Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hepimizin inşallah olur. Bende umutlandım 3 senedir işk defa bir kontrolde rahim kalınlaşması var gebelikten şüphelendim dedi. İnşallah kan testi erkendir de pozitif çıkar öyle çok bekliyorum ki

Canım o zaman yeni çatladıysa onun yerleşme süresi falan var yani erken davranmış sanki doktor kanda bakmak için. Allah büyük inşallah hamilesindir
İnşallah caım ya bakalım beni de 3 yıldır ilk defa bir kontrolde rahim kalınlaşması var gebelik olabilir demesi umutlandırdı ama kan testi negatif

Yorumları okudum şu an şaşkınlık içindeyim ve içime de bir kurt düştü açıkçası. ben vitaminin fazlasından birşey olmaz diye düşünürdüm hep hatta bazen acaba bugün içtim mi içmedim mi diye unutursam tekrar içerdim icmediysem diye ama şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Dahiliye de mi bakılıyor bu değerlere acaba benimde hemen baktirmam lazım yoksa kafada kırk tilki geziyor

Her dk test atılıp duruyor acaba çocuk gelişimi kitabı okudunuz mu? Çocuğa baıırılınca nasıl travma oluşuyor? İki çocuk arası süre? Birşey öğretirken bağırmamak? Hatalarında hangi dil kullanılacak? Erkekse çocuk sen erkeksin diyip ilerde potansiyel katil olarak büyütmemek? Okutuyorum adı altına bloktan bölümleri okumamak? Tuvalet eğitimi verirken korkutursanız çocuğunuzun cimri ve kontrol manyağı olacağını? Şiddeti öğreneceği kelimeleri kullanmamalı? Tehdit etmemeyi? Korkutmamayı? Vurmamayı? Hayvan sevgisi aşılamayı? Önünde tartışmalayı? Her işi kendiniz yapıp öğretmeyi sonrada kızmamayı? Bunları okudunuz mu hanım efendi öğrendiniz mi çocuk nasıl gelişir? Eğer annem biliyor eski usül derseniz kusura bakmayın eski nesilin pisliğini topluyoruz halen erkekleri kral gibi yetiştiren şuan onların yetiştirdikleri her gün kadın öldürüyor yada işsiz mesleksiz ler, kadınlar ise kocam olsun diye ilk bulduklarına yapışıp, kayın valide sorunsalı diye başlık açıp duruyor? Kızlarınızı güçlü erkeklerinde merhametli oğlunuza tapmadan yetiştirin. Şimdi çişinizi izleyeceğiniz önce hayvan sevgisi olan, her işini kendi halleden, dxmeslek sahibi olacak çocukken azarlanmamış, ilgisiz bırakılmalı, kardeşleriyle ilgilenen annesinin stres topu olmamış yetişkin uzman kitapları okuyarak büyütülmüş bir evlat yetiştirin, merak etmeyin sperm bolca var ama olgun ruh sağlığı birey sizler ve eskiler gibi aşk meyvesi değilde 70 senelik bir can olarak görülmeli

Ben doktoruma sordum.Çok fazla bilgi kirliliği var dedi. Bizler çok düşük dozlarda veriyoruz folik asiti dedi. Ama için rahatlayacaksa ver bir kan testi dedi. Yaa bir polikiliğie gidip folikasitime baktırmak istiyorum de olsun bitsin. Sadece tahlil ücreti ödersin. sonucu da zaten referans aralığı var ona göre değerlendirisin takipde bir doktorun yoksa.

Valla hepimizin inşallah olur. Bende umutlandım 3 senedir işk defa bir kontrolde rahim kalınlaşması var gebelikten şüphelendim dedi. İnşallah kan testi erkendir de pozitif çıkar öyle çok bekliyorum ki
İlginç tabi o dönemde rahim duvarı dökülür ve adet kanıyla atılır. Belki de vardır. Hayırlısı.

Kız folbiol zaten bit kadar yarıya zor kırıyordum. Çeyreğe nasıl böleceğim. Cumartesi doktora gdeceğim olmadı bir test isterim.

Kız folbiol zaten bit kadar yarıya zor kırıyordum. Çeyreğe nasıl böleceğim. Cumartesi doktora gdeceğim olmadı bir test isterim.
ayneennn düşün kendi küçük içi büyük ahahah . baktır bakalım bende merak ettim olmadı bende bi ara baktırırım

Cevap için teşekkür ederim en kısa zaman da baktiracagim

Canım inşallah hamilesindir değilsende diğer ay kalırsın hemen İnşallah

yilin son gunun de tek istegim getirdigi kotu seyleri kendisiyle birlikte goturmesi. bu yili her anlamda yasamamis olmayi dilerdim. kizlar folik asitle ilgili korkularinizi okudum. olcturun rahatlayin. gebelik oncesi kullandiginiz icin vucudunuza fazlaysa bile insallah bebekte sorun ckmaz. her seyin fazlasi, azi zarar ortasi karar. nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz. yeter ki vicdanimiz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…