- 27 Ağustos 2019
- 387
- 239
- 53
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.901
Canım ilk başta sorun olmayınca tüp bebeğe yönlendirmiyolar. Klomen tedavisi falan gördüm. 1 yıl önce de yeter artık dedim gitmedim doktora daha fazla. Ama yine olmadı. Şimdi yarın rahim filmim var sonrasında doktora sonuçlarımı alıp gideceğim bekliyorDoktorun tüp bebege yönlendirmedi mi 3 sene çok uzun bir süre. Çok yıpratıcı olur bu şekildebiz 9 ayda bikmak uzereyiz
Nature's way diye bi marka canım parayla almadım bı tanidikta buldum kullanmiyomus aldım kullandim cok pahalı biseymis araştırdım da. İnositol &colin yazıyo. Solgarin falan da var galiba araştırmak lazımİnositol olarak ne kullandın peki
Bakalım Dr ne diyecek şimdi, bize de bilgi verirsinCanım ilk başta sorun olmayınca tüp bebeğe yönlendirmiyolar. Klomen tedavisi falan gördüm. 1 yıl önce de yeter artık dedim gitmedim doktora daha fazla. Ama yine olmadı. Şimdi yarın rahim filmim var sonrasında doktora sonuçlarımı alıp gideceğim bekliyor
Ne kadar pahalı aman AllahımNature's way diye bi marka canım parayla almadım bı tanidikta buldum kullanmiyomus aldım kullandim cok pahalı biseymis araştırdım da. İnositol &colin yazıyo. Solgarin falan da var galiba araştırmak lazım
Tabi ki canım yarın önce bi şu rahim filmini çektireyim de hayırlısıylaBakalım Dr ne diyecek şimdi, bize de bilgi verirsin
Benim kullandığım mi? Yarısı kullanılmıştı ama kullanıyorum bakalım hayırlısı artık, insülin direncim varmı yokmu bilmiyorum biraz bilincsiz bi kullanım oldu ama araştırdığım kadariyla yan etkisi yok olumlu etkileri cok insallahNe kadar pahalı aman Allahımama 100 tabletmis nerden baksan 3 ay normal o zaman diğerleriyle aynı gibi
Belirti için cok erken canım kendini strese sokma, yumurtlamadan sonraki 10. Günde test yaparsan bi ihtimal hamilelik varsa çıkabilir en erkenKızlar merhaba iyi geceler size bir sorum olucak soracağım konu şu çocuk istiyoruz 5 aylık evliyim bu ay yumurtlama gününden itibaren bu 6. gün oldu ve bazı belirtilerin var ama bilmiyorum tabi psikolejim mı acaba diye de kafama takmamak istiyorum ama size sorayım geceleri uyuyamıyorum 5 gündür var bu belirtiler karnımın içinde bişey var gibi bı his var bazı zamanlar aniden ateşim yükseliyor hararet gibi dudaklarım yanıyor ve vajinam sanki düşecek gibi ağrı oluyor kasıklarımda çok nadir ara sıra batma oluyor yattigim zaman rahat edemiyorum ve karnımda şişlik var genelde adet günüme bir iki gün önce oluyor ama bu sefer yumurtlama gününden beri var bu şişlik size hamile olabilir miyim pek anlamıyorum belirtilere baktığım da çok değişik değişik belirtiler olanlar var ama döllenme belirtilerini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ve dua eder misiniz Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallahBu arada bende temmuz ayında evlendim o aydan itibaren korunmasız ilişkiye giriyoruz
Evet senin kullandığına baktım. İnşallah olumlu sonuç alırsın canimBenim kullandığım mi? Yarısı kullanılmıştı ama kullanıyorum bakalım hayırlısı artık, insülin direncim varmı yokmu bilmiyorum biraz bilincsiz bi kullanım oldu ama araştırdığım kadariyla yan etkisi yok olumlu etkileri cok insallah
Teşekkür ederimBelirti için cok erken canım kendini strese sokma, yumurtlamadan sonraki 10. Günde test yaparsan bi ihtimal hamilelik varsa çıkabilir en erken
Daha bisuru şey de yedim içtim insallah birisi vesile olur, bir an önce pozitif haberler veririz insallahEvet senin kullandığına baktım. İnşallah olumlu sonuç alırsın canim
Sende haklısın seni çok ii anlayabiliyorum. İnşallah işe yarar.Valla canım 3 sene beni o kadar yıprattı ki artık herşeyi deniyorum bu ay
Hayır Canım daha yapmıcam erken henüzMinnak89 ManyakPrenses yarın test yapcak mısınız kızlar cok mu erken ya çatlamadan sonraki 9. Gün olcak benim yarın
Merhaba canım belirtiler için çok erken ama bazılarında erkende belirti olabiliyormuş. Anlattıkların belirti gibi inşallah hamilesindirKızlar merhaba iyi geceler size bir sorum olucak soracağım konu şu çocuk istiyoruz 5 aylık evliyim bu ay yumurtlama gününden itibaren bu 6. gün oldu ve bazı belirtilerin var ama bilmiyorum tabi psikolejim mı acaba diye de kafama takmamak istiyorum ama size sorayım geceleri uyuyamıyorum 5 gündür var bu belirtiler karnımın içinde bişey var gibi bı his var bazı zamanlar aniden ateşim yükseliyor hararet gibi dudaklarım yanıyor ve vajinam sanki düşecek gibi ağrı oluyor kasıklarımda çok nadir ara sıra batma oluyor yattigim zaman rahat edemiyorum ve karnımda şişlik var genelde adet günüme bir iki gün önce oluyor ama bu sefer yumurtlama gününden beri var bu şişlik size hamile olabilir miyim pek anlamıyorum belirtilere baktığım da çok değişik değişik belirtiler olanlar var ama döllenme belirtilerini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ve dua eder misiniz Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallahBu arada bende temmuz ayında evlendim o aydan itibaren korunmasız ilişkiye giriyoruz
İnşallah canım benimde son 5 gün kaldı inşallah hepimiz hamileyizdirGünaydın hayırlı sabahlar olsun. 20 aralık'a kadar beklemek çok zor gelecek yaa. Bu ayda ümidim çok fazla. Inşallah yılbaşı hediyesi gelir bana benim gibi bebiş isteyenlere de...
İnşallah canım çok sağolun inşallah hamileyimdir olmak isteyenlerde hamiledir inşallahMerhaba canım belirtiler için çok erken ama bazılarında erkende belirti olabiliyormuş. Anlattıkların belirti gibi inşallah hamilesindir
İnşallah canımİnşallah canım çok sağolun inşallah hamileyimdir olmak isteyenlerde hamiledir inşallah
Erken canım ondandır 3 gün sonra tekrarla bakalımEvet yumurtlamanın yani catlamanin 9. Günü, adete 5 gün kala testim negatifinşallah erken olduğu içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?