- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.741
Günaydın canım, folikasiti bırakmanı tavsiye etmem bana doktorun kendisi söyledi devam et bırkama die. Vücutta biriken bir vitaimn değil günlük atılıyor dedi bana doktor. Ben de bu yüzden içiyorum 6 aydır aralıksız.Kızlar benim folik asit 2 3 güne bitecek. Ondan sonra bırakıyorum. 3. aydan sonra içilmemesi gerekiyormuş. Bir de dün instagramda birebeningunlugunu takip etmeye başladım. Ters rahim olanların ilişkiden sonra yüz üstü yattığı pozisyon var ya yorumlara baktım çoğunluk o pozisyon denedikleri ay hamile kalmış ters rahim olmayanlar çoğunlukta yazmış. Bende o şekilde deneyeceğim bu ay.
Ben de içiyorum valla 6 aydır umarım zararı yokturGünaydın canım, folikasiti bırakmanı tavsiye etmem bana doktorun kendisi söyledi devam et bırkama die. Vücutta biriken bir vitaimn değil günlük atılıyor dedi bana doktor. Ben de bu yüzden içiyorum 6 aydır aralıksız.
Canım bende geçen ay yaptım ama çok yakmadı sanırım o yüzden faydasını göremedim inşallah sana iyi gelirKızlar hem kasigima hemde belime yakı yapıştırdım yumurta büyütme ve çatlatma da işe yarıyor Muş inşallah fayda görürüm
Canım bende bırakmıyorum. Folik asit fazlasını atıyor zaten vücuttan ama tabi sen bilirsin. B12 li folik kullanmak gerekiyor bide çünkü folik asit B12 vitamininin düşmesine sebep oluyormuş.Kızlar benim folik asit 2 3 güne bitecek. Ondan sonra bırakıyorum. 3. aydan sonra içilmemesi gerekiyormuş. Bir de dün instagramda birebeningunlugunu takip etmeye başladım. Ters rahim olanların ilişkiden sonra yüz üstü yattığı pozisyon var ya yorumlara baktım çoğunluk o pozisyon denedikleri ay hamile kalmış ters rahim olmayanlar çoğunlukta yazmış. Bende o şekilde deneyeceğim bu ay.
İnşallah canım baya yaktı valla hala üstümde bugünde dursun yarın cikarcamCanım bende geçen ay yaptım ama çok yakmadı sanırım o yüzden faydasını göremedim inşallah sana iyi gelir
Canım pik olup çatlayana kadar takılıyor diye biliyorum. İlişki olurken yakı üstünde olsunİnşallah canım baya yaktı valla hala üstümde bugünde dursun yarın cikarcam
Zararı yok ben kendim sordum doktora bizzat. Ara vereyim mi diyeBen de içiyorum valla 6 aydır umarım zararı yoktur
benim şuan kulandığım o şekilde Folikus plusCanım bende bırakmıyorum. Folik asit fazlasını atıyor zaten vücuttan ama tabi sen bilirsin. B12 li folik kullanmak gerekiyor bide çünkü folik asit B12 vitamininin düşmesine sebep oluyormuş.
O zaman başka mı alayım ben artık etkisi kalmış mıdır acabaCanım pik olup çatlayana kadar takılıyor diye biliyorum. İlişki olurken yakı üstünde olsun
Alerji yapmıcaksa ,2 gün takıp 1 gün ara verip ikinciyi takıyordu okudugum öyleydiO zaman başka mı alayım ben artık etkisi kalmış mıdır acaba
Tmm canım ben bugün tekrar alayımAlerji yapmıcaksa ,2 gün takıp 1 gün ara verip ikinciyi takıyordu okudugum öyleydi
1 tane olmaz canım iki günde etkisi gidiyormus
Baya araştırdım bizim aldığımız sentetik formmuș. Fazlası otizme neden oluyormuş.Günaydın canım, folikasiti bırakmanı tavsiye etmem bana doktorun kendisi söyledi devam et bırkama die. Vücutta biriken bir vitaimn değil günlük atılıyor dedi bana doktor. Ben de bu yüzden içiyorum 6 aydır aralıksız.
Benim ki B12 li değil. Evet onu da görmüştüm düştüğünü. Çoğu doktor artık önermiyor. Fazlasının otizme yol açtığını söylüyorlar.Canım bende bırakmıyorum. Folik asit fazlasını atıyor zaten vücuttan ama tabi sen bilirsin. B12 li folik kullanmak gerekiyor bide çünkü folik asit B12 vitamininin düşmesine sebep oluyormuş.
Yaa Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz.. Bilemedim şimdi bana doktorum kullan dedi o yüzden bırakmayı düşünmem ama bi gün içerim bi gün içmem öylede miktarı azalır gibi geldi..Benim ki B12 li değil. Evet onu da görmüştüm düştüğünü. Çoğu doktor artık önermiyor. Fazlasının otizme yol açtığını söylüyorlar.
Aynen doktorun iç dediyse devam et tabi sen. Ben biraz pimpirikliyim böyle konulardaYaa Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz.. Bilemedim şimdi bana doktorum kullan dedi o yüzden bırakmayı düşünmem ama bi gün içerim bi gün içmem öylede miktarı azalır gibi geldi..
Anladım canım haklısın tabiiAynen doktorun iç dediyse devam et tabi sen. Ben biraz pimpirikliyim böyle konularda
Yaa o zaman bende bırakıcam 7 aydır kullanıyorum sonuçta.. Baya uzun bir süre. Korktum şimdiKızlar bizim aldığımız folik asit doğal yolla alınmadıgı icin fazlasi toksik etki yapabilir, internette canli yayınlarda izlediğim bi doktora sorulmuştu 3 ay kullan gebelik olmadiysa ara ver gebe kaldığını öğrenince hemen başla demişti. Haberlerde de çıkmıştı folik asit fazlasının otizme sebep olduğu. Tabi araştırıp güvendiginiz doktorların önerisini uygulayın bu konuda da görüş ayrılığı cok malesef doktorlar arasında
Korkma canım illa öyle olcak değil ya sadece risk oluşturuyor hem neyi fazla yeyip icsen bi zararı olur hersey dozunda faydalı. Gidip ölçtüremiyoruz da folat değerimiz iyi mi kötü müYaa o zaman bende bırakıcam 7 aydır kullanıyorum sonuçta.. Baya uzun bir süre. Korktum şimdi
En iyisi ben gün aşırı alayım öyle içim rahat edicek çünkü canım.Korkma canım illa öyle olcak değil ya sadece risk oluşturuyor hem neyi fazla yeyip icsen bi zararı olur hersey dozunda faydalı. Gidip ölçtüremiyoruz da folat değerimiz iyi mi kötü mü
SEnin aldığın eski tiptir o zaman. İçin rahat edecekse yani nesil foliksitlerden kullan. Ben ilk üç ay Imprly kullanmıştım. Sonraki işte 3 ayda folikus plus kullanıyorumBaya araştırdım bizim aldığımız sentetik formmuș. Fazlası otizme neden oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?