- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.221
hangı marka aldın canım . benım kı roll diye bir marka acaba yakmazmı bilemedim. yakması lazımmısGeçen ay bende denedim canım ama benim aldığım yakı çok yakmadı çok etki etmediğini düşünüyorum o yüzden. Bu ay gene alıcam bende eczaneden başka bi marka
ınsallah gelmez adetın canım ya valla kaç aydır deniyoruzBu ay adetim gelirse eğer inşallah gelmez bende denicem yakıyi canım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
Hiç sorma canım topik açıldığından beri burdayım beş ayı geçti hala tık yok iyice sinir oldum bende kafam çok karışıkınsallah gelmez adetın canım ya valla kaç aydır deniyoruz
Çok sevindim yenimi çektirdin filmiaynen valla topık açıldı açılalı da ilk yazanlardanım 7 ay olcak hala beklemedeyim. Gerçi benim tüpüm tıkalıymıs rahim filminde açtı doktor 3 ay kendilliğinden dene dedi. tüpüm tıkanık oldugu için olmuyormus meğer
evet canım benım zaten tek tüpüm varya birtanesi alınmıştı . 2 gün önce çekildim tek olan tüpte tıkalı çıktı . Açmış çok şükür ama yine tıkanma durumu varmış zamanla işte ondan korkuyorum. 3 ay denicez eğer olmazsa tüp bebek napalımÇok sevindim yenimi çektirdin filmi
Olur bence actiysa eğer tıkanıklığı belkide bu ay tutar senin inşallah.neden olmadığını öğrenmiş oldun sonuçta.cok sevindim iyi değerlendir bu ay canımevet canım benım zaten tek tüpüm varya birtanesi alınmıştı . 2 gün önce çekildim tek olan tüpte tıkalı çıktı . Açmış çok şükür ama yine tıkanma durumu varmış zamanla işte ondan korkuyorum. 3 ay denicez eğer olmazsa tüp bebek napalım
Üzülme canım hayırlısı olsun zamanı değilmiş sanırım bak ne dicem sende yakı denesene bu ay yumurtlma döneminde belki iyi olurUmutlar bir dahaki aya benim de.
Tuhaf bir şekilde ne bel ne karın ağrım oldu bu sefer, ki herzaman 3 4 gün önceden başlar. adet oldum bugün ağrısız sızısız -.- olduktan sonra karın ağrım başladı şimdi
Pik yakın yarına pik olur bence
İnşALLAH güzel olur teşekkür ederimTedavin başlamış o zaman hayırlısı olsun inşallah ilaçla yumurtalarını büyütüp çatlama iğnesi vericek inşallah sağlıklı yumurtaların olur aynı saatlerde içmeye çalış ilacı daha etkili olur
Amin canım hayırlısıÜzülme canım hayırlısı olsun zamanı değilmiş sanırım bak ne dicem sende yakı denesene bu ay yumurtlma döneminde belki iyi olur
Bende öyle düşünüyorum canım ama progestan da kullanmaya başladım o da etki ediyo olabilir mi acaba testePik yakın yarına pik olur bence
Hiç bilmiyorum ki canım progestan hakkında hiç bilgim yok benimBende öyle düşünüyorum canım ama progestan da kullanmaya başladım o da etki ediyo olabilir mi acaba teste
Zor hemen olmasi canim yaa polikistik over de varya yumurtlama problemimde oluyor bakalim insallah nasipOlur bence actiysa eğer tıkanıklığı belkide bu ay tutar senin inşallah.neden olmadığını öğrenmiş oldun sonuçta.cok sevindim iyi değerlendir bu ay canım
Hayırlısı olsun canımZor hemen olmasi canim yaa polikistik over de varya yumurtlama problemimde oluyor bakalim insallah nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?