- 7 Şubat 2010
- 2.111
- 2.174
- 658
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.421
yok canım eşim de içmedi ilaç bende içmedimGecmis olsun. İlacin recetesini okuyun esin kullandiysa iliski olmamasi gerekiyor. Yaklasik 1 -2 hafta felan spermleri etkiliyormus ölü fetus vs yaziordu recetede biz korunduk korona iken. Ben ilaci icmedm ama esim icmisti
teşekkür ederimCok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin
teşekkür ederim amin inşallahÇok çok geçmiş olsun. Çabucak atlatın inşallah
sağol canım dinlenmeye çalışıyorum ama evde çocuk olunca mecbur kalkmaya yemek yapmaya çalışıyosun.Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol nasıl bı süreç cokmu ağrılı bahseder misin biraz
Şüpheli ilişkinin yedinci günü bugün aslında ölesine yaptım belki çıkar diye sanırım bu kuruma cizgisi inşallah vardır canım ya bu ay çok şüpheliyim çünkü baya belirtim varErken gebelik testi alıp onunla yapmalısın. Eger kuruma çizgisi değilse erken gebelik testinde daha erken belirmesi lazım. İnşallah vardır
yok canım eşim de içmedi ilaç bende içmedim
teşekkür ederim
teşekkür ederim amin inşallah
sağol canım dinlenmeye çalışıyorum ama evde çocuk olunca mecbur kalkmaya yemek yapmaya çalışıyosun.
İlk gün çok eklem ağrılarım oldu 3-4gündür baş agrım çok beynim zonkluyo yerinden çıkcak gibi veee hep halsizlik ve kas ağrısı var sanki dövüp bi yere bırakmışlar gibi
Hadi yaa baya da erkenmis ama insallah diyelimŞüpheli ilişkinin yedinci günü bugün aslında ölesine yaptım belki çıkar diye sanırım bu kuruma cizgisi inşallah vardır canım ya bu ay çok şüpheliyim çünkü baya belirtim var
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsiniz. Yeni hamişimiz var eveetselam kızlar ne zamandır giremiyorum sormayın başıma gelenleriannem,babam,babannem korona pozitif oldu 10 gün önce bende temaslı olarak karantinaya alındım.sonra karantinadayken bende pozitife döndüm karantinam uzadı ve tam yumurtlama haftamdı ilaca da başlayamadım bugün biraz iyi gibiyim gireyim yazayım size dedim.bir kaç günü değerlendirdik ama bu ay olur mu bilmiyorum olursa da ne olur ondan da emin değilim pozitifken
sizler neler yaptınız?var mı yeni hamişler
Hayırlısı olsun canım zamanını bekliyordur minik üzülme olur Allah ne zaman derseSlm kızlar. Bu ay da hayaller suya düştü benim maalesef. Adetim bu ay da geldi. Az önce adet oldum. Yeni bat 18ocak
Canım bende 1 saat sonra çıkıyordu sen hamile olabilirsinnKızlar bata 6 günüm var ben az önce test yaptım biliyorum çok erken ama dayanamadım.bu kuruma cizgisi ne kadar sonra çıkar sizce benim 20 dk sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı ama çok dikkatli bakınca ancak farkediliyor sizce napmaliyim?
Olabilir belki canım benim 1 saat sonra çıkıyordu kuruma çizgisi senin erken çıkmış inşallah vardır. 2 gün sonra tekrarla inşallah vardırYarım saat sonra çıktı canım ama 3gündür test yapıyorum böyle olmadı hiçbiri
Ama o kadar belli belirsizki eşim göremedi mesela yok orda çizgi diyor bana kalsa alcam ama eşim gününü bekle diyorCanım bende 1 saat sonra çıkıyordu sen hamile olabilirsinnerken gebelik testinde çıkar belki bide onunla dene
Canım 2 saat önce sancı girdi kasığıma ve 20dk sonra çok afedersin kahverengi akıntım oldu. Ama kesildi. Şuan gelmedi devamı yerleşmemidir adet mi geliyo acaba adet günüm 22aralıkOlabilir belki canım benim 1 saat sonra çıkıyordu kuruma çizgisi senin erken çıkmış inşallah vardır. 2 gün sonra tekrarla inşallah vardır
Benimde 25 Aralık canım hayırlısı olsun inşallah vardır dinlen bence yerlesmedir belkiCanım 2 saat önce sancı girdi kasığıma ve 20dk sonra çok afedersin kahverengi akıntım oldu. Ama kesildi. Şuan gelmedi devamı yerleşmemidir adet mi geliyo acaba adet günüm 22aralık
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsiniz. Yeni hamişimiz var eveetMinnak89 bize güzel haberi verdi
Canım inşallah güzel haberler verelim birbirimizeBenimde 25 Aralık canım hayırlısı olsun inşallah vardır dinlen bence yerlesmedir belki
İnşallah canım,Canım inşallah güzel haberler verelim birbirimize
Hakkında hayırlısı olsun canım ya :/Minnak89 canım tebrik ederim
kızlar ben bu ay hamile kalmazsam bırakıyorum bu korona bitene kadar ara vercem ilaç içememek çok kötü oluyor.bugün de koku kaybı başladı ve korkmaya başladım ilerleyecek diye
Bence ilaçlarını kullan canım önce sağlık önemli olan iyice iyiles daha sonra bebek çalışmalarına başlarsınHakkında hayırlısı olsun canım ya :/
Valla canım sonuçta biri hapı diğeri bitkisi herhalde tolere eder gibi geliyor ama pazartesi muhakkak al ihmal etme ben çok inanıyorum bu ilaca minnak arkadaşımız da örnek zaten bize dokuz ay denemiş olmamış bu ilaçla ikinci kutu bitmeden kaldı çok şükür sıra bizde inşallahCaglunal canım ya benim hayıt hapı bitti almayı unuttum 2 gün içemicem şimdi onun yerine içtiğim bitki çayına hayıt otu da ekledim. Sence onun yerini tutar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?