Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı şeyleri hissediyoruz belirti aramiyim diyorum ama sanki oradaki ağrılar bilerek oluyormuş gibi vücudum beynimle oyun oynuyor sanki düşünmek istemiyorum dedikçe ağrıyla kendini hissettirmeye çalışıyor psikoloji kalmayacak yakında

Evet sanki vücudum bana oyun yapıyor gibi, burda belirti başlıklarını okuyorum sonra da ben napiyorum yaa varsa bikac güne kadar öğrencem zaten deyip kapatiyorum, bir de boşluktan sürekli kendimi dinliyorum 5 ayda bu hale geldim senelerce bekleyenlere Allah çelik gibi sinir ve sabır versin insallah

Boşluktan hepsi kendine bir uğraş bul mutlaka o zaman daha az aklına geliyor 5 ay daha çok kısa sabır lazım gerçekten.

Boşluktan hepsi kendine bir uğraş bul mutlaka o zaman daha az aklına geliyor 5 ay daha çok kısa sabır lazım gerçekten.
Haklısın bı meşgale bulmam şart artık, yumurtalıklarimda tembellik olduğunu bilmesem daha gitmezdim doktora ama bu ay olmazsa doktor sürecini baslaticam artık

Haklısın bı meşgale bulmam şart artık, yumurtalıklarimda tembellik olduğunu bilmesem daha gitmezdim doktora ama bu ay olmazsa doktor sürecini baslaticam artık
Yumurtalıktaki tembellik için ilaçlar yok mu Dr a git bı bakalım madem öyle bir sorun var. Pko ile ilgili değil dimi tembellik

Yumurtalıktaki tembellik için ilaçlar yok mu Dr a git bı bakalım madem öyle bir sorun var. Pko ile ilgili değil dimi tembellik
Valla bu sene başında daha gebelik düşünmüyoken adetlerim 3-4 gün sökülmüyor lekelenme seklinde oluyor sonra sökülüyor diye bir doktora gitmiştim karından ultrasonla bakıp yumurtaliklarin tembel çünkü dedi, hormon testi normaldi. E nabizda da overler pko görünümlü yazıyo, çok ilgisiz bi doktordu. Şimdi doğum kontrol hapı veriyorum gebelik düşününce gelirsin çeşitli ilac tedavileri yaparız dedi. Ona dayanarak diyorum tembel diye, pko da var, adetlerim 33-34 günde bir düzenli oluyor ama dediğim şekilde. Bu ay da olmazsa artık baslicam destek tedavilere ins

Bende direk başlıyor adetim onda sıkıntı yok da pko görünmüyor demişti ultrasonla baktığında artık neye inanacağimi şaşırdım 3 tane Dr a gittim farklı birşey görürler söylerler belki diye ama ilgili bir Dr yok gerçekten bu da beni Dr a gitmekten soğutuyor o kadar para veriliyor özele gidiyorum ama istediğim ilgi yok malesef. En son tüp bebek dr u da 1 sene dolsun diyince saldım bende bekliyorum napim sıkıldim iyice

Haklısın valla. Rahim filmi çektirdin mi hic acaba tüpler mi tıkalı?

Haklısın valla. Rahim filmi çektirdin mi hic acaba tüpler mi tıkalı?
Yok cektirmedim bende onu merak ediyorum acaba tüplerde mi sıkıntı var. Dr da 1 yıl dolunca çektirirsin deyince erteledim korkuyorum bı yandan da Dr şuan olmayacak bir durum yok dedi bı de değişik bir alet sokup baktı çok canım acıdı neye baktığını da soramadım o an yumurta rezervin iyi demişti. Acaba rezerv iyi de kalite nasıl onu da bilemiyoruz

Aynen yumurta rezervi bildiğim kadarıyla menopoza yakın olup olmamakla da alakalı, rezerv iyidir de yeterince büyüyor mu döllenebilecek kadar kaliteli mi bunlar önemli. Ben de icime sokacağı şeyin acısından korkuyorum ama artık evlendik barklandık o muayeneyi olucaz mecbur, hic acımıyo diyo cevremdekiler Bence yumurta takibi yaptır vakit harcama, forum yumurtası gelişmeyen kadınlarla dolu, cok yaygın bu artık malesef

Aynısı bende de var 2-3 gün adetim lekelenme şeklinde oluyor sonra sökülüyor. Ama benim her zaman 28günde bir olur o yüzden hiç problem olarak bakmamıştım. Sizin yazınızı görünce aklıma takıldı acaba problem midir?

