Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bayadir topige ugrayamadim kizlar nasilsiniz. minnak hayirli olsun canim
Çok sağol canım daha stresim geçmedi gerçi keseyi bı görelim de onun heyecanı var Dr 5+5 ye çağırdı 4 gün var ama sen kaçta gormustun fikir olur bana da. Zaman ne çabuk geçiyor 12. Haftaya gelmişsin cinsiyet belli oldu mu

Bugün baya koyulasmis yumurta çatlamak üzere bence öncesini mutlaka degerlendirmelisin.

Sabah yapmıştım hafif silikti ama bu sıvı almış olmam etkilememiştir değil mi kuzum sonucu? Değerlendirdim kuzum çok şükür gerisi Rabbime kalmış.
Bence etkilememis ki bu kadar koyu ciktigina göre idrar rengi koyu renkse genelde doğru çıkıyor, açık renkse idrar fazla beklememis oluyor doğru sonuç vermeyebilir.

Hayirli olsun minnak,im cok sevindim rabbim saglikla dogmayi nasip esin saglikli al kucagina ben keseyi 4+6 gordum bu beta 3000 usttu olmusdu kalp atiminida bir hafta sonra yani 5+6 gordum kuzum hafta ya pek bakma erken gec dollenmeden degisiyor birde hic stres yapma insan pisman oluyor sonra gerci diyeceksin sen yapmiyirmusun diyedeli bile oluyorum hala sagliklimi kucagima alabilecekmiyim diye dogana kadar rahat yok anlayacagin sacede hamile kalmak yetmiyor malesef

Coook teşekkür ederim canım aynen öyle hiç rahat yok idrar testi bile arada yapıyorum insan emin olamıyor orada mı iyi mi değil mi koyulastikca içim rahatlıyor hiç olmazsa benim hesaplamalarıma göre 5 binin üzerine çıkmış oluyor 5+5 de. Keseyi görsem kalp atışı var stres hiç bitmez ki. Bakalım İnşallah güzel haberi alırım zaman geçmek bilmiyor

Alirsin ins guzel haberler canim bat gectikden 10 gun sonra bebis gorunuyor canim kese ici bebek gorursun hemen ins

ben keseyi 5+0 da gordum. kisiden kisiye degisiyo. erken dollenme gec dollenme durumlari. sen de kontrolde gorursun bu defa. evet cok hizli geciyo zaman. henuz kontrole gitmedim canim. en son 7 haftalikken kalp atisina gittim. sonrasinda hic ultrasona girmedim. sadece kan tahlillerini yaptirdim. haftaya cuma gitmeyi dusunuyorum. o zamana belli olur mu ki acaba. su an 11+4 um. o zamana 12+1 olcam.

Tahmin yurutuyormus canim gerci biz seninle ayni topikdeyiz sanirim bende yarin 14 hafta olacagim sabah gidecegim bakalim tahmin yapacakmi

Tahmin yurutuyormus canim gerci biz seninle ayni topikdeyiz sanirim bende yarin 14 hafta olacagim sabah gidecegim bakalim tahmin yapacakmi
evet kuzum. ayni topikteyiz. hayirlisi olsun seninki belli olur artik. devlete mi ozele mi gdcksin. ben devlete devam ediyorum su anda. ozelde dr arastirmasindayim. devlette tahmin ederler mi

evet kuzum. ayni topikteyiz. hayirlisi olsun seninki belli olur artik. devlete mi ozele mi gdcksin. ben devlete devam ediyorum su anda. ozelde dr arastirmasindayim. devlette tahmin ederler mi
Sabah gittim ama tahmin bile yapmadi ozele gittim ama devletten kotuydu igrec davrandi hic sevmedim sans yok malesef sehir hastanesinden randevu almaya calisiyorum

yaaa.ozel de olsa doktoruna denk gelmek lazim. olsun canim saglik olsun. sehir hastaneleri guzel ilgileniyo bu konuda.
Dr bulmak zor dedigin gibi denk gelmesi gerek sehir hastanesinden Randevu almak zor balim ocak ayina bulsam iyi olacak pedinoloji den bile alamadim henuz dusun bir aydir ugrasiyorum subat 25 kadar almam lazim

Kızlar İnnovita ovulasyon testi aldım. Çok hassas diye biliniyor. gerçektende öyleymiş.
15.güne kadar test yaptım pik olur gibi oldu ama hep silikti. 16-17-18. günleri test yapmadım umudumu kesmiştim. bugun 19.günüm piki yakaladım . normalde hep 15 . günde çatlardı bu ay 20. günde çatlayacak büyük ihitmal. Ovü testi kullanmasam anlayamıyorum işte. Böyle düzensiz çatlıyor benim. Dün aksam ilişki olmustu bugunde olsun mu acaba bilemedim

Özel değilse hastalığıniz nedir acaba ?

Progesteron sonucu aldım. Ve 1.62 çıkmış. Artık ovulasyon testlerine inanmıyorum çünkü dün pozitif çıktı ama progesteron testim 1.62

Olsun balim piki kacirma sakin

Olsun canım bence riske atma hatta yarinida değerlendirebilirsen değerlendir senin adet dongun kaç gün de bir oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…