- 2 Ağustos 2013
- 38.504
- 129.996
- 798
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.841
Valla ben en son dktora gitmem de bırak test yapmayı dedi. Direk sitres kaynağı dedi. Gün aşırı yaparsanız zaten yumurtlamayı yakalamış oalcaksınız dedi. Ben de bu ay yapmayı planlamıyorum test mestValla aynı durumdayız canım ben de sıkıldım bu ay vazgeçtim dedim adetim gecikti. Tekrar ümitlendım yine sonuc hüsran. Artık adetim gecikinceye kadar yapmıyorum test mest.
Yumurtlama testi de yapmadım bu ay pişman oldum ama sonrasında adetim geciktiği için. Aralık adetimde yaparım gibi geliyor yumurtlama testi
Dikkat et canım bu kadar şey aynı anda kullanman hormon dengeni alt üst edebilir.Merhabalar,
30 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. 3 yıldır çocuk istiyoruz ama malesef olmuyor. Bende polikistik over varmış. Bir de 2 yıl önce çektirdiğim rahim filmimde 1 tüpüm tamamen açık ama diğer tüpümde biraz tıkanıklık daha doğrusu zorlu geçiş vardı. 2 defa klomen kullandım. 1 tanesinde çatlatma iğnesi yapıldı diğerinde yapılmadı. 1 yıldır hiç bir tedavi görmedim ama yine de olmadı. Troid hastası olduğumu öğrendim bide 6 ay önce. İlaçlarımı kullanıyorum şuan tiroid seviyemde normale döndü. Tekrar doktor yolu gözüktü gittim yine rahim filmi istendi 3 gün sanra yaptıracağım randevum var. Bu sefer doktora söylemeden klomene başladım bugün yani 5.günümde adetin. Saracoğlunun brokoli kürüne başladım. Aslanpençesi çayı içiyorum. Birde 3 lü karışım ekstrakt var Hayıt/Civanperçemi/Biberiye bu ekstraktı içiyorum. İnofolic combi günde 2 defa içiyorum ve yeni duydugum çakşır kökü suyuna eşimle birlikte başladık. Yani bu ay herşeyi yapıyorum bu ay bakalım rabbim yüzümüze güler inşallah
Karından bakarak yumurtalıkların tembel nasıl diyor ben onu anlamadım. 35 güne kadar adet döngüler normal sayılıyor benim bildiğim. Ben 30 günde bir adet oluyorum eskiden 35 e kadar çıkardı. ileri geri oynardı bu rakam. Hormon testi normalse bence tembellik yoktur. Bilmiyorum yanlış da bilgi vermek istemem ama pco lu insanların yumurtlaması hiç olmaz zor olur vs. Benimde mesela şyle oluyor adetin3 . günüden sonra hep lekeli şekilde geçiyor 7. güne kadar. Bu ay hatta 3. gün başladı leke şekilnde gelmeyeValla bu sene başında daha gebelik düşünmüyoken adetlerim 3-4 gün sökülmüyor lekelenme seklinde oluyor sonra sökülüyor diye bir doktora gitmiştim karından ultrasonla bakıp yumurtaliklarin tembel çünkü dedi, hormon testi normaldi. E nabizda da overler pko görünümlü yazıyo, çok ilgisiz bi doktordu. Şimdi doğum kontrol hapı veriyorum gebelik düşününce gelirsin çeşitli ilac tedavileri yaparız dedi. Ona dayanarak diyorum tembel diye, pko da var, adetlerim 33-34 günde bir düzenli oluyor ama dediğim şekilde. Bu ay da olmazsa artık baslicam destek tedavilere ins
Tamam işte senin öyle bir sıkıntın yokmuş. Benimde progesteronuma baktı gayet ii yumurtlama problemin yok senin dedi. Ovualsyon testi de yapıyormuışsun dedi. Bu yüzden yumurtlama tedavisi vermedi bana. Aşılama yapalım dedi. Öyle yan, bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak. Lh pik olur çünkü en üst seviyeye gelince o testler pik i gösteriyor. Bir sürü insan var pik göremeyen mesela.Yumurtlama takibi 1 kez yaptırdım onda da 19 mm 1-2 güne çatlar demişti değerlendirin demişti ama yine olmadı. Muayene hiç olmadiysan mutlaka ol acımıyor. Yumurta gelismeyince de lh pik olur mu acaba benim her ay pik oluyor çünkü ardindan ağrım oluyor bende yumurta gelişip çatlıyor demekki diyorum yine de emin olunmuyor tabi
