Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamanın üstünden 14 gün veya 15 gün geçiyor canım adetin gelmesi. o günlerde ilişki olmuşmuydu ?

Olmamıştı maalesef spermler güçlü olsun diye beklemistik hatta hata yaptım keşke degerlendirseydim
spermler 48 saate kadar yaşıyor aslında. İşte ovü testi önemli canım ya hele ki düzensizleşiyorsa. benm hiç sabit değil mesela. 30 günde bir 29 günde bir 35 günde bir değişiyor hep

spermler 48 saate kadar yaşıyor aslında. İşte ovü testi önemli canım ya hele ki düzensizleşiyorsa. benm hiç sabit değil mesela. 30 günde bir 29 günde bir 35 günde bir değişiyor hep
Benimde çok düzensiz inovita yi hangi siteden aldın sen bende alıyım olmucak böle çünkü dün rejime başladım belkide ona sebeb erken geldi bilmiyorum ama spor vs yapmadım sadece sıvıyla beslendim

Benimde çok düzensiz inovita yi hangi siteden aldın sen bende alıyım olmucak böle çünkü dün rejime başladım belkide ona sebeb erken geldi bilmiyorum ama spor vs yapmadım sadece sıvıyla beslendim
Bazı bünyeler etkilenebiliyormus canım diyetten evet. Ben instagramdan aldım minnakkurabiyelerrr diye bir ovülasyon sayfası var oradan sipariş ettim. 1 günde geldi. sabah uyanır uyanmaz hiç sıvı almıyorum öğlen 12 bucukta yapıyorum. mesela dün pikti bugun çatlamıs az evvel yaptım inşallah tutar

Bende sipariş vericem birazdan çok tşk ederim canım inşallah tutar iyi degerlendirseydin hadi bu ay senden hamiş haberi alicaz inanıyorum ben

Prenses cim şimdi ben 28 günde bir olan tarihimi baz alayım yoksa bu ay 25 inci günde geldi ya 25 günde bir olan tarihimi baz alayım 28 günde bir olursa 18 Ocak yeni regl tarihim 25 günde bir şeklinde bakarsam 15 Ocak yeni bat tarihim iyice kafam karıştı bu arada sokuldum ben canım guncelleyelim

Bu ay niye taktım ben ya anlamadım yine test yaptım bugün negatif.

Benim adet öncesi sancım olmaz 2 gündür ara ara kasıklarım sancıyor ve üşüyorum ayaklarım buz gibiii.

4 gündür falan bel ağrısı var ara ara gelen

Ha bir de 1 2 haftadır uykumu alsam da akşam üstü ya da akşam tv izlerken uyuyorum.

yumurtlamadan sonra salgılanmaya baslayan progesteron la kalınlasıyor hazırlanıyor ne zaman yumurtlarsan o zaman rahmın hazırlanır ve bebek tutunur :)) adete yakın uzak dıye bısey yok:) yumurtlamadan sonra 1 haftada kalınlasıyosa embrıyo da 1 haftada anca yerlesıyo zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…