Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da doktor bi sorun yok dedi.. Canım yarınki muayenemde ne dicek başka dr bu merak ediyorum ya inşallah kötü bişey yoktur.
Yoktur merak etme. Ben doktora sormak icin soruları kağıda yazmıştım, aceleyle heyecandan unutursam diye. Sen de yazabilirsin. Kac yumurtan var kac mm bunları sor, yumurta takibi yapicak mi klomen vs verecek mi sor ben de bunu merak ediyorum. Ben kesin verir diye düşünerek sorular hazırladım ama vermeyince soramadım tabi

Aynen canım yakmıyo valla anlamadım gitti Şanlı markası iyimiş o da eczanede yoktu
Ben dayanamadim yakıya, sıcağı seven bi insan olarak ilk dakikadan itibaren dayanamadım. Sıcaktan ziyade biber acısı gibi yaktı. Üzerinde kaplan resmi olan bir yakıydi markasini hatırlamıyorum. Çıkardım duramayinca sonra belimi soguk suyla yıkadım hatta hemen gecmedi acısı

İyi hatırlattın canım sağol bende yazayım notlara sorarım

tamam canım işte onu diyorum o çok iyimiş. o yoktu eczanede. yakması iyiymiş ama :)

tamam canım işte onu diyorum o çok iyimiş. o yoktu eczanede. yakması iyiymiş ama :)
Evet ben de cok yorum okudum da insanlar buna nasıl dayandi inanamadim çünkü gercekten dayanilcak gibi degildi kaldi ki bu yolda nelere dayaniyoruz. Bence olacaksa oluyo ya o kadar cok okudum ki hiç beklemediği ay umut bağlamadigi ay hamile kalanlari. Ha ben öyle salabiliyo muyum? Hayır yine macun ot çöp yemeye devam ..

Öyle canım kesinlikle işin içinde olan bendim. 5 yıl çalıştım kadın doğumda gebelerin yanında.. 150 kilosuda hamile kalabiliyordu çok sorunu olanda. Yani işin özeti Allah nasip ederse oluyor her sekilde bunu ben de çok iyi biliyorum ama işte yakıydı kürdü bir umut bir çare

Hahahah aynen bende salamıyorum ya sanki ihanet gibi geliyo kendime kür yapmayınca

Tabi canim biz elimizden geleni yapalim da negatifi görünce kendimizi suclamayalim diye devam ediyoruz. İnsallah görmeyiz bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…