- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.441
İnşallah canım bende hissediyorum çok az kaldıııValla canım sonuçta biri hapı diğeri bitkisi herhalde tolere eder gibi geliyor ama pazartesi muhakkak al ihmal etme ben çok inanıyorum bu ilaca minnak arkadaşımız da örnek zaten bize dokuz ay denemiş olmamış bu ilaçla ikinci kutu bitmeden kaldı çok şükür sıra bizde inşallah
İnşallah canım bende hissediyorum çok az kaldıııÇok sağol cevabın için bende öyle düşündüm ama sendende duymak istedim
İlacın adı neydi bende bu ay olmazsa başlamak istiyorumValla canım sonuçta biri hapı diğeri bitkisi herhalde tolere eder gibi geliyor ama pazartesi muhakkak al ihmal etme ben çok inanıyorum bu ilaca minnak arkadaşımız da örnek zaten bize dokuz ay denemiş olmamış bu ilaçla ikinci kutu bitmeden kaldı çok şükür sıra bizde inşallah
Agnucaston hayıt hapı eczaneden alıyorsun canım ama hergun aynı saatlerde içmeye çalış inşallah sanada vesile olurİlacın adı neydi bende bu ay olmazsa başlamak istiyorum
Evet öyle tabiki hayırlısı olsun canım benim sağol. Nasip işte...Hayırlısı olsun canım zamanını bekliyordur minik üzülme olur Allah ne zaman derse
Tamamdır bu ay olmazsa başlayım hemen. Peki ne zaman başlamam gerekiyor belli bir günü var mı adet bitince ya da başlayınca?Agnucaston hayıt hapı eczaneden alıyorsun canım ama hergun aynı saatlerde içmeye çalış inşallah sanada vesile olur
Canım adetliyken başla daha faydalı oluyormuş.bu ay âdet olmazsan ki inşallah olmazsınTamamdır bu ay olmazsa başlayım hemen. Peki ne zaman başlamam gerekiyor belli bir günü var mı adet bitince ya da başlayınca?
Bakalım 2 gün kaldı inşallah olmam ama bu ay içimde hiç umut yok zor biraz. Pazartesi günü eczaneye sorayım inşallah vardır burda daCanım adetliyken başla daha faydalı oluyormuş.bu ay âdet olmazsan ki inşallah olmazsınolursa da eğer hemen başla ben her sabah uyanınca aç karnına içiyorum istersen gece yatmadan önce ic sen bilirsin ama hiç aksatmadan iç üç ay düzenli kullan inşallah güzel sonuçlar alırsın
Hayırlısı olsun canım vardır tabiki bütün eczanelerde başlayınca benide bilgilendir mutlakaBakalım 2 gün kaldı inşallah olmam ama bu ay içimde hiç umut yok zor biraz. Pazartesi günü eczaneye sorayım inşallah vardır burda da
Tamamdır inşallahHayırlısı olsun canım vardır tabiki bütün eczanelerde başlayınca benide bilgilendir mutlaka
Teşekkür ederim canım daha keseyi görmedik ama bakalım hayırlısıMinnak89 canım tebrik ederim
kızlar ben bu ay hamile kalmazsam bırakıyorum bu korona bitene kadar ara vercem ilaç içememek çok kötü oluyor.bugün de koku kaybı başladı ve korkmaya başladım ilerleyecek diye
Sana bu ay hamile olacaksın içimde öyle bir his var demiştim bakKızlar 3 gün gecikmeyle test yaptım pozitifi gördüm çok şükür çok tuhafim seviniyorum bı yandan korkuyorum kan testi için Dr a geldim bekliyorum. Dua edin olur mu inşallah sağlıklıdır
Valla demiştin yaa şimdi soyleyince hatırladım içine doğmuş sankiSana bu ay hamile olacaksın içimde öyle bir his var demiştim bak
İnşallah canım benim inşallahValla demiştin yaa şimdi soyleyince hatırladım içine doğmuş sankiinşallah sende en yakın zamanda güzel haberi verirsin canım
İnşallah canım benim cok sağolİnşallah canım benim inşallahSağlıkla neşeyle ilerlesin inşallah senin de her şey.
Canım yumurtluyorsun sen sanırım değerlendir bence bu günleri testede devam et catladigina emin olmak içinKızlar çok ilginç.
17. gün doktora gittiğimde progesteron 0.38 di. Doktor yumurta olmadı ve çatlamadı için 5 in üstü olmalı dedi. 18-19. Günlerde kahverengi akıntım oldu ama bugun yok. Ve bugün ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı ve control çizgisinden daha koyu. Anlayamıyorum artık bugün gerçekten yumurtladım mı acabaEki Görüntüle 2744331 Eki Görüntüle 2744332
Tamam canım şu progesteron testine takıldım yarın sabah tekrar yaptıracağım bakalımCanım yumurtluyorsun sen sanırım değerlendir bence bu günleri testede devam et catladigina emin olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?