Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
D vitamini damla olarak ben de uzun süre kullandim aralıklı olarak, en son pandemiden dolayı aylık kullanılan formunu aldim hem esime hem kendime geçen gün kırıp içtik sifa olur ins. Hem yumurta hem sperm icin önemli olduğunu duymustum

Aynen canım bende d vit başladım 15 gündür falan kullanıyorum. Kış ayları hemen düşüyor güneş görmediğimiz için. Bence de herkes kullanmalı

Canım ben yıllar önce alttan muayenemde dr rahmin ters demişti sonra en son gittiğim 2 doktor üstten baktıklarında düz dedi. Bende öyle inandım. Ama şimdi eminim ters olduğuna gözümle gördüm Artık ilişkiden sonra biraz düz biraz ters yatıcam bakalımm

Ben de ters yatiyorum canim 2 gundur daha az akiyor hem. 1 saat yuzustu seklinde duruyorum hemde pozisyon doggy pozisyonunda daha ii oluyomus

Kızlar sizde bakın bi çok mantıklı Ben bebek düşüncesinin yerine koyabileceğim bişey buldum sizde bulabilirsiniz belki
Video çok güzel gerçekten cok mantıklı, insallah becerebilirim. Benimki tamamen işsizlikten biliyorum, bos vaktim cok, hobi olarak kendime hitap eden bişey bulamyorum, bircok el işi örgü işleme vs denedim ilgimi pek cekmiyor, utanarak söylüyorum kitaplarlardan da cok kafami verebileceğim bisey bulamadim. Bi yoğunluğum olsa bu kadar olmam da insallah denicem bu videoda söylenenleri

Kızlar adete Bir hafta var ama ilk defa göğüs hassasiyeti bu kadar erken başladı sizce umutlenmelimiyim.test yaptım çıkmadı ama biliyorum çok erken davrandım test için
Erken canım gecen ay benim de 1 hafta kala kasık bel göğüs ağrılarım oldu ilk kez, cok umitlenmistim bi sürü de takviye vs kullandığım icin ama maalesef olmadı

Erken canım gecen ay benim de 1 hafta kala kasık bel göğüs ağrılarım oldu ilk kez, cok umitlenmistim bi sürü de takviye vs kullandığım icin ama maalesef olmadı
İnsan değişik bı şey hissedince umudlaniyor arada kasıklarıma sancı vuruyor saniyelik geçiyor sonra göğüslerim baya hassas normalde bu kadar erken başlamaz.hayirlisi bakalım inşallah vardır yaa

Çok sevindim canım bı engel yok çok şükür
Çok şükür canım sağol
Kızlar adete Bir hafta var ama ilk defa göğüs hassasiyeti bu kadar erken başladı sizce umutlenmelimiyim.test yaptım çıkmadı ama biliyorum çok erken davrandım test için
canım olabilir bence neden olmasın test için erken evet çıkmamıştır varsada az kaldı sabret miniğin gelecek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…