Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben içmedim canım reçetesini okudum spermlerede etki ediyormus eşim içti maalesef ama ben içmeden atlattım. adet döngümü değiştirdi bu ay da yumurtlamam olmadı. ekimde geçirmiştim
Canım hacamat olmalısınız kesinlikle özellikle karaciğer bölgesinden ilaclarin toksik etkisinden kurtulmak icin ikiniz de hacamat yaptırın arınırsınız insallah

Canım hacamat olmalısınız kesinlikle özellikle karaciğer bölgesinden ilaclarin toksik etkisinden kurtulmak icin ikiniz de hacamat yaptırın arınırsınız insallah
Canım ben olurum da eşim olmak istemiyor bir türlü. Ama ben olacağım

Canım ben olurum da eşim olmak istemiyor bir türlü. Ama ben olacağım
Faydalarını okuyun internetten canım özellikle karaciger bölgesinden yapılan tüm toksinleri ilaç kalıntılarını vs temizliyor vucut kanlaniyor her türlü enerjik oluyosun hic acı vs de yok keske yaptirsa ilaç kullandiysa asıl onun yaptirmasi lazım

Aynen herkes farklı bir şey söylüyor. İlacın dışında covid de etkiliyor tabi vücudu 6 ay da uzun bir süre atmak için. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.

Kızlar merhaba bugün yumurtlamanın 11.günü adetime 4 gün var test yaptım sabah bu şekilde çıktı sizce umut var mıdır erken mi yaptım erken gebelik testi mi yapsaydım? Yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• D5B3252B-9B43-41A9-898D-BB189CF7A83C.webp
    66 KB · Görüntüleme: 31
  • 8A4D15CC-30F5-4F51-950E-D32DA5207305.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 34
selam kızlar ne zamandır giremiyorum sormayın başıma gelenleri annem,babam,babannem korona pozitif oldu 10 gün önce bende temaslı olarak karantinaya alındım.sonra karantinadayken bende pozitife döndüm karantinam uzadı ve tam yumurtlama haftamdı ilaca da başlayamadım bugün biraz iyi gibiyim gireyim yazayım size dedim.bir kaç günü değerlendirdik ama bu ay olur mu bilmiyorum olursa da ne olur ondan da emin değilim pozitifken
sizler neler yaptınız?var mı yeni hamişler

Canim benm cok haklisin adet olayim yaptiricam insallah

Gecmis olsun. İlacin recetesini okuyun esin kullandiysa iliski olmamasi gerekiyor. Yaklasik 1 -2 hafta felan spermleri etkiliyormus ölü fetus vs yaziordu recetede biz korunduk korona iken. Ben ilaci icmedm ama esim icmisti

Cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin

Çok çok geçmiş olsun. Çabucak atlatın inşallah

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol nasıl bı süreç cokmu ağrılı bahseder misin biraz

Kızlar bata 6 günüm var ben az önce test yaptım biliyorum çok erken ama dayanamadım.bu kuruma cizgisi ne kadar sonra çıkar sizce benim 20 dk sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı ama çok dikkatli bakınca ancak farkediliyor sizce napmaliyim?

Erken gebelik testi alıp onunla yapmalısın. Eger kuruma çizgisi değilse erken gebelik testinde daha erken belirmesi lazım. İnşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…