- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.681
Aynen doğru anlamışsınsın canım sağol o zaman bi kaç gün kaldığı için akıntım arttı benimde sağol içim rahatladıCanım arkadaşa sormussun ama ben de yorum yapmak istedim. Ben her ay ovulasyonla takip ediyorum ya her zaman 17 veya 18 inde akıntı gelir, bazen iki gün gelir bikac sefer gelir ama kesinlikle akıntının olduğu günden 2 gün sonra pik olur, akıntının olduğu gün testler baya silik. 20. Gün falan pik oluyor yani. Hatta bugün de adetin 17. Günü, dün ve bugün bikac kere az az geldi yumurtlama akıntısı ve test hala silik. Yine de degerlendirmeye başladım ben tabi.
Yazdığını doğru mu anladım bilmiyorum ama böyle anlatmak istedim
Ayy hadi inşallah bizde değerlendirdik canım gün aşırı yapıyoruz yıl başında zaten evdeyiz her gün yaparız hehe iyi oldu dinlenmiş olucaz hemm süper hepimize iyi gelecek bu karantina inanıyorum benCanım ne kusuru yazicaz tabiki kafamıza takılan şeyleri.ben hapı kullamadan önce bir gün kanama diğer üç gün leke şeklinde adet oluyodum kürtajdan sonra bı türlü düzene girmiyordu hapı kullandigimdan beri çok şükür 3 v 4 gün kanama bikac gün lekelenme ile birlikte son buluyor çok şükür buda yumurtlmamin verimli olduğunu gösteriyor benim hapı kullandığım ilk ay iki kere yumurtlama oldu çünkü o ay ovulasyon testi kullandım iki kere pik gördüm bir hafta arayla.belki birden fazla yumurtan vardı diğeri pek olgunlaşmadan çatladı.ama keşke boş gecmeseydin bu günleri sık değerlendir benimde adetimin 7 günü bugün ne olur ne olmaz diye bugünden baslicam çalışmaya adetimin 10 gününe kadar bı dolu bı boş yapicam sonraki dört beş günü hergun denemeye caliscam bu ay yakı denicem ve ayaklarım havada biraz fazla beklicem inşallah işe yarar sende bu günleri sık değerlendir canım hadi bu ay bizde sıraaaa
İnşallah canım yaaAyy hadi inşallah bizde değerlendirdik canım gün aşırı yapıyoruz yıl başında zaten evdeyiz her gün yaparız hehe iyi oldu dinlenmiş olucaz hemm süper hepimize iyi gelecek bu karantina inanıyorum benbu ay evet sıra bizde artıkk
Evet o kişiden kişiye değişiyomus kiminin catlamadan sonra akıntı geldiği oluyomus hatta. Benim ablam hamile kaldığı ay hic yumurtlama akıntısı olmamış mesela her ay olmak zorunda da değil cok garipBenımde akkıntı durumu aynı kızlar. Pik olmadan 2-3 gün önce bolca yumurta akı aaynı o şekilde geliyor. Ama pik sonradan olup sonradan çatlıyor. Kimisi çatladğında geliyormus akıntı benm de önceden oluyor
Aynen canım ben o yüzden hiç bakmıyorum akıntıya felan. Her ay baska oluyo çünkü. En iyisi LH testleri :)Evet o kişiden kişiye değişiyomus kiminin catlamadan sonra akıntı geldiği oluyomus hatta. Benim ablam hamile kaldığı ay hic yumurtlama akıntısı olmamış mesela her ay olmak zorunda da değil cok garip
Aynen ben de gecen ay test almicam dedim yine dayanamadım akıntıyı gördüğüm gün aldım bikac gün yaptım. Bide ilişki sık oluyo malum ertesi gün afedersin biraz kalıntılar çıkıyor ben karıştırırim yumurtlama akıntısını göremem veya onları yumurtlama sanarim diye de guvenemiyorum kendimeAynen canım ben o yüzden hiç bakmıyorum akıntıya felan. Her ay baska oluyo çünkü. En iyisi LH testleri :)
evet canım ya o kalıntı da çok benziyor yum akıntısına. Aynı şeffaf şekilde. Ben de anlama konusunda kıtım güvenemiyorumAynen ben de gecen ay test almicam dedim yine dayanamadım akıntıyı gördüğüm gün aldım bikac gün yaptım. Bide ilişki sık oluyo malum ertesi gün afedersin biraz kalıntılar çıkıyor ben karıştırırim yumurtlama akıntısını göremem veya onları yumurtlama sanarim diye de guvenemiyorum kendime
Bakalım ne dicek doktorDoktor randevum çarşamba günü canım daha 2 gün var
Ben hiç anlamıyorum ki akıntıdan benim olmuyorCanım arkadaşa sormussun ama ben de yorum yapmak istedim. Ben her ay ovulasyonla takip ediyorum ya her zaman 17 veya 18 inde akıntı gelir, bazen iki gün gelir bikac sefer gelir ama kesinlikle akıntının olduğu günden 2 gün sonra pik olur, akıntının olduğu gün testler baya silik. 20. Gün falan pik oluyor yani. Hatta bugün de adetin 17. Günü, dün ve bugün bikac kere az az geldi yumurtlama akıntısı ve test hala silik. Yine de degerlendirmeye başladım ben tabi.
