- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.341
Canım ya çok sevindim bı sorun yok bak ne güzel rahmi ters olanlara önerilen pozisyon lar var bak araştır bı istersen çok sevindim bı engel yok çok şükür acaba diyorum ki biraz kafandan çıkarmaya mı çalışsan biliyorum zor ama dene bu ay istersenKızlar muayene oldum doktor alttan baktı ilk söylediği şey rahmin ters dedi. Ama dedi bunu şey gibi düşün sağ eliylede yazanlar var solak olanlarda bu seni hiç bişekilde etkilemez yada bebeğe bişey olmaz dedi. Yumurtalık rezervim iyiymiş. Kist miyom vs bişey yokmuş. Çok şükür. Doktorada bayıldım çok şakacı böyle. Sonra en son dedi ki kafanı rahatlat dedi. O kahverengi lekelenmelerim stresten oluyormuş. Adet düzenin var 2-3 günü saymıyoruz biz gecikmeden dedi. Eşinin sperm sonuçlarınada bakarım ben dedi. Yarın belli olucak bakalım. Kan testi falanda yapmadı daha öncekileri gösterdim gerek yok yapmaya dedi. Böyle işte bakalımm hayırlısıGereksiz06 Caglunal özel etiket
Sağol içim rahatladı vallaCanım ya çok sevindim bı sorun yok bak ne güzel rahmi ters olanlara önerilen pozisyon lar var bak araştır bı istersen çok sevindim bı engel yok çok şükür acaba diyorum ki biraz kafandan çıkarmaya mı çalışsan biliyorum zor ama dene bu ay istersen
Buldum evet canım bu ay öyle denicem bakalım hayırlısı kafamdan çıkarmaya çalışıyorum stres yapmamam gerekmişİnsallah canim video degil fotoydu, birgebeningunlugu diye instagrama gir, orda öne çıkanlarda ters rahim diye paylaşmış cok fazla tecrübe eden var oralarda vakit geçir biraz
Tamamen cikaramazsin tabiki zor bilirim ama en azından daha az düşünmeye çalış hadi bu ay sen vereceksin bize haber hissediyorum benSağol içim rahatladı vallaEvet canım baktım az önce bu ay öyle denicem bakalım. Aynen kendime söz verdim kafamdan çıkarıcam diye inşallah başarırımm
Keşke bunun için bi ilac yazsa dimiBuldum evet canım bu ay öyle denicem bakalım hayırlısı kafamdan çıkarmaya çalışıyorum stres yapmamam gerekmiş
Cok çeşitli takviye var artık mutlaka işe yariyordur canım hiç canını sıkmaBizim sperm testi sonucumuz çıktı . Sayımız iyi ama hareket sorunu varmıs biraz. vitaminle halledilir dedi doktor inşallah düzelir. Eşleriniz muhakkak yaptırsın önemli gercekten
Evet canım ama erkek vitaminleri inanılmaz pahalı 1 aylık kutu 250 tl den baslıyor düşün.. kaç ay kullanacağı belli değil. bakalım nasip kısmet . çok sağol canım keçiboynuzuda ilave yediricemCok çeşitli takviye var artık mutlaka işe yariyordur canım hiç canını sıkma
Evet keçiboynuzu özü önemli. Çakşır suyunu araştır. Bide d vitamini e vitamini çinko takviyeleri araştır. Forumda tüp bebek bölümünde erkek infertilitesi bölümü var orda yazmışlardır fayda gördükleri bitkileri. Yine takviye de alın bitkisel şeylerle de destekleyin benceEvet canım ama erkek vitaminleri inanılmaz pahalı 1 aylık kutu 250 tl den baslıyor düşün.. kaç ay kullanacağı belli değil. bakalım nasip kısmet . çok sağol canım keçiboynuzuda ilave yediricem
Tamam araştırıyorum canım çakşırıda duydum etkisini. hepsini denicez düzelene kadarEvet keçiboynuzu özü önemli. Çakşır suyunu araştır. Bide d vitamini e vitamini çinko takviyeleri araştır. Forumda tüp bebek bölümünde erkek infertilitesi bölümü var orda yazmışlardır fayda gördükleri bitkileri. Yine takviye de alın bitkisel şeylerle de destekleyin bence
