- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.381
Ben bi daha belirti aramicam ağrılar vs hep vardi geçen ayİnsan değişik bı şey hissedince umudlaniyor arada kasıklarıma sancı vuruyor saniyelik geçiyor sonra göğüslerim baya hassas normalde bu kadar erken başlamaz.hayirlisi bakalım inşallah vardır yaa
İnşallah benimledir ağzın bal yesinÇok şükür canım sağol
canım olabilir bence neden olmasın test için erken evet çıkmamıştır varsada az kaldı sabret miniğin gelecek sana
Tmm canım inşallah vardır yaa inşallah güzel haberler alırız hepimizBen bi daha belirti aramicam ağrılar vs hep vardi geçen ayama 1 hafta erken tabi yine test yap 2 gün sonra
O zaman seninde tedavin başlamış olcak canım hadi hayırlısı olsun inşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım
Aminnn insallah hepimiz icin kizlarİnsallah gerek kalmaz
İnsallah hamilesindir canm yaa valla o belirtiler varya kafayi yedirtiyo insana cok hak veriyorum sanaİnsan değişik bı şey hissedince umudlaniyor arada kasıklarıma sancı vuruyor saniyelik geçiyor sonra göğüslerim baya hassas normalde bu kadar erken başlamaz.hayirlisi bakalım inşallah vardır yaa
Aynen canim artk bende belirti aramiyorum, her turlu belirti cikti. En son gogus ucumdaki kahverengilik artmisti baya dedim kesin gebeyim o ay da adet oldum artk bulantimda baslasa inanmicamBen bi daha belirti aramicam ağrılar vs hep vardi geçen ayama 1 hafta erken tabi yine test yap 2 gün sonra
Benim önceki aylar bi belirtim olmazdi ama bu geçtiğimiz ay hep oldu. Hep belirti arayanlara kızardim bunlar adet belirtisi zaten nasil ayird edilir ki derdim ama forumu saatlerce gezdim belirti aradimAynen canim artk bende belirti aramiyorum, her turlu belirti cikti. En son gogus ucumdaki kahverengilik artmisti baya dedim kesin gebeyim o ay da adet oldum artk bulantimda baslasa inanmicam
Aynen öyle canım belirtiler var bu ay yada ben pskolojikman öle hissediyorum bilmiyorum bir hafta kaldı çok merak ediyorumİnsallah hamilesindir canm yaa valla o belirtiler varya kafayi yedirtiyo insana cok hak veriyorum sana
Canım ben detaylı dinlemedim ama etikiliyormuş evet belkide ondan olmuyordur. Adet düzensizliği falanda yapıyormuş. Olsun Allah ol dese yeter takma kafanaCanlar aranızda covid olan var mı? Bugün öğrendim ki covid olanların 6 ay falan vücudunda sıkıntılar devam ettiği için çocuk olmuyormuş. Benim 3 ayım var daha acaba ondan mı olmuyor ki diye düşünmeye başladım şimdi de
İlaçta kısırlık yapıyor diyen kesim çok fazla. Keşke içmeseydim ya
Aynen düzensizlik 3 ay oldu bide bi çok az oldu kanamam bi çok aşırı oldu. Gerçi doğru Rabbim bilir ablamın arkadaşı da covid atlattı hamileymiş şimdi.Canım ben detaylı dinlemedim ama etikiliyormuş evet belkide ondan olmuyordur. Adet düzensizliği falanda yapıyormuş. Olsun Allah ol dese yeter takma kafana
Evet canım biz yeter ki stres yapmayalım gelecek bebişlerHi
Aynen düzensizlik 3 ay oldu bide bi çok az oldu kanamam bi çok aşırı oldu. Gerçi doğru Rabbim bilir ablamın arkadaşı da covid atlattı hamileymiş şimdi.
Ben içmedim canım reçetesini okudum spermlerede etki ediyormus eşim içti maalesefCanlar aranızda covid olan var mı? Bugün öğrendim ki covid olanların 6 ay falan vücudunda sıkıntılar devam ettiği için çocuk olmuyormuş. Benim 3 ayım var daha acaba ondan mı olmuyor ki diye düşünmeye başladım şimdi de
Canım hiç o nu takma. Benim bir arkadaşım aynı gün hem covid poaitif hem de hamile oldugunu öğrendi. Etkileyeceğini sanmıyorum. İlaç vs kullanmadı amaCanlar aranızda covid olan var mı? Bugün öğrendim ki covid olanların 6 ay falan vücudunda sıkıntılar devam ettiği için çocuk olmuyormuş. Benim 3 ayım var daha acaba ondan mı olmuyor ki diye düşünmeye başladım şimdi de
Uzun süreli bir etki olacağını sanmıyorum canım takma kafana. İlaç vücutta sürekli duramaz illaki atılacak en fazla 1 ay kalır vücutta yani..Ben içmedim canım reçetesini okudum spermlerede etki ediyormus eşim içti maalesefama ben içmeden atlattım. adet döngümü değiştirdi bu ay da yumurtlamam olmadı. ekimde geçirmiştim
Bizde Eylül de geçirdik eşimde kullandı bende. Ve hiç ihtiyacımız yoktu ilaca boşluğumuza geldi sanırım. İnşallah çok bir etki bırakmamıştır.Ben içmedim canım reçetesini okudum spermlerede etki ediyormus eşim içti maalesefama ben içmeden atlattım. adet döngümü değiştirdi bu ay da yumurtlamam olmadı. ekimde geçirmiştim
İnşallah canım bu ay da geçen ay da yumurtlayamadım mesela testlerle takip ediyorumya. Covidden oldugunu düşünüyorum. Çoğu kişi adet düzensizliği yazıyor. İlacı içmememe rağmen böyle oldu düşün . Herşeyin hayırlısıUzun süreli bir etki olacağını sanmıyorum canım takma kafana. İlaç vücutta sürekli duramaz illaki atılacak en fazla 1 ay kalır vücutta yani..
Çoğu kişi farklı şeyler söylüyor bilemiyorum bende ki etkisi 2 ay yumurtlayamam oldu . Düzensizlik yaptı. Eşimde de kalp çarpıntısı basladı. Spermleri etkilediği reçetesinde yazıodu ama bir kaç ayda vucuttan atılır heralde kalıcı olmaz inşallahBizde Eylül de geçirdik eşimde kullandı bende. Ve hiç ihtiyacımız yoktu ilaca boşluğumuza geldi sanırım. İnşallah çok bir etki bırakmamıştır.
Aynen canım hayırlısı inşallah yakında gelir bebişinİnşallah canım bu ay da geçen ay da yumurtlayamadım mesela testlerle takip ediyorumya. Covidden oldugunu düşünüyorum. Çoğu kişi adet düzensizliği yazıyor. İlacı içmememe rağmen böyle oldu düşün . Herşeyin hayırlısı
Canım hacamat olmalısınız kesinlikle özellikle karaciğer bölgesinden ilaclarin toksik etkisinden kurtulmak icin ikiniz de hacamat yaptırın arınırsınız insallahBen içmedim canım reçetesini okudum spermlerede etki ediyormus eşim içti maalesefama ben içmeden atlattım. adet döngümü değiştirdi bu ay da yumurtlamam olmadı. ekimde geçirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?