Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken canım ondandır 3 gün sonra tekrarla bakalım
Hamilelik belirtileri bölümünde bi konu var anket yapilmis Gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz idrar testinde diye, çoğunluk adete 5 gün veya daha fazla varken şıkkını isaretlemis, onu görünce bi gaza geldim neyse hayırlısı artık tekrarlarim bikac güne kadar

Evet canım erken daha bekle bakalımm

Evet canım erken daha bekle bakalımm
Bu ay cok şey kullandım sirf anne olmak icin tadı iğrenç seyler yedim içtim, hacamat oldum tekrar falan o yüzden umudum daha fazla ama enfeksiyonu düşününce de umudum azalıyor. Olmassa doktora gidicem artık diye düşünerek canım sıkılıyor

Canım inşallah fayda etmiştir olmasada evet dr gitki enfeksiyon sorununu çözersin iyi olur

Kuzum benim bat baya karıştı o yüzden yorum yapmıyorum 19 gündür regl oluyorum reglde sayılmaz küçük küçük kanama geliyor doktora gidicem neden bilmiyorum düzelince yeni bat i yazarim

Kızlar ben avulasyon testi kullanmadım adetimin 11 günü bugünü değerlendirdim sizlerin fikirlerine ihtiyacım var bir gün arayla mı yoksa hergunmu çalışma olsun sizce?

Kızlar ben avulasyon testi kullanmadım adetimin 11 günü bugünü değerlendirdim sizlerin fikirlerine ihtiyacım var bir gün arayla mı yoksa hergunmu çalışma olsun sizce?
Bence 1 gün arayla. Hergun sperm kalitesi düşebilir. Zaten sperm 5 güne kadar yaşıyormuş kaliteliyse tabi

Canım bence de bir gün arayla olsun ve yum zamanıda 3 gün üst üste olsun(yumdan 1 gün önce yum günü ve sonraki gün) ben bu ay öyle denedim ve olmazsa diğer ayda böyle denicem hayırlısı.

Canım bence de bir gün arayla olsun ve yum zamanıda 3 gün üst üste olsun(yumdan 1 gün önce yum günü ve sonraki gün) ben bu ay öyle denedim ve olmazsa diğer ayda böyle denicem hayırlısı.
O zaman yarın boş geçsin diğer üç gün üst üste yapayım bide bişey sorucam sana canım.yumurtalarin büyürken sızlama oluyomu sende yoksa sadece catladigi gün mü sizi oluyor

Kızlar selam,
Bugun hsg rahim filmimi çektirdim inanamadım 2 yıl önce çektirdiğim rahim filminde sağ taraf tıkalıydı ama bugün iki tarafta açık çıktı inanamadım filme falan bakıyorum radyalog doktorunu tekrar aradım tekrar kontrol etti ve iki tüpte açık ve rahim normal dedi. Acaba bu ay bu yaptıklarım mı işe yaradı bilmiyorum ama çok sevindim

O zaman yarın boş geçsin diğer üç gün üst üste yapayım bide bişey sorucam sana canım.yumurtalarin büyürken sızlama oluyomu sende yoksa sadece catladigi gün mü sizi oluyor
Aynen öyle yapYum günü oldu canım gün boyunca ama her an değil arada bir gidip geldi ağrı sonra en son çok ağrı oldu hemen arkasından çatladı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…