Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ankara'ya çok sık gidiyorum yazarsan çok memnun olurum
Gelecegin zaman bana özelden yazarsan yapan kişinin numarasini veririm sana. bana hacamat icin bir emekli hemşire abla geliyor, eve geliyor kendi malzemelerini getiriyor güzelce yapıp gidiyor ortalama 1 saat sürüyor. 100 tl alıyor hacamat icin. Sülük başına da 10 tl sanırım

bu kisi hakkinda ben de bilgi almak isterim. ankaradayim. kendim icin degil de esim ve cocugum icin

Benımki de kendi evinde yapıyor istanbulda. Ama pandemi nedeniyle şuan yapmıyormus elide gayet hafif

Ayy canmm çok sevındım ne ara hamiş kaldında cinsiyet öğrendin dimi ya zaman su gibi akıp gidiyor. Allah bıze de gostersın o gunlerı
Allah razi olsun balim benim evet zaman cok hizli akiyor geriye bakinca ne cok stresim olmus 14 +5 olduk artik erken gosterdi minnak darisi hepinize olsun gonlunuzdekinin en hayirlisini versin rabbim sizlere ins bende size derim hangi ara hamis oldunuzda bebek eksikleri tamamliyorsunuz diye ins en kisa zamanda balim benim

Evet canım Mayıs ayında bir kaybım var benim ilk belirtim idrar kokusu ve rengiydi
ben de mayısta kaybettmiştim hemde betam 12 bin küsürlere kadar çıkmıstı. hamile oldugumu bilmediğim için hatırlayamıyorum belirtilerimi ama koku olmadığına eminim sadece çok sık wc ye çıkıyordum böle koku olmamıstı . Belki her hamilelik aynı değildir yada benm enfeksiyonum var canım

Her hamilelik birbirinden farklıdır kimisi bulantı oluyor kimisi baş dönmesi farklı farklı benim idrar rengi ve kokusuydu inşallah senin belirtinde aynı olurda bu ay yüzün güler inşallah canım

Çok teşekkür ederim gelince mutlaka yazacağım

Kızlar aranızda eşi pregros plus kullanan var mı aylar önce doktor önermişti eşime vitamin takviyesi diye. biraz pahalı bir vitamin yeni sipariş verdik ama gercekten işe yarar mı acaba?

Kızlar aranızda eşi pregros plus kullanan var mı aylar önce doktor önermişti eşime vitamin takviyesi diye. biraz pahalı bir vitamin yeni sipariş verdik ama gercekten işe yarar mı acaba?
Ne için canım sperm içinmi ?
Promen K önerdi benm doktorumda aynı sey mi bilmiyorum sperm hareketi için

Her hamilelik birbirinden farklıdır kimisi bulantı oluyor kimisi baş dönmesi farklı farklı benim idrar rengi ve kokusuydu inşallah senin belirtinde aynı olurda bu ay yüzün güler inşallah canım
Canım benm yaa ağzından bal damlıyor keske keske . Sen adetin bittimi girdinmi yumurtlama dönemine canım inşallah ocakta hepimiz hamiş olurz ya

Canım benm yaa ağzından bal damlıyor keske keske . Sen adetin bittimi girdinmi yumurtlama dönemine canım inşallah ocakta hepimiz hamiş olurz ya
Asıl senin ağzından bal damlıyor inşallah Ocak bize uğurlu gelirbenim adetim dün bitti yarından itibaren baslicam çalışmalara inşallah binbir umutla yeni bir döneme giriyorum inşallah hepimiz için bu ay uğurlu olur yılın ilk ayında yüzümüz güler inşallah aminnnnnn Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…