- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.821
26 yapalım kuzum ilaç kullandım inşallah etki etmezse 26 Ocak bat
Insallah faydasi olur canim bakalim yazarim herseyi burdanMerhaba bu iyot takviyesini bi süredir araştırıyorum pek cesaret edemedim tsh falan yükseltir mi acaba diye ama çok da olumlu yorumlar okudum insallah fayda görürsün ve burda olumlu olumsuz tecrübelerini kendinde gördüğün farklari paylasirsan cok sevinirim
Tamam canım26 yapalım kuzum ilaç kullandım inşallah etki etmezse 26 Ocak bat
Herşeyde bir hayır vardır öyle düşün o zaman inşallah doktorlara gerek kalmadan kalabilrsin gebe canım.Biliyorum canım ama laf anlamiyorki çok hassas bu konuda işte kendi annemle bile çok zor görüşüyoruz düşün artık biraz hafiflese hemen gidicem de ben azalcak diye beklerken sürekli vaka sayıları artıyor
İnşallah canımHerşeyde bir hayır vardır öyle düşün o zaman inşallah doktorlara gerek kalmadan kalabilrsin gebe canım.
Evet canım üst üste degerlendirdigimiz için genelde akşamdan kalan bir ıslaklık oluyor çoğu zaman wc gittigimde peceteye geliyor az azKızlar yumurtlama doneminzde vajinanız ıslak oluyormu diğer günlere göre daha yumuşak ıslak gibi
Olabilir canım çünkü üst üste değerlendirdik bikac gün şu anda yumurtlma döneminde yım baya ıslak geldi bana sorayım dedim bu ay bacaklarımı hiç yukarı kaldirmadim ama ilişki sonrası vcye gitmedim sabah duş aldım inşallah tutar bacağımı yukarı kaldirmadim içim huzursuz çok bu u sekildede olurmu acabaEvet canım üst üste degerlendirdigimiz için genelde akşamdan kalan bir ıslaklık oluyor çoğu zaman wc gittigimde peceteye geliyor az az
Ben hiç denemedim ama sonuç alanlar var canım bı dene istersenkızlar çakşır suyu kullanan oldu mu?bu ay onu mu denesem diyorum.sözde ara vercektim artık
Bu ay devam edersek bi deneyeyim diyorum ama bugün reglimin 4.günü geç mi kaldım başlamak içinBen hiç denemedim ama sonuç alanlar var canım bı dene istersen
Aynen benim de yumurtlama günlerim 2 gün pikti bugün silik. Ayağı kaldırma konusunda hicbir doktorun önerdiğini görmedim duymadim ama ben yapiyorum açıkçası diğer aylar da yaptım mucizevi bi etkisi olsa önceki aylarda hamile kalırdim, sirf bunu yapmadin diye de olacak gebelik olmayacak değildir heraldeOlabilir canım çünkü üst üste değerlendirdik bikac gün şu anda yumurtlma döneminde yım baya ıslak geldi bana sorayım dedim bu ay bacaklarımı hiç yukarı kaldirmadim ama ilişki sonrası vcye gitmedim sabah duş aldım inşallah tutar bacağımı yukarı kaldirmadim içim huzursuz çok bu u sekildede olurmu acaba
Evet benm daha ıslak oluyo canım iç çamaşırım hep ıslak oluyor diğer günler akıntım koyuyken yumurtlama da daha sulu oluyorKızlar yumurtlama doneminzde vajinanız ıslak oluyormu diğer günlere göre daha yumuşak ıslak gibi
Yoo geç değil bence başla hemen inşallah fayda görürsünBu ay devam edersek bi deneyeyim diyorum ama bugün reglimin 4.günü geç mi kaldım başlamak için
Aynen benim de yumurtlama günlerim 2 gün pikti bugün silik. Ayağı kaldırma konusunda hicbir doktorun önerdiğini görmedim duymadim ama ben yapiyorum açıkçası diğer aylar da yaptım mucizevi bi etkisi olsa önceki aylarda hamile kalırdim, sirf bunu yapmadin diye de olacak gebelik olmayacak değildir heraldestres yapma olacaksa her türlü oluyor biliyoruzcogu
Birçok doktor alakası yok diyor spermler çok hızlı diyolar gerçi bende hamile kaldığım zaman bacaklarımı kaldirmadim ama olumlu etkileri var diyorlar genelde geçen aylarda hep kaldırdım bu ay es geçtim bu arada sen ne durumdasın yumurtlama donemindemisinAynen benim de yumurtlama günlerim 2 gün pikti bugün silik. Ayağı kaldırma konusunda hicbir doktorun önerdiğini görmedim duymadim ama ben yapiyorum açıkçası diğer aylar da yaptım mucizevi bi etkisi olsa önceki aylarda hamile kalırdim, sirf bunu yapmadin diye de olacak gebelik olmayacak değildir heraldestres yapma olacaksa her türlü oluyor biliyoruz
Ondan o zaman bende iki gündür çok islagim değerlendirdim sürekli inşallah nasip olur senin bat yaklaştı degilmi belirtilerin var mı canım?Evet benm daha ıslak oluyo canım iç çamaşırım hep ıslak oluyor diğer günler akıntım koyuyken yumurtlama da daha sulu oluyor
Evet ilk anlarda sperm kendi hızıyla gidiyomus zaten, hareketi azsa amuda da kalksak ihtimal artmıyor aslında.Birçok doktor alakası yok diyor spermler çok hızlı diyolar gerçi bende hamile kaldığım zaman bacaklarımı kaldirmadim ama olumlu etkileri var diyorlar genelde geçen aylarda hep kaldırdım bu ay es geçtim bu arada sen ne durumdasın yumurtlama donemindemisin
İnşallah canım bendemi alsam acaba önümüzdeki ay olmazsa bende deniyim sanada şifa olur inşallahEvet ilk anlarda sperm kendi hızıyla gidiyomus zaten, hareketi azsa amuda da kalksak ihtimal artmıyor aslında.
Ben adetin 20. Günü testte pik gördüm canım yani cuma günü, cumartesi de pikti bugun siliklesmis çatlamış bakalım 2 gündür değerlendiriyoruz bugün ve yarın da degerlendiririz artık nasip.. uzun zamandır böyle güzel pik olmamıştı yani t çizgisi c den koyuydu, heralde naturallen macun işe yarıyor, inşallah vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?