Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adet bitimi hemen aşırı su gibi akıntım olmuştu sonra hiç olmadı doğru dürüst. Biraz önce yine çok sulu akıntı geldi. Takvime baktım yumurtlama günüm Takip etmiyordum bu ay kendini belli etti tabi Bu ay olur inşallah yaa hayırlısıyla

Valla ben en son dktora gitmem de bırak test yapmayı dedi. Direk sitres kaynağı dedi. Gün aşırı yaparsanız zaten yumurtlamayı yakalamış oalcaksınız dedi. Ben de bu ay yapmayı planlamıyorum test mest

Dikkat et canım bu kadar şey aynı anda kullanman hormon dengeni alt üst edebilir.

Karından bakarak yumurtalıkların tembel nasıl diyor ben onu anlamadım. 35 güne kadar adet döngüler normal sayılıyor benim bildiğim. Ben 30 günde bir adet oluyorum eskiden 35 e kadar çıkardı. ileri geri oynardı bu rakam. Hormon testi normalse bence tembellik yoktur. Bilmiyorum yanlış da bilgi vermek istemem ama pco lu insanların yumurtlaması hiç olmaz zor olur vs. Benimde mesela şyle oluyor adetin3 . günüden sonra hep lekeli şekilde geçiyor 7. güne kadar. Bu ay hatta 3. gün başladı leke şekilnde gelmeye

Tamam işte senin öyle bir sıkıntın yokmuş. Benimde progesteronuma baktı gayet ii yumurtlama problemin yok senin dedi. Ovualsyon testi de yapıyormuışsun dedi. Bu yüzden yumurtlama tedavisi vermedi bana. Aşılama yapalım dedi. Öyle yan, bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak. Lh pik olur çünkü en üst seviyeye gelince o testler pik i gösteriyor. Bir sürü insan var pik göremeyen mesela.

Canım üst üste değerlendir istersen. Ben ilk defa öyle yaptım bakalım bu ay olmazsa diğer ayda yum zamanı yine öyle yapıcam

Valla bilmiyorum adetimin 3. Günü gittim karından bakti, devlet hastanesi cok yogun bi doktordu hızlıca bakıp yolladi, hormon tahlili de cok kapsamli degildi zaten. Benim ilk 3 gün sadece leke geliyo hic ped bile kullanmiyorum sonra çoğalıyor toplamda 10 günde bitiyor, eskiden böyle değildi. Ailede de var zaten pko, adet de hemen sökülmeyince doktorun tembel demesi beni şaşırtmadı açıkçası. Günü gününe adet olup pko olanlari okudum forumda cok. Bilemiyorum iste bu ay hamilelik olmazsa ayrıntılı dr serüveni başlayacak benim icin

Bide ben 5 aydır deniyorum ve her ay bi kür denedim, takviye biseyler yedim sadece gecen ay denemedim ve gecen ay tam pik olmadan gecti ve adet oldum. Biraz da o yüzden yumurtaliklarim tembel diyorum bi destege ihtiyacım var yumurtlamak için. Pik görüyorum ama bakalim bu testler yumurta kac mm olunca pik gösteriyor onu öğrenmiş olcam doktora gidince..
Bu ay ben de dedim ovulasyon testi stres yapiyo almicam diye ama cesitli şeyler yeyip içtim ve bunlari yumurtlama görünce birakmam gerekiyodu o yüzden akıntı gelince dayanamadim gittim test aldim 2-3 gün yaptım yine pik görünce yediklerimi birakmak icin, gördüm de. Yine yapmış oldum yani hem de netten 20 küsur testi 45 tl ye alırken eczaneden 5lı testi 35 e almış oldum