Benımde akkıntı durumu aynı kızlar. Pik olmadan 2-3 gün önce bolca yumurta akı aaynı o şekilde geliyor. Ama pik sonradan olup sonradan çatlıyor. Kimisi çatladğında geliyormus akıntı benm de önceden oluyor
Bende o akıntı hiç olmuyor yada ben farketmiyorum bilmiyorum renksiz uzayan olmuyor hiç adet sonrası bikac gün kuru oluyorum sonra beyaz akıntı oluyor bende oda adete yakın kesiliyorevet canım ya o kalıntı da çok benziyor yum akıntısına. Aynı şeffaf şekilde. Ben de anlama konusunda kıtım güvenemiyorum
ben de aynı senın gibiyim canım. Hep bir akıntım var bi ara beyaz kremsi oluyor bir sarı ooluyor bir şeffaf geliyor. Akıntısz pek günüm yok.Ben hiç anlamıyorum ki akıntıdan benim olmuyor
Bende o akıntı hiç olmuyor yada ben farketmiyorum bilmiyorum renksiz uzayan olmuyor hiç adet sonrası bikac gün kuru oluyorum sonra beyaz akıntı oluyor bende oda adete yakın kesiliyor
Ben hiç anlamıyorum ki akıntıdan benim olmuyorCanım arkadaşa sormussun ama ben de yorum yapmak istedim. Ben her ay ovulasyonla takip ediyorum ya her zaman 17 veya 18 inde akıntı gelir, bazen iki gün gelir bikac sefer gelir ama kesinlikle akıntının olduğu günden 2 gün sonra pik olur, akıntının olduğu gün testler baya silik. 20. Gün falan pik oluyor yani. Hatta bugün de adetin 17. Günü, dün ve bugün bikac kere az az geldi yumurtlama akıntısı ve test hala silik. Yine de degerlendirmeye başladım ben tabi.
Benımde akkıntı durumu aynı kızlar. Pik olmadan 2-3 gün önce bolca yumurta akı aaynı o şekilde geliyor. Ama pik sonradan olup sonradan çatlıyor. Kimisi çatladğında geliyormus akıntı benm de önceden oluyor
Bende o akıntı hiç olmuyor yada ben farketmiyorum bilmiyorum renksiz uzayan olmuyor hiç adet sonrası bikac gün kuru oluyorum sonra beyaz akıntı oluyor bende oda adete yakın kesiliyoevet canım ya o kalıntı da çok benziyor yum akıntısına. Aynı şeffaf şekilde. Ben de anlama konusunda kıtım güvenemiyorum
Akıntı olması iyiymis aslında rahimi mikroplardan koruyomus kokusuz olması şartıyla tabi.senin nasıl gidiyor boş geçme bu günleri bu ay hepimize yarar inşallahben de aynı senın gibiyim canım. Hep bir akıntım var bi ara beyaz kremsi oluyor bir sarı ooluyor bir şeffaf geliyor. Akıntısz pek günüm yok.
