Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu güzel günleri kendine zehir etme, biliyorum söylemesi kolay artık annelik duygularin tavan durumda, kaygi da doğru orantılı artar ama bu hic bitmicek, sonra ikili testti onun sonucuydu, seker yüklemesiydi sonucuydu tekmesiydi hareketiydi kilosuydu derken 9 ay full kaygılı gececek ama nolur tadını çıkarmaya çalış, degerin çok güzel insallah korkacak bişey yok, sakin sakin bekle kalp atışını insallah

Çok sağol canımmm inşallah sizden de en yakın zamanda güzel haberler alırız. Ben agnucaston kullanıyordum burda duyduğum bitkisel bir ilaç 2. Kutu bitmeden hamilelik oldu bir de coraspin kullandim belki onların etkisidir 9. Denemeydi çünkü umudu kesmeye başlamıştım. Bir de eşime vitamin almıştım yarısını geçen ay yarısını bu ay kullandı bunların etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama önceki aylara göre farklı yaptığımız şeyler bunlardi

Coraspini ben de kullanıyorum canım. Eşimede vitamin almıstım. Agnucastonu almadım ManyakPrenses de kullanıyor bayadır bende alsammı bılemedım

Mutlaka olmuştur canım benim de macunun içinde var hayıt otu, o yüzden agnucaston almak istemiyorum ama alsam mı bilemedim. Nasip bu aymış çok şükür ki hamilesin bize de dua et bolca

Mutlaka olmuştur canım benim de macunun içinde var hayıt otu, o yüzden agnucaston almak istemiyorum ama alsam mı bilemedim. Nasip bu aymış çok şükür ki hamilesin bize de dua et bolca
Bu ay çok garipti benim için hem geç yumurtladim hem de 3 gün falan sürdü şimdiye kadar hiç o kadar uzun surmemisti. İsteyen herkes için dua ediyorum hepimizin bebişi olacak bir gün

Bu ay çok garipti benim için hem geç yumurtladim hem de 3 gün falan sürdü şimdiye kadar hiç o kadar uzun surmemisti. İsteyen herkes için dua ediyorum hepimizin bebişi olacak bir gün
yumurtlama testi ile mi takip ettin canım? Hep pikmiydi 3 gün boyunca

Yaa ne güzel canım hapın etkisi heralde 3 gün yumurtlama, cok güzel büyümüş gelişmiş demekki baksana bebiş olmuş insallah olucak ben de umutluyum hepinizden

Kızlar 3 gün gecikmeyle test yaptım pozitifi gördüm çok şükür çok tuhafim seviniyorum bı yandan korkuyorum kan testi için Dr a geldim bekliyorum. Dua edin olur mu inşallah sağlıklıdır
Canım benim çok mutlu oldum yaa en az kendim gibi sevindim hayırlı uğurlu olsun bebeğin biraz anlatır mısın belirtin varmiydi hangi günleri degerlendirdin

Coraspini ben de kullanıyorum canım. Eşimede vitamin almıstım. Agnucastonu almadım ManyakPrenses de kullanıyor bayadır bende alsammı bılemedım
Agnucaston bende kullanıyorum canım ben minnak ve prenses başladık gerçekten etkili bı ilaç ben inanıyorum devam edicem kullanmaya sende bı dene istersen

yumurtlama testi ile mi takip ettin canım? Hep pikmiydi 3 gün boyunca
Evet testte takip ettim yoksa net anlayamıyorum. Adetin 16-17 ve 18. Günleri koyu çıktı. Önceki aylarda 13-14. Günlerde yumurtluyordum. 13-15-17. Günlerde de ilişki oldu biri tutmuş olmalı yumurtlamadan öncesi daha önemli bence. Birde ilişkiden sonra direk eşim bacaklarimdan havaya kaldiyordu sirkeler gibi sallıyordu komik ama hep öyle yaptık yer çekimi yüzünden akmasın diye. 1 saat de yattım tabi

Eklentiler

• IMG_20201201_130026.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Canım benim çok mutlu oldum yaa en az kendim gibi sevindim hayırlı uğurlu olsun bebeğin biraz anlatır mısın belirtin varmiydi hangi günleri degerlendirdin

Burda yazdım canım . Çok sağol canım yaaa henüz tam sevinemesem de güzel bir duygu umarım devamı gelir senden de yakın zamanda güzel haber alacağız inşallah içimden öyle geçiyor. Belirti olarak evet bel ve hafif kasık ağrısı oluyor iştah arttı biraz bir de gece illaki 1 kez wc ye gidiyorum akıntı beyaz devam ediyor aynı yumurtlamadaki gibi göğüsler de baya aciyor

Yaa ne güzel canım hapın etkisi heralde 3 gün yumurtlama, cok güzel büyümüş gelişmiş demekki baksana bebiş olmuş insallah olucak ben de umutluyum hepinizden
Bence hapın etkisi büyük benim pik 1 gün olurdu hemen siliklesirdi. Yumurta kalitesini artırdı belki de

Minnak89 Hiç endişenilenme canım değerin çok güzel Dua edicem hep senin için
Çok çok sağol canım bende sizler için ediyorum. Heyecanlanıyorum bı yandan kendimi sakinlestiriyorum Allah o duyguyu sizlere de nasip etsin testi yaparken cizginin hafif belirmesiyle benim gözler doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…