- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.561
Sadece sperme bakildi esimin canim hormonlara baktirmadik. Ama dusunuyoruzEşi test yaptıran kızlar sorum size.. gecen hafta eşim devlet hastanesine spermiyogram testi vermek icin gitti urolojiye ama 1.5 ay sonrasına randevu vermisler test icin. Bir tüp de kan almışlar hormon testleri, bugün baktik ve beni şaşırtan bişey var. Prolaktin degeri eşimin 29 çıkmış ve referans aralığı da 4.6-21.4 yazıyor. Ama internette baktığımda erkekte olması gereken referans aralığı 5-10 arası yazıyor. Ben bişey anlamadım, testesteron ve diğerleri de normal çıkmış. Prolaktin benim bile bu kadar değildi. Eşimde hic isteksizlik iktidarsizlik vs yok tam aksi cok isteklidir. Sizlerin esine hormon bakıldı mı veya bu önemli mi bi yorum yaparsaniz sevinirim
Benimki de yarın sperm tahlili vericek özelde. Devlet 1.5 ay sonraya randevu verdi ama hormon böyle çıkınca hemen özelde yaptıralım kafamızda soru işareti kalmasin dedik. İnternetten baktim da prolaktin cok daha yüksek olsa baya sorunlar yaratiyomus, bizimki sanirim cok yüksek degil ama olmasi gerekenden yüksek, inşallah bi hasar yokturSadece sperme bakildi esimin canim hormonlara baktirmadik. Ama dusunuyoruz
Canım ben hamileyim yazamadım bi süre 9. Haftadayız inşallah
Canım stres prolaktin yüksekliğine sebep verebiliyormus. KAdınlarda öyle diye biliyorum belkı erkeklerde de öyledir geçicidir belkiBenimki de yarın sperm tahlili vericek özelde. Devlet 1.5 ay sonraya randevu verdi ama hormon böyle çıkınca hemen özelde yaptıralım kafamızda soru işareti kalmasin dedik. İnternetten baktim da prolaktin cok daha yüksek olsa baya sorunlar yaratiyomus, bizimki sanirim cok yüksek degil ama olmasi gerekenden yüksek, inşallah bi hasar yokturhiç aklıma gelmezdi bide bu çıktı iyi mi
Canım benim eşimede sadece sperm testi yapıldı. Hormon testi yaptırmadık. Dr ne dedi peki ilacı vardır illaki yüksekseEşi test yaptıran kızlar sorum size.. gecen hafta eşim devlet hastanesine spermiyogram testi vermek icin gitti urolojiye ama 1.5 ay sonrasına randevu vermisler test icin. Bir tüp de kan almışlar hormon testleri, bugün baktik ve beni şaşırtan bişey var. Prolaktin degeri eşimin 29 çıkmış ve referans aralığı da 4.6-21.4 yazıyor. Ama internette baktığımda erkekte olması gereken referans aralığı 5-10 arası yazıyor. Ben bişey anlamadım, testesteron ve diğerleri de normal çıkmış. Prolaktin benim bile bu kadar değildi. Eşimde hic isteksizlik iktidarsizlik vs yok tam aksi cok isteklidir. Sizlerin esine hormon bakıldı mı veya bu önemli mi bi yorum yaparsaniz sevinirim
Canım anlayışlı İyi bir doktorsa bence çeker rahim filmini gibi geldi bana. İnşallah istediğin gibi olurManyakPrenses canım benim regl erken geldi yeni bat 17 ocak son bir ay daha deneyip yine olmazsa rahim filmi cektireyim diyorum belki tüplerde bır sıkıntı vardır. 7 aydır deniyoruz bu süre yeterli midir doktoru filmi çekmesine ikna etmek için
Ayy çok sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım ben hamileyim yazamadım bi süre 9. Haftadayız inşallah
Bazı insanlar erken hamilelik belirtileri yaşayabiliyor canım belki sende o şanslılardansındırYine bir sorunla karsınızdayım. yumurtlamanın üstünden 3-4 gün geçti. sol kasığım yani tüpümün oldugu kasığım sürekli batıyor sanki bıçak vuruyor gibi. Neden ki acabaGebelıkten süphe etsem daha cok erken değilmi bu ağrılar için
Vurmuyorlar amaBazı insanlar erken hamilelik belirtileri yaşayabiliyor canım belki sende o şanslılardansındırBen böyle ağrım olduğunda iğne batması gibi oluyor genelde yumurtaya spermlerin ulaştığını düşünüyorum. Döllenme için yumurtaya hızlıca vuruyorlar çünkü diyorum belki onu hissediyorumdur yani.. Kendimi dinlemede ustayımdır bu arada bana bakma sen
İnşallah onu salgılıyolardır ya bizim çocuklar onu da takmayım şimdi kafaya durduk yereVurmuyorlar amasperm hücresi yumurtaya ulaştığında asidik bir madde salgılayıp yumurtanın kabugünu eritip içeri gidiyor.