Hayırlı sabahlar güzel kızlar
Nasılsınız, nasıl gidiyor çalışmalar
Özledim sizi ara ara yine okuyup takip ediyordum ama yazmaya firsatim olmadı. Beni sorarsanız hiçbir şey yapmıyorum, takvime bile bakmadım bu ay bat günümü bile bilmiyorum bu haftasonuna kadar olurum heralde eğer başka süpriz olmazsa çok düşündüm kızlar, ben okadar uğraşıyorum da Allah dilemedikten sonra, hiç bur sorun olmasa bile olacağı yok. Yılbaşına kadar hiçbir şey yapmayacam, yeni yılda randevum var kontrole gidicem. Ondan sonrası artık nasib. Sizin için de hep hayırlısı için dua ediyorum. Hepinizin gönlüne göre ikişer üçer tek seferde bebisler nasib etsin Allah

Amin canım inşallah. Tabikide vakti zamanı var bende şöyle düşünüyorum örnek gibi yani sınav var ama çalışmazsak kazanamıyoruz. Yani yinede çabalamak lazım ben bu ay normalde yapamam ama 14 gün boyumca pes etmeden bitki çaylarını her gün içtim inşallah vesile olur. Olmazsada zamanını bekliyoruz ama elimizden gelenide yapalım aynı zamanda

Canım kasık ağrılarım var göğüs hassasiyeti iştahım arttı ve akıntı var beyaz ama yinede çok ümitlenmek istemiyorum bat a 4 gün kala yapmayı düşünüyorum. Yani 2 gün sonra bakalım
İnşallah vardır kuzum yaaa çok sevincem eğer hamileysen hap hiç fark ettimi diğer aylara göre değişiklik oldumu

İnşallah canım benim.aslinda nasip kısmet meselesi gerçekten çok kafaya takınca olmuyor bende buna inanıyorum ama insan düşünmeden de yapamıyor orası da ayrı bir konu inşallah çok beklemeyiz

İnşallah vardır kuzum yaaa çok sevincem eğer hamileysen hap hiç fark ettimi diğer aylara göre değişiklik oldumu
İnşallah canım ya Şöyle ben şimdi bide bitki çayları içtim ya hangisinden bilmiyorum ama yum zamanı baya belirgin bir akıntım oldu yani bence yumurtam çok iyiydi yani bana öyle hissettirdi ve yum ağrısı olmaz bende birden ağrı falan girdi arkasından hemen akıntı geldi. Diğer aylarda hiç öyle olmuyordu.

Benimde aynısı oldu geçtiğimiz ay önce sancilandim keskin batma kramp tarzında daha sonrada su gibi baya yoğun bir akıntı oldu ama biz değerlendirmek o akıntıdan iki gün önce ilişki olmuştu eşimde şehir dışındaydı çok üzülmüştüm çok bariz hissettim yumurtladimi ama eşim yoktu belki bı umud iki gün önceki ilişkiden olur diye umud ettim ama olmadı sen degerlendirdinmi o akıntıdan sonra

Yaa tüh üzüldüm canım yaa inşallah bu ay güzel değerlendirirsiniz. Evet biz yum öncesi yum günü ve ertesi gün değerlendirdik bakalım hayırlısı olunca tek ilişkide bile oluyorda bu ay sıkı çalıştık

Belki de en iyisini yapıyorsun canım. Bazı şeyler vazgeçince olu veriyor. Ben bugün bir doktorunun videosunu izledim. Kadın doğum dr. Şu uygulamaları telefonlarınızdan slin lütfen diyor kadın. Ovulasyon testi vs hiç gerek yok diyor. Bunlar hep sitres arttırıcı şeyler. Akışına bırakın herşeyiniz normal sebepsiz bir durm yaşıyorsanız diyor düşünmeyi çok diyor. Yani sizin hafta yapacağınız 2 değerlendime bile sizi o mutluluğa götürecek seviyede diyor. Her gün üst üste gün aşırı vs bunlar boş iş diyor. Aykalarınız hava kaldıırp amuda kalkmalar falan boş iş. Hepsi sitres kaynağı yapamyın bunları diyor.

İnşallah canım benim.aslinda nasip kısmet meselesi gerçekten çok kafaya takınca olmuyor bende buna inanıyorum ama insan düşünmeden de yapamıyor orası da ayrı bir konu inşallah çok beklemeyiz
Bir doktor var instada bugün onun bir videosunu izledim. Tavsiye ederim.
dr.banuciftci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…