- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.541
Ben sonrada anladım. Sanırım şöyle demek istemişler. Gebe olanların kullanması riskli. İyi de ben bunu nasıl anlıycam ancak adetim gecikecek vs. Erken gebelik öğrenemezsem ilacı gebe olduğum halde kullanamaya devam edeceğim. o da saçma bilemedim.O yazı çok saçma bu ilaç adet ve yumurtlamayı düzenliyor adet öncesi semptomları azaltıyor ağrı stres vs.ben bu ilaçla resmen yumurtladimi çok net hissettim hiç bırakmadan üç ay boyunca düzenli olarak kullanicam bu üçüncü ayım zaten şaşırdım cidden neden bu şekilde yazmışlar
Evet baktım bende rahîm filmi çok iyiymiş çoğu kişide sonrası hemen hamile kalmış eğer sen bu ay kalırsan zaten ben direk film cektiririmCanım benım inşallah. Ümit olurum hepinize. Rahim filminin önemini görmüş oluruz. Çoğu kişi rahim filminden sonra gebe kalmıs
İnşallah canım yaaaHayırlısı olsun canım çok bekletmeden gelse artık şu bebişler iyi olacak
Yumurtlama döneminden sonrada devam et hiç bırakma bişey olmaz Allah'ın izniyle sonuçta kimyasal değil bitkisel bı hap çayını demlemek yerine hapını içiyoruz gibi düşün bilmiyorum ben o kadar yorumlar okudum ki bu hapla ilgili çok faydası varmış gerçekten inşallah sanada vesile olurBen sonrada anladım. Sanırım şöyle demek istemişler. Gebe olanların kullanması riskli. İyi de ben bunu nasıl anlıycam ancak adetim gecikecek vs. Erken gebelik öğrenemezsem ilacı gebe olduğum halde kullanamaya devam edeceğim. o da saçma bilemedim.
Evet adet düzenleyici, gebe kalmayı kolaylastırı, semptomları en aza indirir falan diyor. İçinde ne var acaba
ahaha alemsin canım yaaEvet baktım bende rahîm filmi çok iyiymiş çoğu kişide sonrası hemen hamile kalmış eğer sen bu ay kalırsan zaten ben direk film cektiririm
Evet canım aslında baya faydalı haklısın.bende cektiririm belki düşünmüyor değilim açıkçası bakalım sende nasıl etki edecek merak ediyorum.insallah güzel sonuçlar alıcaksın inanıyorum benahaha alemsin canım yaabence de çekilmeli canım herkes. Sonucta hangi tüp kapalı bir sorunmu var rahimin içinde herşeyi gösteriyor. Birde verdikleri sıvı rahimi temizliyor. o da işe yarıyor.
ınsallah canım benim aminn bakalım göreceğizEvet canım aslında baya faydalı haklısın.bende cektiririm belki düşünmüyor değilim açıkçası bakalım sende nasıl etki edecek merak ediyorum.insallah güzel sonuçlar alıcaksın inanıyorum ben
gidip bakayım eczaneden ama . Bir de inefolic combi var dediler oda çok iyiymişYumurtlama döneminden sonrada devam et hiç bırakma bişey olmaz Allah'ın izniyle sonuçta kimyasal değil bitkisel bı hap çayını demlemek yerine hapını içiyoruz gibi düşün bilmiyorum ben o kadar yorumlar okudum ki bu hapla ilgili çok faydası varmış gerçekten inşallah sanada vesile olur
Hadi hayirlisi o gun gelsin canim hayirlisi ile kolaysa randevu guzel sonucla cikarsin ins beni biraz zorlayacak bakalim halledemezsem ozele gidecem yapacak birsey yokhmm. burdaki sehir hastanesinde kolay aliniyo canim. ben perinatolojiye dr sevki alacagim kontrole gittigimde. artik ne zaman gidebilirsem
ınsallah canım benim aminn bakalım göreceğizinşallah şubatta hepimz hamile oluruz kese göründümü kaç haftaLık oldu diye konusuruz aramızda yaa
Agnucaston la beraber kullan istersen inefolik combi folik asit görevini görüyor benim bildiğim kadarıyla yine sor bı istersen ama agnucaston hem yumurtlama hem adet düzeni için kullanılıyor ayrıca hormonları da dengeliyor Muş karar tabiki sana ait ben sadece fikrimi paylaşıyorum inşallah kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın canım hakkımızda hayırlısı olsungidip bakayım eczaneden ama . Bir de inefolic combi var dediler oda çok iyiymiş
Kuzum benim 27 aralık son 4 günn heyecan dorukta
insallah canim. sen de kolaylikla alirsin insallah. cinsiyet belli olunca yazarsinHadi hayirlisi o gun gelsin canim hayirlisi ile kolaysa randevu guzel sonucla cikarsin ins beni biraz zorlayacak bakalim halledemezsem ozele gidecem yapacak birsey yok
Ayy canım hadi inşallah yaKuzum benim 27 aralık son 4 günn heyecan doruktainsallah yeni yıl hediyesi olur
Benim adetlerim düzenli aslında. Yumruta kalite artıtırıcı olarak düşünmüştüm. hormonlarda dengeli yapılan testler bunu gösteriyor yani. Birşeyler yapmak hiç birşey yapmamaktan iyidir mantığıyla gidiyorum aslındaAgnucaston la beraber kullan istersen inefolik combi folik asit görevini görüyor benim bildiğim kadarıyla yine sor bı istersen ama agnucaston hem yumurtlama hem adet düzeni için kullanılıyor ayrıca hormonları da dengeliyor Muş karar tabiki sana ait ben sadece fikrimi paylaşıyorum inşallah kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın canım hakkımızda hayırlısı olsun
Sende haklısın canım iyice araştır kafana yatarsa kullan hayırlısı olsun canımBenim adetlerim düzenli aslında. Yumruta kalite artıtırıcı olarak düşünmüştüm. hormonlarda dengeli yapılan testler bunu gösteriyor yani. Birşeyler yapmak hiç birşey yapmamaktan iyidir mantığıyla gidiyorum aslında
Hiç duymadım. Anadolu yakasında Okan Üni. hastanesine gittim. Servin Göçer'e. memnun kalmıstım .İstanbul Anadolu yakasında Medipol Pendik hastanesinde Dr. Saadet Ünsal'a giden oldu mu hiç;?
tşk canımHiç duymadım. Anadolu yakasında Okan Üni. hastanesine gittim. Servin Göçer'e. memnun kalmıstım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?