- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.401
Canım hacamat olmalısınız kesinlikle özellikle karaciğer bölgesinden ilaclarin toksik etkisinden kurtulmak icin ikiniz de hacamat yaptırın arınırsınız insallahBen içmedim canım reçetesini okudum spermlerede etki ediyormus eşim içti maalesefama ben içmeden atlattım. adet döngümü değiştirdi bu ay da yumurtlamam olmadı. ekimde geçirmiştim
Canım ben olurum da eşim olmak istemiyor bir türlü. Ama ben olacağımCanım hacamat olmalısınız kesinlikle özellikle karaciğer bölgesinden ilaclarin toksik etkisinden kurtulmak icin ikiniz de hacamat yaptırın arınırsınız insallah
Hadi hayırlısı iyiyim cnm benİyi canım aynı işte heyecanlı bekleyişim başladı bakalım bu ay sıkı çalıştıksen nasılsın
Faydalarını okuyun internetten canım özellikle karaciger bölgesinden yapılan tüm toksinleri ilaç kalıntılarını vs temizliyor vucut kanlaniyor her türlü enerjik oluyosun hic acı vs de yok keske yaptirsa ilaç kullandiysa asıl onun yaptirmasi lazımCanım ben olurum da eşim olmak istemiyor bir türlü. Ama ben olacağım
Aynen herkes farklı bir şey söylüyor. İlacın dışında covid de etkiliyor tabi vücudu 6 ay da uzun bir süre atmak için. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.Çoğu kişi farklı şeyler söylüyor bilemiyorum bende ki etkisi 2 ay yumurtlayamam oldu . Düzensizlik yaptı. Eşimde de kalp çarpıntısı basladı. Spermleri etkilediği reçetesinde yazıodu ama bir kaç ayda vucuttan atılır heralde kalıcı olmaz inşallah
Merhaba canım kaç dk sonra çıktı çizgiKızlar merhaba bugün yumurtlamanın 11.günü adetime 4 gün var test yaptım sabah bu şekilde çıktı sizce umut var mıdır erken mi yaptım erken gebelik testi mi yapsaydım? Yardımcı olur musunuz?
Yarım saat sonra çıktı canım ama 3gündür test yapıyorum böyle olmadı hiçbiriMerhaba canım kaç dk sonra çıktı çizgi
Testin ilk 10 dksında çıkan baz alınıyor.. ilk defa yarım saatte çıktı diyorsanız birkaç gün daha tekrar edin ama dediğim gibi ilk 10!dkyı baz alınYarım saat sonra çıktı canım ama 3gündür test yapıyorum böyle olmadı hiçbiri
Peki çok teşekkür edermTestin ilk 10 dksında çıkan baz alınıyor.. ilk defa yarım saatte çıktı diyorsanız birkaç gün daha tekrar edin ama dediğim gibi ilk 10!dkyı baz alın
Canim benm cok haklisin adet olayim yaptiricam insallahFaydalarını okuyun internetten canım özellikle karaciger bölgesinden yapılan tüm toksinleri ilaç kalıntılarını vs temizliyor vucut kanlaniyor her türlü enerjik oluyosun hic acı vs de yok keske yaptirsa ilaç kullandiysa asıl onun yaptirmasi lazım
Gecmis olsun. İlacin recetesini okuyun esin kullandiysa iliski olmamasi gerekiyor. Yaklasik 1 -2 hafta felan spermleri etkiliyormus ölü fetus vs yaziordu recetede biz korunduk korona iken. Ben ilaci icmedm ama esim icmistiselam kızlar ne zamandır giremiyorum sormayın başıma gelenleriannem,babam,babannem korona pozitif oldu 10 gün önce bende temaslı olarak karantinaya alındım.sonra karantinadayken bende pozitife döndüm karantinam uzadı ve tam yumurtlama haftamdı ilaca da başlayamadım bugün biraz iyi gibiyim gireyim yazayım size dedim.bir kaç günü değerlendirdik ama bu ay olur mu bilmiyorum olursa da ne olur ondan da emin değilim pozitifken
sizler neler yaptınız?var mı yeni hamişler
Cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versinselam kızlar ne zamandır giremiyorum sormayın başıma gelenleriannem,babam,babannem korona pozitif oldu 10 gün önce bende temaslı olarak karantinaya alındım.sonra karantinadayken bende pozitife döndüm karantinam uzadı ve tam yumurtlama haftamdı ilaca da başlayamadım bugün biraz iyi gibiyim gireyim yazayım size dedim.bir kaç günü değerlendirdik ama bu ay olur mu bilmiyorum olursa da ne olur ondan da emin değilim pozitifken
Çok çok geçmiş olsun. Çabucak atlatın inşallahselam kızlar ne zamandır giremiyorum sormayın başıma gelenleriannem,babam,babannem korona pozitif oldu 10 gün önce bende temaslı olarak karantinaya alındım.sonra karantinadayken bende pozitife döndüm karantinam uzadı ve tam yumurtlama haftamdı ilaca da başlayamadım bugün biraz iyi gibiyim gireyim yazayım size dedim.bir kaç günü değerlendirdik ama bu ay olur mu bilmiyorum olursa da ne olur ondan da emin değilim pozitifken
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol nasıl bı süreç cokmu ağrılı bahseder misin birazselam kızlar ne zamandır giremiyorum sormayın başıma gelenleriannem,babam,babannem korona pozitif oldu 10 gün önce bende temaslı olarak karantinaya alındım.sonra karantinadayken bende pozitife döndüm karantinam uzadı ve tam yumurtlama haftamdı ilaca da başlayamadım bugün biraz iyi gibiyim gireyim yazayım size dedim.bir kaç günü değerlendirdik ama bu ay olur mu bilmiyorum olursa da ne olur ondan da emin değilim pozitifken
Erken gebelik testi alıp onunla yapmalısın. Eger kuruma çizgisi değilse erken gebelik testinde daha erken belirmesi lazım. İnşallah vardırKızlar bata 6 günüm var ben az önce test yaptım biliyorum çok erken ama dayanamadım.bu kuruma cizgisi ne kadar sonra çıkar sizce benim 20 dk sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı ama çok dikkatli bakınca ancak farkediliyor sizce napmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?