- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.281
Ay ben bu masaji biliyorum hep adetim 3 gün sökülmedigi icin denerdim ama yine aynı olurdu. Ama yine de yapicam şimdi aklıma getirdin iyi oldu canim teşekkür ederim
Bişey değil canım bende dün öğrendim valla. Öyle kendimde ovalıyodum bazen ama teknik olarak bilmiyodum. İnşallah iyi gelir sık sık yaparsan belki işe yarar.Ay ben bu masaji biliyorum hep adetim 3 gün sökülmedigi icin denerdim ama yine aynı olurdu. Ama yine de yapicam şimdi aklıma getirdin iyi oldu canim teşekkür ederim
Hangi kürleri uyguladın?Aynen canım Şubat'ta yumurtalıklar tembel pko var dendi şuan hicbisey yok gayet iyi dendiyse sebebi o kürler ve hacamat kesinlikle
2 ay bal tarçın çörekotu kürü yedimHangi kürleri uyguladın?
Ayyy maşallah cok koyu canım hic korkmana gerek yok gözün aydın cok sevindiiimKızlar 3 gün gecikmeyle test yaptım pozitifi gördüm çok şükür çok tuhafim seviniyorum bı yandan korkuyorum kan testi için Dr a geldim bekliyorum. Dua edin olur mu inşallah sağlıklıdır
Canım herseyden önemlisi hacamat ve sülük gerçekten. ben de yaptırıcam yaptırıcam sürekli birşeyler çıkıyor. İlişki yaşamadan geleceksın diyor birde iişlemden sonra ilişki yasağı koyuyor hiç denk getiremiyorum. Rahim içine sülük istiyorum özellikle2 ay bal tarçın çörekotu kürü yedim
Bal+polen+propolis kendim karıştırıp yedim ama düzensiz
Böğürtlen kökü suyu içtim
İnositol takviyesi alıyorum pko icin çok faydaliymis tabi folik asit de devam
Gecen ay naturallen yedim bu ay icin yine siparis ettim
Enfeksiyon icin soğan suyu ictim ama 1 hafta
Hepsinden önemlisi her ay hacamat yaptirdim, bir kere de sülük
Canım tebrıklerrr hamılesınn gerçekten yaaa baya koyu çıkmıssKızlar 3 gün gecikmeyle test yaptım pozitifi gördüm çok şükür çok tuhafim seviniyorum bı yandan korkuyorum kan testi için Dr a geldim bekliyorum. Dua edin olur mu inşallah sağlıklıdır
Rahim sulugune hic cesaretim yok canim iliskiyi ayarlamak için ben hep adet biter bitmez veya ertesi gün yaptırıyorum. Sonraki gün de iliski olmuyo zaten ben geç yumurtluyorum. Diyelim hacamat veya sülügü bugün öğlen yaptırdın, yarın öğlene 24 saat oluyo zaten aksama iliski olabilir bu konuyu cok dert ediyosan. Mutlaka herkes yaptırmalı ablam da böyle hamile kaldı benimCanım herseyden önemlisi hacamat ve sülük gerçekten. ben de yaptırıcam yaptırıcam sürekli birşeyler çıkıyor. İlişki yaşamadan geleceksın diyor birde iişlemden sonra ilişki yasağı koyuyor hiç denk getiremiyorum. Rahim içine sülük istiyorum özellikle
Canımm çok sevindimm inşallah güzel olur değerlerin artar sağlıklaKızlar 3 gün gecikmeyle test yaptım pozitifi gördüm çok şükür çok tuhafim seviniyorum bı yandan korkuyorum kan testi için Dr a geldim bekliyorum. Dua edin olur mu inşallah sağlıklıdır
Benımm de geç yumurtlama oluyor . 16. gün felan oluyor.Rahim sulugune hic cesaretim yok canim iliskiyi ayarlamak için ben hep adet biter bitmez veya ertesi gün yaptırıyorum. Sonraki gün de iliski olmuyo zaten ben geç yumurtluyorum. Diyelim hacamat veya sülügü bugün öğlen yaptırdın, yarın öğlene 24 saat oluyo zaten aksama iliski olabilir bu konuyu cok dert ediyosan. Mutlaka herkes yaptırmalı ablam da böyle hamile kaldı benim
İnsallah olmazsin ama adet olursan adet bitimine ayarlayabilirsin canım aslında sülük şöyle bi etki yapiyor ben bel ve kasıklardan yaptırdım 2 bel 3 kasıktan, tam adetim yeni bitmişti ve sulukten 10gun sonra bi daha adet oldum, yumurtlama beklerken adet oldum orta yerde, o ay öyle değişik oldu. Temizlendigimi söylediler hep ama ben hic mutlu olmadim. Hacamatta öyle olmuyo tabi hafifliyosun ve yumurtaliklara rahime giden damarlar kanlanmis oluyo yumurtaya olumlu etkisi var. Sülük dediğim gibi oluyor bunu baskalarindan da duydum, haberin olsunBenımm de geç yumurtlama oluyor . 16. gün felan oluyor.
