Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Minnak89 ManyakPrenses yarın test yapcak mısınız kızlar cok mu erken ya çatlamadan sonraki 9. Gün olcak benim yarın
Belirtim yok ama canım yaa keşke olsa da yapsam boşuna negatifi görüp kendimi üzmek istemiyorum sol tarafimda çok hafif bir ağrı var ama onu da belirtiden saymıyorum son 5-6 günüm var bakalım

Belirtim yok ama canım yaa keşke olsa da yapsam boşuna negatifi görüp kendimi üzmek istemiyorum sol tarafimda çok hafif bir ağrı var ama onu da belirtiden saymıyorum son 5-6 günüm var bakalım
Bu ara belirtileri okuyorum da hic bir belirtim olmadı yazan da çok aslında belirti pek bişey ifade etmiyor. Benim de enfeksiyonum devam ediyo bu sekilde ihtimal azalıyor aslında ama iste insan yine de umutlaniyo adet olana kadar

Benim de ara ara dediğin gibi hafif sarımsı ama enfeksiyon olarak hiç düşünmemiştim. Enfeksiyon daha çok idrarda yanma şeklinde sistit gibi olur diye biliyorum daha önce yaşadığım için beni mahvetmisti. Belki enfeksiyon değildir

Mantar da olabilir canım ben enfeksiyon diyorum ama belki de mantar. Kaşıntı falan yok ama akıntımın normal olmadığının farkındayım. Bu ay gebelik olmazsa gidicem doktora buna da bişey söyler illaki

Mantar da olabilir canım ben enfeksiyon diyorum ama belki de mantar. Kaşıntı falan yok ama akıntımın normal olmadığının farkındayım. Bu ay gebelik olmazsa gidicem doktora buna da bişey söyler illaki
Git tabi Dr a söylersin kafanda soru işareti olmasin günler geçmiyorrr ya sıkıldım valla hiç bişey hissetmiyorum

Evet geçmiyor valla napcaz bilmiyorum böyle.. bide bu ay çok sey denedim yedim içtim hepsi insani beklentiye sokuyo
Haklısın canım beklentiye giriyor insan. Ben folik asit ve hayıt hapı dışında bişey yapmıyorum bu ay geç ve uzun süreli yumurtladim 3 gün sürdü yaklaşık belki geçen ayda öyle olmuştur pikten sonra testim bittiği için sonuklestigini görememiştim. Bu ay da olmazsa folik asit yerine inofolic mi kullansam diye düşünüyorum

Ay inofolic de cok pahalı yaa günde 2 tane oneriyomus doktorlar, öyle olunca 10 gunde bitiyo cok sinir bozucu. İnofolic in içeriğinde normal folik asitten farkli olarak inositol diye bi madde var, bu da daha çok pko larda olan insulin direncini düşürmeye yönelik biseymis, düşünce yumurta gelisimine katki sağlarmis bircok makale okudum ve biyerden sadece inositol&kolin iceren bi takviye buldum onu kullandim ben de bu ay bakalım.. ve daha birsuru şey. Eger istersen sende pko varsa yani Google a inositol pko yazıp biraz araştır

Bu sayfada 17. Ayında gebe kalan birinin soru cevabı var zeytinyağinda bekletilmiş kuru incir yemiş denemeli mi acaba tabi eşi de keçiboynuzu kürünü uygulamış. uzun süre deneyip gebe kalanları arastiriyim dedim

Prolaktin seviyen normal degilse incirden uzak durmalısın

Evet inositole baktım bende o çıktı çok pahalı evet o kadar para vermeye değecek mi bilmiyorum bende Dr pko demedi ama AMH 5 civarında sen ne kullandın peki

Evet inositole baktım bende o çıktı çok pahalı evet o kadar para vermeye değecek mi bilmiyorum bende Dr pko demedi ama AMH 5 civarında sen ne kullandın peki
Ben amh falan baktirmadim.. sende insulin direnci mi var? Dr ilac verdi mi bunun için? Ben kullandiklarimi yazsam herkes abartmissin üst üste yapma vs der

Bende kabızlık için zeytinyağında bekletilmiș incir yiyorum inşallah sebep olur

Ben amh falan baktirmadim.. sende insulin direnci mi var? Dr ilac verdi mi bunun için? Ben kullandiklarimi yazsam herkes abartmissin üst üste yapma vs der
Yok Dr insülin direnci demedi hiç, sadece kan şekerime bakilmisti 1 yıl olmuş o da normal görünüyor sanki

Eklentiler

• IMG_20201208_000831.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…