- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.501
Acaba geç döllenme mi oldu? Yumurtlamadan sonra ilişkin olduysa belki geç döllenme olmuşturCanım hayırlısı olsun belki arkadaşın dediği gibi geç döllenme olmuştur. Bu ay bi kür uygulamış mıydın peki belki ondan olmuştur?
Tmm olur akşam yazarım sana benDoğru sen zaten ovü yapmıyodun canım pardon unutmuşum. Ya belki yerleşmedir dur bakalım sökülmeden güncellemiyim
Tamam canımTmm olur akşam yazarım sana ben
Yumurtlamanın üstünden 14 gün veya 15 gün geçiyor canım adetin gelmesi. o günlerde ilişki olmuşmuydu ?Ben Bikac aydır lh testi yapmıyorum tahmini yumurtlama günlerinde sık ilişki ye giriyorum geçen ay 29 günde adet oldum buayda 25 günde oldum şu anda afedersin hafif lekelenme var akşama sökülür neden böle oluyo anlamıyorum
Aynen o zaman da ilişki olmamıştı sonraki günler hep olmuştu bendekide şans işteTamam canım güncelliyorum. Bence sen ovü testi değilde gün aşırı ilişki dene. Çünkü bak 3 gün önce yumurtlamışsın demek ki önce olduğuna göre..
Olmamıştı maalesef spermler güçlü olsun diye beklemistik hatta hata yaptım keşke degerlendirseydimYumurtlamanın üstünden 14 gün veya 15 gün geçiyor canım adetin gelmesi. o günlerde ilişki olmuşmuydu ?
spermler 48 saate kadar yaşıyor aslında. İşte ovü testi önemli canım ya hele ki düzensizleşiyorsa. benm hiç sabit değil mesela. 30 günde bir 29 günde bir 35 günde bir değişiyor hepOlmamıştı maalesef spermler güçlü olsun diye beklemistik hatta hata yaptım keşke degerlendirseydim
Ya varya hakkaten şans işi. İnşallah fazla bekletmez bizi miniklerAynen o zaman da ilişki olmamıştı sonraki günler hep olmuştu bendekide şans işte
İnşallah canımYa varya hakkaten şans işi. İnşallah fazla bekletmez bizi minikler
Benimde çok düzensiz inovita yi hangi siteden aldın sen bende alıyım olmucak böle çünkü dün rejime başladım belkide ona sebeb erken geldi bilmiyorum ama spor vs yapmadım sadece sıvıyla beslendimspermler 48 saate kadar yaşıyor aslında. İşte ovü testi önemli canım ya hele ki düzensizleşiyorsa. benm hiç sabit değil mesela. 30 günde bir 29 günde bir 35 günde bir değişiyor hep
Bazı bünyeler etkilenebiliyormus canım diyetten evet. Ben instagramdan aldım minnakkurabiyelerrr diye bir ovülasyon sayfası var oradan sipariş ettim. 1 günde geldi. sabah uyanır uyanmaz hiç sıvı almıyorum öğlen 12 bucukta yapıyorum. mesela dün pikti bugun çatlamıs az evvel yaptım inşallah tutarBenimde çok düzensiz inovita yi hangi siteden aldın sen bende alıyım olmucak böle çünkü dün rejime başladım belkide ona sebeb erken geldi bilmiyorum ama spor vs yapmadım sadece sıvıyla beslendim
Bende sipariş vericem birazdan çok tşk ederim canım inşallah tutar iyi degerlendirseydin hadi bu ay senden hamiş haberi alicaz inanıyorum benBazı bünyeler etkilenebiliyormus canım diyetten evet. Ben instagramdan aldım minnakkurabiyelerrr diye bir ovülasyon sayfası var oradan sipariş ettim. 1 günde geldi. sabah uyanır uyanmaz hiç sıvı almıyorum öğlen 12 bucukta yapıyorum. mesela dün pikti bugun çatlamıs az evvel yaptım inşallah tutar
İnşallah öyledir aslında hiç umudum yoktu ama nedense test yapma isteği geldi bi andaBelkı geç döllenmedir canım bazen öyle oluyormus
Yok hiç bir şey yapmadım canım. İnşallah öyledir.Canım hayırlısı olsun belki arkadaşın dediği gibi geç döllenme olmuştur. Bu ay bi kür uygulamış mıydın peki belki ondan olmuştur?
İnşallah canım ya aminnn rahim filmide çektirdim çok acılar çektim bu ay inşallah olurBende sipariş vericem birazdan çok tşk ederim canım inşallah tutar iyi degerlendirseydin hadi bu ay senden hamiş haberi alicaz inanıyorum ben
İnşallahİnşallah canım ya aminnn rahim filmide çektirdim çok acılar çektim bu ay inşallah olur
istanbuldayim canim ben sehir hastanesinden denedigim icin biraz zorluyor iki ay var ins duser randevu canimhangi sehirdeydin canim. ben ankaradayim burda kolay aliniyo. perinatolojiyi mhrs den alabiliyo muyuz. dr sevki gerekmiyo muydu ona
yumurtlamadan sonra salgılanmaya baslayan progesteron la kalınlasıyor hazırlanıyor ne zaman yumurtlarsan o zaman rahmın hazırlanır ve bebek tutunur :)) adete yakın uzak dıye bısey yok:) yumurtlamadan sonra 1 haftada kalınlasıyosa embrıyo da 1 haftada anca yerlesıyo zaten :)Aslında benim mantıgımca erken yumurtlamak iyi değil, şöyle düşünüyorum; adete yaklaştıkça rahim duvarı kalınlaşıyor ya hani döllenme olmazsa dökülüyo kanama oluyo deniyo, adet bittikten sonra rahim duvarı ince oluyor yani yumurtlama adetten hemen sonra olursa döllenen yumurtanın tutunacagi rahim henüz kalınlaşmamış, tutunma için uygun bir ortam olmuyor, ama normal zamanda veya adete daha yakın yumurtlama olursa ilk günlere nazaran daha kalınlaşmış bi rahim duvari oluyor, döllenen yumurta daha kolay tutunur diye düşünüyorum. Tıbbi bir bilgi degil tabi benm düz mantığım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?