Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğrudur teşekkürler :)

Agnucaston bende kullanıyorum canım ben minnak ve prenses başladık gerçekten etkili bı ilaç ben inanıyorum devam edicem kullanmaya sende bı dene istersen
Agnucaston nasıl bir ilaç canım, içeriği nedir, ne işe yarar. Bende alayım olmadı yaaa.... Benim dr verdiği multivitamin 3 ay kullandım bitti bırak dedi doktor. Bunun ücreti kaç tl,, diğer multivitaminler gibi pahalı değildir umarım

Agnucaston bende kullanıyorum canım ben minnak ve prenses başladık gerçekten etkili bı ilaç ben inanıyorum devam edicem kullanmaya sende bı dene istersen
Biraz araştırdım da noral bir ilaçmış, GEnelde adet düzenleyici ve adet öncesi semptomları azaltıcı bir etkisi varmış, gebe kalmayı da kolaylaştırı yazıyor. Ama aynı sayfa da bir de bu yazıyor. Nasıl oluyor hem gebe kalmayı kolaylaştıır. Heme gebe kalma riskini varssa kullanmayın

Canım bende ilacı kullanmaya başladıktan sonra eski düzenime soktu beni. Yani normali neyse onu yazayım ben en iyisi 18 Ocak diyelim.

Ayy inşallah geç döllenmedir canım dua ediyorum senin için

Yavrum al bak muhakkak bı dene ben aslında sana yazacaktım ilaç önermek iyi olmaz diye düşündüm bitkisel bı ilaç zararı yok hiç araştır bı istersen adetliyken başlarsan daha iyi oluyormuş hayıt otunun ekstresi bildiğin.bu ilaçla çok hamile kalanlar var fiyatı 27 TL

O yazı çok saçma bu ilaç adet ve yumurtlamayı düzenliyor adet öncesi semptomları azaltıyor ağrı stres vs.ben bu ilaçla resmen yumurtladimi çok net hissettim hiç bırakmadan üç ay boyunca düzenli olarak kullanicam bu üçüncü ayım zaten şaşırdım cidden neden bu şekilde yazmışlar

Prensescim benim de 5 ocak canım yumurtlamaya göre söylüyorum (inşallah olmam)
bu arada kızlar dün çatlamıştı yumurta aksamda ilişki oldu ama ben bir sakarlık yapıp ayağa kalkmak zorunda kaldım. Tabii benim içimde sperme dair hiçbirşey kalmadı söylemesi ayıptır Çatlamadan bir gün önce de ilişki olmustu çatladıktan sonra ki de böyle oldu. Çook üzgünüm ama tutcağı varsada tutmaz

Canım tutacağı varsa tutar.ole düşünme pozitif ol keşke sabahta degerlendirseydin yada bu akşamı damı degerlendirsen acaba sanki daha iyi olmaz mı
Bilmem ki bugun de mi denesek. Yumurta 24 saat yaşıyorya bilemedim. eşimin dermanı kalmadı 3 gün üst üste olunca

Bilmem ki bugun de mi denesek. Yumurta 24 saat yaşıyorya bilemedim. eşimin dermanı kalmadı 3 gün üst üste olunca
Üç kez olduysa yeterli bence haftada iki kez ilişki normali bebek isteyenler için ee sperminde ömrü var sonuçta bence gayet iyi değerlendirmiş sin tutar inşallah bu ayda senden güzel haberler alırız

Üç kez olduysa yeterli bence haftada iki kez ilişki normali bebek isteyenler için ee sperminde ömrü var sonuçta bence gayet iyi değerlendirmiş sin tutar inşallah bu ayda senden güzel haberler alırız
Canım benım inşallah. Ümit olurum hepinize. Rahim filminin önemini görmüş oluruz. Çoğu kişi rahim filminden sonra gebe kalmıs

Canım olacağı varsa olur merak etme istersen bugünde olsun ilişki 3 gün değerlendirmiş olursun iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…