- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.701
Sorma geçen ay kesin hamileyim demiştim o kadar emindim ama olmadı hatta üç gün erken adet oldumAynen ben her türlü belirtiyi yasadım göğüs ucu kahverengiiliği büyümesi kasık ağrısı idrar bulantı hahaha herseyde sonuc negatif artık çift çizgiyi görsemde inanmıcam yahu kafayı yedık vallahii
Oooo senin az kalmış o zaman inşallah hadi güzel haberler ver bize usutmus olabilirsin dikkat et kendine tutmuştur inşallah yaa işe yaramıştır rahim filmi hadi hayırlısı olsun
Aminn canım benım gebe olursam bilicemki birbirimize ettiğimiz dualardanSorma geçen ay kesin hamileyim demiştim o kadar emindim ama olmadı hatta üç gün erken adet oldum
Bence hiç bir belirtimiz olmıcak hamile kaldığımız ay bak görürsünAynen ben her türlü belirtiyi yasadım göğüs ucu kahverengiiliği büyümesi kasık ağrısı idrar bulantı hahaha herseyde sonuc negatif artık çift çizgiyi görsemde inanmıcam yahu kafayı yedık vallahii
Canım sevindim iyileşmene. İnşallah bebişin seninledirselam kızlar direkt son sayfaya geldim çünkü 18 sayfa konuşma olmuş ben girmeyeli okuyamadım
ben iyiyim şükür işe döndüm bugün koronayı da atlattık ağırlaşmadan.bata 4 gün kaldı bakalım bekliyorum ama içimden sanki yine olmadı diye geçiyo
canım gebelik riski olduğu için o yüzden başlayamadım ama içim içimi yedi sorma nasıl atlattığımı
geçti canım çok şükür inşallah ilerleyen vadede bir şey çıkmaz bakalım
Hiiiç şaşırmam canım kesınlıkle bencedeBence hiç bir belirtimiz olmıcak hamile kaldığımız ay bak görürsün
Canım senin kaçıncı aydı denemede benim 5 bitti 6ya girdikHiiiç şaşırmam canım kesınlıkle bencede
Gelmedi canım ama 2 gün kaldı benim yum a. Senin geçen ay da öyle olmuştu sanki canım belki adet düzenin değişmiştirManyakPrenses senin yumurtlama günün geldi mi? Benim 18. Günüm hala pik degil yine 20. Günde olcak sanırım
Benim denemeye başladığım ilk ay sadece 15inde pik oldu sonraki aylar hep 19-20si gibi, alıştım artık gec yumurtluyorum ben. Seninle adetlerimiz aynıydı bu ay o yüzden merak ettim canım. Benim de 2 gün varGelmedi canım ama 2 gün kaldı benim yum a. Senin geçen ay da öyle olmuştu sanki canım belki adet düzenin değişmiştir
canım aynı şekilde 5. ayım bitti 6 ya giriyorum ocak ayında deneeme aşamasında :)Canım senin kaçıncı aydı denemede benim 5 bitti 6ya girdik
Aydaşımmm gel sarılalımmcanım aynı şekilde 5. ayım bitti 6 ya giriyorum ocak ayında deneeme aşamasında :)
1 ay korunmustuk adetim düzensizdi diye. yoksa 7 aya girmiş olacaktım :)
Ne güzel batdaşızz bu ayyBenim denemeye başladığım ilk ay sadece 15inde pik oldu sonraki aylar hep 19-20si gibi, alıştım artık gec yumurtluyorum ben. Seninle adetlerimiz aynıydı bu ay o yüzden merak ettim canım. Benim de 2 gün var
Ayy gerçekteeeennn beraber baslamıstık tabii yaaa topiği açtığında ilk yazanlardanımAydaşımmm gel sarılalımm6. Ay %80 miş şansımız baya yüksek hadi inşallah bu ay olur yaa Allahın izniyle
Eveet yaa çook yüksek şansımız hadi inşallah Allah nasip eder bu ayAyy gerçekteeeennn beraber baslamıstık tabii yaaa topiği açtığında ilk yazanlardanımAydaşız ciddennn
%80 demek haa ayyy inşallah yaaa sabrın sonu selamettir ben inanıyorumm
Bizim 1 yılımızı doldurmamıza 6 ay kaldı kalırız o zamana kadar bence yaEveet yaa çook yüksek şansımız hadi inşallah Allah nasip eder bu ayCanım 1 yılı doldurunca şans düşmeye başlıyomuş gerçekten mantıklı bi açıklamasını bulamadım araştırdım ama 1 seneden sonrada çok çocuğu olanlar da var.. Sanırım Allah ne zaman isterse işte oda inşallah yakındıırr inşallahh
Evet canım bende öyle eşim biraz takmaya başladı hemen dedim ki bak çok dillendiriyorsun üzülürsün sonra bu ay da olmazsa dedim. Sonra doğru diyosun dedi. Onun içine daha yeni düştü babalık aşkı. Ama kadınlarda doğuştan gelen özel bişey var annelik duygusu çok farklı. İnşallah bu duyguyu yaşarız inşallahBizim 1 yılımızı doldurmamıza 6 ay kaldı kalırız o zamana kadar bence yaTemmuza kadar vaktimiz var . Geçtiğimiz temmuzda çok sabırsızdım hemen ümitsizliğe kapılıyordum sabretmeyi öğrendim bu kadar zamanda. Yaşadğımız herseyın bir dersi var
Aminn inşallah tez zamandaEvet canım bende öyle eşim biraz takmaya başladı hemen dedim ki bak çok dillendiriyorsun üzülürsün sonra bu ay da olmazsa dedim. Sonra doğru diyosun dedi. Onun içine daha yeni düştü babalık aşkı. Ama kadınlarda doğuştan gelen özel bişey var annelik duygusu çok farklı. İnşallah bu duyguyu yaşarız inşallah
Aynen biz de öyle canım yılbaşı karantinası aktif gececek gibiNe güzel batdaşızz bu ayyBenim adetin 1. gününden sayınca 17. gün oluyor yum canım. bazen öne geliyor bazen 1-2 gün ileri gidiyor. O yüzden gün aşırı yapıyoruz kaçırmayalım diye
Hahahha yaşasın karantina o zamaannAynen biz de öyle canım yılbaşı karantinası aktif gececek gibienfeksiyondan kurtuldum insallah bu ay pozitifi görürüm, görürüz, görürler
Tekrar çok geçmiş olsun canım tutmuştur inşallah bu ay korona etkilemez inşallah
ayy inşallah kızlar çok aminCanım sevindim iyileşmene. İnşallah bebişin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?