Rahim içine sülük en önemlisi canım onda da kanama devam ediyormuş 2-3 gün felan bu ay rahim filmi çektirdim diye erteledim şimdide yumurtlama günlerim geldi. bu ay da kaldı
O zaman ilişki olmadan bu ay yaptırayım canım ya en azından hacamatımı yaptırayımİnsallah olmazsin ama adet olursan adet bitimine ayarlayabilirsin canım aslında sülük şöyle bi etki yapiyor ben bel ve kasıklardan yaptırdım 2 bel 3 kasıktan, tam adetim yeni bitmişti ve sulukten 10gun sonra bi daha adet oldum, yumurtlama beklerken adet oldum orta yerde, o ay öyle değişik oldu. Temizlendigimi söylediler hep ama ben hic mutlu olmadim. Hacamatta öyle olmuyo tabi hafifliyosun ve yumurtaliklara rahime giden damarlar kanlanmis oluyo yumurtaya olumlu etkisi var. Sülük dediğim gibi oluyor bunu baskalarindan da duydum, haberin olsun
Hamile olmadığına eminsen yaptır canım Allah korusun zarari olur. Bel kuyruk sokumu, sezeryan bölgesi yani yumurtalikların hizası ve ayak bileklerinin iç kısımlarından yapılıyor bebek için yani kadin hastalıkları icin. Rahime giden damarlar buralardan geçiyorO zaman ilişki olmadan bu ay yaptırayım canım ya en azından hacamatımı yaptırayım
Evet canım eminim ama Cuma çarşamba cumartesi günleri yapmıyorlarmıs mekruh olan günlermiş. Bugun de geçti artık . perşembede yumurtlama günüm .. Kısacası bu ayı atlıcaz artık bırdaha ki ayaHamile olmadığına eminsen yaptır canım Allah korusun zarari olur. Bel kuyruk sokumu, sezeryan bölgesi yani yumurtalikların hizası ve ayak bileklerinin iç kısımlarından yapılıyor bebek için yani kadin hastalıkları icin. Rahime giden damarlar buralardan geçiyor
Evet canim C ve Ç ile başlayan günler yapılmıyor geç kalmışsın. İnsallah gerek kalmaz zatenEvet canım eminim ama Cuma çarşamba cumartesi günleri yapmıyorlarmıs mekruh olan günlermiş. Bugun de geçti artık . perşembede yumurtlama günüm .. Kısacası bu ayı atlıcaz artık bırdaha ki aya
Çok sevindim canım yaaaa çok net gözüküyor kan testinde sağlıklı artar inşallahKızlar 3 gün gecikmeyle test yaptım pozitifi gördüm çok şükür çok tuhafim seviniyorum bı yandan korkuyorum kan testi için Dr a geldim bekliyorum. Dua edin olur mu inşallah sağlıklıdır
Keseyi haftaya Pers cuma görebiliriz dedi henüz erken dedi. kalp atışını duyana kadar bana rahat yok. Dış gebelik ya da boş gebelikte de değer artıyor çünkü netlesene kadar sevinemiyorum inşallah yolunda gider herşeyAyyy maşallah cok koyu canım hic korkmana gerek yok gözün aydın cok sevindiiimhayırlı olsun. haberdar et bizi de
Çok sağol canım inşallah bende bu kadar net görünmesine şaşkınım devamı gelir insÇok sevindim canım yaaaa çok net gözüküyor kan testinde sağlıklı artar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?