Hiç sorma ya hemencecik geçiyor zaman canımZaman nasıl çabuk geçiyor ya daha geçen ay attığın testler dün gibi valla şaşkınım zamana
Canım üst üste değerlendir istersen. Ben ilk defa öyle yaptım bakalım bu ay olmazsa diğer ayda yum zamanı yine öyle yapıcamBenimde adet bitimi hemen aşırı su gibi akıntım olmuştu sonra hiç olmadı doğru dürüst. Biraz önce yine çok sulu akıntı geldi. Takvime baktım yumurtlama günümTakip etmiyordum bu ay kendini belli etti tabi Bu ay olur inşallah yaa hayırlısıyla
Valla bilmiyorum adetimin 3. Günü gittim karından bakti, devlet hastanesi cok yogun bi doktordu hızlıca bakıp yolladi, hormon tahlili de cok kapsamli degildi zaten. Benim ilk 3 gün sadece leke geliyo hic ped bile kullanmiyorum sonra çoğalıyor toplamda 10 günde bitiyor, eskiden böyle değildi. Ailede de var zaten pko, adet de hemen sökülmeyince doktorun tembel demesi beni şaşırtmadı açıkçası. Günü gününe adet olup pko olanlari okudum forumda cok. Bilemiyorum iste bu ay hamilelik olmazsa ayrıntılı dr serüveni başlayacak benim icinKarından bakarak yumurtalıkların tembel nasıl diyor ben onu anlamadım. 35 güne kadar adet döngüler normal sayılıyor benim bildiğim. Ben 30 günde bir adet oluyorum eskiden 35 e kadar çıkardı. ileri geri oynardı bu rakam. Hormon testi normalse bence tembellik yoktur. Bilmiyorum yanlış da bilgi vermek istemem ama pco lu insanların yumurtlaması hiç olmaz zor olur vs. Benimde mesela şyle oluyor adetin3 . günüden sonra hep lekeli şekilde geçiyor 7. güne kadar. Bu ay hatta 3. gün başladı leke şekilnde gelmeye
Tamam canım bir de öyle deneyim bakalımCanım üst üste değerlendir istersen. Ben ilk defa öyle yaptım bakalım bu ay olmazsa diğer ayda yum zamanı yine öyle yapıcam
Amin canım inşallah. Tabikide vakti zamanı var bende şöyle düşünüyorum örnek gibi yani sınav var ama çalışmazsak kazanamıyoruz. Yani yinede çabalamak lazım ben bu ay normalde yapamam ama 14 gün boyumca pes etmeden bitki çaylarını her gün içtim inşallah vesile olur. Olmazsada zamanını bekliyoruz ama elimizden gelenide yapalım aynı zamandaHayırlı sabahlar güzel kızlar
Nasılsınız, nasıl gidiyor çalışmalar
Özledim sizi ara ara yine okuyup takip ediyordum ama yazmaya firsatim olmadı. Beni sorarsanız hiçbir şey yapmıyorum, takvime bile bakmadım bu ay bat günümü bile bilmiyorum bu haftasonuna kadar olurum heralde eğer başka süpriz olmazsaçok düşündüm kızlar, ben okadar uğraşıyorum da Allah dilemedikten sonra, hiç bur sorun olmasa bile olacağı yok. Yılbaşına kadar hiçbir şey yapmayacam, yeni yılda randevum var kontrole gidicem. Ondan sonrası artık nasib. Sizin için de hep hayırlısı için dua ediyorum. Hepinizin gönlüne göre ikişer üçer tek seferde bebisler nasib etsin Allah
İnşallah vardır kuzum yaaa çok sevincem eğer hamileysen hap hiç fark ettimi diğer aylara göre değişiklik oldumuCanım kasık ağrılarım var göğüs hassasiyeti iştahım arttı ve akıntı var beyaz ama yinede çok ümitlenmek istemiyorum bat a 4 gün kala yapmayı düşünüyorum. Yani 2 gün sonra bakalım