MEsela banu çidtçi var o açıklama yapmıştı bu sebepsiz infertilite hakkında. Sabepsiz diye birşey yok elbet bir sebebi var ama tıp bunu bulmaya henüz yeterli değil. Bir çok etken var ama yapılan tetkikler yeterli değilmiş. MEsela bu behsettiğim asitik madde yoksa döllenme olmuyor yada yetersizse. VE bunu da ölçebilen bir teknik henüz geliştirememiş tıp gibibi. dip not olsun buda :)
Eşim stres yapmaz ki cok rahat bi insandır bilemedim canımCanım stres prolaktin yüksekliğine sebep verebiliyormus. KAdınlarda öyle diye biliyorum belkı erkeklerde de öyledir geçicidir belki
Henüz doktorla görüşmedi bugun baska biyerde sperm testi vericek bakalim ins sonuclari normal gelir de bu hormon sonucu önemsiz kalırCanım benim eşimede sadece sperm testi yapıldı. Hormon testi yaptırmadık. Dr ne dedi peki ilacı vardır illaki yüksekse
İnşallah canım haber vermeyi unutma merak ettimHenüz doktorla görüşmedi bugun baska biyerde sperm testi vericek bakalim ins sonuclari normal gelir de bu hormon sonucu önemsiz kalır
Kızz neler neler var ben şimdi manyak gibi ben de kist mi var acaba diye düşünüyrum, ya pcoysam diyorum ortada birşey yok amaİnşallah onu salgılıyolardır ya bizim çocuklar onu da takmayım şimdi kafaya durduk yere
Yaa gerçekten çok bilmek iyi değil. Kist falan olduğunu düşünmüyorum senin adetlerin düzenli gayet takma kafana.. Eşine hiç sperm testi yaptırdınız mı pekiKızz neler neler var ben şimdi manyak gibi ben de kist mi var acaba diye düşünüyrum, ya pcoysam diyorum ortada birşey yok ama
ahahah canım alemsin yaaa :))))Bazı insanlar erken hamilelik belirtileri yaşayabiliyor canım belki sende o şanslılardansındırBen böyle ağrım olduğunda iğne batması gibi oluyor genelde yumurtaya spermlerin ulaştığını düşünüyorum. Döllenme için yumurtaya hızlıca vuruyorlar çünkü diyorum belki onu hissediyorumdur yani.. Kendimi dinlemede ustayımdır bu arada bana bakma sen
Oyyyy derya deniz yaaa bugunde tüp bebek uzmanı çıktı demetle alişanda. bir sürü şey vallaa insanın kafası duruyor. Annem diyorki kızım böyle birşeyler varsa biz nasıl hemen gebe kaldıkVurmuyorlar amasperm hücresi yumurtaya ulaştığında asidik bir madde salgılayıp yumurtanın kabugünu eritip içeri gidiyor.
MEsela banu çidtçi var o açıklama yapmıştı bu sebepsiz infertilite hakkında. Sabepsiz diye birşey yok elbet bir sebebi var ama tıp bunu bulmaya henüz yeterli değil. Bir çok etken var ama yapılan tetkikler yeterli değilmiş. MEsela bu behsettiğim asitik madde yoksa döllenme olmuyor yada yetersizse. VE bunu da ölçebilen bir teknik henüz geliştirememiş tıp gibibi. dip not olsun buda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?