ınsallah canım ilişki sırası sizde artık boş durmak yok yola devam ahahaBen hiç anlamıyorum ki akıntıdan benim olmuyor
Bende o akıntı hiç olmuyor yada ben farketmiyorum bilmiyorum renksiz uzayan olmuyor hiç adet sonrası bikac gün kuru oluyorum sonra beyaz akıntı oluyor bende oda adete yakın kesiliyo
Akıntı olması iyiymis aslında rahimi mikroplardan koruyomus kokusuz olması şartıyla tabi.senin nasıl gidiyor boş geçme bu günleri bu ay hepimize yarar inşallah
Ayy canımm bunlar inşallah hamilelik belirtisidir çok aminnınsallah canım ilişki sırası sizde artık boş durmak yok yola devam ahaha
yok canım yumurtlama bittikten sonra 1 defa oldu tamam. bu ay paydos bize ahahaha
kasıklarım çok ağrıyor bugunde idrarımda yanma var sürekli wc deyim. İdrar yolları iltihabı oldu galiba anlamadm ki ilaç aldım onu kullanıyorum . Canım çok yanıyorbat'a da 6-7 gün var daha
Ayy keşke keşke canım benım yaa Amiinnn Allahım isteyen herkes inşallahAyy canımm bunlar inşallah hamilelik belirtisidir çok aminn
Böyle böyle kafayı yicez yaAyy keşke keşke canım benım yaa Amiinnn Allahım isteyen herkes inşallah
Bende 2 gün önceye kadar gebelık belirtisimi acaba dedim de canım idrarımda yanınca enfeksiyon bence diyorum. İdrarda yanması olup gebelık belirtisi yaşayan daha okumadım baktım aslında da ehehe
canım gebelik riski olduğu için o yüzden başlayamadım ama içim içimi yedi sorma nasıl atlattığımıBence ilaçlarını kullan canım önce sağlık önemli olan iyice iyiles daha sonra bebek çalışmalarına başlarsın
geçti canım çok şükür inşallah ilerleyen vadede bir şey çıkmaz bakalımTeşekkür ederim canım daha keseyi görmedik ama bakalım hayırlısısizden de en yakın zamanda güzel haberler alırız inşallah ilk önce koronayi atlatmaya çalış canım o önemli ya ilaç içmeden geçmez belki çok geçmiş olsun
Aynen ben her türlü belirtiyi yasadım göğüs ucu kahverengiiliği büyümesi kasık ağrısı idrar bulantı hahaha herseyde sonuc negatif artık çift çizgiyi görsemde inanmıcam yahu kafayı yedık vallahiiBöyle böyle kafayı yicez yasorma midem bulanıyo daha yum olmadı şüpheleniyorum. Len yumurta yok ne gebeliği diyorum sonra ahahah
Oooo senin az kalmış o zaman inşallah hadi güzel haberler ver bize usutmus olabilirsin dikkat et kendine tutmuştur inşallah yaa işe yaramıştır rahim filmi hadi hayırlısı olsunınsallah canım ilişki sırası sizde artık boş durmak yok yola devam ahaha
yok canım yumurtlama bittikten sonra 1 defa oldu tamam. bu ay paydos bize ahahaha
kasıklarım çok ağrıyor bugunde idrarımda yanma var sürekli wc deyim. İdrar yolları iltihabı oldu galiba anlamadm ki ilaç aldım onu kullanıyorum . Canım çok yanıyorbat'a da 6-7 gün var daha
Tekrar çok geçmiş olsun canım tutmuştur inşallah bu ay korona etkilemez inşallahselam kızlar direkt son sayfaya geldim çünkü 18 sayfa konuşma olmuş ben girmeyeli okuyamadım
ben iyiyim şükür işe döndüm bugün koronayı da atlattık ağırlaşmadan.bata 4 gün kaldı bakalım bekliyorum ama içimden sanki yine olmadı diye geçiyo
canım gebelik riski olduğu için o yüzden başlayamadım ama içim içimi yedi sorma nasıl atlattığımı
geçti canım çok şükür inşallah ilerleyen vadede bir şey çıkmaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?