Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun. İlacin recetesini okuyun esin kullandiysa iliski olmamasi gerekiyor. Yaklasik 1 -2 hafta felan spermleri etkiliyormus ölü fetus vs yaziordu recetede biz korunduk korona iken. Ben ilaci icmedm ama esim icmisti
yok canım eşim de içmedi ilaç bende içmedim
Cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin
teşekkür ederim
Çok çok geçmiş olsun. Çabucak atlatın inşallah
teşekkür ederim amin inşallah
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol nasıl bı süreç cokmu ağrılı bahseder misin biraz
sağol canım dinlenmeye çalışıyorum ama evde çocuk olunca mecbur kalkmaya yemek yapmaya çalışıyosun.
İlk gün çok eklem ağrılarım oldu 3-4gündür baş agrım çok beynim zonkluyo yerinden çıkcak gibi veee hep halsizlik ve kas ağrısı var sanki dövüp bi yere bırakmışlar gibi

Erken gebelik testi alıp onunla yapmalısın. Eger kuruma çizgisi değilse erken gebelik testinde daha erken belirmesi lazım. İnşallah vardır
Şüpheli ilişkinin yedinci günü bugün aslında ölesine yaptım belki çıkar diye sanırım bu kuruma cizgisi inşallah vardır canım ya bu ay çok şüpheliyim çünkü baya belirtim var

Kıyamam sana yaaaa çok dikkat et çocuklara kendine bol bol limon yiyin tekrar çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsiniz. Yeni hamişimiz var eveet Minnak89 bize güzel haberi verdi

Canım bende 1 saat sonra çıkıyordu sen hamile olabilirsinn erken gebelik testinde çıkar belki bide onunla dene

Olabilir belki canım benim 1 saat sonra çıkıyordu kuruma çizgisi senin erken çıkmış inşallah vardır. 2 gün sonra tekrarla inşallah vardır
Canım 2 saat önce sancı girdi kasığıma ve 20dk sonra çok afedersin kahverengi akıntım oldu. Ama kesildi. Şuan gelmedi devamı yerleşmemidir adet mi geliyo acaba adet günüm 22aralık

Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsiniz. Yeni hamişimiz var eveet Minnak89 bize güzel haberi verdi
Minnak89 canım tebrik ederim

kızlar ben bu ay hamile kalmazsam bırakıyorum bu korona bitene kadar ara vercem ilaç içememek çok kötü oluyor.bugün de koku kaybı başladı ve korkmaya başladım ilerleyecek diye

Caglunal canım ya benim hayıt hapı bitti almayı unuttum 2 gün içemicem şimdi onun yerine içtiğim bitki çayına hayıt otu da ekledim. Sence onun yerini tutar mı ki
Valla canım sonuçta biri hapı diğeri bitkisi herhalde tolere eder gibi geliyor ama pazartesi muhakkak al ihmal etme ben çok inanıyorum bu ilaca minnak arkadaşımız da örnek zaten bize dokuz ay denemiş olmamış bu ilaçla ikinci kutu bitmeden kaldı çok şükür sıra bizde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…