Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana doktor aşılama yapalım demişti bu ay için. ama ben son bir ken daha iyi bir doktora muayen olup öyle tedaviye başlamak istedim. ve Medical Park'a gittim tüp bebek uzmanı doçent bir doktora muayene oldum. Filim ve tahlillerimi gösterdim. O da aynı şeyi söyledi. Artık içim rahat bir şekilde aşılama tedavime başlayacağım. Bu ay da deneyelim. Şubat ayında olmazsa ilk tedavimi olacağım. Allahın izniyle.

evet canım aralık ayı da olmadı malesef bu ay çakşır suyunu bi deneyeyim diyorum sen ne yaptın var mı bi gelişme?
Benimde olmadı canım ve soluğu doktorda aldım hormon testi falan yaptırdım normal dedi ama prolaktin yüksekti içime sinmedi özele gittm o da foliküller küçük dedi ilaç verdi bana ocak adetimi bekliyorum klomen verdi bide yumurtaları geliştirecek inşallah

Bak sen şanslıısn kapalıymış açılmış. Artık gebe kalma şansın daha yüksek bu birkaç ayı ii değerlendir. Altında başka birşey yoksa gebe kalacaksın. Ben de cevat hocayı istedim özzellikle bana fiyat farkı var demediler. 700 Tl ye çektirdim.

Ay inşallah ya o yüzden bu ay dan ümitliydim ama olmadı üzüldüm açıkçası..
Bana aradğmda öyle söylediler hatta burada topikte aynı tarihte 700 tl ye çektiren bi bayan vardı ona da sordum emin misin 700 e çektirdiğine diye. Bana nie telefonda öyle sölediler bilmiyorum :)

hayırlısı olsun canım benim tatile denk geldi kontrole gidemedim hoş gidip gitmemekte kararsızım 2kere gittim bişey olmadı artık bi daha ki gidişimde bana da klomen verir gibime geliyo

Evet ben de enfeksiyon acaba tıkamis mıdır diye düşünüyorum ama kronik değil ilk kez oldu enfeksiyon ve ilaclarla tamamen kesildi akıntı, o yüzden 2-3 ay da bu şekilde deneyim diyorum korkuyorum açıkçası hsg den. Ankara'dayim ben daha araştırmadım nerde fiyatı uygun falan.. inşallah tıkalı değildir ya her ay umut bağlıyoruz

İnşallah canım tez zamanda inşallah kalırız gebe sonuca 2 tüpün var biri tıkalıysa biri açıktır en kötü ihtimal canım

hayırlısı olsun canım benim tatile denk geldi kontrole gidemedim hoş gidip gitmemekte kararsızım 2kere gittim bişey olmadı artık bi daha ki gidişimde bana da klomen verir gibime geliyo
Senin ne kadar oldu canım benim kürtaj sonrası 6 ay oldu git olmazsa sende tekrar hayırlısı olsun hakkimızda

İnşallah canım tez zamanda inşallah kalırız gebe sonuca 2 tüpün var biri tıkalıysa biri açıktır en kötü ihtimal canım
Valla bilemiyorum canım ben cogu zaman sol tarafimdan agri hissediyorum yumurtlama zamani ama bu bi kriter mi bilmiyorum. Her ay da belimden hacamat oluyorum son 2 seferdir kasık hizasından da yaptırıyorum faydasi olur mu tüpler tikaliysa bilmiyorum da bikac ay daha olmazsa sırada hsg var mecbur

Benım hacamatçım tüp kesin açılırmı bilemem deneyeceğiz göreceğiz demişti. O yüzden yaptırmadım hacamat.
Rahim filmi kaçınılmaz oluyor doktorlar bile istiyor hemen
Bu ay adetten sonra yaptırıcam ama erkenden yumurtamı çatlatırmı kasıktan yaptğında ondan şüpheliyim erken çatlarsa olgunlasmadan çatlar ve gebelık yine olmaz diye düşüünüyorum sen kasıktan hacamat oldugunda erken adet oldunmu canm

Yok kuzum ben hep 20. Günde yumurtluyorum hacamat öne çekmedi hic yumurtlamayi da adeti de. Ama sülük yaptırmıştim adet biter bitmez kasık ve belden, 12 gün sonra bidaha adet oldum tam yumurtlama beklerken 1 hafta adet oldum resmen. Bu da normalmis rahim temizleniyomus falan ama ben çok üzüldüm o ay bosa gitmis gibi hissettim

İşte benım hacamatçım hacamatın üstüne sülük yapıştıracak. Bu ay da yumurta geliştirici ilaç kullanıcam yan etki edermi diye korkuyorum .
Sürekli erteliyorum hacamatı adetten önce de yapmıyor risk vardır diye halbuki biliyorum yok

Sülük dediğim gibi erkenden kanama yaptı bende canım klomen falan kullanacaksan bence sülük yaptırma hacamat yaptır sadece

Sülük dediğim gibi erkenden kanama yaptı bende canım klomen falan kullanacaksan bence sülük yaptırma hacamat yaptır sadece
Tamam canım bir adet olayımda yarın yada bu aksam olacam gibi :) konusuruz artık aslında ben rahim içine sülük istiyorum ama hacamatcım hemen yapmayalım diyor

Tamam canım bir adet olayımda yarın yada bu aksam olacam gibi :) konusuruz artık aslında ben rahim içine sülük istiyorum ama hacamatcım hemen yapmayalım diyor
Benim hacamatci da onu hic önermiyor ben de korkarim zaten de kasıktan belden yapilan sülük bile nasıl etki ediyosa orta yerde yeniden adet oldum ilk kez başıma geldi, sonra öğrendim ki herkese öyle oluyomus. Hicbirine gerek kalmadan gelir artık bebişlerimiz insallah bir an önce

Aminnn canım benm aminnn inşallah

Belki sistem değişmiştir. CEvat hocaya baktılar ki talep çok hemen paraya dökelim biz bu işi dediler.

Senin ne kadar oldu canım benim kürtaj sonrası 6 ay oldu git olmazsa sende tekrar hayırlısı olsun hakkimızda
2 ay denedik olmadı sonra ben kortizon tedavisi gördüm başka rahatsızlığımdan dolayı 2 ay ara verdik sonra kasım ve aralıkta tekrar denedik olmadı toplamda 4 ay sayılır denememiz.
artık bu ay geçti kontrole gidemem bakalım önümüzdeki aylarda ne olacak?
birde bir şey gördüm progestan testi falan yaptırıyolar ben hiç yaptırmadım o ne işe yarıyo acaba bilgisi olan var mı?

Kızlar hem kasigima hemde belime yakı yapıştırdım yumurta büyütme ve çatlatma da işe yarıyor Muş inşallah fayda görürüm
Merhabalar. Ben de duydum yakiyi. Bugun adetin ilk günu. Zaten belim agriyordu yaoisdirdim şu an yakiyor. Bir yerde adetin il gunu okumusdum. Ama çok yerde de adet bittikden sonra ama beljm de agriyordu zarari olmaz diye dusunerek yapisdirsim. Siz kaçinci gunu yapişdirdinjz?

Ben istanbulda yaşamıyorum. İstanbula gittiğim bi vakit cevat hoca için randevu alsam direkt yapar mı filmi? Yani doktora falan gitmek gerekiyo mu öncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…