- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.581
sen 1 yıl diyiver canım. Doktorların bir sınırı var onun altına inmiyorlar nedense. Benm de tüpüm açılalı 7 bucuk ay oldu. Bu ay çektirdim yine tıkanmıs tekrar açıldı. onlara kalsa 1 yıldıManyakPrenses canım benim regl erken geldi yeni bat 17 ocak son bir ay daha deneyip yine olmazsa rahim filmi cektireyim diyorum belki tüplerde bır sıkıntı vardır. 7 aydır deniyoruz bu süre yeterli midir doktoru filmi çekmesine ikna etmek için
Sperminiz nasıl çıktı kuzumCanım benim eşimede sadece sperm testi yapıldı. Hormon testi yaptırmadık. Dr ne dedi peki ilacı vardır illaki yüksekse
Anladım canım ocakta giderim doktora eğer yinr olmazsa canımsen 1 yıl diyiver canım. Doktorların bir sınırı var onun altına inmiyorlar nedense. Benm de tüpüm açılalı 7 bucuk ay oldu. Bu ay çektirdim yine tıkanmıs tekrar açıldı. onlara kalsa 1 yıldı
Insallah canimmmCanım anlayışlı İyi bir doktorsa bence çeker rahim filmini gibi geldi bana. İnşallah istediğin gibi olur
Şimdi ne yediğimmizi mi biliyoruz herşey hava su kirlilik sitres herşey etkiliyor.Oyyyy derya deniz yaaa bugunde tüp bebek uzmanı çıktı demetle alişanda. bir sürü şey vallaa insanın kafası duruyor. Annem diyorki kızım böyle birşeyler varsa biz nasıl hemen gebe kaldık
Ahhahhaha canım aynen eğleniyorum kendi çapımda napiimahahah canım alemsin yaaa :))))
Senaryonda müthiş bayıldım vallaaaa spermle yumurtanın birleşmesinin volkanık patlaması ahahhaaa
Çok şükür iyi çıktı canım sadece sigarayı azalt demiş dr eşime o kadarSperminiz nasıl çıktı kuzum
E heralde yani o apaçık belli. Niye neden oldugu. Oyle de ileerleyecek isteŞimdi ne yediğimmizi mi biliyoruz herşey hava su kirlilik sitres herşey etkiliyor.
Bence zamanla toplum daha çok kısırlaşacak. Dünyanın artık kaynakları yeterli gelmiyor insanoğluna.. Yavaş yavaş böyle kısırlaşıyor toplumlar
Bizimkine de vitamin verdi. Hareketi %35 olmasi gerekirken %25 miş. Bakalim hayirlisiÇok şükür iyi çıktı canım sadece sigarayı azalt demiş dr eşime o kadar
En iysi canm eglenmekAhhahhaha canım aynen eğleniyorum kendi çapımda napiim
Çok teşekkür ederim canımmm, rabbim herkese tattırsın bu duyguyu ❤Ayy çok sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahÖzel bişey yapmışmıydın hamile kaldığın ay peki kür pozisyon ilişkiden sonra düz veya ters durma vs
Çok fark yokmuş canım bencede vitaminle halledilirBizimkine de vitamin verdi. Hareketi %35 olmasi gerekirken %25 miş. Bakalim hayirlisi
Maşallah çok sevindim canımm. Aynen insan paikolojik olarak çok rahatlıyor ya bizde çok rahatladıkKızlar çok şükür eşimin sonuçları cok iyi geldi, ortalamanin da epey üzerinde, yani ikimizin de önemli bir engeli yok sadece zamanını bekliyor bebeğimbunları öğrenmek beni psikolojik olarak epey rahatlatti inşallah stresim azalir
Hahhaha bende de gaz var sorma bu kış aylarında naparsam yapayım oluyo yaEn iysi canm eglenmekBen de umitlenip duruyorum agrim varken . Bence benm agrim yine gazdan ibaret gazman oldum yine
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim canımmm, rabbim herkese tattırsın bu duyguyu ❤aslında hamile kaldığım ay eşim rahatsızdı ve biz pek değerlendirememiştik o ayı ama ovülasyon testinde pik gördüğüm gün değerlendirmemiz işe yaradı diyebilirim ilişkiden sonra 15 dakika ayaklarım hayadaydı ve belimin altına yastık koymuştum ara ara bacaklarım havadayken açıp kapatmıştım onunda etkisi var diye düşünüyorum birilerine yardımcı olabilirsem ne mutlu
Ayyy hadi insallah yaa valla o kadar sevinirm ki topik baskani olarak hamile kalmanaaaÇok fark yokmuş canım bencede vitaminle halledilirBenimki de dr önermemesine rağmen çinko d vit ve c vitamini içeren bir vitamin almış bakalım hayırlısı 6. Ay dayız ve %80 şans diyor doktorlar bu ay için. İnşallah olur bu ay
Topik başkanı hahahah sevdim bunuAyyy hadi insallah yaa valla o kadar sevinirm ki topik baskani olarak hamile kalmanaaa
Amin canim benim cinsiyeti sali gunu belli oldu cok sukur baska dr gittim.erkekmisinsallah canim. sen de kolaylikla alirsin insallah. cinsiyet belli olunca yazarsin
İnşallah canımmm, hayırlısıyla en kısa zamanda anne olman dileğiyle ❤❤❤❤Amin canım inşallahbende ters rahim olduğu için ters yatıyorum inşallah bu ay gelir bebişim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?