- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.861
Bakayım canım şu anda işlerim var ama akşam muhakkak izlicemBir doktor var instada bugün onun bir videosunu izledim. Tavsiye ederim.
dr.banuciftci
YouTube kanalı da varmış bı araştırayımBakayım canım şu anda işlerim var ama akşam muhakkak izlicem
Bence ayakları tavana dikmek boş iş değil gayet mantıklı çünkü diğer türlü hemen kalkınca akıp gidiyor. Bende bir çok doktorun yorumunu okudum evet tavana dikin ayakları demiyorlar ama hemen kalkmayın 15 dk uzanın diyorlar o yüzden bunlar bana boş gelmiyor açıkçası. Hem stres yapanın da oluyor yapmayanın da. En iyisi yapabildiğimizi yapalım gerisi Allaha kalmış zaten. Ben koyveremiyorum şahsen.Belki de en iyisini yapıyorsun canım. Bazı şeyler vazgeçince olu veriyor. Ben bugün bir doktorunun videosunu izledim. Kadın doğum dr. Şu uygulamaları telefonlarınızdan slin lütfen diyor kadın. Ovulasyon testi vs hiç gerek yok diyor. Bunlar hep sitres arttırıcı şeyler. Akışına bırakın herşeyiniz normal sebepsiz bir durm yaşıyorsanız diyor düşünmeyi çok diyor. Yani sizin hafta yapacağınız 2 değerlendime bile sizi o mutluluğa götürecek seviyede diyor. Her gün üst üste gün aşırı vs bunlar boş iş diyor. Aykalarınız hava kaldıırp amuda kalkmalar falan boş iş. Hepsi sitres kaynağı yapamyın bunları diyor.
Tamam canım inşallah ya yazarım tabiiİnşallah tutmuştur canım yaz mutlaka test yapınca
Bence ayakları tavana dikmek boş iş değil gayet mantıklı çünkü diğer türlü hemen kalkınca akıp gidiyor. Bende bir çok doktorun yorumunu okudum evet tavana dikin ayakları demiyorlar ama hemen kalkmayın 15 dk uzanın diyorlar o yüzden bunlar bana boş gelmiyor açıkçası. Hem stres yapanın da oluyor yapmayanın da. En iyisi yapabildiğimizi yapalım gerisi Allaha kalmış zaten. Ben koyveremiyorum şahsen.
Evet youtube da var. Benim bahsettiğim videoda bir hastası bağlandı canlı yayına. Resmen ağladım burda. Kız ağladı ben de ağladımYouTube kanalı da varmış bı araştırayım
kuzum ayaklari dikmek ya da ovulasyon uygulama vs bilmiyorum ama hangi sey beyninizde vucudunuzda ve esinizde stres yaptiriyosa ondan vazgecin. stres hormonunun bir diger adi ölüm hormonudur. her turlu sorunun bas elemanidir. o yuzden boyle yaparsam olur soyle yaparsam olur bunlari bir kenara kalbinle birak. evet bazi seyler elbette vesiledir. aklinda ve gercekten kalbinde ben vesileyi uyguluyorum sen hakkimda hayirliysa sebep kil Allahim de. zaten hayirliysa muhakkak gelecek. umut arayisi oldugunun farkindayim ama asil umut anneligi hakeden bir kadin olusun zaten. ben cok istiyorum su topikteki kizlarin anne olmasini. dualarimdasiniz..Bence ayakları tavana dikmek boş iş değil gayet mantıklı çünkü diğer türlü hemen kalkınca akıp gidiyor. Bende bir çok doktorun yorumunu okudum evet tavana dikin ayakları demiyorlar ama hemen kalkmayın 15 dk uzanın diyorlar o yüzden bunlar bana boş gelmiyor açıkçası. Hem stres yapanın da oluyor yapmayanın da. En iyisi yapabildiğimizi yapalım gerisi Allaha kalmış zaten. Ben koyveremiyorum şahsen.
