Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım bende hissediyorum çok az kaldıııÇok sağol cevabın için bende öyle düşündüm ama sendende duymak istedim

İlacın adı neydi bende bu ay olmazsa başlamak istiyorum

Tamamdır bu ay olmazsa başlayım hemen. Peki ne zaman başlamam gerekiyor belli bir günü var mı adet bitince ya da başlayınca?
Canım adetliyken başla daha faydalı oluyormuş.bu ay âdet olmazsan ki inşallah olmazsın olursa da eğer hemen başla ben her sabah uyanınca aç karnına içiyorum istersen gece yatmadan önce ic sen bilirsin ama hiç aksatmadan iç üç ay düzenli kullan inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bakalım 2 gün kaldı inşallah olmam ama bu ay içimde hiç umut yok zor biraz. Pazartesi günü eczaneye sorayım inşallah vardır burda da

Teşekkür ederim canım daha keseyi görmedik ama bakalım hayırlısı sizden de en yakın zamanda güzel haberler alırız inşallah ilk önce koronayi atlatmaya çalış canım o önemli ya ilaç içmeden geçmez belki çok geçmiş olsun

Kızlar çok ilginç.
17. gün doktora gittiğimde progesteron 0.38 di. Doktor yumurta olmadı ve çatlamadı için 5 in üstü olmalı dedi. 18-19. Günlerde kahverengi akıntım oldu ama bugun yok. Ve bugün ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı ve control çizgisinden daha koyu. Anlayamıyorum artık bugün gerçekten yumurtladım mı acaba

Canım yumurtluyorsun sen sanırım değerlendir bence bu günleri testede devam et catladigina emin olmak için

Kiiizlar merhaba iyi akşamlar ben ovulasyon testine devam :) bugün gündüz yapmış olduğum test hafif silikti ve biraz önce dayanamadım tekrar test yaptım ekte hepsi ekli ama yaklaşık 45 50 dk falan sıvı alımını kesip yaptım test bu şekilde çıktı sizce sonucu etkilemişmidir

Eklentiler

• IMG_20201220_223353.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20201220_140859.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…