- 27 Ağustos 2019
- 387
- 239
- 53
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.781
Valla hepimizin inşallah olur. Bende umutlandım 3 senedir işk defa bir kontrolde rahim kalınlaşması var gebelikten şüphelendim dedi. İnşallah kan testi erkendir de pozitif çıkar öyle çok bekliyorum kiSelam canım, benim de bu ay 12 küsür çıktı doktorum çok güzel dedi. Mesela önceden ben öyle bilmiyordum bir keresinde 11 çıkmıştı dokotr bana 3 ün üstünü normal sayıyoruz çok ii senin yumrutlama problemin yok dedi. Bu yüzden beni direk aşılamaya yönlendirdi. Belki de olur mu olur ne bilim geç döllenme vs.
İnşallah caım ya bakalım beni de 3 yıldır ilk defa bir kontrolde rahim kalınlaşması var gebelik olabilir demesi umutlandırdı ama kan testi negatifCanım o zaman yeni çatladıysa onun yerleşme süresi falan var yani erken davranmış sanki doktor kanda bakmak için. Allah büyük inşallah hamilesindir
yumurtlamadan sonra ki 10.gün mü canım ? kanı ne zmn verdin 10.günde miİnşallah caım ya bakalım beni de 3 yıldır ilk defa bir kontrolde rahim kalınlaşması var gebelik olabilir demesi umutlandırdı ama kan testi negatif
Yorumları okudum şu an şaşkınlık içindeyim ve içime de bir kurtBen folbiol kullandığım dönemelrde mesela gün aşırı alıyordum. Onu kullandığım dönemde gebe kaldım ama kürtajla sonuçlandı. Yanlış anlaşılmasın folbiol kullandım diye gebeliim ilerlemedi demiyorum. sonra kürtaj vs iyileşme muayenelr derken O bitti Imprly başladım multi vitamin içinde folik asitte vardı bitti 3 ay da onu kullandım. Şimdi folikus plus yeni nesil folik asit miş işte onu kullanıyorum 2 haftadır. Folik aist patlaması yaşıycam. En kısa zamanda bir değerime baktıracağım ben.
Ben doktoruma sordum.Çok fazla bilgi kirliliği var dedi. Bizler çok düşük dozlarda veriyoruz folik asiti dedi. Ama için rahatlayacaksa ver bir kan testi dedi. Yaa bir polikiliğie gidip folikasitime baktırmak istiyorum de olsun bitsin. Sadece tahlil ücreti ödersin. sonucu da zaten referans aralığı var ona göre değerlendirisin takipde bir doktorun yoksa.Yorumları okudum şu an şaşkınlık içindeyim ve içime de bir kurtdüştü açıkçası. ben vitaminin fazlasından birşey olmaz diye düşünürdüm hep hatta bazen acaba bugün içtim mi içmedim mi diye unutursam tekrar içerdim icmediysem diye ama şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Dahiliye de mi bakılıyor bu değerlere acaba benimde hemen baktirmam lazım yoksa kafada kırk tilki geziyor
İlginç tabi o dönemde rahim duvarı dökülür ve adet kanıyla atılır. Belki de vardır. Hayırlısı.Valla hepimizin inşallah olur. Bende umutlandım 3 senedir işk defa bir kontrolde rahim kalınlaşması var gebelikten şüphelendim dedi. İnşallah kan testi erkendir de pozitif çıkar öyle çok bekliyorum ki
Kız folbiol zaten bit kadar yarıya zor kırıyordum. Çeyreğe nasıl böleceğim.Baktır sen baya kullanmıssın. Folbiol haftada 1 kere içilmesi gerekiyor. Gün aşırı içilcekse çeyreğe bölüp içilmesi gerekiyor. Ben hiç folbiol veya sadece folik asit kullanmadım . hep multivitaminin içindeki düşük miktarlı folik asit şekilde kullandım.
ayneennn düşün kendi küçük içi büyük ahahah . baktır bakalım bende merak ettim olmadı bende bi ara baktırırımKız folbiol zaten bit kadar yarıya zor kırıyordum. Çeyreğe nasıl böleceğim.Cumartesi doktora gdeceğim olmadı bir test isterim.
Cevap için teşekkür ederim en kısa zaman da baktiracagimBen doktoruma sordum.Çok fazla bilgi kirliliği var dedi. Bizler çok düşük dozlarda veriyoruz folik asiti dedi. Ama için rahatlayacaksa ver bir kan testi dedi. Yaa bir polikiliğie gidip folikasitime baktırmak istiyorum de olsun bitsin. Sadece tahlil ücreti ödersin. sonucu da zaten referans aralığı var ona göre değerlendirisin takipde bir doktorun yoksa.
Canım ovulasyon testi 20.gün pozitif çıktı bende kanı 30. Gün verdimyumurtlamadan sonra ki 10.gün mü canım ? kanı ne zmn verdin 10.günde mi
Senle aynıyız galıba benm de bugun yumurtlamadan sonraki 10.günüm. Ama daha erken olabilr diye kan vermedım ben.Canım ovulasyon testi 20.gün pozitif çıktı bende kanı 30. Gün verdim
Canım inşallah hamilesindir değilsende diğer ay kalırsın hemen İnşallahGünaydınlar kızlarrr... Bugun yumurtlamamın üstünden geçen 10.günüm. Pazar günü 13.gün olacak pazar günü test yapmayı düşünüyorum çok heyecanlıyım. Bu ay garip şeyler oluyor sürekli wc'deyim kasıklarım çok ağrıyor. Ya enfeksiyon var ya da birşeyler var.
Hiiiç ümidim yok ama bu ağrılar sürekli ümitlendiriyor beni anlamadım gitti. Bu ay da gebelık olmazsa hiçbir belirtiye bakmıcam artık
İnşallah pozitif olur canımİnşallah caım ya bakalım beni de 3 yıldır ilk defa bir kontrolde rahim kalınlaşması var gebelik olabilir demesi umutlandırdı ama kan testi negatif
İnşallah beimde erkendir ondan çıkmamıştır ikimizin de güzel haberlerini alırız inşallahSenle aynıyız galıba benm de bugun yumurtlamadan sonraki 10.günüm. Ama daha erken olabilr diye kan vermedım ben.
12. günden sonrası daha kesin oluyor
İnşallah canım inşallah erkendir ve negatif ondan çıkmuştırİnşallah pozitif olur canım
Canım benım inşallah aminn yeni yıl hepimize tatlı sağlıklı bebişler getirsinCanım inşallah hamilesindir değilsende diğer ay kalırsın hemen İnşallah
Amiinn erken gebelik testı yapıcam 13.günü canım benİnşallah beimde erkendir ondan çıkmamıştır ikimizin de güzel haberlerini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?