Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya çok sevindim bı sorun yok bak ne güzel rahmi ters olanlara önerilen pozisyon lar var bak araştır bı istersen çok sevindim bı engel yok çok şükür acaba diyorum ki biraz kafandan çıkarmaya mı çalışsan biliyorum zor ama dene bu ay istersen

Selam kızlar,
Benim dün yaptığım ovulasyon testi koyuydu ama aynı renkte değildi fakat sanırım gece çatladı yumurtam çünkü bugünkü ovulasyon testim silikleşmiş. Bir bakar mısınız bugünkünü de koydum düne kadar olanı da sizce yumurtladım mı ? Yarın sabahta doktor randevum var

Sağol içim rahatladı vallaEvet canım baktım az önce bu ay öyle denicem bakalım. Aynen kendime söz verdim kafamdan çıkarıcam diye inşallah başarırımm

İnsallah canim video degil fotoydu, birgebeningunlugu diye instagrama gir, orda öne çıkanlarda ters rahim diye paylaşmış cok fazla tecrübe eden var oralarda vakit geçir biraz
Buldum evet canım bu ay öyle denicem bakalım hayırlısı kafamdan çıkarmaya çalışıyorum stres yapmamam gerekmiş

Sağol içim rahatladı vallaEvet canım baktım az önce bu ay öyle denicem bakalım. Aynen kendime söz verdim kafamdan çıkarıcam diye inşallah başarırımm
Tamamen cikaramazsin tabiki zor bilirim ama en azından daha az düşünmeye çalış hadi bu ay sen vereceksin bize haber hissediyorum ben

Bizim sperm testi sonucumuz çıktı . Sayımız iyi ama hareket sorunu varmıs biraz. vitaminle halledilir dedi doktor inşallah düzelir. Eşleriniz muhakkak yaptırsın önemli gercekten

Cok çeşitli takviye var artık mutlaka işe yariyordur canım hiç canını sıkma
Evet canım ama erkek vitaminleri inanılmaz pahalı 1 aylık kutu 250 tl den baslıyor düşün.. kaç ay kullanacağı belli değil. bakalım nasip kısmet . çok sağol canım keçiboynuzuda ilave yediricem

Evet canım ama erkek vitaminleri inanılmaz pahalı 1 aylık kutu 250 tl den baslıyor düşün.. kaç ay kullanacağı belli değil. bakalım nasip kısmet . çok sağol canım keçiboynuzuda ilave yediricem
Evet keçiboynuzu özü önemli. Çakşır suyunu araştır. Bide d vitamini e vitamini çinko takviyeleri araştır. Forumda tüp bebek bölümünde erkek infertilitesi bölümü var orda yazmışlardır fayda gördükleri bitkileri. Yine takviye de alın bitkisel şeylerle de destekleyin bence

Tamam araştırıyorum canım çakşırıda duydum etkisini. hepsini denicez düzelene kadar

Sevindim bir sıkıntı olmamasınaTers rahim için ilişki sonrası yüz üstü yatılmalı diye görmüştüm forumda.

Alttan muayene nasıldı ya ben çok korkuyorum sırf o yüzden

Sevindim bir sıkıntı olmamasınaTers rahim için ilişki sonrası yüz üstü yatılmalı diye görmüştüm forumda.

Alttan muayene nasıldı ya ben çok korkuyorum sırf o yüzden
Çok teşekkürlerEvet canım baktım öyle yapıcam bundan sonra Canım adetliyken biraz kötü bi durum oluyo ya. Acı yok fakat o ultrason cihazını çıkarınca afedersin kan boşaldı tabii bende baya utandım. Doktorun asistanı olsun sorun yok alışığız biz için rahat olsun dedi ama işte öyle yani

Acı olmaması güzel. Sizden böyle okudukça cesaretleniyorum. İster istemez utanır tabi insan ama olsun sorun olmaması çok güzel

Bana da ters rahim demisti ama gittiğim 4 Dr dan sadece biri dedi diğerleri hiç ondan bahsetmedi bile. Ters olması hic biseyi etkilemez demişti bana da kafan rahat olsun canim hatta ben bu ay yuzustu yatmadım sanırım sırtüstü yatıp belime yastık koydum yuzustu akıyor gibi geldi çünkü

Kızlar bı de aklıma gelmişken yazayım, dr onceden d vitamini ve B12 ye de baktirtmisti. B12 normal çıktı ama d vit referans değerinden düşüktü 1-2 aydır d vit damla da kullanıyorum araştırmıştım onun da çok katkısı oluyormuş bı bakın derim. Normalde sadece güneşten alındığı için çoğu insanda düşük takviye almak sart

İnşallah canımmm kendim kadar sevinicem inan. Burda hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz o yüzden birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki...
Tşk ederim inşallah bende size güzel haberler veririm burda artık hepiniz arkadas olduk senin bebeğine en az kendim kadar çok sevindim darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…