Amin canım inşallah zaten her zaman dua ediyorum ondan şüphen olmasın zamanını bekliyoruz yapacak bişey yok. Streste yapmıyoruz sadece düzenli şekilde ilişkiye girip dua ediyorum yani o kadar. İnşallah en kısa zamanda Rabbim tüm isteyenlere evlatlarını versin inşallahkuzum ayaklari dikmek ya da ovulasyon uygulama vs bilmiyorum ama hangi sey beyninizde vucudunuzda ve esinizde stres yaptiriyosa ondan vazgecin. stres hormonunun bir diger adi ölüm hormonudur. her turlu sorunun bas elemanidir. o yuzden boyle yaparsam olur soyle yaparsam olur bunlari bir kenara kalbinle birak. evet bazi seyler elbette vesiledir. aklinda ve gercekten kalbinde ben vesileyi uyguluyorum sen hakkimda hayirliysa sebep kil Allahim de. zaten hayirliysa muhakkak gelecek. umut arayisi oldugunun farkindayim ama asil umut anneligi hakeden bir kadin olusun zaten. ben cok istiyorum su topikteki kizlarin anne olmasini. dualarimdasiniz..
Ben ovü testi kullanmıyorum ama kullananlar hep labaquik kullanıyorkizlar nasilsiniz. topikten uzak kaldim. su an oglanin dersten cikmasini bekliyorum. baya mesaj birikmis. okudum epeyce. kuzenim ovulasyon markasini sormustu da. bilgim yok size danisayim dedim. hangi marka daha iyi
tesekkurler kuzum. soyleyeyim. doktor takip et demis. 1.5 yillik evli. esi sehir disinda calisiyo. gunleri bu sekilde yakalayabilirsiniz demis.Ben ovü testi kullanmıyorum ama kullananlar hep labaquik kullanıyor
Ağlamamak mümkün degilki seni çok iyi anlıyorum geçen sosyal medyada bir video vardı bir bebek kahkaha atıyordu o gülüyor du ben. AğlıyordumEvet youtube da var. Benim bahsettiğim videoda bir hastası bağlandı canlı yayına. Resmen ağladım burda. Kız ağladı ben de ağladım
Allah bu göz yaşlarımızı mutluluk göz yaşı olarak göstersin bizlere :)Ağlamamak mümkün degilki seni çok iyi anlıyorum geçen sosyal medyada bir video vardı bir bebek kahkaha atıyordu o gülüyor du ben. Ağlıyordum
Amin canım inşallahAllah bu göz yaşlarımızı mutluluk göz yaşı olarak göstersin bizlere :)
Açıkçası hiç doktora gitmediğim zamanlarda acı çekenlerin yazdıklarını görünce bende baya korkmuştum hatta o yüzden doktora giderken korkudan karnıma kramplar gire gire gittim.. ama gittiğimde boşuna endişe ettiğimi anladım hatta bu kadarmıymış ne çabuk bitti anlamadım bile... bence insanlar fazlasıyla abartıyor lütfen korkmayınCok teşekkür ederim haklısınız ablam da böyle diyor ama forumda acı cekenleri okudukca bı önyargı oldu. İnsallah gerek kalmaz hamilelik olur, olmazsa gidicem mecbur, ilkini atlatinca korkmam artik
Haklısınız milyonlarca kadın yaşıyor bunu ki düzenli olarak bi sorun olmasa bile yaptırılması gereken bi muayene sonuçta.. sağolun epey rahatladımAçıkçası hiç doktora gitmediğim zamanlarda acı çekenlerin yazdıklarını görünce bende baya korkmuştum hatta o yüzden doktora giderken korkudan karnıma kramplar gire gire gittim.. ama gittiğimde boşuna endişe ettiğimi anladım hatta bu kadarmıymış ne çabuk bitti anlamadım bile... bence insanlar fazlasıyla abartıyor lütfen korkmayın
Canım evet dediği gibi ağrı olmuyor sadece biraz tuhaf hissedebilirsin orası kesinHaklısınız milyonlarca kadın yaşıyor bunu ki düzenli olarak bi sorun olmasa bile yaptırılması gereken bi muayene sonuçta.. sağolun epey rahatladım
Valla canım 3 sene beni o kadar yıprattı ki artık herşeyi deniyorum bu ayDikkat et canım bu kadar şey aynı anda kullanman hormon dengeni alt üst edebilir.
Doktorun tüp bebege yönlendirmedi mi 3 sene çok uzun bir süre. Çok yıpratıcı olur bu şekildeValla canım 3 sene beni o kadar yıprattı ki artık herşeyi deniyorum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?