpüm tamamen açık ama diğer tüpümde biraz tıkanıklık daha doğrusu zorlu geçiş vardı. 2 defa klomen kullandım. 1 tanesinde çatlatma iğnesi yapıldı diğerinde yapılmadı. 1 yıldır hiç bir tedavi görmedim ama yine de olmadı. Troid hastası olduğumu öğrendim bide 6 ay önce. İlaçlarımı kullanıyorum şuan tiroid seviyemde normale döndü. Tekrar doktor yolu gözüktü gittim yine rahim filmi istendi 3 gün sanra yaptıracağım randevum var. Bu sefer doktora söylemeden klomene başladım bugün yani 5.günümde adetin. Saracoğlunun brokoli kürüne başladım. Aslanpençesi çayı içiyorum. Birde 3 lü karışım ekstrakt var Hayıt/Civanperçemi/Biberiye bu ekstraktı içiyorum. İnofolic combi günde 2 defa içiyorum ve yeni duydugum çakşır kökü suyuna eşimle birlikte başladık. Yani bu ay herşeyi yapıyorum bu ay bakalım rabbim yüzümüze güler inşallah

Hayırlısı olsun inşallah ama fazla karıştırıp bunyenizi yormayın derim

Canım benim bu ay da olmadı yeni bat 3 ocak

Benimde işe yaramadı bende oldum bugün canım 1 gün erken ocağa kaldık

Tamam canım güncelliyorum daha yolun başındasın üzülme lütfen 6. Aydada olmazsa eşinle birlikte yaptırırsınız testlerinizi.

Yumurtlamayi değerlendirip adetine 1 hafta veya daha az kalan arkadaşlarım ne hissediyosunuz herhangi bi sancı akıntı veya farklılık vs biseyler var mı?? Ne zaman test yapmayı düşünüyosunuz?

Yumurtlamayi değerlendirip adetine 1 hafta veya daha az kalan arkadaşlarım ne hissediyosunuz herhangi bi sancı akıntı veya farklılık vs biseyler var mı?? Ne zaman test yapmayı düşünüyosunuz?
Benim 1 hafta var henüz bir belirtim yok ara ara bel ağrısı oluyor ama onla ilgisi yoktur diye düşünüyorum. Beyaz akıntım var sadece sende ne var ne yok

Benim 1 hafta var henüz bir belirtim yok ara ara bel ağrısı oluyor ama onla ilgisi yoktur diye düşünüyorum. Beyaz akıntım var sadece sende ne var ne yok
Benim de 1 hafta var, beyaz akıntım var, dünden beri bel ve kasık ağrısı epey kendini hissettiriyor, insallah gebeliktendir, hem umutlanmak istemiyorum hem de istiyorum bu ay olmazsa doktora gidicem artık kendimi ona hazırlıyorum ama bi yandan da belirti arıyorum sürekli

Merhaba, bende 31 yaşındayım 9 aydır olmuyor 8 yıl önce de pko denmişti ama şimdiki gittiğim doktorlar öyle birşey söylemedi herşey normal deniyor. tüplere de henüz bakılmadi Dr 1 yıl deneyin dedi. Başımdan 1 kez kimyasal gebelik geçti. yaklaşık 1 yıl önce Amh testi yaptırmıştım 5,07 çıkmisti pko ya yakın bir değer sanırım biraz önce dr Banu ciftcinin igtv deki son videosunu izledim onda 5 den yukarısı pko gibi konuştu acaba ondan mı olmuyor diye düşünüyorum şimdi yumurtlamam normal adetim duzenli ama yolunda gitmeyen birşey var psikoloji çok önemliymis onu da videoda anlatıyor ister istemez takıyoruz ovulasyon testlerini atın diyor ben nasıl anlayacağım o zaman daha çok stres olmaz miyim bilmiyorum kafam karıştı. Klomenden de bahsetmiş sen Dr demeden de kullanıyorsun sanırım pko ya faydası oluyor mu acaba yumurta geliştirici bir ilaç sanırım. Pko lu olupta hamile kalan çok insan var o yüzden moral bozmamak lazım. Dr 2. Rahim filmini neden istedi zaten cektirmissin önceden. tedavi olarak ne uygulayacağını söyledi mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…