- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.361
D vitamini damla olarak ben de uzun süre kullandim aralıklı olarak, en son pandemiden dolayı aylık kullanılan formunu aldim hem esime hem kendime geçen gün kırıp içtik sifa olur ins. Hem yumurta hem sperm icin önemli olduğunu duymustumKızlar bı de aklıma gelmişken yazayım, dr onceden d vitamini ve B12 ye de baktirtmisti. B12 normal çıktı ama d vit referans değerinden düşüktü 1-2 aydır d vit damla da kullanıyorum araştırmıştım onun da çok katkısı oluyormuş bı bakın derim. Normalde sadece güneşten alındığı için çoğu insanda düşük takviye almak sart
Hiç korkma canım inan acımıyor sadece tuhaf hissettiriyo birazAcı olmaması güzel. Sizden böyle okudukça cesaretleniyorum. İster istemez utanır tabi insan ama olsun sorun olmaması çok güzel
Aynen canım bende d vit başladım 15 gündür falan kullanıyorum. Kış ayları hemen düşüyor güneş görmediğimiz için. Bence de herkes kullanmalıKızlar bı de aklıma gelmişken yazayım, dr onceden d vitamini ve B12 ye de baktirtmisti. B12 normal çıktı ama d vit referans değerinden düşüktü 1-2 aydır d vit damla da kullanıyorum araştırmıştım onun da çok katkısı oluyormuş bı bakın derim. Normalde sadece güneşten alındığı için çoğu insanda düşük takviye almak sart
Canım ben yıllar önce alttan muayenemde dr rahmin ters demişti sonra en son gittiğim 2 doktor üstten baktıklarında düz dedi. Bende öyle inandım. Ama şimdi eminim ters olduğuna gözümle gördümBana da ters rahim demisti ama gittiğim 4 Dr dan sadece biri dedi diğerleri hiç ondan bahsetmedi bile. Ters olması hic biseyi etkilemez demişti bana da kafan rahat olsun canim hatta ben bu ay yuzustu yatmadım sanırım sırtüstü yatıp belime yastık koydum yuzustu akıyor gibi geldi çünkü
Ben de ters yatiyorum canim 2 gundurCanım ben yıllar önce alttan muayenemde dr rahmin ters demişti sonra en son gittiğim 2 doktor üstten baktıklarında düz dedi. Bende öyle inandım. Ama şimdi eminim ters olduğuna gözümle gördümArtık ilişkiden sonra biraz düz biraz ters yatıcam bakalımm
Tamam canım sağol bende öyle deneyeyim bakalımmBen de ters yatiyorum canim 2 gundurdaha az akiyor hem. 1 saat yuzustu seklinde duruyorum hemde pozisyon doggy pozisyonunda daha ii oluyomus
İnsallah gerek kalmazEğer ocakta adet olursam Femara diye yumurta gelistiricii bir ilac verecekmis doktorum kizlar.
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canımEğer ocakta adet olursam Femara diye yumurta gelistiricii bir ilac verecekmis doktorum kizlar.
Oh çok şükür demekki sadece zamanını bekliyor senin minikKızlar eşimin sonuçlarıda normal çıktı çok şükür. Kafamdaki soru işaretleri tamamen bitti
Evet canım çok şükür inşallah çok bekletmez kendiniOh çok şükür demekki sadece zamanını bekliyor senin minikgözünüz aydın canım
Video çok güzel gerçekten cok mantıklı, insallah becerebilirim. Benimki tamamen işsizlikten biliyorum, bos vaktim cok, hobi olarak kendime hitap eden bişey bulamyorum, bircok el işi örgü işleme vs denedim ilgimi pek cekmiyor, utanarak söylüyorum kitaplarlardan da cok kafami verebileceğim bisey bulamadim. Bi yoğunluğum olsa bu kadar olmam da insallah denicem bu videoda söylenenleri
Kızlar sizde bakın bi çok mantıklıBen bebek düşüncesinin yerine koyabileceğim bişey buldum sizde bulabilirsiniz belki
O zaman seninde tedavin başlamış olcak canım hadi hayırlısı olsun inşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırsınEğer ocakta adet olursam Femara diye yumurta gelistiricii bir ilac verecekmis doktorum kizlar.
Çok sevindim canım bı engel yok çok şükürKızlar eşimin sonuçlarıda normal çıktı çok şükür. Kafamdaki soru işaretleri tamamen bitti
Erken canım gecen ay benim de 1 hafta kala kasık bel göğüs ağrılarım oldu ilk kez, cok umitlenmistim bi sürü de takviye vs kullandığım icin ama maalesef olmadıKızlar adete Bir hafta var ama ilk defa göğüs hassasiyeti bu kadar erken başladı sizce umutlenmelimiyim.test yaptım çıkmadı ama biliyorum çok erken davrandım test için
İnsan değişik bı şey hissedince umudlaniyor arada kasıklarıma sancı vuruyor saniyelik geçiyor sonra göğüslerim baya hassas normalde bu kadar erken başlamaz.hayirlisi bakalım inşallah vardır yaaErken canım gecen ay benim de 1 hafta kala kasık bel göğüs ağrılarım oldu ilk kez, cok umitlenmistim bi sürü de takviye vs kullandığım icin ama maalesef olmadı
Çok şükür canım sağolÇok sevindim canım bı engel yok çok şükür
canım olabilir bence neden olmasın test için erken evet çıkmamıştır varsada az kaldı sabret miniğin gelecek sanaKızlar adete Bir hafta var ama ilk defa göğüs hassasiyeti bu kadar erken başladı sizce umutlenmelimiyim.test yaptım çıkmadı ama biliyorum çok erken davrandım test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?