Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah faydasi olur canim bakalim yazarim herseyi burdan

Biliyorum canım ama laf anlamiyorki çok hassas bu konuda işte kendi annemle bile çok zor görüşüyoruz düşün artık biraz hafiflese hemen gidicem de ben azalcak diye beklerken sürekli vaka sayıları artıyor
Herşeyde bir hayır vardır öyle düşün o zaman inşallah doktorlara gerek kalmadan kalabilrsin gebe canım.

Evet canım üst üste degerlendirdigimiz için genelde akşamdan kalan bir ıslaklık oluyor çoğu zaman wc gittigimde peceteye geliyor az az
Olabilir canım çünkü üst üste değerlendirdik bikac gün şu anda yumurtlma döneminde yım baya ıslak geldi bana sorayım dedim bu ay bacaklarımı hiç yukarı kaldirmadim ama ilişki sonrası vcye gitmedim sabah duş aldım inşallah tutar bacağımı yukarı kaldirmadim içim huzursuz çok bu u sekildede olurmu acaba

Aynen benim de yumurtlama günlerim 2 gün pikti bugün silik. Ayağı kaldırma konusunda hicbir doktorun önerdiğini görmedim duymadim ama ben yapiyorum açıkçası diğer aylar da yaptım mucizevi bi etkisi olsa önceki aylarda hamile kalırdim, sirf bunu yapmadin diye de olacak gebelik olmayacak değildir heralde stres yapma olacaksa her türlü oluyor biliyoruz

Kızlar yumurtlama doneminzde vajinanız ıslak oluyormu diğer günlere göre daha yumuşak ıslak gibi
Evet benm daha ıslak oluyo canım iç çamaşırım hep ıslak oluyor diğer günler akıntım koyuyken yumurtlama da daha sulu oluyor

Birçok doktor alakası yok diyor spermler çok hızlı diyolar gerçi bende hamile kaldığım zaman bacaklarımı kaldirmadim ama olumlu etkileri var diyorlar genelde geçen aylarda hep kaldırdım bu ay es geçtim bu arada sen ne durumdasın yumurtlama donemindemisin

Evet benm daha ıslak oluyo canım iç çamaşırım hep ıslak oluyor diğer günler akıntım koyuyken yumurtlama da daha sulu oluyor
Ondan o zaman bende iki gündür çok islagim değerlendirdim sürekli inşallah nasip olur senin bat yaklaştı degilmi belirtilerin var mı canım?

Evet ilk anlarda sperm kendi hızıyla gidiyomus zaten, hareketi azsa amuda da kalksak ihtimal artmıyor aslında.
Ben adetin 20. Günü testte pik gördüm canım yani cuma günü, cumartesi de pikti bugun siliklesmis çatlamış bakalım 2 gündür değerlendiriyoruz bugün ve yarın da degerlendiririz artık nasip.. uzun zamandır böyle güzel pik olmamıştı yani t çizgisi c den koyuydu, heralde naturallen macun işe yarıyor, inşallah vesile olur

İnşallah canım bendemi alsam acaba önümüzdeki ay olmazsa bende deniyim sanada şifa olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…