- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.601
Ayy canmm çok sevındım ne ara hamiş kaldında cinsiyet öğrendin dimi ya zaman su gibi akıp gidiyor. Allah bıze de gostersın o gunlerıAmin canim benim cinsiyeti sali gunu belli oldu cok sukur baska dr gittim.erkekmis
Allah minik prensi saglikla kucagina almayi nasip etsin canimAmin canim benim cinsiyeti sali gunu belli oldu cok sukur baska dr gittim.erkekmis
Henüz yok devam et teste. Bide en fazla 3 damla damlatMerhaba bende laboguick marka ile ovulasyon testi yaptım ama hiçbir şey anlamadım yumurtlama var mı yok mu tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi en alttaki bugünün yukarıya doğru her günün testi mevcut
O zaman yumurtlama olmayacak demekki yine çünkü 24.gunum bugün. Zaten bende yumurtlama sorunu var maalesefHenüz yok devam et teste. Bide en fazla 3 damla damlat
Canım laboquick marka çoklu test aldıysan böyle renk dağılma oluyor maalesef. 2 damladan fazla damlatma. Teste devam et sıvı asla tüketme . daha pik olmamısMerhaba bende laboguick marka ile ovulasyon testi yaptım ama hiçbir şey anlamadım yumurtlama var mı yok mu tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi en alttaki bugünün yukarıya doğru her günün testi mevcut
Teşekkür ederim cevaplarınız için evet çoklu testti.Artik yumurtlama olacağını sanmıyorum bugün 24.gunum ben de yumurtlama sorunu var arkadasimCanım laboquick marka çoklu test aldıysan böyle renk dağılma oluyor maalesef. 2 damladan fazla damlatma. Teste devam et sıvı asla tüketme . daha pik olmamıs
Pco mu var? valla benm 22.gün bile oluyodu canım ilişkiyi 2 günde bir yasamaya devam et yapmasan bileTeşekkür ederim cevaplarınız için evet çoklu testti.Artik yumurtlama olacağını sanmıyorum bugün 24.gunum ben de yumurtlama sorunu var arkadasim
Belli olmaz adete yakın da yumurtlama gören var pes etme bence. Bal tarçın çörekotu vs karışımlar kullaniyo musun? C life veya naturallen macun da yumurtlamaya iyi geliyoO zaman yumurtlama olmayacak demekki yine çünkü 24.gunum bugün. Zaten bende yumurtlama sorunu var maalesef
Erken menopoz dedilerPco mu var? valla benm 22.gün bile oluyodu canım ilişkiyi 2 günde bir yasamaya devam et yapmasan bile
Çok üzüldümErken menopoz dediler
2 kere denedim biri bahcecide biri de devlette maalesef ikisinde de yumurta oluşmadıÇok üzüldüm
Maddi probleminiz yok ise tüp bebek en rahatı aslında
Çok şey denedim aslında. Hatta bir yıldır ipin ucunu da bırakmıştım ta ki bu aya kadar çok bel ve kasık ağrısı yaşadım ve 6 ay sonra da adet oldum kendiliğinden o nedenle bir bakayım dedim ovulasyon testine ama yine hüsranAllah yardımcınız olsun çok zorSaraçoğlu kürlerini vs araştırdınızmı erken menapoza iyi gelen bitkisel kürler felan.
En azından boş duruyorken tedavi süreciniz yokken
Amin canım inşallah isteyen herkese versin Allahİnşallah canımmm, hayırlısıyla en kısa zamanda anne olman dileğiyle ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?