İnşallah canım benim.aslinda nasip kısmet meselesi gerçekten çok kafaya takınca olmuyor bende buna inanıyorum ama insan düşünmeden de yapamıyor orası da ayrı bir konuHayırlı sabahlar güzel kızlar
Özledim sizi ara ara yine okuyup takip ediyordum ama yazmaya firsatim olmadı. Beni sorarsanız hiçbir şey yapmıyorum, takvime bile bakmadım bu ay bat günümü bile bilmiyorum bu haftasonuna kadar olurum heralde eğer başka süpriz olmazsaçok düşündüm kızlar, ben okadar uğraşıyorum da Allah dilemedikten sonra, hiç bur sorun olmasa bile olacağı yok. Yılbaşına kadar hiçbir şey yapmayacam, yeni yılda randevum var kontrole gidicem. Ondan sonrası artık nasib. Sizin için de hep hayırlısı için dua ediyorum. Hepinizin gönlüne göre ikişer üçer tek seferde bebisler nasib etsin Allah
İnşallah canım yaİnşallah vardır kuzum yaaa çok sevincem eğer hamileysen hap hiç fark ettimi diğer aylara göre değişiklik oldumu
Benimde aynısı oldu geçtiğimiz ay önce sancilandim keskin batma kramp tarzında daha sonrada su gibi baya yoğun bir akıntı oldu ama biz değerlendirmek o akıntıdan iki gün önce ilişki olmuştu eşimde şehir dışındaydı çok üzülmüştüm çok bariz hissettim yumurtladimi ama eşim yoktu belki bı umud iki gün önceki ilişkiden olur diye umud ettim ama olmadı sen degerlendirdinmi o akıntıdan sonraİnşallah canım yaŞöyle ben şimdi bide bitki çayları içtim ya hangisinden bilmiyorum ama yum zamanı baya belirgin bir akıntım oldu yani bence yumurtam çok iyiydi yani bana öyle hissettirdi ve yum ağrısı olmaz bende birden ağrı falan girdi arkasından hemen akıntı geldi. Diğer aylarda hiç öyle olmuyordu.
Yaa tüh üzüldüm canım yaa inşallah bu ay güzel değerlendirirsiniz. Evet biz yum öncesi yum günü ve ertesi gün değerlendirdik bakalım hayırlısı olunca tek ilişkide bile oluyorda bu ay sıkı çalıştıkBenimde aynısı oldu geçtiğimiz ay önce sancilandim keskin batma kramp tarzında daha sonrada su gibi baya yoğun bir akıntı oldu ama biz değerlendirmek o akıntıdan iki gün önce ilişki olmuştu eşimde şehir dışındaydı çok üzülmüştüm çok bariz hissettim yumurtladimi ama eşim yoktu belki bı umud iki gün önceki ilişkiden olur diye umud ettim ama olmadı sen degerlendirdinmi o akıntıdan sonra
Belki de en iyisini yapıyorsun canım. Bazı şeyler vazgeçince olu veriyor. Ben bugün bir doktorunun videosunu izledim. Kadın doğum dr. Şu uygulamaları telefonlarınızdan slin lütfen diyor kadın. Ovulasyon testi vs hiç gerek yok diyor. Bunlar hep sitres arttırıcı şeyler. Akışına bırakın herşeyiniz normal sebepsiz bir durm yaşıyorsanız diyor düşünmeyi çok diyor. Yani sizin hafta yapacağınız 2 değerlendime bile sizi o mutluluğa götürecek seviyede diyor. Her gün üst üste gün aşırı vs bunlar boş iş diyor. Aykalarınız hava kaldıırp amuda kalkmalar falan boş iş. Hepsi sitres kaynağı yapamyın bunları diyor.Hayırlı sabahlar güzel kızlar
Bir doktor var instada bugün onun bir videosunu izledim. Tavsiye ederim.İnşallah canım benim.aslinda nasip kısmet meselesi gerçekten çok kafaya takınca olmuyor bende buna inanıyorum ama insan düşünmeden de yapamıyor orası da ayrı bir konuinşallah çok beklemeyiz
İnşallah tutmuştur canım yaz mutlaka test yapıncaYaa tüh üzüldüm canım yaa inşallah bu ay güzel değerlendirirsiniz. Evet biz yum öncesi yum günü ve ertesi gün değerlendirdik bakalım hayırlısı olunca tek ilişkide bile oluyorda bu ay sıkı çalıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?