- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.241
Valla hatırlamıyorum ki canım ya kırmızı bi pakettihangı marka aldın canım . benım kı roll diye bir marka acaba yakmazmı bilemedim. yakması lazımmıs
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar Bat 12 Aralık'ti ama geç yumurtladim diye bekliyorum adet olmadım henüz ama dayanamicam yarın test yapmayı düşünüyorum. İnşallah bebişim benimledir
İyi canım nolsuun aynıı. İnşallah bu ay güzel haber verirsin bizeKızlar merhabaaaa uzun süredir yoktum nasılsınız? Bu ayın batı 10 Ocak. İlk defa klomen kullandım bu ayVe de ovulasyon ile deneyeceğim Hepiniz dualarımdasınız
Acaba aktardan aldığın çaydan mı ki içindeki bir bitki belki etkiliyordur seni. Mesela tarçın bazı insanların geciktiriyormuș adetiniKızlar ben hala sökülemedim ya testte yaptım çıkmadı bekliyorum hala höff
İnşallah canimmmİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım senin her ay böyle gec sökülme oluyor Dr a danıştın mi nedeni ne acaba?Kızlar ben hala sökülemedim ya testte yaptım çıkmadı bekliyorum hala höff
Canım ya şu korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra düzenim bozulmaya başladı normalde böyle kahve rengi akıntım olmazdı hiç. Ama geçen ay daha fazlaydı bu ay daha az oldu bence iyi geliyo bitki çaylarıAcaba aktardan aldığın çaydan mı ki içindeki bir bitki belki etkiliyordur seni. Mesela tarçın bazı insanların geciktiriyormuș adetini
Doktor normal dedi canım bi sorun yok diyo anlamadım bendeCanım senin her ay böyle gec sökülme oluyor Dr a danıştın mi nedeni ne acaba?
Benim de günlerde bi değişiklik oldu. Covid geçirince de az oldu. Bu ara iyi gibi gidiyo ya bakalım.Canım ya şu korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra düzenim bozulmaya başladı normalde böyle kahve rengi akıntım olmazdı hiç. Ama geçen ay daha fazlaydı bu ay daha az oldu bence iyi geliyo bitki çayları
İnşallah canım varmı belirtinKızlar Bat 12 Aralık'ti ama geç yumurtladim diye bekliyorum adet olmadım henüz ama dayanamicam yarın test yapmayı düşünüyorum. İnşallah bebişim benimledir
Hayıt hapiyla beraber başka şeylerde içtin demi bu ay sen canımKızlar ben hala sökülemedim ya testte yaptım çıkmadı bekliyorum hala höff
canım senın kaç aydır böyle. bir sorun olmasın ? yoksa strestenmi böyle oluyor. kaç aydır bu sekılde ya gecikiyor ya da hemen sökülemiyorsun. Neden ki acabaKızlar ben hala sökülemedim ya testte yaptım çıkmadı bekliyorum hala höff
Benımkı de kırmızı paket buyuk ihtimalle aynı. ilk taktığmda yakmadı sonra 1 saat yaktı sonra durdu yanması. anlatıldıgı gibi sürekli yanma durumu olmuyor.Valla hatırlamıyorum ki canım ya kırmızı bi paketti
Ben de hala sokulemedim resmen bugün 4. Gün ve buna ragmen dr nasıl pko yok dedi anlamıyorumKızlar ben hala sökülemedim ya testte yaptım çıkmadı bekliyorum hala höff
Evet canım ama yeni olan bişey değil ki korunmayı bıraktıktan sonra başladı bende anlamıyorum. Doktor bi problem değil bu diyo. Yarın muayenem var bakalım bu başka bi dr bakalım ne dicekHayıt hapiyla beraber başka şeylerde içtin demi bu ay sen canım
Canım valla normalde hiç olmuyodu en fazla 1 gün sökülemezdim. Şimdi 2-3 gün sürüyo.. Korunmayı bıraktıktan sonra başladı yani 5 aydır böyle.. Ama kürlere başlayınca süre kısaldı miktar azaldı iyi geldiğini düşünüyorum bitki çaylarının.canım senın kaç aydır böyle. bir sorun olmasın ? yoksa strestenmi böyle oluyor. kaç aydır bu sekılde ya gecikiyor ya da hemen sökülemiyorsun. Neden ki acaba
Sanırım aynısı canım ya bende dedim hatta buna mı dayanamıyolar diye ama yok dedim bu çok ısıtmıyo heralde..Benımkı de kırmızı paket buyuk ihtimalle aynı. ilk taktığmda yakmadı sonra 1 saat yaktı sonra durdu yanması. anlatıldıgı gibi sürekli yanma durumu olmuyor.
Bana da doktor bi sorun yok dedi.. Canım yarınki muayenemde ne dicek başka dr bu merak ediyorum ya inşallah kötü bişey yoktur.Ben de hala sokulemedim resmen bugün 4. Gün ve buna ragmen dr nasıl pko yok dedi anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?