- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.621
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım oğluşunuAmin canim benim cinsiyeti sali gunu belli oldu cok sukur baska dr gittim.erkekmis
Hacamat yaptırdım yalnız sulukten çok korkuttular beni cesaret edemedim acikcasiEn son çare olarak hacamat ve sülüğü öneririm. Yumurta oluşumunada faydası var sülüğün özellikle. Denemekten zarar çıkmaz ayda 1-2 seans şeklinde yaptırabilirsiniz uzman birine. Ben tıbbın çaresi olmadıgı yerde böyle şeylerin şifa olduguna inanıyorum ve gördüklerimde var . İnşallah size faydalı olur
Aslan pençesi ve civan perçemi içersen yumurtlarsın bence adet olursan 3. Gün başla 14 gün iç belki faydası olurO zaman yumurtlama olmayacak demekki yine çünkü 24.gunum bugün. Zaten bende yumurtlama sorunu var maalesef
Ben kaç kişi tanıdm rahimin içine sülük yöntemini kasıklara sülük yöntemini yaptıran. uzman birine giderseniz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. süülüğün salgıladığı enzimler tam bir şifa. belki oradan gelecek şifanız ? Bence iyice bir araştırınHacamat yaptırdım yalnız sulukten çok korkuttular beni cesaret edemedim acikcasi
Macun olanı varmış onu alsam olur mu acaba. Tabi önce adet olmak lazımAslan pençesi ve civan perçemi içersen yumurtlarsın bence adet olursan 3. Gün başla 14 gün iç belki faydası olur
Bende bunu çok istemistim hatta randevu bile aldım gidecekken bir akrabamiz bana sakın yaptırma bizim burda biri öldü o nedenle diyince vazgeçtim açıkçası. Sülük rahme yapışmış ve bırakmamış kadın kan kaybından ölmüşBen kaç kişi tanıdm rahimin içine sülük yöntemini kasıklara sülük yöntemini yaptıran. uzman birine giderseniz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. süülüğün salgıladığı enzimler tam bir şifa. belki oradan gelecek şifanız ? Bence iyice bir araştırın
Evet çok haklısın canım bazen adet olunca hamilelik yine olmadı diye üzülüyorum ama sonra diyorum ki hiç olamayanlar var şüükürler olsun ki oluyoruz. Rabbim inşallah şifanı tez vakitte verirMacun olanı varmış onu alsam olur mu acaba. Tabi önce adet olmak lazımHer ay olan ve ne zaman bitecek bu dediğimiz adet olayı kadına verilmiş bir ninetmis insan olmayınca anlıyor gerçekten
AminEvet çok haklısın canım bazen adet olunca hamilelik yine olmadı diye üzülüyorum ama sonra diyorum ki hiç olamayanlar var şüükürler olsun ki oluyoruz. Rabbim inşallah şifanı tez vakitte verir
Aaa canım onlar saçmalık ya. Sülük 15-20 dk dan sonra bırakmaz ise ona müdahale ediliyor. öylecene bırakılmıyor . İşin ehli birine gidersen ve kan sulandırıcı kullanmazsan sıkıntı olmazBende bunu çok istemistim hatta randevu bile aldım gidecekken bir akrabamiz bana sakın yaptırma bizim burda biri öldü o nedenle diyince vazgeçtim açıkçası. Sülük rahme yapışmış ve bırakmamış kadın kan kaybından ölmüş
Canım sen adet olmuyorsan aslında şimdide kullanabilirsin hem adet olursun belki evet macunuda var oda iyiymiş. Allah şifa versin sana tez zamandaMacun olanı varmış onu alsam olur mu acaba. Tabi önce adet olmak lazımHer ay olan ve ne zaman bitecek bu dediğimiz adet olayı kadına verilmiş bir ninetmis insan olmayınca anlıyor gerçekten
Allah razı olsun sizinde ne sıkıntınız varsa Rabbim gidersinCanım sen adet olmuyorsan aslında şimdide kullanabilirsin hem adet olursun belki evet macunuda var oda iyiymiş. Allah şifa versin sana tez zamanda
Bu konuyu detaylıca bir araştırayımAaa canım onlar saçmalık ya. Sülük 15-20 dk dan sonra bırakmaz ise ona müdahale ediliyor. öylecene bırakılmıyor . İşin ehli birine gidersen ve kan sulandırıcı kullanmazsan sıkıntı olmaz
canim kokulara hassiyet olur ama bunun icin biraz erken.Adete 9 gün kaldı. İdrar kokusu belirti olabilirmi kızlar ya
rahmin icine miBen kaç kişi tanıdm rahimin içine sülük yöntemini kasıklara sülük yöntemini yaptıran. uzman birine giderseniz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. süülüğün salgıladığı enzimler tam bir şifa. belki oradan gelecek şifanız ? Bence iyice bir araştırın
Amin canım Allah razı olsunAllah razı olsun sizinde ne sıkıntınız varsa Rabbim gidersin
Herşey vaktine esirmisAmin canım Allah razı olsunBi sıkıntı görünmüyor çok şükür eşimde de bende de zamanını bekliyoruz Allah ne zaman ol derse artık
Dıştan yaptirdiniz yani ben bunu bilmiyordum bana diyenler hep şırınga ile rahme tutturduklari o nedenle tereddüt ettimUmut8105 ben geçen aylarda adetim bittikten sonra kasıklarımdan 3 tane belimden 2 tane sülük tutturdum ve 12 gün sonra yeniden adet oldum. Rahim sülügü değil yumurtalıkların hizasından tutturduk. Bu sekilde yaptiran baska arkadaslarim da var onlar da aynı sekilde bundan 10-12 gün sonra adet oluyomus, rahim temizleniyor yumurtaliklar uyarılıyor kesinlikle tavsiye ederim. Ben bebek düşünmeye başladığımız ilk aydan beri her adet bitiminde hacamat yaptırıyorum, eskiden de yaptırırdim ama genel sağlık amacliydi, korunmayı bıraktığımdan beri bel kasık ve ayak bileği bölgelerinden daha fazla yaptırmaya başladım, bu hacamatlardan önce Şubat ayında bı doktor ultrasonla bakıp yumurtaliklarin tembel dedi pko var dedi, hacamatlardan sonra gectigimiz adette tekrar baska bi dr gittiğimde pko falan yok yumurtaliklar gayet iyi durumda dedi. Ben hacamata bağlıyorum. Tek seferle kalmayın yaptırın kesinlikle
Dimi canım bende aynısnı düşündüm. 9 gün var daha erkencanim kokulara hassiyet olur ama bunun icin biraz erken.
O da var rahim icine de sülük konuluyor ama büyük cesaret işi o, cok tecrübeli kendine güvenen bilen birilerinin yapması lazım, çok gerekli olmadıkça sülük ve hacamat yapan kişiler de bunu tavsiye etmiyor zaten. Önce normal tarama hacamatı yaptırın, bel ve kasık bölgelerinden de tutturmasini isteyin. Hamile olmadığınıza emin olun ama. Ben o yüzden adet biter bitmez yaptırıyorum. Sülük de hacamatla ayni anda yaptırılıyor. Ankaradaysaniz birini önerebilirimDıştan yaptirdiniz yani ben bunu bilmiyordum bana diyenler hep şırınga ile rahme tutturduklari o nedenle tereddüt ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?