Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen ovulasyon testi kullaniyo muydun sanırım tek tüpün vardı değil mi
evet canım tek tüpüm var tıkalıydı bu ay açmıştı doktor rahim filmi ile. bu ay kopkoyu bir pik oldu ovulasyon testimde. o yüzden hem tüpüm açıldı hemde iyi yumurtladım diye seviniyordum ki yine negatifle karsılastım.

%80 sanırım canım sağlıklı bireyler için. Sperm problemi ve yumurta sayısı kalitesi iyiyse tutuyormus yüksek ihitmal. 2 arkadasım hemen gebe kaldı ilk tüp bebek denemesiyle. hemde ikiside ikiz bebek doğurdu. Akrabalarımdan da ikiz doğuran var tek deneme ile.
O yüzden artık hiç uğraşasım gelmiyor inan ki...

Ben her ay pik görüyorum canım yine olmuyo, umutsuzluğa kapılma lutfen, esinde de bi sorun yoksa yaşın da 35 altındaysa ovulasyon testiyle denemeye devam et, tüpün daha yeni açılmış hemen ilk aydan olucak diye bisey yokki. Sen simdi daha 1. Ay diye dusunceksin, tüp tikaliyken nasil olcakti zaten acele etme

Ballikko ayrıca benim halam tek tüple 2 kez hamile kaldı doğum yaptı, hem de sonuncusu kazara olmuş. Tek tüp eger sağlıklı ve açıksa bi engel değil, belki süreci biraz uzatir, tüp bebek de cok rahat kolay bi islem degil ki. Yine de sen bilirsin tabi ne kadar süredir ugrasiyosun bilmiyorum ben

Gerçekten öyle adet biteli kaç gün oldu

Ne diyebilirim ki çok haklısın son çare tüp Bebek bizim için hayırlısı olsun canım

İçimi rahatlattın biliyor musun Çok haklısın her ay pik görüp gebe kalamayan var... Eşim de öyle diyor daha dur yeni açıldı tüpün hemen olacak diye birşey yok belki 6 ay sonra olacak diyor neden hemen pes ediyorsun diyor. Tüp bebek çok zor hele kullanılan ilaçlar ve maliyeti düşük riski vs...
Halan adına çok sevindim o kadar zor ki böyle yarımmış gibi hissediyor insan ama bak 2 tane olmus masallah .
Rabbim inşallah bize de nasip eder.
Aslında ben biraz aceleceyim birde böyle çevremde hep tüp bebek yaptıranlar var ben de olmayacak gibi hissediyorum. 6 aydır deniyoruz ama tüpüm ne zaman tıkandı tekrar bilmiyorum çünki haziran ayında tüpümü ameliyat ile açmışlardı aralıkta filmi çektirdim tekrar tıkanmış işte. O yüzden ne kadardır olmadığınıda bilmiyorum. Herşeyin bir zamanı var ama işte o zamana kadar insanın sabırlı olması önemli

günaydın kızlarr....çok güzel bir hafta olsun inşallah hepimize
ben hafta sonu açık bi aktar bulamadım başlayamadım çakşır suyuna.
bugün reglimin 6.günü yumurtlama günüme bir haftaya var bugün başlasam faydası olur mu acaba?

Eşin çok dogru demis canim doktorlar 1 yıl olmamasını normal görüyor sen de biliyorsun, biz iki tüple 6 aydir hamile kalamiyoruz bak hic acele etmene gerek yok, zaman zaman ben de bunaliyorum instagramda benden sonra evlenip 2. Cocugu yapan arkadaşlarımı gördükçe imreniyorum. Ben daha son adetimde doktora gittim ona bile insanlar şaşırdı daha 5 ay olmus hemen doktora mı başladın diye. 1 yumurta 1 sperm yetiyo buna ama bak aylardir buluşamadı ikisi. Napalim 1 dk önce dogmasina sebep olabilir miyim bebegimin? Sabretmekten baska care yok. Bana da doktor rahim filmi cektir dedi ama cektirmedim belki tıkanıklık var bosa uğraşıyorum ama sen çektirdin açık oldugunu biliyosun, tek tüp olmasi seni bu kadar karamsarliga düşürmesin. Olacak insallah ben inanıyorum

Çoook haklısın boşuna kendimizi yıpratıyoruz . peki rahim filmi çektirmeyecekmisin eşin test vermedimi ne düşünüyorsunuz belki en iyisini yapıyorsun

Çoook haklısın boşuna kendimizi yıpratıyoruz . peki rahim filmi çektirmeyecekmisin eşin test vermedimi ne düşünüyorsunuz belki en iyisini yapıyorsun
Eşim test verdi çok iyi geldi sonuçları. Ben de pko var diye gittim klomen vs verir diye düşünüyodum ama pko yok dedi vermedi bisey ve 8-9 aydır bebek olmuyo dedim ben. Cok fazla enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi fitil vs verdi bunlar bitince gel hsg cekelim dedi. Benm ablam kuzenim vs birçok yakınım 1,5-2 sene uğraştı bebek icin ama hiçbiri hemen hsg çekilmedi, açıkçası erken diye düşündüm, belki enfeksiyon engel oluyodu o gecince olur birkaç ay daha böyle deneyim dedim. Vasat bi özel hastane doktoru hemen 1500 tl anestezili çekiyoruz falan deyince biraz para için erkenden buna yönlendirdi diye düşündüm bu ay enfeksiyonsuz bi denedik bakalim insallah olur yumurtlama günlerini yeni geçirdik bekleme surecindeyim bakalim

Pco bazen görülmüyor. Rahim filmleri çok pahalı gerçekten ya ben anestezi almasaydım kesınlıkle dayanamazdım uyandığımda bile ağrım vardı. İstanbuldaysanız şişli de echomar merkezi ağrısz mış ben sordugumda 800 tl demşlerdi. herkes oradan cok memnun . ama ben çalıştığım hastanede çektirdim indirimli ağrı olacağından da anestezi aldım. çektirmekte fayda var enfeksiyon ben de de çok var o tıkıyormus tüpleri

SElam canım, s,yahpapatyaya sormuşsun ama ben de cevap vereyim %60 larda.

Ben çektirdim Ecomarda Kadıköy şubesinde. Evet hiö acı yok gerçekten başladınız mı hocam dedim. Bitti bile dedi bana düşünün yani. 700 Tl ye çektiridm 3 ay önce

Ben çektirdim Ecomarda Kadıköy şubesinde. Evet hiö acı yok gerçekten başladınız mı hocam dedim. Bitti bile dedi bana düşünün yani. 700 Tl ye çektiridm 3 ay önce
Şişlide ki cevat hocaya yaptırırsak 850 tl olacağını söyledi diğer doktorlar için de 800 demişti. kasım ayıydı sanırım aradğımda .
açıkmıymış tüplerin pekala benm kapalı çıktı film esnasında açmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…