- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.301
İnşallah canım aminCanımm çok sevindimm inşallah güzel olur değerlerin artar sağlıklaAllah kucağınada almayı nasip etsin inşallah bebişini
Canım bu güzel günleri kendine zehir etme, biliyorum söylemesi kolay artık annelik duygularin tavan durumda, kaygi da doğru orantılı artar ama bu hic bitmicek, sonra ikili testti onun sonucuydu, seker yüklemesiydi sonucuydu tekmesiydi hareketiydi kilosuydu derken 9 ay full kaygılı gececek ama nolur tadını çıkarmaya çalış, degerin çok güzel insallah korkacak bişey yok, sakin sakin bekle kalp atışını insallahKeseyi haftaya Pers cuma görebiliriz dedi henüz erken dedi. kalp atışını duyana kadar bana rahat yok. Dış gebelik ya da boş gebelikte de değer artıyor çünkü netlesene kadar sevinemiyorum inşallah yolunda gider herşeybeta HCG 342 çıktı
Yarin pik olur gibi canım degerlendirebilirsin bugünden
amin canım benım hepimiz inşallah bol bol dua ediyorum hepimizeEvet canim C ve Ç ile başlayan günler yapılmıyor geç kalmışsın. İnsallah gerek kalmaz zaten
Çok sağol canımmm inşallah sizden de en yakın zamanda güzel haberler alırız.Canım bu güzel günleri kendine zehir etme, biliyorum söylemesi kolay artık annelik duygularin tavan durumda, kaygi da doğru orantılı artar ama bu hic bitmicek, sonra ikili testti onun sonucuydu, seker yüklemesiydi sonucuydu tekmesiydi hareketiydi kilosuydu derken 9 ay full kaygılı gececek ama nolur tadını çıkarmaya çalış, degerin çok güzel insallah korkacak bişey yok, sakin sakin bekle kalp atışını insallah
Coraspini ben de kullanıyorum canım. Eşimede vitamin almıstım. Agnucastonu almadımÇok sağol canımmm inşallah sizden de en yakın zamanda güzel haberler alırız.Ben agnucaston kullanıyordum burda duyduğum bitkisel bir ilaç 2. Kutu bitmeden hamilelik oldu bir de coraspin kullandim belki onların etkisidir 9. Denemeydi çünkü umudu kesmeye başlamıştım. Bir de eşime vitamin almıştım yarısını geçen ay yarısını bu ay kullandı bunların etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama önceki aylara göre farklı yaptığımız şeyler bunlardi
Mutlaka olmuştur canım benim de macunun içinde var hayıt otu, o yüzden agnucaston almak istemiyorum ama alsam mı bilemedim. Nasip bu aymış çok şükür ki hamilesinÇok sağol canımmm inşallah sizden de en yakın zamanda güzel haberler alırız.Ben agnucaston kullanıyordum burda duyduğum bitkisel bir ilaç 2. Kutu bitmeden hamilelik oldu bir de coraspin kullandim belki onların etkisidir 9. Denemeydi çünkü umudu kesmeye başlamıştım. Bir de eşime vitamin almıştım yarısını geçen ay yarısını bu ay kullandı bunların etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama önceki aylara göre farklı yaptığımız şeyler bunlardi
Bu ay çok garipti benim için hem geç yumurtladim hem de 3 gün falan sürdü şimdiye kadar hiç o kadar uzun surmemisti. İsteyen herkes için dua ediyorum hepimizin bebişi olacak bir günMutlaka olmuştur canım benim de macunun içinde var hayıt otu, o yüzden agnucaston almak istemiyorum ama alsam mı bilemedim. Nasip bu aymış çok şükür ki hamilesinbize de dua et bolca
3 ay düzenli kullanacaksan baslayabilirsin canım olumsuz bir etkisi yok bir araştır istersenCoraspini ben de kullanıyorum canım. Eşimede vitamin almıstım. Agnucastonu almadımManyakPrenses de kullanıyor bayadır bende alsammı bılemedım
yumurtlama testi ile mi takip ettin canım? Hep pikmiydi 3 gün boyuncaBu ay çok garipti benim için hem geç yumurtladim hem de 3 gün falan sürdü şimdiye kadar hiç o kadar uzun surmemisti. İsteyen herkes için dua ediyorum hepimizin bebişi olacak bir gün
Yaa ne güzel canım hapın etkisi heralde 3 gün yumurtlama, cok güzel büyümüş gelişmiş demekki baksana bebiş olmuşBu ay çok garipti benim için hem geç yumurtladim hem de 3 gün falan sürdü şimdiye kadar hiç o kadar uzun surmemisti. İsteyen herkes için dua ediyorum hepimizin bebişi olacak bir gün
Canım benim çok mutlu oldum yaa en az kendim gibi sevindim hayırlı uğurlu olsun bebeğin biraz anlatır mısın belirtin varmiydi hangi günleri degerlendirdinKızlar 3 gün gecikmeyle test yaptım pozitifi gördüm çok şükür çok tuhafim seviniyorum bı yandan korkuyorum kan testi için Dr a geldim bekliyorum. Dua edin olur mu inşallah sağlıklıdır
Agnucaston bende kullanıyorum canım ben minnak ve prenses başladık gerçekten etkili bı ilaç ben inanıyorum devam edicem kullanmaya sende bı dene istersenCoraspini ben de kullanıyorum canım. Eşimede vitamin almıstım. Agnucastonu almadımManyakPrenses de kullanıyor bayadır bende alsammı bılemedım
Evet testte takip ettim yoksa net anlayamıyorum. Adetin 16-17 ve 18. Günleri koyu çıktı. Önceki aylarda 13-14. Günlerde yumurtluyordum. 13-15-17. Günlerde de ilişki oldu biri tutmuş olmalıyumurtlama testi ile mi takip ettin canım? Hep pikmiydi 3 gün boyunca
Canım benim çok mutlu oldum yaa en az kendim gibi sevindim hayırlı uğurlu olsun bebeğin biraz anlatır mısın belirtin varmiydi hangi günleri degerlendirdin
Burda yazdım canımEvet testte takip ettim yoksa net anlayamıyorum. Adetin 16-17 ve 18. Günleri koyu çıktı. Önceki aylarda 13-14. Günlerde yumurtluyordum. 13-15-17. Günlerde de ilişki oldu biri tutmuş olmalıyumurtlamadan öncesi daha önemli bence. Birde ilişkiden sonra direk eşim bacaklarimdan havaya kaldiyordu sirkeler gibi sallıyordu komik ama hep öyle yaptık yer çekimi yüzünden akmasın diye. 1 saat de yattım tabi
Bence hapın etkisi büyük benim pik 1 gün olurdu hemen siliklesirdi. Yumurta kalitesini artırdı belki deYaa ne güzel canım hapın etkisi heralde 3 gün yumurtlama, cok güzel büyümüş gelişmiş demekki baksana bebiş olmuşinsallah olucak ben de umutluyum hepinizden
Çok çok sağol canım bende sizler için ediyorum.
Canım şimdi eve gelince baktım bekleyince diğeriyle aynı renkte olmuş sankiYarin pik olur gibi canım degerlendirebilirsin bugünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?