Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma geçen ay kesin hamileyim demiştim o kadar emindim ama olmadı hatta üç gün erken adet oldum

Oooo senin az kalmış o zaman inşallah hadi güzel haberler ver bize usutmus olabilirsin dikkat et kendine tutmuştur inşallah yaa işe yaramıştır rahim filmi hadi hayırlısı olsun
Sorma geçen ay kesin hamileyim demiştim o kadar emindim ama olmadı hatta üç gün erken adet oldum
Aminn canım benım gebe olursam bilicemki birbirimize ettiğimiz dualardan
Valla anlamadım ki kuzum psikolojik desem bu kadar belirti psikolojik olabilirmi çözemedim kimis diyor ki hiç belirtisi olmayanda varmıs

Canım sevindim iyileşmene. İnşallah bebişin seninledir

Gelmedi canım ama 2 gün kaldı benim yum a. Senin geçen ay da öyle olmuştu sanki canım belki adet düzenin değişmiştir
Benim denemeye başladığım ilk ay sadece 15inde pik oldu sonraki aylar hep 19-20si gibi, alıştım artık gec yumurtluyorum ben. Seninle adetlerimiz aynıydı bu ay o yüzden merak ettim canım. Benim de 2 gün var

Benim denemeye başladığım ilk ay sadece 15inde pik oldu sonraki aylar hep 19-20si gibi, alıştım artık gec yumurtluyorum ben. Seninle adetlerimiz aynıydı bu ay o yüzden merak ettim canım. Benim de 2 gün var
Ne güzel batdaşızz bu ayy Benim adetin 1. gününden sayınca 17. gün oluyor yum canım. bazen öne geliyor bazen 1-2 gün ileri gidiyor. O yüzden gün aşırı yapıyoruz kaçırmayalım diye

Aydaşımmm gel sarılalımm 6. Ay %80 miş şansımız baya yüksek hadi inşallah bu ay olur yaa Allahın izniyle
Ayy gerçekteeeennn beraber baslamıstık tabii yaaa topiği açtığında ilk yazanlardanım Aydaşız ciddennn
%80 demek haa ayyy inşallah yaaa sabrın sonu selamettir ben inanıyorumm

Ayy gerçekteeeennn beraber baslamıstık tabii yaaa topiği açtığında ilk yazanlardanım Aydaşız ciddennn
%80 demek haa ayyy inşallah yaaa sabrın sonu selamettir ben inanıyorumm
Eveet yaa çook yüksek şansımız hadi inşallah Allah nasip eder bu ayCanım 1 yılı doldurunca şans düşmeye başlıyomuş gerçekten mantıklı bi açıklamasını bulamadım araştırdım ama 1 seneden sonrada çok çocuğu olanlar da var.. Sanırım Allah ne zaman isterse işte oda inşallah yakındıırr inşallahh

Bizim 1 yılımızı doldurmamıza 6 ay kaldı kalırız o zamana kadar bence ya Temmuza kadar vaktimiz var . Geçtiğimiz temmuzda çok sabırsızdım hemen ümitsizliğe kapılıyordum sabretmeyi öğrendim bu kadar zamanda. Yaşadğımız herseyın bir dersi var

Evet canım bende öyle eşim biraz takmaya başladı hemen dedim ki bak çok dillendiriyorsun üzülürsün sonra bu ay da olmazsa dedim. Sonra doğru diyosun dedi. Onun içine daha yeni düştü babalık aşkı. Ama kadınlarda doğuştan gelen özel bişey var annelik duygusu çok farklı. İnşallah bu duyguyu yaşarız inşallah

Aminn inşallah tez zamanda Benim eşimde başlarda olmasa da olur diyordu. Şimdi adet günümü vs soruyor olsun istiyor. Doğru söylüyorsun canım babalık hissi daha bebiş doğduktan sonra oluyormus canım erkeklerin doğası gereği.Ama biz öylemi

Ne güzel batdaşızz bu ayy Benim adetin 1. gününden sayınca 17. gün oluyor yum canım. bazen öne geliyor bazen 1-2 gün ileri gidiyor. O yüzden gün aşırı yapıyoruz kaçırmayalım diye
Aynen biz de öyle canım yılbaşı karantinası aktif gececek gibi enfeksiyondan kurtuldum insallah bu ay pozitifi görürüm, görürüz, görürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…