Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim folik asit 2 3 güne bitecek. Ondan sonra bırakıyorum. 3. aydan sonra içilmemesi gerekiyormuş. Bir de dün instagramda birebeningunlugunu takip etmeye başladım. Ters rahim olanların ilişkiden sonra yüz üstü yattığı pozisyon var ya yorumlara baktım çoğunluk o pozisyon denedikleri ay hamile kalmış ters rahim olmayanlar çoğunlukta yazmış. Bende o şekilde deneyeceğim bu ay.

Aynen ben de takip ediyorum bikac kere denedim ama olmadi bu ay yine aklımda insallah. Folik asiti ben de bıraktım ben belki 4-5 ay kullanmışımdır simdi yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum

Aynen ben de takip ediyorum bikac kere denedim ama olmadi bu ay yine aklımda insallah. Folik asiti ben de bıraktım ben belki 4-5 ay kullanmışımdır simdi yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum
Benim de 4 ay oldu sanırım. Bu ay bırakıyorum. Bir de bu ay acaba ovulasyon testi mi yapsam diye düşünüyorum. Gerçi yumurtlamayı az çok biliyorum da. Bir de ilk defa gün aşırı denemeye çalışacağım. Diğer aylarda olmamıştı aksiliklerden sadece takvimde ki günlere uyabilmiștim

Ben ilk aydan beri ovulasyon testi deniyorum kafam rahat ediyo. Artık akıntıyı görünce yapıyorum akıntıdan 2 gün sonra pik oluyor. Ben öneriyorum ovulasyon testini genelde

Laboquik kullanıyorum internetten 24 lü aliyorum 3 tane de gebelik testi geliyor, memnunum net gösteriyor bı sıkıntı yaşamadım simdiye kadar
Dün baktım bende o markaya hemen ediyim bari bu ay da öyle deneyim. Benim tahminlerim doğru mu onu öğrenmiş olurum en azından

Kızlar hem kasigima hemde belime yakı yapıştırdım yumurta büyütme ve çatlatma da işe yarıyor Muş inşallah fayda görürüm
amiin canım yaktımı peki nasılsın?
Ben bu ay belime 2 gün yapıstrdım. hiç yakmadı desem yeridir roll markaydı. zaten çok kaşıntı yaptı alerjim var bant tarzı şeylere. Şimdi belimde yakıının izi hala duruyo damga gibi

Markası şanlı aslan resmi var üstünde baya yakıyor bı an çıkarayım dedim ama sonra vazgeçtim yanıyorum resmenn

Markası şanlı aslan resmi var üstünde baya yakıyor bı an çıkarayım dedim ama sonra vazgeçtim yanıyorum resmenn
Hahahah yansın yansınnn şanlı marka iyiymiş. aman canım hemen çkarma derin yüzülür valla Kasığa yapıştırıldığını bilmiyordum ama mantıklı canım yumuşların olduğu yerinde sıcak olması iyi olur

Bende bilmiyordum burda okudum sadece kuyruk sokumu na yapıştırdım ilk iki tane almıştım burda bı bayan kasina da yapıştırmış bende diğerini kasigima yapıştırdım şifa olur inşallah sen ne durumdasın belirtilerin çoğaldı mı

Ağrım inanılmaz var. İdrarım yanıyor bugun antibiyotik aldım idrar için. Yanması içinde toz sase ilaç aldım . Çok ağrıyor ufak idrara sıkışamıyorum bile. Önce gebelikmi dedim ama enfeksiyon gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…