- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.121
Pazartesi de gidicem adet olunca 3 . Gün de gel demişti İnşALLAH güzel olur bakıcam ALLAH büyüktürNormal şartlarda yaş durumu bu şekilde.. bence yaşın daha çok genç ve çok yeni evlisin kontrolünü tabiki aksatma doktorun 2 ay demişse bir bildiği vardır ama aynı zamanda olumsuzda düşünmemeye çalış hormonlarda sorun çıksa bile ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor..
Benimki de düzenli değil bende alıp yaparımCanım adet döngüne bağlı başlıyosun hergün yapıyosun sonra. Ve 2-3 saat sıvı alımını kesip öyle yapıyosun en ideal saat 15:30 muş ben 12:00 da yeme içmeyi kesip yapıyorum. Benim pko olduğunda. Adet günlerim belli değil o yuzden adet döngüme göre başlayamıyoruö hergün yapıyorum
Al yap canım deneBenimki de düzenli değil bende alıp yaparım
Yumurtlamadan 13 gün geçti ama yapmadım henüz geceleri uyuyamıyorum gazim var bide iki gündür kivraniyorum resmen ayaklarımın alti da alev topu sanki yapsam mı bilemiyorum negatif görmek beni korkutuyor eşimi de hevesle sürmek istemiyorum yaparak şimdi bu günlerde sevinmesin yoktur diye adet ağrısı diyorum olucam herhalde diyorum ama değilC
anım anlattığın tüm belirtiler bende de mevcut yaptın mı gebelik testi falan
Bende eşime öyle diyorum umutlanmasın diye hepYumurtlamadan 13 gün geçti ama yapmadım henüz geceleri uyuyamıyorum gazim var bide iki gündür kivraniyorum resmen ayaklarımın alti da alev topu sanki yapsam mı bilemiyorum negatif görmek beni korkutuyor eşimi de hevesle sürmek istemiyorum yaparak şimdi bu günlerde sevinmesin yoktur diye adet ağrısı diyorum olucam herhalde diyorum ama değil
Ben test yapmadığım her gün daha fazla umutlaniyorum aslında, çünkü en ufak bi ağrı sancıyı gebelik belirtisi diye yorumlamak istiyoruz, negatif mi pozitif mi bilmeden beklemek beni daha fazla yoruyo umutlandırıyo. O yüzden belli olacağını bildigimde yapıyorum hemen test, negatifi görünce umudum azaliyo bitiyor ve adeti bekliyorum en azından belirti aramiyorum, adet gelince hayal kırıklığı yaşamıyorumYumurtlamadan 13 gün geçti ama yapmadım henüz geceleri uyuyamıyorum gazim var bide iki gündür kivraniyorum resmen ayaklarımın alti da alev topu sanki yapsam mı bilemiyorum negatif görmek beni korkutuyor eşimi de hevesle sürmek istemiyorum yaparak şimdi bu günlerde sevinmesin yoktur diye adet ağrısı diyorum olucam herhalde diyorum ama değil
Aynen bende öyle yapıyorum en azından üzülmüyorum çok umutlanıpBen test yapmadığım her gün daha fazla umutlaniyorum aslında, çünkü en ufak bi ağrı sancıyı gebelik belirtisi diye yorumlamak istiyoruz, negatif mi pozitif mi bilmeden beklemek beni daha fazla yoruyo umutlandırıyo. O yüzden belli olacağını bildigimde yapıyorum hemen test, negatifi görünce umudum azaliyo bitiyor ve adeti bekliyorum en azından belirti aramiyorum, adet gelince hayal kırıklığı yaşamıyorum
Adet oldum kızlarBen test yapmadığım her gün daha fazla umutlaniyorum aslında, çünkü en ufak bi ağrı sancıyı gebelik belirtisi diye yorumlamak istiyoruz, negatif mi pozitif mi bilmeden beklemek beni daha fazla yoruyo umutlandırıyo. O yüzden belli olacağını bildigimde yapıyorum hemen test, negatifi görünce umudum azaliyo bitiyor ve adeti bekliyorum en azından belirti aramiyorum, adet gelince hayal kırıklığı yaşamıyorum
Hayırlısı olsun canım ne kadar süredir deniyodun? Ben de dün oldum, bu ay epey umutluydum nedenseAdet oldum kızlarilk önce kahverengi geldi sonra Kırmızı geç kaldım test için
Bende umutluydum canım beş aylık evliyim beş aydır deniyoruz işte erken biliyorum ama umut olunca bide çocukları seviyoruz eşimle ikimiz o yüzden çok aceleciyiz galibaHayırlısı olsun canım ne kadar süredir deniyodun? Ben de dün oldum, bu ay epey umutluydum nedense
Haklısın ben 3 senelik evliym 5 aydir istiyoruz, lafta 5 ay az gibi ama insanoglu aceleci davraniyor iste daha sabırlı olmamız lazımBende umutluydum canım beş aylık evliyim beş aydır deniyoruz işte erken biliyorum ama umut olunca bide çocukları seviyoruz eşimle ikimiz o yüzden çok aceleciyiz galiba
Hayırlı olsun pozitif görünüyor yarın kan verirsinizBat pzt, dün sabah yaptım ve yapar yapmaz çıktı. Eki Görüntüle 2738956
Bence hamilesin canım tebrikler tabiki yinede ilk fırsatta tekrarla testiniBat pzt, dün sabah yaptım ve yapar yapmaz çıktı. Eki Görüntüle 2738956
Hayırlısı olsun canım benimde 5. Ay denememde olmadı önümüzdeki ay kalırız inşallah Allah büyükBende umutluydum canım beş aylık evliyim beş aydır deniyoruz işte erken biliyorum ama umut olunca bide çocukları seviyoruz eşimle ikimiz o yüzden çok aceleciyiz galiba
Var gibi kuruma çizgisine benzemiyor canımBat pzt, dün sabah yaptım ve yapar yapmaz çıktı. Eki Görüntüle 2738956
Bir şey sormak istiyorum doktor adetin 3. günü gel bakalım tekrar dedi neye bakıcak bilgisi olan var mı yarın gidicem İnşALLAH kötü bir şey çıkmazO zaman adetin biter bitmez yapmaya başla sen belkide erken yumurtluyorsun
Adedin Üçüncü günü cagirdiysa hormonlarını bakicaktir muhtemelen canımBir şey sormak istiyorum doktor adetin 3. günü gel bakalım tekrar dedi neye bakıcak bilgisi olan var mı yarın gidicem İnşALLAH kötü bir şey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?