Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 9 gün var, sımdlık meme hassasıyetı, mide yanması ve kasık ağrısından baska bır belırtım yok

Merhaba bende laboguick marka ile ovulasyon testi yaptım ama hiçbir şey anlamadım yumurtlama var mı yok mu tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi en alttaki bugünün yukarıya doğru her günün testi mevcut

Eklentiler

• IMG_20201227_100730.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba bende laboguick marka ile ovulasyon testi yaptım ama hiçbir şey anlamadım yumurtlama var mı yok mu tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi en alttaki bugünün yukarıya doğru her günün testi mevcut
Canım laboquick marka çoklu test aldıysan böyle renk dağılma oluyor maalesef. 2 damladan fazla damlatma. Teste devam et sıvı asla tüketme . daha pik olmamıs

Canım laboquick marka çoklu test aldıysan böyle renk dağılma oluyor maalesef. 2 damladan fazla damlatma. Teste devam et sıvı asla tüketme . daha pik olmamıs
Teşekkür ederim cevaplarınız için evet çoklu testti.Artik yumurtlama olacağını sanmıyorum bugün 24.gunum ben de yumurtlama sorunu var arkadasim

Teşekkür ederim cevaplarınız için evet çoklu testti.Artik yumurtlama olacağını sanmıyorum bugün 24.gunum ben de yumurtlama sorunu var arkadasim
Pco mu var? valla benm 22.gün bile oluyodu canım ilişkiyi 2 günde bir yasamaya devam et yapmasan bile

O zaman yumurtlama olmayacak demekki yine çünkü 24.gunum bugün. Zaten bende yumurtlama sorunu var maalesef
Belli olmaz adete yakın da yumurtlama gören var pes etme bence. Bal tarçın çörekotu vs karışımlar kullaniyo musun? C life veya naturallen macun da yumurtlamaya iyi geliyo

Allah yardımcınız olsun çok zor Saraçoğlu kürlerini vs araştırdınızmı erken menapoza iyi gelen bitkisel kürler felan.
En azından boş duruyorken tedavi süreciniz yokken

Allah yardımcınız olsun çok zor Saraçoğlu kürlerini vs araştırdınızmı erken menapoza iyi gelen bitkisel kürler felan.
En azından boş duruyorken tedavi süreciniz yokken
Çok şey denedim aslında. Hatta bir yıldır ipin ucunu da bırakmıştım ta ki bu aya kadar çok bel ve kasık ağrısı yaşadım ve 6 ay sonra da adet oldum kendiliğinden o nedenle bir bakayım dedim ovulasyon testine ama yine hüsran

En son çare olarak hacamat ve sülüğü öneririm. Yumurta oluşumunada faydası var sülüğün özellikle. Denemekten zarar çıkmaz ayda 1-2 seans şeklinde yaptırabilirsiniz uzman birine. Ben tıbbın çaresi olmadıgı yerde böyle şeylerin şifa olduguna inanıyorum ve gördüklerimde var . İnşallah size faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…