- 2 Ağustos 2013
- 38.496
- 129.945
- 798
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.721
Aynen ben de takip ediyorum bikac kere denedim ama olmadi bu ay yine aklımda insallah. Folik asiti ben de bıraktım ben belki 4-5 ay kullanmışımdır simdi yaklaşık 1 aydır kullanmıyorumKızlar benim folik asit 2 3 güne bitecek. Ondan sonra bırakıyorum. 3. aydan sonra içilmemesi gerekiyormuş. Bir de dün instagramda birebeningunlugunu takip etmeye başladım. Ters rahim olanların ilişkiden sonra yüz üstü yattığı pozisyon var ya yorumlara baktım çoğunluk o pozisyon denedikleri ay hamile kalmış ters rahim olmayanlar çoğunlukta yazmış. Bende o şekilde deneyeceğim bu ay.
Benim de 4 ay oldu sanırım. Bu ay bırakıyorum. Bir de bu ay acaba ovulasyon testi mi yapsam diye düşünüyorum. Gerçi yumurtlamayı az çok biliyorum da. Bir de ilk defa gün aşırı denemeye çalışacağım. Diğer aylarda olmamıştı aksiliklerden sadece takvimde ki günlere uyabilmiștimAynen ben de takip ediyorum bikac kere denedim ama olmadi bu ay yine aklımda insallah. Folik asiti ben de bıraktım ben belki 4-5 ay kullanmışımdır simdi yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum
Bende merak ediyorum canım bakalım ne dicrkBakalım ne dicek doktor
Sen tüketme yine dekızlar bugün canım alkol tüketmek istiyo amaaa bata 8gün var sizce bir şey var mıdır gebelik oluşmuş mudur?
ne yapsam içsem mi içmesem mi kararsız kaldım
Ben ilk aydan beri ovulasyon testi deniyorum kafam rahat ediyo. Artık akıntıyı görünce yapıyorum akıntıdan 2 gün sonra pik oluyor. Ben öneriyorum ovulasyon testini geneldeBenim de 4 ay oldu sanırım. Bu ay bırakıyorum. Bir de bu ay acaba ovulasyon testi mi yapsam diye düşünüyorum. Gerçi yumurtlamayı az çok biliyorum da. Bir de ilk defa gün aşırı denemeye çalışacağım. Diğer aylarda olmamıştı aksiliklerden sadece takvimde ki günlere uyabilmiștim
Hangi marka kullanıyorsunuz?Ben ilk aydan beri ovulasyon testi deniyorum kafam rahat ediyo. Artık akıntıyı görünce yapıyorum akıntıdan 2 gün sonra pik oluyor. Ben öneriyorum ovulasyon testini genelde
Laboquik kullanıyorum internetten 24 lü aliyorum 3 tane de gebelik testi geliyor, memnunum net gösteriyor bı sıkıntı yaşamadım simdiye kadarHangi marka kullanıyorsunuz?
Dün baktım bende o markaya hemen ediyim bari bu ay da öyle deneyim. Benim tahminlerim doğru mu onu öğrenmiş olurum en azındanLaboquik kullanıyorum internetten 24 lü aliyorum 3 tane de gebelik testi geliyor, memnunum net gösteriyor bı sıkıntı yaşamadım simdiye kadar
Aynen çünkü akıntı bende pikten 2 gün önce geliyor, başkasında aynı gün pik oluyor belli olmuyor yaniDün baktım bende o markaya hemen ediyim bari bu ay da öyle deneyim. Benim tahminlerim doğru mu onu öğrenmiş olurum en azından
Mantıklı gerçekten. Sonuçta hiç yapmadım belki de sizin dediğiniz gibi de olabilirAynen çünkü akıntı bende pikten 2 gün önce geliyor, başkasında aynı gün pik oluyor belli olmuyor yani
amiin canım yaktımı peki nasılsın?Kızlar hem kasigima hemde belime yakı yapıştırdım yumurta büyütme ve çatlatma da işe yarıyor Muş inşallah fayda görürüm
Markası şanlı aslan resmi var üstünde baya yakıyor bı an çıkarayım dedim ama sonra vazgeçtim yanıyorum resmennamiin canım yaktımı peki nasılsın?
Ben bu ay belime 2 gün yapıstrdım. hiç yakmadı desem yeridir roll markaydı. zaten çok kaşıntı yaptı alerjim var bant tarzı şeylere. Şimdi belimde yakıının izi hala duruyo damga gibi
Hahahah yansın yansınnn şanlı marka iyiymiş. aman canım hemen çkarma derin yüzülür vallaMarkası şanlı aslan resmi var üstünde baya yakıyor bı an çıkarayım dedim ama sonra vazgeçtim yanıyorum resmenn
Bende bilmiyordum burda okudum sadece kuyruk sokumu na yapıştırdım ilk iki tane almıştım burda bı bayan kasina da yapıştırmış bende diğerini kasigima yapıştırdım şifa olur inşallah sen ne durumdasın belirtilerin çoğaldı mıHahahah yansın yansınnn şanlı marka iyiymiş. aman canım hemen çkarma derin yüzülür vallaKasığa yapıştırıldığını bilmiyordum ama mantıklı canım yumuşların olduğu yerinde sıcak olması iyi olur
Şimdi okudum internette detaylı olarak. ben de deneyeyim bari bunuKızlar hem kasigima hemde belime yakı yapıştırdım yumurta büyütme ve çatlatma da işe yarıyor Muş inşallah fayda görürüm
Dene canım baya bı olumlu sonuç alanlar var inşallah bize vesile olurŞimdi okudum internette detaylı olarak. ben de deneyeyim bari bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?