- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.661
insallah kuzum. ruyamda erkek bebek gordum ama benim oglum degil gibiydi. karisik bir.ruyaydi. ilk cocugumda net gormustum. hayirlisi yine de.Amin canim sagollasin gonlundeki olsun seninde ins haftayada sen guzel haberlerle gel bal
ama sunu da ekleyeyim erken dollenme olduysa durumlar degisir tabi. insallah hayirlisiyla gelir bebisin canimDimi canım bende aynısnı düşündüm. 9 gün var daha erken
Yok yumurtlamayı tam 7 gün önce gördüm testler yapıyorum da :) Aminn çok sağolun hepimzin tez zamanda inşallahama sunu da ekleyeyim erken dollenme olduysa durumlar degisir tabi. insallah hayirlisiyla gelir bebisin canim
Hayıt hapı dışında kullandığım bütün bitkiler benim adet duzenimi çok etkiliyor bir ayda iki kere bile adet olduğum oldu bana iyi gelmiyor canım yoksa kullanırdım ama çok fayda görenlerde olmuş aslında çakşır otu nu denemek istiyorum ama korkuyorum açıkçasıHamile kalamayan arkadaşlar geçen izlediğim bi videoda görmüştüm birinize yardımcı olabilir belki çakşır otu suyu belki duymuşsunuzdur erkeklerde çok etkili olduğu söylenir ama düzenli içerek direk hamile kalanlar var bi araştırıp deneyin derim
İnşallah İnşallah canım aminnnAmin kuzum sagol darisi sizlere en kisa zamanda ins
Canım benim eşim kendi isteğiyle çinko dvit ve c vitamini içeren bir şase kullanıyor Maxdefend diye.. Ama bu seninki çok güzel içeriğine baktım baya zengin. Yani iyi gelir bence kullansın. Kısa zamanda etkisini göstereceğini düşünüyorum. Ki eşimin kullandığı daha düşük düzeyde olmasına rağmen mesela 1 haftadır sabah kalkmakta zorlanmıyor daha dinç vs..Kızlar aranızda eşi pregros plus kullanan var mı aylar önce doktor önermişti eşime vitamin takviyesi diye. biraz pahalı bir vitamin yeni sipariş verdik ama gercekten işe yarar mı acaba?
Biz de pandemi basindan beri c ,d ve çinko kullaniyoruz ama bu daha kapsamli bakalim bir faydasi olurCanım benim eşim kendi isteğiyle çinko dvit ve c vitamini içeren bir şase kullanıyor Maxdefend diye.. Ama bu seninki çok güzel içeriğine baktım baya zengin. Yani iyi gelir bence kullansın. Kısa zamanda etkisini göstereceğini düşünüyorum. Ki eşimin kullandığı daha düşük düzeyde olmasına rağmen mesela 1 haftadır sabah kalkmakta zorlanmıyor daha dinç vs..
Anladım canım yani duruma göre ileriye dönükte olsa düşünebilirsin her çareyi aramak adınaHayıt hapı dışında kullandığım bütün bitkiler benim adet duzenimi çok etkiliyor bir ayda iki kere bile adet olduğum oldu bana iyi gelmiyor canım yoksa kullanırdım ama çok fayda görenlerde olmuş aslında çakşır otu nu denemek istiyorum ama korkuyorum açıkçası
Tabiki canım kullanırım belkide herşeyi deniyoruz sonuçta senin için de çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahAnladım canım yani duruma göre ileriye dönükte olsa düşünebilirsin her çareyi aramak adına
Amin canımm, Allah razı olsun en kısa sürede rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah en hayırlı ve güzel şekildeTabiki canım kullanırım belkide herşeyi deniyoruz sonuçta senin için de çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canımm, Allah razı olsun en kısa sürede rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah en hayırlı ve güzel şekilde
Ben hiç anlamıyorum canım ya anlayan biri cevap verir inşallahSelam kızlar,
Adetimin 17. Günü 0.38 çıkan progesteron testim adetimin 21. Günü 1.62 çıkmıştı biliyosunuz çok moralim bozulmuştu. Ama benim yumurtlamam ovulasyon testinde 20. Gün yakalamıştım. Bu sebeple ovulasyondan 8 gün sonra bugün yani 28. Gününde tekrar progesteron testi yaptırdım ve 12.89 çıktı. Şimdi yumurtam çatlamış mı oluyo acaba iyice kafam karıştı
İnşallah canım bakalım. Ama bana yüksek gibi geldi değerBen hiç anlamıyorum canım ya anlayan biri cevap verir inşallah
Doktor ne dedi peki canımİnşallah canım bakalım. Ama bana yüksek gibi geldi değer
Canım arkadaşa sormussun ama ben de yorum yapmak istedim. Ben her ay ovulasyonla takip ediyorum ya her zaman 17 veya 18 inde akıntı gelir, bazen iki gün gelir bikac sefer gelir ama kesinlikle akıntının olduğu günden 2 gün sonra pik olur, akıntının olduğu gün testler baya silik. 20. Gün falan pik oluyor yani. Hatta bugün de adetin 17. Günü, dün ve bugün bikac kere az az geldi yumurtlama akıntısı ve test hala silik. Yine de degerlendirmeye başladım ben tabi.Caglunal canım bişey sorucam ben her ay çift yumurtlamaya başladım sanırım bizim agnucastondan dolayı. Ama aklıma takılıyor adet bitti 7. Gün yum akıntısı geldi ama çok az. Yani sanki yum tam oluşmadan çatlamış gibi geldi. Çünkü yoğun gelir normalde. Şimdi asıl yum günüm 3 gün sonra ben onu daha çok ciddiye alıyorum bu yüzden. Uzun oldu kusura bakma ama takıldı kafama. Sende nasıl oluyor merak ettim.
Canım ne kusuru yazicaz tabiki kafamıza takılan şeyleri.ben hapı kullamadan önce bir gün kanama diğer üç gün leke şeklinde adet oluyodum kürtajdan sonra bı türlü düzene girmiyordu hapı kullandigimdan beri çok şükür 3 v 4 gün kanama bikac gün lekelenme ile birlikte son buluyor çok şükür buda yumurtlmamin verimli olduğunu gösteriyor benim hapı kullandığım ilk ay iki kere yumurtlama oldu çünkü o ay ovulasyon testi kullandım iki kere pik gördüm bir hafta arayla.belki birden fazla yumurtan vardı diğeri pek olgunlaşmadan çatladı.ama keşke boş gecmeseydin bu günleri sık değerlendir benimde adetimin 7 günü bugün ne olur ne olmaz diye bugünden baslicam çalışmaya adetimin 10 gününe kadar bı dolu bı boş yapicam sonraki dört beş günü hergun denemeye caliscam bu ay yakı denicem ve ayaklarım havada biraz fazla beklicem inşallah işe yarar sende bu günleri sık değerlendir canım hadi bu ay bizde sıraaaaCaglunal canım bişey sorucam ben her ay çift yumurtlamaya başladım sanırım bizim agnucastondan dolayı. Ama aklıma takılıyor adet bitti 7. Gün yum akıntısı geldi ama çok az. Yani sanki yum tam oluşmadan çatlamış gibi geldi. Çünkü yoğun gelir normalde. Şimdi asıl yum günüm 3 gün sonra ben onu daha çok ciddiye alıyorum bu yüzden. Uzun oldu kusura bakma ama takıldı kafama. Sende nasıl oluyor merak ettim.
Doktor randevum çarşamba günü canım daha 2 gün varDoktor ne dedi peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?