Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsan değişik bı şey hissedince umudlaniyor arada kasıklarıma sancı vuruyor saniyelik geçiyor sonra göğüslerim baya hassas normalde bu kadar erken başlamaz.hayirlisi bakalım inşallah vardır yaa
Ben bi daha belirti aramicam ağrılar vs hep vardi geçen ay ama 1 hafta erken tabi yine test yap 2 gün sonra

İnsan değişik bı şey hissedince umudlaniyor arada kasıklarıma sancı vuruyor saniyelik geçiyor sonra göğüslerim baya hassas normalde bu kadar erken başlamaz.hayirlisi bakalım inşallah vardır yaa
İnsallah hamilesindir canm yaa valla o belirtiler varya kafayi yedirtiyo insana cok hak veriyorum sana

Ben bi daha belirti aramicam ağrılar vs hep vardi geçen ay ama 1 hafta erken tabi yine test yap 2 gün sonra
Aynen canim artk bende belirti aramiyorum, her turlu belirti cikti. En son gogus ucumdaki kahverengilik artmisti baya dedim kesin gebeyim o ay da adet oldum artk bulantimda baslasa inanmicam

Aynen canim artk bende belirti aramiyorum, her turlu belirti cikti. En son gogus ucumdaki kahverengilik artmisti baya dedim kesin gebeyim o ay da adet oldum artk bulantimda baslasa inanmicam
Benim önceki aylar bi belirtim olmazdi ama bu geçtiğimiz ay hep oldu. Hep belirti arayanlara kızardim bunlar adet belirtisi zaten nasil ayird edilir ki derdim ama forumu saatlerce gezdim belirti aradim bi daha aramicam insallah

Canlar aranızda covid olan var mı? Bugün öğrendim ki covid olanların 6 ay falan vücudunda sıkıntılar devam ettiği için çocuk olmuyormuş. Benim 3 ayım var daha acaba ondan mı olmuyor ki diye düşünmeye başladım şimdi de
İlaçta kısırlık yapıyor diyen kesim çok fazla. Keşke içmeseydim ya

Canım ben detaylı dinlemedim ama etikiliyormuş evet belkide ondan olmuyordur. Adet düzensizliği falanda yapıyormuş. Olsun Allah ol dese yeter takma kafana

Hi
Canım ben detaylı dinlemedim ama etikiliyormuş evet belkide ondan olmuyordur. Adet düzensizliği falanda yapıyormuş. Olsun Allah ol dese yeter takma kafana
Aynen düzensizlik 3 ay oldu bide bi çok az oldu kanamam bi çok aşırı oldu. Gerçi doğru Rabbim bilir ablamın arkadaşı da covid atlattı hamileymiş şimdi.

Ben içmedim canım reçetesini okudum spermlerede etki ediyormus eşim içti maalesef ama ben içmeden atlattım. adet döngümü değiştirdi bu ay da yumurtlamam olmadı. ekimde geçirmiştim

Canım hiç o nu takma. Benim bir arkadaşım aynı gün hem covid poaitif hem de hamile oldugunu öğrendi. Etkileyeceğini sanmıyorum. İlaç vs kullanmadı ama

Ben içmedim canım reçetesini okudum spermlerede etki ediyormus eşim içti maalesef ama ben içmeden atlattım. adet döngümü değiştirdi bu ay da yumurtlamam olmadı. ekimde geçirmiştim
Uzun süreli bir etki olacağını sanmıyorum canım takma kafana. İlaç vücutta sürekli duramaz illaki atılacak en fazla 1 ay kalır vücutta yani..

Bizde Eylül de geçirdik eşimde kullandı bende. Ve hiç ihtiyacımız yoktu ilaca boşluğumuza geldi sanırım. İnşallah çok bir etki bırakmamıştır.

Uzun süreli bir etki olacağını sanmıyorum canım takma kafana. İlaç vücutta sürekli duramaz illaki atılacak en fazla 1 ay kalır vücutta yani..
İnşallah canım bu ay da geçen ay da yumurtlayamadım mesela testlerle takip ediyorumya. Covidden oldugunu düşünüyorum. Çoğu kişi adet düzensizliği yazıyor. İlacı içmememe rağmen böyle oldu düşün . Herşeyin hayırlısı

Bizde Eylül de geçirdik eşimde kullandı bende. Ve hiç ihtiyacımız yoktu ilaca boşluğumuza geldi sanırım. İnşallah çok bir etki bırakmamıştır.
Çoğu kişi farklı şeyler söylüyor bilemiyorum bende ki etkisi 2 ay yumurtlayamam oldu . Düzensizlik yaptı. Eşimde de kalp çarpıntısı basladı. Spermleri etkilediği reçetesinde yazıodu ama bir kaç ayda vucuttan atılır heralde kalıcı olmaz inşallah

Aynen canım hayırlısı inşallah yakında gelir bebişin

Canım hacamat olmalısınız kesinlikle özellikle karaciğer bölgesinden ilaclarin toksik etkisinden kurtulmak icin ikiniz de hacamat yaptırın arınırsınız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…