Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi de gidicem adet olunca 3 . Gün de gel demişti İnşALLAH güzel olur bakıcam ALLAH büyüktür

Benimki de düzenli değil bende alıp yaparım

C

anım anlattığın tüm belirtiler bende de mevcut yaptın mı gebelik testi falan
Yumurtlamadan 13 gün geçti ama yapmadım henüz geceleri uyuyamıyorum gazim var bide iki gündür kivraniyorum resmen ayaklarımın alti da alev topu sanki yapsam mı bilemiyorum negatif görmek beni korkutuyor eşimi de hevesle sürmek istemiyorum yaparak şimdi bu günlerde sevinmesin yoktur diye adet ağrısı diyorum olucam herhalde diyorum ama değil

Bende eşime öyle diyorum umutlanmasın diye hep ama 13 gün geçmiş canım varsa çıkar bence

Ben test yapmadığım her gün daha fazla umutlaniyorum aslında, çünkü en ufak bi ağrı sancıyı gebelik belirtisi diye yorumlamak istiyoruz, negatif mi pozitif mi bilmeden beklemek beni daha fazla yoruyo umutlandırıyo. O yüzden belli olacağını bildigimde yapıyorum hemen test, negatifi görünce umudum azaliyo bitiyor ve adeti bekliyorum en azından belirti aramiyorum, adet gelince hayal kırıklığı yaşamıyorum

Aynen bende öyle yapıyorum en azından üzülmüyorum çok umutlanıp

Adet oldum kızlar ilk önce kahverengi geldi sonra Kırmızı geç kaldım test için

Merhaba, buraya yazmıştım daha önce gebelik istediğimi. Dün ilk idrarla test yaptım. Bat pzt, evde başka test olmadığı için yapamıyorum, yaptığım ilk dakika çıktı. 6 aydır istediğim için ümitlnmekte istemiyorum, var mı sizce de?

Bende umutluydum canım beş aylık evliyim beş aydır deniyoruz işte erken biliyorum ama umut olunca bide çocukları seviyoruz eşimle ikimiz o yüzden çok aceleciyiz galiba
Haklısın ben 3 senelik evliym 5 aydir istiyoruz, lafta 5 ay az gibi ama insanoglu aceleci davraniyor iste daha sabırlı olmamız lazım

Bende umutluydum canım beş aylık evliyim beş aydır deniyoruz işte erken biliyorum ama umut olunca bide çocukları seviyoruz eşimle ikimiz o yüzden çok aceleciyiz galiba
Hayırlısı olsun canım benimde 5. Ay denememde olmadı önümüzdeki ay kalırız inşallah Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…