Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım, folikasiti bırakmanı tavsiye etmem bana doktorun kendisi söyledi devam et bırkama die. Vücutta biriken bir vitaimn değil günlük atılıyor dedi bana doktor. Ben de bu yüzden içiyorum 6 aydır aralıksız.

Ben de içiyorum valla 6 aydır umarım zararı yoktur

Canım bende bırakmıyorum. Folik asit fazlasını atıyor zaten vücuttan ama tabi sen bilirsin. B12 li folik kullanmak gerekiyor bide çünkü folik asit B12 vitamininin düşmesine sebep oluyormuş.

Ben de içiyorum valla 6 aydır umarım zararı yoktur
Zararı yok ben kendim sordum doktora bizzat. Ara vereyim mi diye
Canım bende bırakmıyorum. Folik asit fazlasını atıyor zaten vücuttan ama tabi sen bilirsin. B12 li folik kullanmak gerekiyor bide çünkü folik asit B12 vitamininin düşmesine sebep oluyormuş.
benim şuan kulandığım o şekilde Folikus plus

Baya araştırdım bizim aldığımız sentetik formmuș. Fazlası otizme neden oluyormuş.

Benim ki B12 li değil. Evet onu da görmüştüm düştüğünü. Çoğu doktor artık önermiyor. Fazlasının otizme yol açtığını söylüyorlar.

Benim ki B12 li değil. Evet onu da görmüştüm düştüğünü. Çoğu doktor artık önermiyor. Fazlasının otizme yol açtığını söylüyorlar.
Yaa Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz.. Bilemedim şimdi bana doktorum kullan dedi o yüzden bırakmayı düşünmem ama bi gün içerim bi gün içmem öylede miktarı azalır gibi geldi..

Yaa Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz.. Bilemedim şimdi bana doktorum kullan dedi o yüzden bırakmayı düşünmem ama bi gün içerim bi gün içmem öylede miktarı azalır gibi geldi..
Aynen doktorun iç dediyse devam et tabi sen. Ben biraz pimpirikliyim böyle konularda

Kızlar bizim aldığımız folik asit doğal yolla alınmadıgı icin fazlasi toksik etki yapabilir, internette canli yayınlarda izlediğim bi doktora sorulmuştu 3 ay kullan gebelik olmadiysa ara ver gebe kaldığını öğrenince hemen başla demişti. Haberlerde de çıkmıştı folik asit fazlasının otizme sebep olduğu. Tabi araştırıp güvendiginiz doktorların önerisini uygulayın bu konuda da görüş ayrılığı cok malesef doktorlar arasında

Yaa o zaman bende bırakıcam 7 aydır kullanıyorum sonuçta.. Baya uzun bir süre. Korktum şimdi

Yaa o zaman bende bırakıcam 7 aydır kullanıyorum sonuçta.. Baya uzun bir süre. Korktum şimdi
Korkma canım illa öyle olcak değil ya sadece risk oluşturuyor hem neyi fazla yeyip icsen bi zararı olur hersey dozunda faydalı. Gidip ölçtüremiyoruz da folat değerimiz iyi mi kötü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…