Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay bende denedim canım ama benim aldığım yakı çok yakmadı çok etki etmediğini düşünüyorum o yüzden. Bu ay gene alıcam bende eczaneden başka bi marka
hangı marka aldın canım . benım kı roll diye bir marka acaba yakmazmı bilemedim. yakması lazımmıs

Hamile arkadaşlar bilir belki yada bilgisi olanda yazabilirmi yumurtlama dönemim yeni bitti adete on gün var ama bugün aşırı üst bacak ve diz ağrısı başladı bu belirti olabilirmi sizce?

aynen valla topık açıldı açılalı da ilk yazanlardanım 7 ay olcak hala beklemedeyim. Gerçi benim tüpüm tıkalıymıs rahim filminde açtı doktor 3 ay kendilliğinden dene dedi. tüpüm tıkanık oldugu için olmuyormus meğer

Çok sevindim yenimi çektirdin filmi
evet canım benım zaten tek tüpüm varya birtanesi alınmıştı . 2 gün önce çekildim tek olan tüpte tıkalı çıktı . Açmış çok şükür ama yine tıkanma durumu varmış zamanla işte ondan korkuyorum. 3 ay denicez eğer olmazsa tüp bebek napalım

Umutlar bir dahaki aya benim de.
Tuhaf bir şekilde ne bel ne karın ağrım oldu bu sefer, ki herzaman 3 4 gün önceden başlar. adet oldum bugün ağrısız sızısız -.- olduktan sonra karın ağrım başladı şimdi

Olur bence actiysa eğer tıkanıklığı belkide bu ay tutar senin inşallah.neden olmadığını öğrenmiş oldun sonuçta.cok sevindim iyi değerlendir bu ay canım

Üzülme canım hayırlısı olsun zamanı değilmiş sanırım bak ne dicem sende yakı denesene bu ay yumurtlma döneminde belki iyi olur

Olur bence actiysa eğer tıkanıklığı belkide bu ay tutar senin inşallah.neden olmadığını öğrenmiş oldun sonuçta.cok sevindim iyi değerlendir bu ay canım
Zor hemen olmasi canim yaa polikistik over de varya yumurtlama problemimde oluyor bakalim insallah nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…