- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.311
- 83
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.521
hmm. burdaki sehir hastanesinde kolay aliniyo canim. ben perinatolojiye dr sevki alacagim kontrole gittigimde. artik ne zaman gidebilirsemistanbuldayim canim ben sehir hastanesinden denedigim icin biraz zorluyor iki ay var ins duser randevu canim
Doğrudur teşekkürler :)yumurtlamadan sonra salgılanmaya baslayan progesteron la kalınlasıyor hazırlanıyor ne zaman yumurtlarsan o zaman rahmın hazırlanır ve bebek tutunur :)) adete yakın uzak dıye bısey yok:) yumurtlamadan sonra 1 haftada kalınlasıyosa embrıyo da 1 haftada anca yerlesıyo zaten :)
Agnucaston nasıl bir ilaç canım, içeriği nedir, ne işe yarar. Bende alayım olmadı yaaa.... Benim dr verdiği multivitamin 3 ay kullandım bitti bırak dedi doktor. Bunun ücreti kaç tl,, diğer multivitaminler gibi pahalı değildir umarımAgnucaston bende kullanıyorum canım ben minnak ve prenses başladık gerçekten etkili bı ilaç ben inanıyorum devam edicem kullanmaya sende bı dene istersen
Biraz araştırdım da noral bir ilaçmış, GEnelde adet düzenleyici ve adet öncesi semptomları azaltıcı bir etkisi varmış, gebe kalmayı da kolaylaştırı yazıyor. Ama aynı sayfa da bir de bu yazıyor. Nasıl oluyor hem gebe kalmayı kolaylaştıır. Heme gebe kalma riskini varssa kullanmayınAgnucaston bende kullanıyorum canım ben minnak ve prenses başladık gerçekten etkili bı ilaç ben inanıyorum devam edicem kullanmaya sende bı dene istersen
Canım bende ilacı kullanmaya başladıktan sonra eski düzenime soktu beni. Yani normali neyse onu yazayım ben en iyisi 18 Ocak diyelim.Prenses cim şimdi ben 28 günde bir olan tarihimi baz alayım yoksa bu ay 25 inci günde geldi ya 25 günde bir olan tarihimi baz alayım 28 günde bir olursa 18 Ocak yeni regl tarihim 25 günde bir şeklinde bakarsam 15 Ocak yeni bat tarihim iyice kafam karıştı bu arada sokuldum ben canım guncelleyelim
Ayy inşallah geç döllenmedir canım dua ediyorum senin içinBu ay niye taktım ben ya anlamadım yine test yaptım bugün negatif.
Benim adet öncesi sancım olmaz 2 gündür ara ara kasıklarım sancıyor ve üşüyorum ayaklarım buz gibiii.
4 gündür falan bel ağrısı var ara ara gelen
Ha bir de 1 2 haftadır uykumu alsam da akşam üstü ya da akşam tv izlerken uyuyorum.
Tamam canım güncelliyorum hayırlısı olsun..Bat 21.01.21 4 gün erken oldum regl.
Yavrum al bak muhakkak bı dene ben aslında sana yazacaktım ilaç önermek iyi olmaz diye düşündüm bitkisel bı ilaç zararı yok hiç araştır bı istersen adetliyken başlarsan daha iyi oluyormuş hayıt otunun ekstresi bildiğin.bu ilaçla çok hamile kalanlar var fiyatı 27 TLAgnucaston nasıl bir ilaç canım, içeriği nedir, ne işe yarar. Bende alayım olmadı yaaa.... Benim dr verdiği multivitamin 3 ay kullandım bitti bırak dedi doktor. Bunun ücreti kaç tl,, diğer multivitaminler gibi pahalı değildir umarım
O yazı çok saçma bu ilaç adet ve yumurtlamayı düzenliyor adet öncesi semptomları azaltıyor ağrı stres vs.ben bu ilaçla resmen yumurtladimi çok net hissettim hiç bırakmadan üç ay boyunca düzenli olarak kullanicam bu üçüncü ayım zaten şaşırdım cidden neden bu şekilde yazmışlarBiraz araştırdım da noral bir ilaçmış, GEnelde adet düzenleyici ve adet öncesi semptomları azaltıcı bir etkisi varmış, gebe kalmayı da kolaylaştırı yazıyor. Ama aynı sayfa da bir de bu yazıyor. Nasıl oluyor hem gebe kalmayı kolaylaştıır. Heme gebe kalma riskini varssa kullanmayın
Eki Görüntüle 2746018
Tmm canım 18 Ocak olsun benimde ilaçla baya düzeldi ama bu ay farklı oldu belkide stresten belkide rejimden bilemiyorumCanım bende ilacı kullanmaya başladıktan sonra eski düzenime soktu beni. Yani normali neyse onu yazayım ben en iyisi 18 Ocak diyelim.
Bilmem ki bugun de mi denesek. Yumurta 24 saat yaşıyorya bilemedim. eşimin dermanı kalmadı 3 gün üst üste oluncaCanım tutacağı varsa tutar.ole düşünme pozitif ol keşke sabahta degerlendirseydin yada bu akşamı damı degerlendirsen acaba sanki daha iyi olmaz mı
Üç kez olduysa yeterli bence haftada iki kez ilişki normali bebek isteyenler için ee sperminde ömrü var sonuçta bence gayet iyi değerlendirmiş sin tutar inşallah bu ayda senden güzel haberler alırızBilmem ki bugun de mi denesek. Yumurta 24 saat yaşıyorya bilemedim. eşimin dermanı kalmadı 3 gün üst üste olunca
Canım benım inşallah. Ümit olurum hepinize. Rahim filminin önemini görmüş oluruz. Çoğu kişi rahim filminden sonra gebe kalmısÜç kez olduysa yeterli bence haftada iki kez ilişki normali bebek isteyenler için ee sperminde ömrü var sonuçta bence gayet iyi değerlendirmiş sin tutar inşallah bu ayda senden güzel haberler alırız
Bat 17 Ocak bugün geldiAyy inşallah geç döllenmedir canım dua ediyorum senin için
Canım olacağı varsa olur merak etme istersen bugünde olsun ilişki 3 gün değerlendirmiş olursun iyi olurPrensescim benim de 5 ocak canım yumurtlamaya göre söylüyorum (inşallah olmam)
bu arada kızlar dün çatlamıştı yumurta aksamda ilişki oldu ama ben bir sakarlık yapıp ayağa kalkmak zorunda kaldım. Tabii benim içimde sperme dair hiçbirşey kalmadı söylemesi ayıptırÇatlamadan bir gün önce de ilişki olmustu çatladıktan sonra ki de böyle oldu. Çook üzgünüm ama tutcağı varsada tutmaz
Hayırlısı olsun canım çok bekletmeden gelse artık şu bebişler iyi olacakBat 17 Ocak bugün geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?