Sevindim bir sıkıntı olmamasınaKızlar muayene oldum doktor alttan baktı ilk söylediği şey rahmin ters dedi. Ama dedi bunu şey gibi düşün sağ eliylede yazanlar var solak olanlarda bu seni hiç bişekilde etkilemez yada bebeğe bişey olmaz dedi. Yumurtalık rezervim iyiymiş. Kist miyom vs bişey yokmuş. Çok şükür. Doktorada bayıldım çok şakacı böyle. Sonra en son dedi ki kafanı rahatlat dedi. O kahverengi lekelenmelerim stresten oluyormuş. Adet düzenin var 2-3 günü saymıyoruz biz gecikmeden dedi. Eşinin sperm sonuçlarınada bakarım ben dedi. Yarın belli olucak bakalım. Kan testi falanda yapmadı daha öncekileri gösterdim gerek yok yapmaya dedi. Böyle işte bakalımm hayırlısıGereksiz06 Caglunal özel etiket
Çok teşekkürlerSevindim bir sıkıntı olmamasınaTers rahim için ilişki sonrası yüz üstü yatılmalı diye görmüştüm forumda.
Alttan muayene nasıldı ya ben çok korkuyorum sırf o yüzden
Canım brnim akontım normaldi artış veya azalış yoktu
Acı olmaması güzel. Sizden böyle okudukça cesaretleniyorum. İster istemez utanır tabi insan ama olsun sorun olmaması çok güzelÇok teşekkürlerEvet canım baktım öyle yapıcam bundan sonra Canım adetliyken biraz kötü bi durum oluyo ya. Acı yok fakat o ultrason cihazını çıkarınca afedersin kan boşaldı tabii bende baya utandım. Doktorun asistanı olsun sorun yok alışığız biz için rahat olsun dedi ama işte öyle yani
Çok sağol canım inşallah sağlıklı ilerler ben korkuyorum yine deYaaaa nasıl sevindimmm minnakhayırlı olsun canım benim, Allah tamamina erdirsin
İnşallah canımmm kendim kadar sevinicem inan. Burda hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz o yüzden birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki...Ağladım resmen ben yaa eşimden saklaniyorum resmen inşallah bizde çift çizgiyi görürüz çok güzel bir duygudur eminim
Bana da ters rahim demisti ama gittiğim 4 Dr dan sadece biri dedi diğerleri hiç ondan bahsetmedi bile. Ters olması hic biseyi etkilemez demişti bana da kafan rahat olsun canim hatta ben bu ay yuzustu yatmadım sanırım sırtüstü yatıp belime yastık koydum yuzustu akıyor gibi geldi çünküKızlar muayene oldum doktor alttan baktı ilk söylediği şey rahmin ters dedi. Ama dedi bunu şey gibi düşün sağ eliylede yazanlar var solak olanlarda bu seni hiç bişekilde etkilemez yada bebeğe bişey olmaz dedi. Yumurtalık rezervim iyiymiş. Kist miyom vs bişey yokmuş. Çok şükür. Doktorada bayıldım çok şakacı böyle. Sonra en son dedi ki kafanı rahatlat dedi. O kahverengi lekelenmelerim stresten oluyormuş. Adet düzenin var 2-3 günü saymıyoruz biz gecikmeden dedi. Eşinin sperm sonuçlarınada bakarım ben dedi. Yarın belli olucak bakalım. Kan testi falanda yapmadı daha öncekileri gösterdim gerek yok yapmaya dedi. Böyle işte bakalımm hayırlısıGereksiz06 Caglunal özel etiket
Tşk ederim inşallah bende size güzel haberler veririm burda artık hepiniz arkadas olduk senin bebeğine en az kendim kadar çok sevindim darısı bizim başımızaİnşallah canımmm kendim kadar sevinicem inan. Burda hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz o yüzden birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?