Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba aktardan aldığın çaydan mı ki içindeki bir bitki belki etkiliyordur seni. Mesela tarçın bazı insanların geciktiriyormuș adetini
Canım ya şu korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra düzenim bozulmaya başladı normalde böyle kahve rengi akıntım olmazdı hiç. Ama geçen ay daha fazlaydı bu ay daha az oldu bence iyi geliyo bitki çayları

Canım ya şu korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra düzenim bozulmaya başladı normalde böyle kahve rengi akıntım olmazdı hiç. Ama geçen ay daha fazlaydı bu ay daha az oldu bence iyi geliyo bitki çayları
Benim de günlerde bi değişiklik oldu. Covid geçirince de az oldu. Bu ara iyi gibi gidiyo ya bakalım.

Iyi bari sen iyi geldiğini düşünüyorsan sıkıntı yok

canım senın kaç aydır böyle. bir sorun olmasın ? yoksa strestenmi böyle oluyor. kaç aydır bu sekılde ya gecikiyor ya da hemen sökülemiyorsun. Neden ki acaba
Canım valla normalde hiç olmuyodu en fazla 1 gün sökülemezdim. Şimdi 2-3 gün sürüyo.. Korunmayı bıraktıktan sonra başladı yani 5 aydır böyle.. Ama kürlere başlayınca süre kısaldı miktar azaldı iyi geldiğini düşünüyorum bitki çaylarının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…