- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.841
İnşallah canım ben gecen ay da kullanmıştım ama bu kadar koyu bir pik olmamıştı, enfeksiyon da vardı bu ay adet boyunca antibiyotik ve fitil kullandım gecti, bu yüzden de biraz ümitleniyorum bu ay için ama insallah hayal kırıklığı yaşamamİnşallah canım bendemi alsam acaba önümüzdeki ay olmazsa bende deniyim sanada şifa olur inşallah
Bakalım eşimle bi konuşayım da devam etmeye karar verirsem açık bi aktar bulup alayım yarınYoo geç değil bence başla hemen inşallah fayda görürsün
İnşallah canım yaa hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler ver bize mrk ediyorum 2021 yılının ilk bebiş haberi kimden gelicekİnşallah canım ben gecen ay da kullanmıştım ama bu kadar koyu bir pik olmamıştı, enfeksiyon da vardı bu ay adet boyunca antibiyotik ve fitil kullandım gecti, bu yüzden de biraz ümitleniyorum bu ay için ama insallah hayal kırıklığı yaşamam
Tmm canım burayada yaz muhakkak gelişmeleriBakalım eşimle bi konuşayım da devam etmeye karar verirsem açık bi aktar bulup alayım yarın
Yeni bat 03 Şubat
Hayırlısı olsun kuzum sıkma canını vaktini bekliyor bebeğin inşallah çok bekletmeden gelirBen de diskalifiye oldum yeni umutlar Şubat ayına kaldı
İnsallah pespese veririz o güzel haberi. Yumurtlama oldu simdi sabırsızlıkla bekliyorum bi 10-12 gün gecse diyeİnşallah canım yaa hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler ver bize mrk ediyorum 2021 yılının ilk bebiş haberi kimden gelicek
İnşallah canım yaa ben inanıyorum bu topikdeki herkes hamile kalıcak çok az kaldık zaten inşallah dediğin gibi peşpeşe veririz haberiİnsallah pespese veririz o güzel haberi. Yumurtlama oldu simdi sabırsızlıkla bekliyorum bi 10-12 gün gecse diye
İnşallah kuzumHayırlısı olsun kuzum sıkma canını vaktini bekliyor bebeğin inşallah çok bekletmeden gelir
Tabi tabi o yüzden yumurtlama olana kadar haftada 2-3 kere iliski olmasi lazım.Ovulasyon testi sipariş verdim kargocu tabi getirmedi araya tatil girdi. Ben sanırım yarın bir gün yumurtlayacağım
Ya bir de bende yaklaşık 1 aydır belki daha fazla kabızlık sorunu yaşıyorum. Bir de gün içinde ya da akşamları mutlaka uyuyorum ya. Adet de oldum testte yapmıştım adet 2 gün geçince. Ama normal değilim farkındayım
Ya bir de ne diycem spermler 72 saatten fazla dışarı çıkmazsa bayatlıyormuș. Instagramda bir gebeningunlugunde gördüm bunu bilmiyordum
Yeni öğrendim bende bilmiyordum hiç.Tabi tabi o yüzden yumurtlama olana kadar haftada 2-3 kere iliski olmasi lazım.
Benim akıntım yumurtlamadan 2-3 gün önce geliyor belki senin de öyleyse yakalarsin testte piki ama tabi degerlendir bekleme testleri..
Belirtim vardı canım. Adetime 2 gün kaldı erken gebelik testi yaptım sonuc yine kocaman bir negatif...Ondan o zaman bende iki gündür çok islagim değerlendirdim sürekli inşallah nasip olur senin bat yaklaştı degilmi belirtilerin var mı canım?
Üzülme hemen canım rahim filminden sonra ilk ayın daha bu ay nasip olur inşallahBelirtim vardı canım. Adetime 2 gün kaldı erken gebelik testi yaptım sonuc yine kocaman bir negatif...
Bu ayda olmadı
Umudumu kestim canim ya tüp bebek bile dusunuyorum valla artik cok skıldmÜzülme hemen canım rahim filminden sonra ilk ayın daha bu ay nasip olur inşallah
Canım sen ovulasyon testi kullaniyo muydun sanırım tek tüpün vardı değil miUmudumu kestim canim ya tüp bebek bile dusunuyorum valla artik cok skıldminsallah sen bu ay gebe kalirsinda sana seviniriz
En son çare tüp Bebek zaten canım bende senin gibi düşünüyorum inşallah bu ay olur gerçi hiç sanmıyorum ama her ay aynı oluyor nerde yanlış yapıyorum günlerimi tutturamiyorum hiç anlamıyorum tüp Bebek te şans oranı yüzde kaç bilgin varmıUmudumu kestim canim ya tüp bebek bile dusunuyorum valla artik cok skıldminsallah sen bu ay gebe kalirsinda sana seviniriz
Benim sonrasında geliyor. Benim hiç pembe renkli akıntım olmadı bu zamana kadar. Senin olmuş muydu daha önce? Yerleşme falan olabilir mi acaba?Kızlar bilgisi olan yazabilirmi beyaz kremsi akintiniz yumurtlama sonrası mı geliyor öncesimi burda araştırdığım kadarıyla çoğunlukla yumurtlma sonrası yazmışlar benim bu ay adetin 10 günü hafif pembe akıntım oldu buda yumurtlma belirtisi yazıyor sizlerde nasıl oluyor
Benim bu ay oldu adetin 10 günü uçuk pembe akıntı oldu araştırdım yumurtlama belirtisiymis beyaz kremsi akıntı genelde yumurtlama sonrası oluyomus ben bunu yeni öğrendim çoğu kişide aynı söyledi daha neler göreceğiz bakalımBenim sonrasında geliyor. Benim hiç pembe renkli akıntım olmadı bu zamana kadar. Senin olmuş muydu daha önce? Yerleşme falan olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?