Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen doğru anlamışsınsın canım sağol o zaman bi kaç gün kaldığı için akıntım arttı benimde sağol içim rahatladı

Ayy hadi inşallah bizde değerlendirdik canım gün aşırı yapıyoruz yıl başında zaten evdeyiz her gün yaparız hehe iyi oldu dinlenmiş olucaz hemm süper hepimize iyi gelecek bu karantina inanıyorum ben bu ay evet sıra bizde artıkk

İnşallah canım yaakarantina işe yarasın barii haklısın dört gün iyi olucak bizim için

Benımde akkıntı durumu aynı kızlar. Pik olmadan 2-3 gün önce bolca yumurta akı aaynı o şekilde geliyor. Ama pik sonradan olup sonradan çatlıyor. Kimisi çatladğında geliyormus akıntı benm de önceden oluyor

Evet o kişiden kişiye değişiyomus kiminin catlamadan sonra akıntı geldiği oluyomus hatta. Benim ablam hamile kaldığı ay hic yumurtlama akıntısı olmamış mesela her ay olmak zorunda da değil cok garip

Evet o kişiden kişiye değişiyomus kiminin catlamadan sonra akıntı geldiği oluyomus hatta. Benim ablam hamile kaldığı ay hic yumurtlama akıntısı olmamış mesela her ay olmak zorunda da değil cok garip
Aynen canım ben o yüzden hiç bakmıyorum akıntıya felan. Her ay baska oluyo çünkü. En iyisi LH testleri :)

Aynen canım ben o yüzden hiç bakmıyorum akıntıya felan. Her ay baska oluyo çünkü. En iyisi LH testleri :)
Aynen ben de gecen ay test almicam dedim yine dayanamadım akıntıyı gördüğüm gün aldım bikac gün yaptım. Bide ilişki sık oluyo malum ertesi gün afedersin biraz kalıntılar çıkıyor ben karıştırırim yumurtlama akıntısını göremem veya onları yumurtlama sanarim diye de guvenemiyorum kendime

evet canım ya o kalıntı da çok benziyor yum akıntısına. Aynı şeffaf şekilde. Ben de anlama konusunda kıtım güvenemiyorum

Ben hiç anlamıyorum ki akıntıdan benim olmuyor

evet canım ya o kalıntı da çok benziyor yum akıntısına. Aynı şeffaf şekilde. Ben de anlama konusunda kıtım güvenemiyorum
Bende o akıntı hiç olmuyor yada ben farketmiyorum bilmiyorum renksiz uzayan olmuyor hiç adet sonrası bikac gün kuru oluyorum sonra beyaz akıntı oluyor bende oda adete yakın kesiliyor

ben de aynı senın gibiyim canım. Hep bir akıntım var bi ara beyaz kremsi oluyor bir sarı ooluyor bir şeffaf geliyor. Akıntısz pek günüm yok.

Ben hiç anlamıyorum ki akıntıdan benim olmuyor

Bende o akıntı hiç olmuyor yada ben farketmiyorum bilmiyorum renksiz uzayan olmuyor hiç adet sonrası bikac gün kuru oluyorum sonra beyaz akıntı oluyor bende oda adete yakın kesiliyo
ben de aynı senın gibiyim canım. Hep bir akıntım var bi ara beyaz kremsi oluyor bir sarı ooluyor bir şeffaf geliyor. Akıntısz pek günüm yok.
Akıntı olması iyiymis aslında rahimi mikroplardan koruyomus kokusuz olması şartıyla tabi.senin nasıl gidiyor boş geçme bu günleri bu ay hepimize yarar inşallah

ınsallah canım ilişki sırası sizde artık boş durmak yok yola devam ahaha
yok canım yumurtlama bittikten sonra 1 defa oldu tamam. bu ay paydos bize ahahaha
kasıklarım çok ağrıyor bugunde idrarımda yanma var sürekli wc deyim. İdrar yolları iltihabı oldu galiba anlamadm ki ilaç aldım onu kullanıyorum . Canım çok yanıyor bat'a da 6-7 gün var daha

Ayy canımm bunlar inşallah hamilelik belirtisidir çok aminn

Ayy canımm bunlar inşallah hamilelik belirtisidir çok aminn
Ayy keşke keşke canım benım yaa Amiinnn Allahım isteyen herkes inşallah
Bende 2 gün önceye kadar gebelık belirtisimi acaba dedim de canım idrarımda yanınca enfeksiyon bence diyorum. İdrarda yanması olup gebelık belirtisi yaşayan daha okumadım baktım aslında da ehehe

Böyle böyle kafayı yicez ya sorma midem bulanıyo daha yum olmadı şüpheleniyorum. Len yumurta yok ne gebeliği diyorum sonra ahahah

selam kızlar direkt son sayfaya geldim çünkü 18 sayfa konuşma olmuş ben girmeyeli okuyamadım
ben iyiyim şükür işe döndüm bugün koronayı da atlattık ağırlaşmadan.bata 4 gün kaldı bakalım bekliyorum ama içimden sanki yine olmadı diye geçiyo

Bence ilaçlarını kullan canım önce sağlık önemli olan iyice iyiles daha sonra bebek çalışmalarına başlarsın
canım gebelik riski olduğu için o yüzden başlayamadım ama içim içimi yedi sorma nasıl atlattığımı
geçti canım çok şükür inşallah ilerleyen vadede bir şey çıkmaz bakalım

Böyle böyle kafayı yicez ya sorma midem bulanıyo daha yum olmadı şüpheleniyorum. Len yumurta yok ne gebeliği diyorum sonra ahahah
Aynen ben her türlü belirtiyi yasadım göğüs ucu kahverengiiliği büyümesi kasık ağrısı idrar bulantı hahaha herseyde sonuc negatif artık çift çizgiyi görsemde inanmıcam yahu kafayı yedık vallahii

Oooo senin az kalmış o zaman inşallah hadi güzel haberler ver bize usutmus olabilirsin dikkat et kendine tutmuştur inşallah yaa işe yaramıştır rahim filmi hadi hayırlısı olsun

Tekrar çok geçmiş olsun canım tutmuştur inşallah bu ay korona etkilemez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…