- 27 Ağustos 2019
- 387
- 239
- 53
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.801
Yap canım ben beklicem 5-6 gun bakalım ne olcak ama bi taraftan da umudum yok diyorum erken değil olsa kan testinde çıkardıAmiinn erken gebelik testı yapıcam 13.günü canım ben
Bende bu ay son canım kullandım üç kutu demekki nasip değilmiş bu arada bendede çarpıntı vardı Bikac aydır haptan dolayı olduğu hiç aklıma gelmemişti benim demek ilaçtan mışKızlar agnucastonu bıraktım ben yum a kadar kullandım çünkü ufak kalp rahatsızlığım var benim ve iyi gelmedi bana çarpıntım oluyo sık sık. Zaten 3. Kutumdu artık işe yararsa yarar bu ay
Öyle düşünme yumurta gelistirici ilaclar varya klomen vs kullandığın aydan sonraki aya da etki edermis bircok kişi klomenden sonraki ay da hamile kalmış mesela. Sen yumurtanın çalışma mekanizmasını düzenlemişsindir bununla insallah en kısa zamanda olurBende bu ay son canım kullandım üç kutu demekki nasip değilmiş bu arada bendede çarpıntı vardı Bikac aydır haptan dolayı olduğu hiç aklıma gelmemişti benim demek ilaçtan mış
İnşallah canım ya aylardır olmuyor gerçekten çok kafaya takmaya başladım ben bu durumuÖyle düşünme yumurta gelistirici ilaclar varya klomen vs kullandığın aydan sonraki aya da etki edermis bircok kişi klomenden sonraki ay da hamile kalmış mesela. Sen yumurtanın çalışma mekanizmasını düzenlemişsindir bununla insallah en kısa zamanda olur
Hepimiz aynıyız canım benim de 6. Ayım bu ay. Simdi yeni yıl storylerinde herkes geçtimiz yıl içinde yaptığını ettiğini paylasiyodu ya herkes mi çocuk dogurur bu sene icindeİnşallah canım ya aylardır olmuyor gerçekten çok kafaya takmaya başladım ben bu durumu
Aynen benm cevremdekı herkeste 2020 de doğurduHepimiz aynıyız canım benim de 6. Ayım bu ay. Simdi yeni yıl storylerinde herkes geçtimiz yıl içinde yaptığını ettiğini paylasiyodu ya herkes mi çocuk dogurur bu sene icinde2019da evlenmisler 2020de dogurmuslar büyütmüşler bile arkadas maşallah tabiki gözümüz yok Rabbim hepsine saglik mutluluk versin de eskiden böyle düşünmezdim şimdi gözüme sokuyolar gibi geliyo..
Canm birdahaki ay klomen yada femara kullansana doktora gidipİnşallah canım ya aylardır olmuyor gerçekten çok kafaya takmaya başladım ben bu durumu
Aynen katılıyorum resmen çevremden sırf bu yüzden uzak duruyorum sanki gözümün içine bakıyorlarlar çok çabalıyoruz buradaki herkes çok uğraşıyor hepimiz sahidiz aylardır birbirimizi burda takip ediyoruz Allah yardımcımız olsun ne diyimHepimiz aynıyız canım benim de 6. Ayım bu ay. Simdi yeni yıl storylerinde herkes geçtimiz yıl içinde yaptığını ettiğini paylasiyodu ya herkes mi çocuk dogurur bu sene icinde2019da evlenmisler 2020de dogurmuslar büyütmüşler bile arkadas maşallah tabiki gözümüz yok Rabbim hepsine saglik mutluluk versin de eskiden böyle düşünmezdim şimdi gözüme sokuyolar gibi geliyo..
