Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım bendemi alsam acaba önümüzdeki ay olmazsa bende deniyim sanada şifa olur inşallah
İnşallah canım ben gecen ay da kullanmıştım ama bu kadar koyu bir pik olmamıştı, enfeksiyon da vardı bu ay adet boyunca antibiyotik ve fitil kullandım gecti, bu yüzden de biraz ümitleniyorum bu ay için ama insallah hayal kırıklığı yaşamam

İnşallah canım yaa hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler ver bize mrk ediyorum 2021 yılının ilk bebiş haberi kimden gelicek

Ovulasyon testi sipariş verdim kargocu tabi getirmedi araya tatil girdi. Ben sanırım yarın bir gün yumurtlayacağım

Ya bir de bende yaklaşık 1 aydır belki daha fazla kabızlık sorunu yaşıyorum. Bir de gün içinde ya da akşamları mutlaka uyuyorum ya. Adet de oldum testte yapmıştım adet 2 gün geçince. Ama normal değilim farkındayım

Ya bir de ne diycem spermler 72 saatten fazla dışarı çıkmazsa bayatlıyormuș. Instagramda bir gebeningunlugunde gördüm bunu bilmiyordum

Tabi tabi o yüzden yumurtlama olana kadar haftada 2-3 kere iliski olmasi lazım.
Benim akıntım yumurtlamadan 2-3 gün önce geliyor belki senin de öyleyse yakalarsin testte piki ama tabi degerlendir bekleme testleri..

Tabi tabi o yüzden yumurtlama olana kadar haftada 2-3 kere iliski olmasi lazım.
Benim akıntım yumurtlamadan 2-3 gün önce geliyor belki senin de öyleyse yakalarsin testte piki ama tabi degerlendir bekleme testleri..
Yeni öğrendim bende bilmiyordum hiç.

Aynen değerlendiriyorum bu ay daha iyi olcak gibi bi düzen oluştu. Önceki aylar sıkıntılar olmuştu hastalık vs.
İnşallah 2021 bize uğurlu gelcek hepimiz bebişlere kavuşacağız

Ondan o zaman bende iki gündür çok islagim değerlendirdim sürekli inşallah nasip olur senin bat yaklaştı degilmi belirtilerin var mı canım?
Belirtim vardı canım. Adetime 2 gün kaldı erken gebelik testi yaptım sonuc yine kocaman bir negatif...
Bu ayda olmadı

Kızlar bilgisi olan yazabilirmi beyaz kremsi akintiniz yumurtlama sonrası mı geliyor öncesimi burda araştırdığım kadarıyla çoğunlukla yumurtlma sonrası yazmışlar benim bu ay adetin 10 günü hafif pembe akıntım oldu buda yumurtlma belirtisi yazıyor sizlerde nasıl oluyor

Umudumu kestim canim ya tüp bebek bile dusunuyorum valla artik cok skıldm insallah sen bu ay gebe kalirsinda sana seviniriz
En son çare tüp Bebek zaten canım bende senin gibi düşünüyorum inşallah bu ay olur gerçi hiç sanmıyorum ama her ay aynı oluyor nerde yanlış yapıyorum günlerimi tutturamiyorum hiç anlamıyorum tüp Bebek te şans oranı yüzde kaç bilgin varmı

Benim sonrasında geliyor. Benim hiç pembe renkli akıntım olmadı bu zamana kadar. Senin olmuş muydu daha önce? Yerleşme falan olabilir mi acaba?

Benim sonrasında geliyor. Benim hiç pembe renkli akıntım olmadı bu zamana kadar. Senin olmuş muydu daha önce? Yerleşme falan olabilir mi acaba?
Benim bu ay oldu adetin 10 günü uçuk pembe akıntı oldu araştırdım yumurtlama belirtisiymis beyaz kremsi akıntı genelde yumurtlama sonrası oluyomus ben bunu yeni öğrendim çoğu kişide aynı söyledi daha neler göreceğiz bakalım insan neler öğreniyor valla bu sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…