Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok mutlu oldum dua et bizlerede canım

Çok çok sağol canım bende sizler için ediyorum. Heyecanlanıyorum bı yandan kendimi sakinlestiriyorum Allah o duyguyu sizlere de nasip etsin testi yaparken cizginin hafif belirmesiyle benim gözler doldu
Ağladım resmen ben yaa eşimden saklaniyorum resmen inşallah bizde çift çizgiyi görürüz çok güzel bir duygudur eminim

Harika aciklamissin canim denicez tamam ben de lh testi yapiyorum surekli mecbur anlayamiyorum cunku polikistik over var darısı basimiza

Kızlar 3 gün gecikmeyle test yaptım pozitifi gördüm çok şükür çok tuhafim seviniyorum bı yandan korkuyorum kan testi için Dr a geldim bekliyorum. Dua edin olur mu inşallah sağlıklıdır
Yaaaa nasıl sevindimmm minnak hayırlı olsun canım benim, Allah tamamina erdirsin

Kızlar eşim icin ürolojiden bu sabaha randevu almıştık ama test icin taa 29 ocak a gün vermisler. 1,5 ay sonraya yani kan istemiş ne icinse bilmiyorum, özele de gitmesini ben istemedim, bendeki enfeksiyon gecince gebelik ihtimali biraz daha artar randevu zamanına kadar denemeye devam edelim dedim bakalim. Zaten esime de macun sipariş etmiştim, 2 aydır da keçiboynuzu özü içiyor insallah bi sorunu yoktur.
ManyakPrenses siz naptınız canım

Vardır bir hayır canım baya geç vermiş istersen bide bir kaç özel hastaneden sperm testi fiyatı alabilirsin. Eşim direk testi vericek benimde randevum 14.30 da daha gitmedik yani. Eski tahlil sonuçlarımı çıkardım onlara da bakmak ister belki diye.

Ya bilemiyorumki canım ya yoğunluk oldu sakin kafayla karar veremedik henüz belki özellere bakarız. Benim subattaki tahlillerime bakıp yenisine gerek görmedi belki sana da yapmazlar. Hayırlı haberlerini bekliyorum insallah

Ya bilemiyorumki canım ya yoğunluk oldu sakin kafayla karar veremedik henüz belki özellere bakarız. Benim subattaki tahlillerime bakıp yenisine gerek görmedi belki sana da yapmazlar. Hayırlı haberlerini bekliyorum insallah
Olabilir canım. Ya ama benim hiç amh değerim ölçülmemiş oda önemli bir değer söylesem ona bakar heralde

Benim randevum de taa martın başında, gecen randevumu ertelemek zorunda kalmıştım -.-
Ozamana kadar bir şey denemiyecm sadece günlerimi takip edip beslenmeme dikkat edicem. Doktordan sonra tahlillere göre artık devam ilerleriz.

Kızlar muayene oldum doktor alttan baktı ilk söylediği şey rahmin ters dedi. Ama dedi bunu şey gibi düşün sağ eliylede yazanlar var solak olanlarda bu seni hiç bişekilde etkilemez yada bebeğe bişey olmaz dedi. Yumurtalık rezervim iyiymiş. Kist miyom vs bişey yokmuş. Çok şükür. Doktorada bayıldım çok şakacı böyle. Sonra en son dedi ki kafanı rahatlat dedi. O kahverengi lekelenmelerim stresten oluyormuş. Adet düzenin var 2-3 günü saymıyoruz biz gecikmeden dedi. Eşinin sperm sonuçlarınada bakarım ben dedi. Yarın belli olucak bakalım. Kan testi falanda yapmadı daha öncekileri gösterdim gerek yok yapmaya dedi. Böyle işte bakalımm hayırlısı Gereksiz06 Caglunal özel etiket

Ayy canım cok sevindim hem iyi bi doktora denk gelmişsin hem sorun yokmus. Ters rahim icin olan pozisyonu biliyosun dimi dün bana yolladigin adet söktürücü masaji paylaşan Ebru hanım paylasiyo sayfasinda. O sekilde dene bu ay ağırlıklı olarak çok kişi onunla hamile kalmış. İnşallah esinde de sorun çıkmaz da hayırlısıyla hamile kalırsın

Sağol canım inşallah bi bakyım videoya merak ettim. Ayy inşallah eşimdede sorun yokturda stressiz hallederiz Hepimize annelik duygusunu yaşatır inşallah Rabbim kısa zamanda

Sağol canım inşallah bi bakyım videoya merak ettim. Ayy inşallah eşimdede sorun yokturda stressiz hallederiz Hepimize annelik duygusunu yaşatır inşallah Rabbim kısa zamanda
İnsallah canim video degil fotoydu, birgebeningunlugu diye instagrama gir, orda öne çıkanlarda ters rahim diye paylaşmış cok fazla tecrübe eden var oralarda vakit geçir biraz

Canım hayıt hapını bı dene istersen zararı yok hiç bitkisel bı ürün araştır istersen agnucaston adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…