Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen 1 yıl diyiver canım. Doktorların bir sınırı var onun altına inmiyorlar nedense. Benm de tüpüm açılalı 7 bucuk ay oldu. Bu ay çektirdim yine tıkanmıs tekrar açıldı. onlara kalsa 1 yıldı

Oyyyy derya deniz yaaa bugunde tüp bebek uzmanı çıktı demetle alişanda. bir sürü şey vallaa insanın kafası duruyor. Annem diyorki kızım böyle birşeyler varsa biz nasıl hemen gebe kaldık
Şimdi ne yediğimmizi mi biliyoruz herşey hava su kirlilik sitres herşey etkiliyor.

Bence zamanla toplum daha çok kısırlaşacak. Dünyanın artık kaynakları yeterli gelmiyor insanoğluna.. Yavaş yavaş böyle kısırlaşıyor toplumlar

E heralde yani o apaçık belli. Niye neden oldugu. Oyle de ileerleyecek iste

Ayy çok sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Özel bişey yapmışmıydın hamile kaldığın ay peki kür pozisyon ilişkiden sonra düz veya ters durma vs
Çok teşekkür ederim canımmm, rabbim herkese tattırsın bu duyguyu ❤ aslında hamile kaldığım ay eşim rahatsızdı ve biz pek değerlendirememiştik o ayı ama ovülasyon testinde pik gördüğüm gün değerlendirmemiz işe yaradı diyebilirim ilişkiden sonra 15 dakika ayaklarım hayadaydı ve belimin altına yastık koymuştum ara ara bacaklarım havadayken açıp kapatmıştım onunda etkisi var diye düşünüyorum birilerine yardımcı olabilirsem ne mutlu

Kızlar çok şükür eşimin sonuçları cok iyi geldi, ortalamanin da epey üzerinde, yani ikimizin de önemli bir engeli yok sadece zamanını bekliyor bebeğim bunları öğrenmek beni psikolojik olarak epey rahatlatti inşallah stresim azalir

Bizimkine de vitamin verdi. Hareketi %35 olmasi gerekirken %25 miş. Bakalim hayirlisi
Çok fark yokmuş canım bencede vitaminle halledilir Benimki de dr önermemesine rağmen çinko d vit ve c vitamini içeren bir vitamin almış bakalım hayırlısı 6. Ay dayız ve %80 şans diyor doktorlar bu ay için. İnşallah olur bu ay

Maşallah çok sevindim canımm. Aynen insan paikolojik olarak çok rahatlıyor ya bizde çok rahatladık

Amin canım inşallah bende ters rahim olduğu için ters yatıyorum inşallah bu ay gelir bebişim ya

Ayyy hadi insallah yaa valla o kadar sevinirm ki topik baskani olarak hamile kalmanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…