- 1 Kasım 2017
- 118
- 68
- 48
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.641
Gelecegin zaman bana özelden yazarsan yapan kişinin numarasini veririm sana. bana hacamat icin bir emekli hemşire abla geliyor, eve geliyor kendi malzemelerini getiriyor güzelce yapıp gidiyor ortalama 1 saat sürüyor. 100 tl alıyor hacamat icin. Sülük başına da 10 tl sanırımAnkara'ya çok sık gidiyorum yazarsan çok memnun olurum
bu kisi hakkinda ben de bilgi almak isterim. ankaradayim. kendim icin degil de esim ve cocugum icinGelecegin zaman bana özelden yazarsan yapan kişinin numarasini veririm sana. bana hacamat icin bir emekli hemşire abla geliyor, eve geliyor kendi malzemelerini getiriyor güzelce yapıp gidiyor ortalama 1 saat sürüyor. 100 tl alıyor hacamat icin. Sülük başına da 10 tl sanırım
Yalnız erkeklere yapmıyor, eşime yaptırdığımız baska biri var sağlık bakanlığında çalışıyormuş o da eve gelip yapıyor ama onun ücreti 150 tlbu kisi hakkinda ben de bilgi almak isterim. ankaradayim. kendim icin degil de esim ve cocugum icin
Bı sure benimki de gelmedi ama artık geliyor maskeyle yapiyor. Şifamiza vesile olur insallahBenımki de kendi evinde yapıyor istanbulda. Ama pandemi nedeniyle şuan yapmıyormus elide gayet hafif
Allah razi olsun balim benim evet zaman cok hizli akiyor geriye bakinca ne cok stresim olmus 14 +5 olduk artik erken gosterdi minnak darisi hepinize olsun gonlunuzdekinin en hayirlisini versin rabbim sizlere ins bende size derim hangi ara hamis oldunuzda bebek eksikleri tamamliyorsunuz diye ins en kisa zamanda balim benimAyy canmm çok sevındım ne ara hamiş kaldında cinsiyet öğrendin dimi ya zaman su gibi akıp gidiyor. Allah bıze de gostersın o gunlerı
Amin canim sagollasin gonlundeki olsun seninde ins haftayada sen guzel haberlerle gel balAllah minik prensi saglikla kucagina almayi nasip etsin canimben de haftaya nasip olursa ozele gitmeyi dusunuyorum.
Amin kuzum sagol darisi sizlere en kisa zamanda insRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım oğluşunu
Evet canım büyük bir belirti bende yaşadım hatta baya ağır kokuyor ilaç gibi değişik bir koku rengide koyu oluyorAdete 9 gün kaldı. İdrar kokusu belirti olabilirmi kızlar ya
Aaa Hamilemyidin canım o belirtiyi yaşadğındaEvet canım büyük bir belirti bende yaşadım hatta baya ağır kokuyor ilaç gibi değişik bir koku rengide koyu oluyor
Evet canım Mayıs ayında bir kaybım var benim ilk belirtim idrar kokusu ve rengiydiAaa Hamilemyidin canım o belirtiyi yaşadğında
ben de mayısta kaybettmiştim hemde betam 12 bin küsürlere kadar çıkmıstı. hamile oldugumu bilmediğim için hatırlayamıyorum belirtilerimi ama koku olmadığına eminim sadece çok sık wc ye çıkıyordum böle koku olmamıstı . Belki her hamilelik aynı değildir yada benm enfeksiyonum var canımEvet canım Mayıs ayında bir kaybım var benim ilk belirtim idrar kokusu ve rengiydi
Her hamilelik birbirinden farklıdır kimisi bulantı oluyor kimisi baş dönmesi farklı farklı benim idrar rengi ve kokusuydu inşallah senin belirtinde aynı olurda bu ay yüzün güler inşallah canımben de mayısta kaybettmiştim hemde betam 12 bin küsürlere kadar çıkmıstı. hamile oldugumu bilmediğim için hatırlayamıyorum belirtilerimi ama koku olmadığına eminim sadece çok sık wc ye çıkıyordum böle koku olmamıstı . Belki her hamilelik aynı değildir yada benm enfeksiyonum var canım
Çok teşekkür ederim gelince mutlaka yazacağımGelecegin zaman bana özelden yazarsan yapan kişinin numarasini veririm sana. bana hacamat icin bir emekli hemşire abla geliyor, eve geliyor kendi malzemelerini getiriyor güzelce yapıp gidiyor ortalama 1 saat sürüyor. 100 tl alıyor hacamat icin. Sülük başına da 10 tl sanırım
Ne için canım sperm içinmi ?Kızlar aranızda eşi pregros plus kullanan var mı aylar önce doktor önermişti eşime vitamin takviyesi diye. biraz pahalı bir vitamin yeni sipariş verdik ama gercekten işe yarar mı acaba?
Canım benm yaa ağzından bal damlıyor keske keske . Sen adetin bittimi girdinmi yumurtlama dönemine canım inşallah ocakta hepimiz hamiş olurz yaHer hamilelik birbirinden farklıdır kimisi bulantı oluyor kimisi baş dönmesi farklı farklı benim idrar rengi ve kokusuydu inşallah senin belirtinde aynı olurda bu ay yüzün güler inşallah canım
Sperm kalitesini artırıyormuş kadınlarda kullanabiliyormuş yumurta kalitesi içinNe için canım sperm içinmi ?
Promen K önerdi benm doktorumda aynı sey mi bilmiyorum sperm hareketi için
Asıl senin ağzından bal damlıyor inşallah Ocak bize uğurlu gelirCanım benm yaa ağzından bal damlıyor keske keske . Sen adetin bittimi girdinmi yumurtlama dönemine canım inşallah ocakta hepimiz hamiş olurz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?