Papatya cim çok gitmek istiyorum doktora ama eşim bu hastalık tan çok korkuyorum kronik hastalığım var benim ikna edemiyorum bu kış kendi haline bırakalım bahara tedaviye başlarız olmazsa diyor bekliyorum bendeCanm birdahaki ay klomen yada femara kullansana doktora gidip
Canım yaa kendi kafana göre de kullan diyemiyorum ki . Ben çift maske vs takıp gidiyorum işte . özele gidiyorum boşta oluyor.Keske öle imkanın olsa 1 kere bile gtmen yeterli.Papatya cim çok gitmek istiyorum doktora ama eşim bu hastalık tan çok korkuyorum kronik hastalığım var benim ikna edemiyorum bu kış kendi haline bırakalım bahara tedaviye başlarız olmazsa diyor bekliyorum bende
Merhaba bu iyot takviyesini bi süredir araştırıyorum pek cesaret edemedim tsh falan yükseltir mi acaba diye ama çok da olumlu yorumlar okudum insallah fayda görürsün ve burda olumlu olumsuz tecrübelerini kendinde gördüğün farklari paylasirsan cok sevinirimKızlarr 2021 bizler için hayırlı olur inşallah guzel haberler alırız saglikla bir bebegimiz olur insallahh
Ben iyot takviyesine başladım bugün vucuttaki bircok organa faydasi varmis hergun ac karnina 1 damla cay bardagi suya damlatıp icicem. Belki bu işe yarar
Öyle gerçekten, kafamızı bi rahatlatabilsek olucak insallah, nasıl ki ecel 1 dk ileri geri degismiyosa dogum saati de degismiyo, sayılı nefes denir ya hep, belli aslında hersey ama biz bilemedigimizden acele ediyoruz tabi. Bir an önce nasip etsin Rabbim sağlıklı hayırlı sekilde hepimize insallahAynen katılıyorum resmen çevremden sırf bu yüzden uzak duruyorum sanki gözümün içine bakıyorlarlar çok çabalıyoruz buradaki herkes çok uğraşıyor hepimiz sahidiz aylardır birbirimizi burda takip ediyoruz Allah yardımcımız olsun ne diyim
Biliyorum canım ama laf anlamiyorki çok hassas bu konuda işte kendi annemle bile çok zor görüşüyoruz düşün artık biraz hafiflese hemen gidicem de ben azalcak diye beklerken sürekli vaka sayıları artıyorCanım yaa kendi kafana göre de kullan diyemiyorum ki . Ben çift maske vs takıp gidiyorum işte . özele gidiyorum boşta oluyor.Keske öle imkanın olsa 1 kere bile gtmen yeterli.
Adetliyken baslıyorsun klomene 5 gün sonra doktor boyutuna bakıyo yumurtanın o kadar 1 kere gitmen bile yeterli aslında
İnşallah canım haklısın Rabbim herşeyin iyisini bilir bizim gönlümüzdeki ni rabbim biliyor Allah hepimize gönlümüzde olanı nasip etsinÖyle gerçekten, kafamızı bi rahatlatabilsek olucak insallah, nasıl ki ecel 1 dk ileri geri degismiyosa dogum saati de degismiyo, sayılı nefes denir ya hep, belli aslında hersey ama biz bilemedigimizden acele ediyoruz tabi. Bir an önce nasip etsin Rabbim sağlıklı hayırlı sekilde hepimize insallah
Evet canım çünkü düzenli kullandığım tek bu hap var ona yordum bendeBende bu ay son canım kullandım üç kutu demekki nasip değilmiş bu arada bendede çarpıntı vardı Bikac aydır haptan dolayı olduğu hiç aklıma gelmemişti benim demek ilaçtan mış
Amin canım inşallah tek ümidimiz buKızlar selam, öncelikle herkese sağlıkli, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum, en kısa zamanda burası bebiş haberleriyle dolup taşsın inşallahben 1 senedir folik asit kullanıyorum regenesis marka 9. Denemede bebiş oldu ama Dr devam et dedi acaba fazla mıdır diye bende şüpheye düştüm bı baktirayim bende. Fazlası atılıyor diye düşünüyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?