Son düzenleme:
Valla bilemiyorum normal düzeni böyle olanlar da var, benim 1,5-2 senedir bu şekilde, öncesinde hemen aynı gün çoğalırdı adetim, 6 günde tamamen biterdi. Sonraları böyle olmaya basladi 10 günde bitiyor sinir bozucu şekilde. Gittiğimde öyle dedi dr. Benim düzenim de 33-35 gün arası ama düzenli

İçinize sokacağı şey ultrason için kullanılan uzun çubuğa benzeyen bir aparat ve inanın hiç acımayacak kendinizi böyle kodlamayın zaten toplamda 2 dk bile sürmeyecek...

İçinize sokacağı şey ultrason için kullanılan uzun çubuğa benzeyen bir aparat ve inanın hiç acımayacak kendinizi böyle kodlamayın zaten toplamda 2 dk bile sürmeyecek...
Cok teşekkür ederim haklısınız ablam da böyle diyor ama forumda acı cekenleri okudukca bı önyargı oldu. İnsallah gerek kalmaz hamilelik olur, olmazsa gidicem mecbur, ilkini atlatinca korkmam artik

Anladım en iyisi kontrol ettirmek sanırım.

Yumurtlama takibi 1 kez yaptırdım onda da 19 mm 1-2 güne çatlar demişti değerlendirin demişti ama yine olmadı. Muayene hiç olmadiysan mutlaka ol acımıyor. Yumurta gelismeyince de lh pik olur mu acaba benim her ay pik oluyor çünkü ardindan ağrım oluyor bende yumurta gelişip çatlıyor demekki diyorum yine de emin olunmuyor tabi

Bunu ben de araştırdım forumda birkac kişiyi okudum, testte pik gördüğüm halde dr kontrolünde gelişmiş yumurtamin olmadığını söyledi bosa ugrasmisim testle aylarca diye yazanlar vardı. Artik kac mm olduğunda algılıyor testler bilmiyorum ama pik olduğu halde gelismemesi de söz konusu. Bence benim gelismiyor mesela tembellik var dedi ya dr ama ben de her ay pik görüyorum ağrım oluyo akıntım oluyo. Bilemiyorum iste

Yumurtlamayi değerlendirip adetine 1 hafta veya daha az kalan arkadaşlarım ne hissediyosunuz herhangi bi sancı akıntı veya farklılık vs biseyler var mı?? Ne zaman test yapmayı düşünüyosunuz?
Canım kasık ağrılarım var göğüs hassasiyeti iştahım arttı ve akıntı var beyaz ama yinede çok ümitlenmek istemiyorum bat a 4 gün kala yapmayı düşünüyorum. Yani 2 gün sonra bakalım

Selam canım,
Benim 3 yıldır hiç hamileliğim oluşmadı. Evet Pko luyum. Doktor inofolic verdi bu tamamen bitkisel bir ilaç daha öncesinde de ben doktor kontrolünde klomen kullanmıştım. Pko olduğu için çok yumurta var ve çok olduğundan yumurtalar belli bir olgunluğa gelemiyor bu yüzdende yeteri kadar büyüyemediğinden hamilelik oluşmuyor pko hastalığında. Ben 2 kere doktor kontrolünde klomen kullanırken ilk başta doktor yeteri kadar büyümemiş dedi inofolic kullanmaya başlayınca gerçekten tekrar çağırdığı günde gittiğimde büyümüştü etkisi olduğunu anladım yani. Şimdi eskiden bildiğim gibi klomen kullanıyorum. Doktor rahim filmini en son 2 sene önce çekildiği için tekrar istedi. Çünkü yeni tedaviye başlayacak. Bakalım 2 gün sonra rahim filmi randevum var cumartesi de doktoruma randevu aldım

Canım kasık ağrılarım var göğüs hassasiyeti iştahım arttı ve akıntı var beyaz ama yinede çok ümitlenmek istemiyorum bat a 4 gün kala yapmayı düşünüyorum. Yani 2 gün sonra bakalım
Zaman nasıl çabuk geçiyor ya daha geçen ay attığın testler dün gibi valla şaşkınım zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…