Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yumurtlamayı tam kestiremiyordum genelde 13-14. Günler oluyordu. gecen ay geç yumurtlama oldu onda da hamile kaldım test önemli bence koyulasmaya başlayınca ilişki olmalı yumurtlama öncesi önemli

Dr bulmak zor dedigin gibi denk gelmesi gerek sehir hastanesinden Randevu almak zor balim ocak ayina bulsam iyi olacak pedinoloji den bile alamadim henuz dusun bir aydir ugrasiyorum subat 25 kadar almam lazim
hangi sehirdeydin canim. ben ankaradayim burda kolay aliniyo. perinatolojiyi mhrs den alabiliyo muyuz. dr sevki gerekmiyo muydu ona

Progesteron sonucu aldım. Ve 1.62 çıkmış. Artık ovulasyon testlerine inanmıyorum çünkü dün pozitif çıktı ama progesteron testim 1.62
Ama progesteron testi yumurtalamadan bir gün sonra yapılmaz ki zaten canım, normal o şekilde çıkması progesteron yumurtlamadan 1 hafta sonra yapılır o şekilde değerlendirilir.6 gün sonra test yaptırmalıydin

Bende yumurtlamayı tam kestiremiyordum genelde 13-14. Günler oluyordu. gecen ay geç yumurtlama oldu onda da hamile kaldım test önemli bence koyulasmaya başlayınca ilişki olmalı yumurtlama öncesi önemli
Haklısın canım bencede . Dün ilişki olmustu bugun pik oldu bugunde ilişki olsun yarında olsun dimi. 3 gün üst üste .

Benim de çok düzensiz ama bu ay yok zaten kesin bata dört gün kaldı testim negatif bu ayda olumsuz oldu
Canım LH testi kullanıyormusun bence kesın kullan. alacaksanda innovita al. laboquick kullandım hiç memnun kalmadım çok silik gösteriyor anlasılmıyor

Haklısın canım bencede . Dün ilişki olmustu bugun pik oldu bugunde ilişki olsun yarında olsun dimi. 3 gün üst üste .
3 gün ustuste yapıp hamile kalan da var 1 gün arayla yapıp kalan da canım biraz da spermin sağlıklı olmasına bağlı sanırım. Biz üst üste yapamadığımız için 2 günde 1 yapabilmiştik çok şükür tuttu sperm sıkıntınız yoksa hergun de olabilir bence

Çok sağolasın canım. Eşimin spermine baktırdık normal iyi dedi doktor. sadece hızı %35 olması gereken yerde %25 miş. Onun içinde vitamin verdi. Bi sorun o var işte ondan ötürü kararsız kaldım. 24 saatte bir ilişki olsunmu sağlıklı olurmu diye

Bat 21 Aralık. Normalde 3 4 gün bekler test yapardım bu sefer ilk günden yaptım kuruma çizgisi bile yok Gelen giden de yok daha. Hiç bir belirti de yok adet namına

Ama progesteron testi yumurtalamadan bir gün sonra yapılmaz ki zaten canım, normal o şekilde çıkması progesteron yumurtlamadan 1 hafta sonra yapılır o şekilde değerlendirilir.6 gün sonra test yaptırmalıydin
Öyle mi ? Ama doktor dediki eğer yumurta oluştuysa 5 in üstü çıkar dedi ben mi yanlış anladım acaba

Bat 21 Aralık. Normalde 3 4 gün bekler test yapardım bu sefer ilk günden yaptım kuruma çizgisi bile yok Gelen giden de yok daha. Hiç bir belirti de yok adet namına
Canım hayırlısı olsun belki arkadaşın dediği gibi geç döllenme olmuştur. Bu ay bi kür uygulamış mıydın peki belki ondan olmuştur?

Allah allah stresmi oluyorsun canım? yumurtlama gününü test ile yakalamıyomusun sen oradan anlarsın aslında
Ben Bikac aydır lh testi yapmıyorum tahmini yumurtlama günlerinde sık ilişki ye giriyorum geçen ay 29 günde adet oldum buayda 25 günde oldum şu anda afedersin hafif lekelenme var akşama sökülür neden böle oluyo anlamıyorum

Doğru sen zaten ovü yapmıyodun canım pardon unutmuşum. Ya belki yerleşmedir dur bakalım sökülmeden güncellemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…